kgian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγω έχω να προτείνω το εξής: Στην ενότητα των αγγελιών να μπει πάνω πάνω sticky ένα ποστ με επιβεβαιωμένα στοιχεία κάποιων που είναι σαφώς απατεώνες. Εμένα ας πούμε με εξαπάτησε ένας τύπος με αρκετές θετικές αξιολογήσεις και σαν αγοραστής και σαν πωλητής. Είναι σαφώς απατεώνας γιατί μου έφαγε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, δεν επικοινώνησε μαζί μου πάλι. Το έψαξα το θέμα με δικηγόρο και έχω κάνει αγωγή. Αυτού το όνομα δεν θα έπρεπε να υπάρχει και να φαίνεται; Την κάμερα που υποτίθεται θα μου πουλούσε την ξαναέβαλε για πώληση. Η πρότερη κατάθεση καλό είναι να αποφεύγεται αλλά πχ εγώ και άλλοι όταν πουλάω θα την ήθελα. Θα μπορούσαμε όμως πριν κάνουμε την κατάθεση ή οποιαδήποτε συναλλαγή να τσεκάρουμε αν στην λίστα υπάρχει το όνομα του συναλλάσοντα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Άτομο με αρκετές αξιολογήσεις και έκανε χαζομαρα με κάμερα μικρής αξίας; Τι να πω.... Πάντως ή μήνυση είναι δωρεάν. Δυστυχώς έχει άτομα που το έχουν σαν επάγγελμα, χτίζουν θετικές με πράγματα πολύ μικρής αξίας και ρίχνουν πιστόλι μετά σε μεγάλες πωλήσεις. Έχει γίνει πρόταση για σύνδεση του λογαριασμού με το τηλέφωνο το οποίο είναι ότι καλύτερο, θα σταματήσουν αρκετά τα λαμογια και ταυτόχρονα οι πολλαπλοί λογαριασμοί. Στην τελική δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο θέμα να γίνει κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι δυστυχώς. Πριν προχωρήσω είχα ελέγξει τις αξιολογήσεις του. Μάλιστα είχε πουλήσει και σε κάποιον άλλο μια GoPro σαν αυτή που ήθελα και εγώ και είχε καλή αξιολόγηση. Εμένα μου τα έφαγε και μετά εξαφανίστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diamond30 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καπου ενα πεδιο που θα αναφερεται η περιοχη!!! Ελεος να στελνουμε μηνυματα μονο και μονο για να μαθουμε την περιοχη! Κανεις υπευθυνος απο το site δεν το εχει προσεξει τοσα χρονια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Αναγράφεται στο όνομα του χρήστη από κάτω άλλο αν δε το συμπληρώνει κανείς και όπως βλέπω και εσύ που παραπονιέσαι δε το έχεις βάλει... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω έχω να προτείνω το εξής: Στην ενότητα των αγγελιών να μπει πάνω πάνω sticky ένα ποστ με επιβεβαιωμένα στοιχεία κάποιων που είναι σαφώς απατεώνες. Εμένα ας πούμε με εξαπάτησε ένας τύπος με αρκετές θετικές αξιολογήσεις και σαν αγοραστής και σαν πωλητής. Είναι σαφώς απατεώνας γιατί μου έφαγε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, δεν επικοινώνησε μαζί μου πάλι. ......................... Ναι αλλα πως θα στιγματιζεται καποιος σαν απατεωνας, μόνο και μόνο επειδη ετσι ισχυριζεται καποιος αλλος? Αυτό που ενοχλεί πολύ με το φόρουμ είναι πως μπορεί κάποιος να ανεβάζει αγγελίες χωρίς φωτογραφία του αντικειμένου που πουλάει. Και ποιος σε εμποδιζει να ζητας απο τον πωλητη φωτο του συγκεκριμενου αντικειμενου που σε ενδιαφερει? Σημειωνω οτι στη Χρυση Ευκαιρια οι φωτο κοστιζουν. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από iordanis77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κάποιες περιπτώσεις είναι σαφείς και επαναλαμβανόμενες. Δεν θα μπαίνει ο καθένας να συμπληρώνει ποιος είναι απατεώνας. Θα το κάνουν οι moderators ανα περίπτωση. Άλλωστε οι απατεώνες είναι λίγοι. Εμένα πχ ο δικός μου είναι επαγγελματίας του είδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κάποιες περιπτώσεις είναι σαφείς και επαναλαμβανόμενες. Δεν θα μπαίνει ο καθένας να συμπληρώνει ποιος είναι απατεώνας. Θα το κάνουν οι moderators ανα περίπτωση. Άλλωστε οι απατεώνες είναι λίγοι. Εμένα πχ ο δικός μου είναι επαγγελματίας του είδους. Τρώει μπαν και αλλάζει λογαριασμό. Τα στοιχεία δύσκολα να μπουν και η διαχείριση μας έχει δείξει ότι δεν θέλει να αναλάβει το κόστος/ευθύνη. Δεν τους κατηγορώ γιατί οι νομικοί κίνδυνοι είναι υπαρκτοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ετσι ακριβως... Αλλωστε οι απατεωνες βρισκουν και κανουν.... Αν υπαρχουν οι απαραιτητες προφυλαξεις θα ειχε μειωθει πολυ ο αριθμος τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αν σου πάρει τα λεφτά και εξαφανιστεί χωρίς να στείλει τίποτα είναι σίγουρα απατεώνας. Αν σου πουλήσει λαπτοπ και όταν έρθει το κουτί έχει μέσα τούβλο είναι σίγουρα απατεώνας. Για σίγουρες περιπτώσεις μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αν σου πάρει τα λεφτά και εξαφανιστεί χωρίς να στείλει τίποτα είναι σίγουρα απατεώνας. Αν σου πουλήσει λαπτοπ και όταν έρθει το κουτί έχει μέσα τούβλο είναι σίγουρα απατεώνας. Για σίγουρες περιπτώσεις μιλάμε. Αλλο λεω, πως ξερουμε οτι η καταγγελια ειναι αληθινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα απαντάνε στα PMs που έστειλα για να ρωτήσω την πόλη και όσα βολεύουν τελικά δεν θυμάμαι από ποια αγγελία είναι και ψάχνω να την ξαναβρω 800 ώρες. Έχω φάει κανα 2ωρό και δεν είναι η πρώτη φορά, έχει καταντήσει γελοίο. Αν το φίλτρο ή το πεδίο δεν είναι εφικτά για τεχνικούς λόγους ας εφαρμοστεί προσωρινά ή άλλη πρόταση που έχει γίνει: Να μπει ένα κείμενο προτροπής προς τα μέλή όταν δημοσιεύουν μια αγγελία να γράφουν και την περιοχή τους. Δεν είναι μόνοι οι Αθηναίοι που δεν γράφουν. Έχω πετύχει περιπτώσεις από την Άνω τραχανοπλαγία που δεν αναφέρουν που βρίσκονται, οπότε αναγκάζεσαι να ρωτάς. Εγώ πάω στο προφίλ του χρήστη-->αξιολογήσεις -->αναλυτικό προφίλ αγγελιών και εκει έχει όλες τις αγγελίες του οπότε βρίσκεις αμέσως για ποια αγγελία του έστειλες. μισό λεπτό δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αν κάποιος καταγγείλει εμένα ότι του έφαγα λεφτά και με κάνουν μπαν οι διαχειριστές, θα στείλω email και θα τους πω, εγώ είμαι κύριοι, ορίστε τα στοιχεία μου, για ρωτήστε καλύτερα πριν εμπιστευτείτε τον κάθε έναν. Ορίστε,ονοματεπώνυμο και που είναι τα στοιχεία που μου έκανε ο άλλος κατάθεση; Απο την άλλη ο απατεώνας που μου έφαγε τα λεφτά δεν απαντάει και έχει εξαφανιστεί. Ούτε τηλέφωνο σηκώνει, ακόμα και την αγωγή που του έκανα την πήγε πισω στην αστυνομία γιατί δεν είχα πατρώνυμο και ισχυρίστηκε πως δεν ήταν αυτός. Τώρα όμως έχω και πατρώνυμο και ΑΦΜ και θα δικαστεί. Μιλάω για καραμπινάτες περιπτώσεις με επαγγελματίες απατεώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ........ Απο την άλλη ο απατεώνας που μου έφαγε τα λεφτά δεν απαντάει και έχει εξαφανιστεί. ....... Αν εννοείς να δημοσιεύσουν οι διαχειριστές του forum το nickname: Όπως το λες και μόνο σου, έτσι και αλλιώς θα εξαφανιστεί (θα κλείσει το προφίλ του μετά την αρνητική αξιολόγηση σου) οπότε δεν έχει νόημα. Η αρνητική αξιολόγηση φτάνει. Άδικος κόπος να κάτσουν οι διαχειριστές να κάνουν τους ντετέκτιβ ποιος είναι απατεώνας και ποιος λέει την αλήθεια. Εθελοντές είναι οι άνθρωποι. Αν εννοείς να δημοσιεύσουν οι διαχειριστές του forum τα πραγματικά στοιχεία (Εκεί και αν χρειάζεται να γίνουν ντετέκτιβ), η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να δημοσιεύσουν τα στοιχεία κάποιου. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έστω και αν της έχουν μείνει ελάχιστα να προστατεύσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση, άντε δυό. Δε μπορεί να γίνει υποχρεωτικο το πεδίο "περιοχή"; γιατι στέλνουμε πμ απο δω κι απο κει και χανόμαστε στη μετάφραση. Αλλος δε θελει να στειλει επαρχία, αλλος δε θελει να αγοράσει απο Αθήνα και πάει λέγοντας. Και το 2ο. Μιλησα με 3 ατομα στις αγγελίες για κατι που ψαχνω. Και οι 3 το είχαν πουλήσει. Ε ΓΙΑΤΙ δε κλειδώνουν την αγγελια και με βαζουν στη διαδικασια να στελνω πμ, να περιμενω απαντηση μια-δυο μέρες, να στέλνω σε αλλον, να το χιε πουλήσει και πάει λέγοντας... Δε μπορει ΄με καποιο τρόπο, εφόσον γινει η αξιολόγηση να "κλειδώσει" η αγγελία; Ευχαριστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις