Mau-Maus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 PS. Σε κυνηγαει καμια εφορια? Ωραία ατάκα .. Πόσο χρονών είπαμε είσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάλι θεωρώ πως είναι λάθος αυτό το σκεπτικό. Ο λόγος ύπαρξης της αξιολόγησης εδώ μέσα είναι για να δείξει στον άλλον στο περίπου πως πήγαν οι προηγούμενες συναλλαγές που έχει κάνει ο εκάστοτε πωλητής. Δεν έχει να κάνει με τη τιμή αυτό αλλά με το τρόπο που συμπεριφέρθηκε περισσότερο. Εμένα τουλάχιστον αυτό δε θα το είχα ως γνώμονα για το αν κάποιος είναι αξιόπιστος γιατί αμέσως θα γεμίσουν οι λογαριασμοί με ψεύτικες αξιολόγησεις πολλών ευρώ από ανύπαρκτα accounts. Η λύση είναι μια και καμία άλλη αλλά κανένας δε θέλει να το κάνει: περιορισμός στους λογαριασμούς και στις αγγελίες ανάλογα με τα ποστ. Όσες φορές και να το έχω πει πάντα ακούω για ότι θα γεμίσουμε σπαμ κτλ. Ε ας προστεθεί ένας ακόμα κανονισμός να απαγορεύονται οι μονολεκτικές απαντήσεις χωρίς λόγο. Χωρίς περιορισμούς έλεγχος δεν υπάρχει και απλά τον έλεγχο πρέπει εξ'ολοκλήρου να το κάνουμε εμείς. Εμένα δε με χαλάει να σου πω την αλήθεια, τη πάτησα μια φορά και έμαθα από τότε δεν την έχω ξανά πατήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Να προτεινω κι εγω κατι μαλλον σχετικα ευκολο. Νομιζω πως πρεπει να δημιουργηθουν τουλαχιστον ακομα 3 υποκατηγοριες στις μαρκες φορητων η/υ καθοτι η υποκατηγορια "διαφορα" εχει πηξει. Θα προτεινα υποκατηγοριες ASUS-FUJITSU SIEMENS-LG για αρχη και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάλι θεωρώ πως είναι λάθος αυτό το σκεπτικό. Ο λόγος ύπαρξης της αξιολόγησης εδώ μέσα είναι για να δείξει στον άλλον στο περίπου πως πήγαν οι προηγούμενες συναλλαγές που έχει κάνει ο εκάστοτε πωλητής. Δεν έχει να κάνει με τη τιμή αυτό αλλά με το τρόπο που συμπεριφέρθηκε περισσότερο. Εμένα τουλάχιστον αυτό δε θα το είχα ως γνώμονα για το αν κάποιος είναι αξιόπιστος γιατί αμέσως θα γεμίσουν οι λογαριασμοί με ψεύτικες αξιολόγησεις πολλών ευρώ από ανύπαρκτα accounts. Η λύση είναι μια και καμία άλλη αλλά κανένας δε θέλει να το κάνει: περιορισμός στους λογαριασμούς και στις αγγελίες ανάλογα με τα ποστ. Όσες φορές και να το έχω πει πάντα ακούω για ότι θα γεμίσουμε σπαμ κτλ. Ε ας προστεθεί ένας ακόμα κανονισμός να απαγορεύονται οι μονολεκτικές απαντήσεις χωρίς λόγο. Χωρίς περιορισμούς έλεγχος δεν υπάρχει και απλά τον έλεγχο πρέπει εξ'ολοκλήρου να το κάνουμε εμείς. Εμένα δε με χαλάει να σου πω την αλήθεια, τη πάτησα μια φορά και έμαθα από τότε δεν την έχω ξανά πατήσει. Μια αξιολογηση απο μονη της δεν σου λεει τιποτα απολυτος. η αξιολογηση μπορει να ηρθε απο κατι που εχει αξια 1 ευρο. Αν αυριο αυτος θελει να πουλησει κατι τον 100 ευρο πες μου τωρα εσυ θα τον λαβεις υποψιν στα σοβαρα επιδη εχει μαζεψει 20 αξιολογησεις τον 1ε? Εγω παλι οχι, θα προτιμησω καποιον αλλο εαν υπαρχει. Εαν οχι τοτε θα ειμαι επιφυλακτικος μαζι του. Το οτι πουλησε 20 πραγματα με επιτυχια δεν μου λεει τιποτα απολυτος γιατι πολυ απλα αυτα που πουλησε δεν ειχαν μεγαλη αξια, και στην συγκεκριμενη περιπτωση ουτε καν κοντα σε αυτο που θελει να πουλησει εκεινη την στιγμη. Θα μου πεις, τον κανει απατεωνα αυτο? Εννοειτε πως οχι! Σε βαζει σε σκεψεις ομως, και πιστευω οτι θα εμπιστευοσουν περισοτερο καποιον αλλο με της ιδιες αξιολογησεις που ομως εχει μεγαλυτερες σε αξια συναλαγες. Τωρα οσο αφορα την καραμελα με τα ψευτικα προφιλ, οτι εκανες και πριν θα κανεις και μετα, δεν αλλαζει κατι. Μπαινεις και βλεπεις τι και πως. Με τιμη στην συναλαγη η οχι, αν ενα προφιλ ειναι ψευτικο ειναι ψευτικο. Η τιμη δεν του αλλαζει ρολο, αρα και ουτε στον τροπο που κρινεις για την αξιοπιστια καποιου. Ps: Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχουν αντιθετες αποψεις, τουλαχιστον καποιοι ενδιαφερονται στο να γινει καλυτερο το κοματι "αγγελιες". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μια αξιολογηση απο μονη της δεν σου λεει τιποτα απολυτος. η αξιολογηση μπορει να ηρθε απο κατι που εχει αξια 1 ευρο. Αν αυριο αυτος θελει να πουλησει κατι τον 100 ευρο πες μου τωρα εσυ θα τον λαβεις υποψιν στα σοβαρα επιδη εχει μαζεψει 20 αξιολογησεις τον 1ε? Εγω παλι οχι, θα προτιμησω καποιον αλλο εαν υπαρχει. Εαν οχι τοτε θα ειμαι επιφυλακτικος μαζι του. Το οτι πουλησε 20 πραγματα με επιτυχια δεν μου λεει τιποτα απολυτος γιατι πολυ απλα αυτα που πουλησε δεν ειχαν μεγαλη αξια, και στην συγκεκριμενη περιπτωση ουτε καν κοντα σε αυτο που θελει να πουλησει εκεινη την στιγμη. Mα στις αξιολογησεις δεν αναφερεται η τιμη του προϊοντος της συναλλαγης... Θα μου πεις, τον κανει απατεωνα αυτο? Εννοειτε πως οχι! Σε βαζει σε σκεψεις ομως, και πιστευω οτι θα εμπιστευοσουν περισοτερο καποιον αλλο με της ιδιες αξιολογησεις που ομως εχει μεγαλυτερες σε αξια συναλαγες. Δηλαδη οποιος πουλαει πραγματα μικρης αξιας σε βαζει σε σκεψεις και υποψιες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Mα στις αξιολογησεις δεν αναφερεται η τιμη του προϊοντος της συναλλαγης... Δηλαδη οποιος πουλαει πραγματα μικρης αξιας σε βαζει σε σκεψεις και υποψιες? Αυτο λεμε, να αναφερεται. Σου εδωσα ενα παραδιγμα, αν δεν το καταλαβες ξανα διαβασε το. Δεν μπορω να σε βοηθησω διαφορετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μια αξιολογηση απο μονη της δεν σου λεει τιποτα απολυτος. η αξιολογηση μπορει να ηρθε απο κατι που εχει αξια 1 ευρο. Αν αυριο αυτος θελει να πουλησει κατι τον 100 ευρο πες μου τωρα εσυ θα τον λαβεις υποψιν στα σοβαρα επιδη εχει μαζεψει 20 αξιολογησεις τον 1ε? Εγω παλι οχι, θα προτιμησω καποιον αλλο εαν υπαρχει. Εαν οχι τοτε θα ειμαι επιφυλακτικος μαζι του. Το οτι πουλησε 20 πραγματα με επιτυχια δεν μου λεει τιποτα απολυτος γιατι πολυ απλα αυτα που πουλησε δεν ειχαν μεγαλη αξια, και στην συγκεκριμενη περιπτωση ουτε καν κοντα σε αυτο που θελει να πουλησει εκεινη την στιγμη. Θα μου πεις, τον κανει απατεωνα αυτο? Εννοειτε πως οχι! Σε βαζει σε σκεψεις ομως, και πιστευω οτι θα εμπιστευοσουν περισοτερο καποιον αλλο με της ιδιες αξιολογησεις που ομως εχει μεγαλυτερες σε αξια συναλαγες. Τωρα οσο αφορα την καραμελα με τα ψευτικα προφιλ, οτι εκανες και πριν θα κανεις και μετα, δεν αλλαζει κατι. Μπαινεις και βλεπεις τι και πως. Με τιμη στην συναλαγη η οχι, αν ενα προφιλ ειναι ψευτικο ειναι ψευτικο. Η τιμη δεν του αλλαζει ρολο, αρα και ουτε στον τροπο που κρινεις για την αξιοπιστια καποιου. Ps: Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχουν αντιθετες αποψεις, τουλαχιστον καποιοι ενδιαφερονται στο να γινει καλυτερο το κοματι "αγγελιες". ps2: Mau-Maus Το "μιχαλακη" γιατι το εσβησες? Άπψη σου και καλά κάνεις και τη λες απλά σου λέω ότι αν ενεργοποιηθεί κάτι τέτοιο θα δεις accounts ξαφνικά να γεμίσουν με πολλά ευρώ από το πουθενά. Επίσης ένας άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να επηρεάσει κάτι τέτοιο αρνητικά είναι στις τιμές των προϊόντων που πουλάει ο καθένας. Αν κάποιος δε βιάζεται να πουλήσει κάτι θα το βάλει ψηλά με σκοπό όταν τελικά το δώσει αυτό να φάινεται στο λογαριασμό του και να έχει μεγαλύτερο σύνολο. Προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ πιο σημαντικό να κινητοποιηθεί η ομάδα διαχείρησης να μαζέψει τους 2 και 3 λογαριασμούς και επίσης να αναγκάσουν τους χρήστες που μπαίνουν εδώ να έχουν ένα κίνητρο και όχι να μπαίνουν απλά για να πουλήσουν κάτι. Γιατί το φόρουμ από τεχνολογικό έχει καταντήσει Χρυσή Ευκαιρία... Προσωπικά νομίζω πως για μεγάλο ποσοστό χρηστών εδώ μέσα έχει χαθεί το πραγματικό πρόσωπο αυτού του site. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ολο αυτο ξεκινησε γιατι μπηκα να δω καποιες αξιολογησεις και οπως μπορεις να φανταστεις ηθελα να δω και γιατι της πηραν, την αγγελια με λιγα λογια πραγμα αδυνατο γιατι ειχαν περασει οι μερες και διαγραφηκαν, και λεω οκ δεν πειραζει, ας βλεπαμε τουλαχιστον την τιμη διπλα στην αξιολογηση, κατι ειναι και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αυτο λεμε, να αναφερεται. Σου εδωσα ενα παραδιγμα, αν δεν το καταλαβες ξανα διαβασε το. Δεν μπορω να σε βοηθησω διαφορετικα. Σου σου ζητησα καποια βοηθεια. Σωστα παντως δεν αναφερεται το ποσό της συναλλαγης στις αξιολογησεις, ακριβως γιατι καποιοι φιλοι οπως εσυ μπορει να επηρεαζονται. Δεν ειναι το υψος του ποσού που κρινει αν ενας πωλητης ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο αξιοπιστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σου σου ζητησα καποια βοηθεια. Σωστα παντως δεν αναφερεται το ποσό της συναλλαγης στις αξιολογησεις, ακριβως γιατι καποιοι φιλοι οπως εσυ μπορει να επηρεαζονται. Δεν ειναι το υψος του ποσού που κρινει αν ενας πωλητης ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο αξιοπιστος. Ωραια, ας μην γραφουμε και τι πουλαμε τοτε η ας μην βαζουμε αξιολογησεις, γιατι φιλοι σαν και εσενα επιρεαζονται απο αυτες. Ειμαστε σοβαροι τωρα? "Τωρα οσο αφορα την καραμελα με τα ψευτικα προφιλ, οτι εκανες και πριν θα κανεις και μετα, δεν αλλαζει κατι. Μπαινεις και βλεπεις τι και πως. Με τιμη στην συναλαγη η οχι, αν ενα προφιλ ειναι ψευτικο ειναι ψευτικο. Η τιμη δεν του αλλαζει ρολο, αρα και ουτε στον τροπο που κρινεις για την αξιοπιστια καποιου." Με λιγα λογια γιατι δεν φαινεται να το καταλαβαινεις...ΕΣΥ και καθε ΕΣΥ, απλα επικεντρωσου στο ποσες αξιολογησεις εχει μονο, αφου δεν σε ενδιαφερει ουτε τι πουλησε ουτε σε τι τιμη ωστε να εχει αυτες της αξιολογισεις που εχει. Ειναι απλο. Θες ενα παραδειγμα? Δες ebay. Δεν νομιζω να επιρεαστηκε κανενας εκει. Αλλα ξερω, που ξερουν τωρα αυτοι με το παλιο ebay τους. Ειπαμε ο ελληνας τα ξερει ολα καλυτερα απο ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ωραια, ας μην γραφουμε και τι πουλαμε τοτε η ας μην βαζουμε αξιολογησεις, γιατι φιλοι σαν και εσενα επιρεαζονται απο αυτες. Ειμαστε σοβαροι τωρα? "Τωρα οσο αφορα την καραμελα με τα ψευτικα προφιλ, οτι εκανες και πριν θα κανεις και μετα, δεν αλλαζει κατι. Μπαινεις και βλεπεις τι και πως. Με τιμη στην συναλαγη η οχι, αν ενα προφιλ ειναι ψευτικο ειναι ψευτικο. Η τιμη δεν του αλλαζει ρολο, αρα και ουτε στον τροπο που κρινεις για την αξιοπιστια καποιου." Με λιγα λογια γιατι δεν φαινεται να το καταλαβαινεις...ΕΣΥ και καθε ΕΣΥ, απλα επικεντρωσου στο ποσες αξιολογησεις εχει μονο, αφου δεν σε ενδιαφερει ουτε τι πουλησε ουτε σε τι τιμη ωστε να εχει αυτες της αξιολογισεις που εχει. Ειναι απλο. Θες ενα παραδειγμα? Δες ebay. Δεν νομιζω να επιρεαστηκε κανενας εκει. Αλλα ξερω, που ξερουν τωρα αυτοι με το παλιο ebay τους. Ειπαμε ο ελληνας τα ξερει ολα καλυτερα απο ολους. Σε μια συναλλαγη δε πρεπει να επηρεαζεσαι απο το αντικειμενο ή το ευρος του ποσου ή οποιους αλλους παραγοντες. Αλλος πχ. μπορει να θελει να μαθει και τα ενδεχομενα παζαρια, ή το τροπο διεκπεραιωσης. Η ουσια ειναι οτι υπαρχουν θετικες και αρνητικες αξιολογησεις, και οποιος βλεπει αρνητικες παιρνει αμεσως δρομο... Δεν εχω πει κατι για ψευτικα προφιλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σε μια συναλλαγη δε πρεπει να επηρεαζεσαι απο το αντικειμενο ή το ευρος του ποσου ή οποιους αλλους παραγοντες. Αλλος πχ. μπορει να θελει να μαθει και τα ενδεχομενα παζαρια, ή το τροπο διεκπεραιωσης. Η ουσια ειναι οτι υπαρχουν θετικες και αρνητικες αξιολογησεις, και οποιος βλεπει αρνητικες παιρνει αμεσως δρομο... Δεν εχω πει κατι για ψευτικα προφιλ. Διατυπωνεις την προσωπικη σου αποψη και τιποτα περισσοτερο. Σου εδωσα ενα παρδειγμα το ebay και εσυ συνεχιζεις να κανεις συστασεις στο πως θα πρεπει να σκεφτεται καποιος οταν κανει αγορες, κατι που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας. αυτα αποτελουν προσωπικη αποψη του καθενος και διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Επειδη εχεις γινει κουραστικος θα παραθεσω για αλλη μια φορα κατι που εχει ειπωθει πιο πριν αλλα για καποιο λογο φαινεται το ξεχνας και με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι. "Με λιγα λογια γιατι δεν φαινεται να το καταλαβαινεις...ΕΣΥ και καθε ΕΣΥ, απλα επικεντρωσου στο ποσες αξιολογησεις εχει μονο, αφου δεν σε ενδιαφερει ουτε τι πουλησε ουτε σε τι τιμη ωστε να εχει αυτες της αξιολογισεις που εχει. Ειναι απλο. " Και τελος, εφοσον υπαρχει στο ebay που ειναι ενα site που εξυπηρετει μονο αγοραπωλησιες και δημιουργήθηκε γι αυτο και μονο το λογο τοτε αυτοι που αποφάσισαν να το βαλουν εκει το μελετησαν καλα και το εκαναν. μιλαμε για ενα site που δημιουργουνται εκατονταδες χιλιαδες αγγελιες καθε μερα και διακινουνται εκατομμύρια ευρώ. Αλλα ειπαμε. Ο ελληνας τα ξερει ολα καλυτερα απο ολους. Και τελειωνει εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και τελος, εφοσον υπαρχει στο ebay που ειναι ενα site που εξυπηρετει μονο αγοραπωλησιες και δημιουργήθηκε γι αυτο και μονο το λογο τοτε αυτοι που αποφάσισαν να το βαλουν εκει το μελετησαν καλα και το εκαναν. μιλαμε για ενα site που δημιουργουνται εκατονταδες χιλιαδες αγγελιες καθε μερα και διακινουνται εκατομμύρια ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν είναι ebay είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ και απλά σου δίνει τη δυνατότητα να πουλήσεις αν θέλεις κάτι. Αυτό εννοούσα σε προηγούμενο μήνυμα μου ότι χάνει το πρόσωπο του αυτό το φόρουμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν είναι ebay είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ και απλά σου δίνει τη δυνατότητα να πουλήσεις αν θέλεις κάτι. Αυτό εννοούσα σε προηγούμενο μήνυμα μου ότι χάνει το πρόσωπο του αυτό το φόρουμ.. Μαζι σου ειμαι σε αυτο. επι του θεματος τι σχεση εχει ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Επί του θέματος έχει σχέση στο γεγονός ότι κάνουμε πρόταση για να γίνει ένα καλύτερο site αγγελιών ενώ δεν είναι κάτι τέτοιο. Προσωπική μου άποψη πάντα και δε περιμένω να το δεχτείς, απλή ανφορά της άποψης μου κάνω. Τώρα θα μου πεις είμαστε σε θέμα προτάσεις για αγγελίες και έχεις δίκαιο σε αυτό, απλά θεωρώ πως είναι ένα δευτερεύον θέμα οι αγγελίες εδώ μέσα τουλάχιστον για εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις