mixalis95320 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν διαφωνω με την αποψη σου, στο ειπα και πριν. Ο τιτλος του θεματος ειναι "Προτασεις για αγγελιες" οποτε δινουμε της προτασεις μας. 1
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Η δική μου πρόταση, εφόσον υπάρχει και αυτη η τάση πλέον, ειναι να δημιουργηθεί κατηγορία Drones/Multicopters καθως μεσα στο GADGETS-> Διάφορα γινεται της κολάσεως, απο τηλεχειριστήρια και ηλεκτρικά τσιγάρα μεχρι εκτυπωτές, αρμόνια και επιπλα τηλεόρασης... Πραγματικά δε βγαινει ακρη, τις προαλλες εψαχνα κατι πολυ συγκεκριμένο που γενικα παιζει εδω μεσα και πρεπει να ειδα άνετα 40 σελιδες διχως αποτέλεσμα....
GREGOR78 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 η αληθεια ειναι οπως λεει και ο φιλος απο πανω οτι καλο θα ηταν να υπαρξουν σε καποιες αγγελιες υποκατηγοριες π.χ στα gadgets ή στα video games ωραιο θα ηταν να υπαρχει υποκατηγορια κονσολες ταδε,games ταδε θες κονσολα μονο μπαινεις εδω θες μονο games μπαινεις στην αλλη υποκατηγορια θελει λιγο οργανωση ακομα το θεμα στις αγγελιες τωρα μπαινουν ολα σε ενα σακι,χανεσαι μεσα σε χιλιαδες αγγελιες.... επισης κατι πρεπει να γινει με τα ατομα που σου λενε ''ενδιαφερομαι για την αγγελια δωσε μου τα στοιχεια να βαλω προκαταβολη ή κατι παρεμφερες και ενω εσυ περιμενεις να μπει η προκαταβολη ξαφνικα εξαφανιζετε και σου στελνει μνμ οτι το πηρα απο αλλου'' στο μεταξυ ενω εχεις συμφωνησει μαζι του σε ολα εχεις διωξει αλλους πιθανους αγοραστες εκει τι κανεις? του βαζεις αρνητικη ψηφο λεγοντας το λογο δλδ δεν ειναι σωστος κτλ κτλ? δεν μπορει να ανταποδωσει ανετα την αρνητικη ψηφο? μου ετυχε παλι ενας τετοιος τυπος και εχω ολη τη συνομιλια μαζι του,ανταλλαξαμε τηλ,διευθυνσεις κτλ κτλ λεει τωρα παω να κανω καταθεση τα λεφτα στην τραπεζα και εμφανιζετε μετα απο 1 ωρα και στελνει μνμ το πηρα απο αλλου χερι χερι.. εν τω μεταξυ αφου εχει κλεισει η δουλεια με αυτον εχω διωξει κοσμο και κοσμακη για την αγγελια αν ομως το εδινα σε αλλον ενω ειχαμε συμφωνησει μαζι,δε θα εβαζε αρνητικη ψηφο οτι δεν ειμαι σωστος στη συνναλαγη μου?
La_MoRt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 η αληθεια ειναι οπως λεει και ο φιλος απο πανω οτι καλο θα ηταν να υπαρξουν σε καποιες αγγελιες υποκατηγοριες π.χ στα gadgets ή στα video games ωραιο θα ηταν να υπαρχει υποκατηγορια κονσολες ταδε,games ταδε θες κονσολα μονο μπαινεις εδω θες μονο games μπαινεις στην αλλη υποκατηγορια θελει λιγο οργανωση ακομα το θεμα στις αγγελιες τωρα μπαινουν ολα σε ενα σακι,χανεσαι μεσα σε χιλιαδες αγγελιες.... επισης κατι πρεπει να γινει με τα ατομα που σου λενε ''ενδιαφερομαι για την αγγελια δωσε μου τα στοιχεια να βαλω προκαταβολη ή κατι παρεμφερες και ενω εσυ περιμενεις να μπει η προκαταβολη ξαφνικα εξαφανιζετε και σου στελνει μνμ οτι το πηρα απο αλλου'' στο μεταξυ ενω εχεις συμφωνησει μαζι του σε ολα εχεις διωξει αλλους πιθανους αγοραστες εκει τι κανεις? του βαζεις αρνητικη ψηφο λεγοντας το λογο δλδ δεν ειναι σωστος κτλ κτλ? δεν μπορει να ανταποδωσει ανετα την αρνητικη ψηφο? μου ετυχε παλι ενας τετοιος τυπος και εχω ολη τη συνομιλια μαζι του,ανταλλαξαμε τηλ,διευθυνσεις κτλ κτλ λεει τωρα παω να κανω καταθεση τα λεφτα στην τραπεζα και εμφανιζετε μετα απο 1 ωρα και στελνει μνμ το πηρα απο αλλου χερι χερι.. εν τω μεταξυ αφου εχει κλεισει η δουλεια με αυτον εχω διωξει κοσμο και κοσμακη για την αγγελια αν ομως το εδινα σε αλλον ενω ειχαμε συμφωνησει μαζι,δε θα εβαζε αρνητικη ψηφο οτι δεν ειμαι σωστος στη συνναλαγη μου? Συναλλαγή δε πραγματοποιήθηκε στο παράδειγμα που ανφέρεις άρα δε μπορείς να κάνεις και αξιολόγηση στο συγκεκριμένο χρήστη όπως αναφέρεται και στους όρους. Τώρα από εκεί και πέρα όσο ανφορά τέτοια θέματα άκρη δε πρόκειται να βγάλεις και ούτε μπορεί με κάποιο τρόπο να διορθωθεί κάτι τέτοιο με τα τωρινά δεδομένα. Μου έχει τύχει και εμένα και σε άλλους προφανώς αλλά ζω με αυτό, στις αγοραπωλησίες υπάρχουν και αυτά. Αν μπορούσες να του βάλεις αρνητική αξιολόγηση για το συγκεκριμένο παράδειγμα τότε θα χανόταν η μπάλα γιατί ο καθένας θα έβαζε σε όποιον να'ναι γιατί δε του έκανε το παζάρι που ήθελε κτλ.
iordanis77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Διατυπωνεις την προσωπικη σου αποψη και τιποτα περισσοτερο. Γιατι εσυ τι διατυπωνεις, την αποψη του θεου? Σου εδωσα ενα παρδειγμα το ebay και εσυ συνεχιζεις να κανεις συστασεις στο πως θα πρεπει να σκεφτεται καποιος οταν κανει αγορες, κατι που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας. αυτα αποτελουν προσωπικη αποψη του καθενος και διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Επειδη εχεις γινει κουραστικος θα παραθεσω για αλλη μια φορα κατι που εχει ειπωθει πιο πριν αλλα για καποιο λογο φαινεται το ξεχνας και με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι. Και επειδη ετσι κανει το ebay ειναι ευαγγελιο? Σωστα φιλε εγω εχω γινει κουραστικος, ευτυχως ομως εσυ μας ξεκουραζεις Δε καταλαβαινω γιατι καποιοι μολις ακουσετε μια διαφορετικη αποψη αρχιζετε αυτη τη συμπεριφορα... 1
mixalis95320 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γιατι εσυ τι διατυπωνεις, την αποψη του θεου? Αυτο τωρα ειναι αστειο για να γελασουμε? Και επειδη ετσι κανει το ebay ειναι ευαγγελιο? Προφανως ξερει κατι παραπανω, στο ειπα και πριν, με κανεις και επαναλαμβανομαι. Δε καταλαβαινω γιατι καποιοι μολις ακουσετε μια διαφορετικη αποψη αρχιζετε αυτη τη συμπεριφορα... Ακριβως το ιδιο αναρωτιεμαι και για εσενα. Λογος χωρις επιχειρημα, μιλαμε μονο και μονο για να μιλαμε. 1
iordanis77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Αυτο τωρα ειναι αστειο για να γελασουμε? Προφανως ξερει κατι παραπανω, στο ειπα και πριν, με κανεις και επαναλαμβανομαι. Ακριβως το ιδιο αναρωτιεμαι και για εσενα. Λογος χωρις επιχειρημα, μιλαμε μονο και μονο για να μιλαμε. Φυσικα. Δεν ειναι αστειο να νομιζεις οτι οι δικες σου αποψεις εχουν θεϊκη σφραγιδα? Για σενα μπορει να ξερει κατι παραπανω, για μενα οχι. Εχω παντα επιχειρηματα. Δεν ειδα ομως τα δικα σου. Τι πραγμα αναρωτιεσαι για μενα? σε χαρακτηρισα εγω "κουραστικο" επειδη διαφωνεις με την αποψη μου?
mixalis95320 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Φυσικα. Δεν ειναι αστειο να νομιζεις οτι οι δικες σου αποψεις εχουν θεϊκη σφραγιδα? Για σενα μπορει να ξερει κατι παραπανω, για μενα οχι. Εχω παντα επιχειρηματα. Δεν ειδα ομως τα δικα σου. Τι πραγμα αναρωτιεσαι για μενα? σε χαρακτηρισα εγω "κουραστικο" επειδη διαφωνεις με την αποψη μου? Ο λογος που σε χαρακτηρισα "κουραστικο" ειναι επειδη με κανεις και επαναλαμβανω κατι που εχει ειπωθει ηδη 30 φορες. Και μια τωρα 31. "Με λιγα λογια γιατι δεν φαινεται να το καταλαβαινεις...ΕΣΥ και καθε ΕΣΥ, απλα επικεντρωσου στο ποσες αξιολογησεις εχει μονο, αφου δεν σε ενδιαφερει ουτε τι πουλησε ουτε σε τι τιμη ωστε να εχει αυτες της αξιολογισεις που εχει. Ειναι απλο. " Δεν εχω να πω κατι αλλο.
iordanis77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ο λογος που σε χαρακτηρισα "κουραστικο" ειναι επειδη με κανεις και επαναλαμβανω κατι που εχει ειπωθει ηδη 30 φορες. Και μια τωρα 31. "Με λιγα λογια γιατι δεν φαινεται να το καταλαβαινεις...ΕΣΥ και καθε ΕΣΥ, απλα επικεντρωσου στο ποσες αξιολογησεις εχει μονο, αφου δεν σε ενδιαφερει ουτε τι πουλησε ουτε σε τι τιμη ωστε να εχει αυτες της αξιολογισεις που εχει. Ειναι απλο. " Δεν εχω να πω κατι αλλο. Προσπαθησε να μην χαρακτηριζεις τους αλλους. Κι εσυ με κανεις να επαναλαμβανομαι. Δε σημαινει οτι επειδη επαναλαμβανεις κατι, θα το επιβαλλεις κιολας. Kαλο ειναι να επικεντρωνομαστε μονο στις αξιολογησεις (αρνητικες-θετικες) και οχι σε αλλα στοιχεια, ποσες ειναι, ποια ειδη, τι ευρος τιμων, τι παζαρια κλπ. γιατι μπορει να οδηγησουν σε παραπλανητικα ή αδικα συμπερασματα. 3
zio10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έτυχε τώρα να το χρειαστώ εγώ, αλλά πιστεύω γενικά θα είναι χρήσιμο να μπει μια κατηγορία για εργαλεία - εξοπλισμό. 2
gbras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Στην hardware κατηγορια καλο θα ηταν να αλλαξει το Οθονες & router και να γινει δικτυακα ωστε να μπορει να βαλει καποιος και αλλα προιοντα που εχουν σχεση με το δικτυο εκτος απο modem /router. Η οθονες θα μπορουσαν να γινουν ξεχωριστη κατηγορια η να ενσωματωθουν στις τηλεορασεις ( πχ τηλεορασεις και οθονες ) αν δεν γινεται. 3
RedPanda Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που ενοχλεί πολύ με το φόρουμ είναι πως μπορεί κάποιος να ανεβάζει αγγελίες χωρίς φωτογραφία του αντικειμένου που πουλάει. Θα πρότεινα οι διαχειριστές να σκεφτούν έναν κανόνα του τύπου: δεν μπορείς να βάζεις stock φωτογραφίες όταν πουλάς κάτι. 2
star12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που ενοχλεί πολύ με το φόρουμ είναι πως μπορεί κάποιος να ανεβάζει αγγελίες χωρίς φωτογραφία του αντικειμένου που πουλάει. Θα πρότεινα οι διαχειριστές να σκεφτούν έναν κανόνα του τύπου: δεν μπορείς να βάζεις stock φωτογραφίες όταν πουλάς κάτι. συμφωνω αλλα επειδη δεν ειναι ebay κατασταση τοτε μπορει πολλοι ειτε δεν εχουν χρονο, η βαριουνται απλα, να καθονται να βγαζουν καλες φωτος απ το αντικειμενο. αλλα και παλι αυτο δε μου λεει τιποτα μονο αν γινοταν με αντικαταβολη που και κει παιζει ρισκο.Γιατι ναι μεν σου βγαζει τη φωτο ενος κινητου αλλα αν εχει μπει νερο στο κινητο η αλλο προβλημα με software πως θα το ξερεις; μονο συναντηση δυστηχως ετσι πως εγει γινει το θεμα με τις απατες και εδω μεσα και σε αλλα σαιτ.και εξοχυνιστηκος ελεγχοσ
dkstopo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 ωραίο θέμα αλλά μεγάλο για να διαβάσω τις 77 σελιδες, οπότε θα πω και εγώ την εμπειρία μου εδώ μέσα όσο αφορά τις αγγελίες. Ψάχνοντας τις τελευταίες μέρες για συγκεκριμένο υλικό υπολογιστών που πωλούνταν στα καταστήματα προ 5ετιας παρατήρησα οτι οι τιμες είναι στο 65-70% τις αρχικής του τιμής, ψάχνοντας σε άλλα site ελληνικά με αγγελίες, πετυχαίνω τα ίδια υλικά από τους ίδιους πωλητές με -10%. Αυτό το αναφέρω γιατί εδώ μεσα γραφουν στις αγγελίες ότι δεν δέχονται παζάρια (μπουαχαχαχα). Ας προχωρήσω όμως στην εμπειρία..... Τα ίδια υλικά ψάχνω ταυτόχρονα και στο ebay.. Η μεση τιμή τιμή εκεί στο 40% της αρχικής αξίας (με μεταφορικά), με μειον βέβαια το χρόνο παράδοσης (7-10 ημέρες Ευρώπη) και σαν μαγεία το ίδιο υλικο σε ebay από Ελλάδα από τον ίδιο πωλητή σε τιμή άκρως ανταγωνιστική!!! (μπουαχαχαχα) Και αν αναρωτιέται κάποιος πως καταλαβα ότι και στις 3 περιπτώσεις είναι ο ίδιος είναι πολύ απλό, χρησιμοποιεί σε όλες αγγελιες τις ίδιες δικές του φώτο με περικοπές στο περίγραμμα. Χαζεύοντας και άλλες αγγελίες που μπορώ να καταλάβω αν η τιμή είναι καλή ή όχι παρατήρησα ότι το 80% των πωλητών μάλλον θεωρεί ότι τα πραγματα που έχουν στην κατοχή τους αποκτούν υπεραξία και από μεταχειρισμένα τα περνούν στην σφαίρα του συλλεκτικού. Όσο αφορά τις απάτες οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε ένστικτα που μας κάνουν να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές... καλημέρα.
RedPanda Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 συμφωνω αλλα επειδη δεν ειναι ebay κατασταση τοτε μπορει πολλοι ειτε δεν εχουν χρονο, η βαριουνται απλα, να καθονται να βγαζουν καλες φωτος απ το αντικειμενο. αλλα και παλι αυτο δε μου λεει τιποτα μονο αν γινοταν με αντικαταβολη που και κει παιζει ρισκο.Γιατι ναι μεν σου βγαζει τη φωτο ενος κινητου αλλα αν εχει μπει νερο στο κινητο η αλλο προβλημα με software πως θα το ξερεις; μονο συναντηση δυστηχως ετσι πως εγει γινει το θεμα με τις απατες και εδω μεσα και σε αλλα σαιτ.και εξοχυνιστηκος ελεγχοσ Δεν έχεις άδικο αλλά πιστεύω πως το να βγάζεις φωτογραφία το αντικείμενο που πουλάς είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις -και προτείνω να "θεσπίσει" το φόρουμ. Πέρα από το ρίσκο που θα υπάρχει πάντα σε αποστολές, το να υπάρχει φωτογραφία μας γλυτώνει άσκοπες ερωτήσεις του τύπου "τι ακριβώς μοντέλο είναι αυτό που πουλάς" και θα σου πει "πως το βλέπω αυτό" και θα του πεις "είναι κάτω από το barcode." και θα σου πει "α είναι το ακριβώς προηγούμενο από το καινούργιο, αλλά όχι το πολύ καινούργιο" οκ... Το πολύ καλό που έχει αυτό το φόρουμ είναι οι αξιολογήσεις αλλά δεν φτάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις