crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εσύ μπορεί να τους λες όπως θες, εγώ σου εξήγησα για ποιο λόγο δεν αφήνουμε τέτοιες αξιολογήσεις (όχι από χθες, χρόνια προτού εγγραφείς στο insomnia). Άρα, πάμε άλλη μία (σου το έγραψα ήδη, αλλά...) ακόμη και αν επιτρέπονταν οι αξιολογήσεις σε μη ολοκληρωμένη συναλλαγή, τα περί "απατεώνα" θα διαγράφονταν. Ελπίζω να το διευκρινίσαμε οριστικά αυτό το σημείο. Τώρα, δεν λέω ότι είναι ιδανικό το "μη ολοκληρωμένη συναλλαγή", αλλά αν αφήσουμε τις αξιολογήσεις τελείως ελεύθερες (ως προς το αν υπήρξε συναλλαγή, εννοώ, όχι τους χαρακτηρισμούς), θα πρέπει να αφήσουμε και τον αντίλογο. Εσύ, λοιπόν, λες ότι έστειλες τα χρήματα. Ωραία. Κι ο άλλος λέει πως δεν του έστειλες τίποτε. Πώς θα το ελέγξουμε; Από ένα λογαριασμό Paypal στον οποίο δεν έχουμε πρόσβαση; Και πες ότι στην περίπτωσή σου ελέγχεται. Η μη εμφάνιση σε ραντεβού ή η ακύρωση ραντεβού "τελευταία στιγμή" πώς ελέγχεται; Το "άλλαξα γνώμη και δε γουστάρω" πώς ελέγχεται; (όταν, πέραν όλων των άλλων, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης). Βλέπεις, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αν αφήσουμε τις αξιολογήσεις ελεύθερες, θα είναι ελεύθερες για όλους. Σε όλες τις περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Και, ξαναλέω -και σταματάω εδώ, γιατί είναι πράγματα που τα έχω γράψει και εξηγήσει ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές- τα screenshots δεν αποτελλούν αποδεικτικό στοιχείο. Πολύ περισσότερο το τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο ή σε ιδιωτικά email. Κατά τα λοιπά, αν υπάρχει site που παρέχει δωρέαν αγγελίες σε όλους, και έχει καλύτερες ασφαλιστικές δεικλίδες, είμαι βέβαιος πως ο ιδιοκτήτης του insomnia θα χαρεί να ακούσει συγκεκριμένα και εφαρμόσιμα παραδείγματα. Όλοι θέλουμε καλύτερες αγγελίες και κανείς δεν έχει συμφέρον από τους κακόβουλους. Αρχικα δεν ειμαι εδω για να συγκρινω κανενα site με αγγελιες και το δωρεαν κλπ δε θα το σχολιασω για ευνοητους λογους. 2ον δεν εχει καμια σχεση ποτε εγγραφηκα εγω στο insomnia. Δεν καταλαβαινω γιατι το λες και το ξαναλες. Εκτος αν θεωρει το insomnia οτι οι νεοι χρηστες δε θα επρεπε να εχουν λογο, οποτε να μας το πει να το ξερουμε. 3ον μου εστειλες ενα νημα με παραδειγματα που αφορουν εκτος των αλλων εμπορους, αυτο δε σημαινει οτι η δικη μου περιπτωση δεν ανηκει στις περιπτωσεις εξαπατησεων. Το να δημιουργεις μια αγγελια και να λες οτι εχεις αντικειμενα που ουσιαστικα δεν εχεις, με σκοπο να παρεις τα λεφτα και να εξαφανιστεις, δεν νομιζω οτι ανηκει σε αλλη κατηγορια εκτος απο συτην της εξαπατησης. Εσυ απλα διαλεξες να δωσεις σημασια κανοντας copy/paste σε ενα κομματι απο ολο το κειμενο. Ελπιζω αυτο να το εχουμε ξεκαθαρισει. 4ον δεν ειπα ποτε οτι τα πραγματα ειναι απλα. Ειπα οτι το feedback δεν ειναι σε καμια περιπτωση δικλειδα ασφαλειας. Και εξηγησα το λογο ηδη 3 φορες. Δικλειδα θα ηταν υπο αλλες προυποθεσεις. Δεν εισηγηθηκα να μετατραπει το insomnia σε ebay. Ομως το γεγονος οτι "δεν ειναι ευκολα τα πραγματα" δεν μετατρεπει μαγικα ενα προβληματικο συστημα σχολιασμου σε δικλειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά, δεν έχω καταλάβει καν τι ζητάς. Δεν έχεις προτείνει τίποτε απολύτως, στη θέση του "προβληματικού συστήματος σχολιασμού". Πώς, δηλαδή, θα μπορούσε να γίνει το σύστημα καλύτερο. Σου εξήγησα αναλυτικότατα ποιο είναι το πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς τύπου "απατεώνας", από νομική άποψη. Η απάντησή σου, απέναντι στην εισήγηση του νομικού συμβούλου του insomnia, ήταν "δεν νομίζω". Αυτό είναι που λέμε εμπεριστατωμένη άποψη. Σου εξήγησα επίσης ότι, και να επιτρεπόταν η αξιολόγηση σε μη ολοκληρωμένη συναλλαγή, χαρακτηρισμοί τύπου "απατεώνας" δεν θα επιτρέπονταν σε καμία περίπτωση. Σε όσα αναλυτικά εξήγησα, απάντηση δεν πήρα. Δηλαδή, απάντηση ουσιαστική, πώς θα μπορούσαμε να ελέγξουμε ότι κάτι δεν συνέβη, μέσα από μηχανισμούς στους οποίους δεν έχουμε πρόσβαση. Κάποια συγκεκριμένη πρόταση, δηλαδή. Πέραν του "αφήστε με να λέω τον άλλο απατεώνα γιατί έτσι νομίζω και επίσης νομίζω ότι αν τον πω απατεώνα δεν θα έχει το insomnia πρόβλημα". Τελικά, πιάσαμε τα μελό, "αν θεωρεί το insomnia πως τα νέα μέλη δεν πρέπει να έχουν λόγο". Από πού προκύπτει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Το μόνο που προσπάθησα -μάταια, όπως αποδεικνύεται- να σου εξηγήσω είναι ότι οι κανόνες ισχύουν με την τωρινή τους μορφή εδώ και χρόνια, πολύ πριν γραφτείς στο insomnia. Πού βρήκες αναφορά σε νέους χρήστες και τη βάζεις στην κουβέντα, δεν ξέρω. Το μόνο που λέω είναι ότι -αν είχες διαβάσει τους όρους χρήσης- θα ήξερες γιατί σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοί, τουλάχιστον. Αυτά ισχύουν εδώ και χρόνια, δεν τίθεται καν ζήτημα "αιφνιδιασμού". Δεν άλλαξε κάτι τώρα. Αν η πρόταση είναι "αφήστε όλες τις αξιολογήσεις ελεύθερες", έχω αναφέρει συγκεκριμένα προβλήματα που θα προέκυπταν. Κάποια πρόταση πάνω στο πώς θα μπορούσαν να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα θα ήταν χρήσιμη, αντί να εφευρίσκεις διάθεση φίμωσης των νέων μελών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ωραια θα σου απαντησω για 5η φορα σε όλα ελπίζοντας οτι θα σταματησεις να γραφεις τα ιδια και τα ιδια. Αρχικά, δεν έχω καταλάβει καν τι ζητάς. Δεν έχεις προτείνει τίποτε απολύτως, στη θέση του "προβληματικού συστήματος σχολιασμού". Πώς, δηλαδή, θα μπορούσε να γίνει το σύστημα καλύτερο. Αρχικα δεν ειμαι εδω για να λυσω τα προβλήματα του insomnia. Εντόπισα ότι το συστημα σχολιασμού είναι προβληματικό και για να βοηθήσω μελλοντικά θύματα, το αναφέρω και μαλιστα με παραδειγμα. Εσύ απο όλο το παραδειγμα στέκεσαι κυρίως στη λέξη απατεώνας, που για 3η φορα σου λέω πως ηταν απλα η απαντηση σε άλλο μελος και όχι το επιχειρημα μου περι προβληματικού συστήματος. Ακόμα και το να κανεις υποχρεωτικό σε μια αγγελία να ανεβάζει καποιος τη φωτογραφία του προϊόντος που θέλει να πουλήσει θα απέτρεπε πολλους απο το να κοροϊδευουν τον κοσμο λέγοντας ότι πουλάνε κατι που ουσιαστικά δεν εχουν καν. Σου εξήγησα αναλυτικότατα ποιο είναι το πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς τύπου "απατεώνας", από νομική άποψη. Η απάντησή σου, απέναντι στην εισήγηση του νομικού συμβούλου του insomnia, ήταν "δεν νομίζω". Αυτό είναι που λέμε εμπεριστατωμένη άποψη. Πάμε ξανά, το θέμα με τον "απατεώνα" δεν ηταν το επιχειρημα μου, ηταν απλα η απαντηση σε αλλο μέλος. Επίσης δεν ανέφερες καμία εισηγηση, έστειλες ένα νήμα το οποίο ερμήνευσες κατά το δοκούν, χωρις να ξερεις καν ποια ειναι η περιπτωση στην οποια αναφερομαι και για ποιο λογο λεω καποιον απατεωνα. Το ότι αυτό ειναι γνωμη του νομικού συμβούλου το ειπες σαν απαντηση αργοτερα. Το θέμα ειναι ότι δεν ξερω με ποιον τροπο σε συμβουλεψε ο νομικός συμβουλος χωρις να ξέρει όλα οσα εχουν γίνει. Αυτό ειναι ενα μυστηριο. Ευχαριστω για τη συμβουλη σχετικά με το ποιον θα αποκαλώ απατεώνα, αλλα στο Site: site αναφέρεται το εξης: απάτη διαπράττει όποιος, με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος, βλάπτει ξένη περιουσία, πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή, με την εν γνώσει παράσταση (τονίζεται διότι έχει σημασία) ψευδών γεγονότων ως αληθινών ή την αθέμιτη παρασιώπηση αληθινών γεγονότων! Το να προσποιειται καποιος οτι εχει ένα αντικειμενο στην κατοχή του με σκοπο να υπεξαιρέσει χρήματα, σε ποια κατηγορία ανηκει ακριβως; Ξαναρωτα τον νομικό συμβουλο γιατι ο δικός μου ήταν ξεκάθαρος. Σου εξήγησα επίσης ότι, και να επιτρεπόταν η αξιολόγηση σε μη ολοκληρωμένη συναλλαγή, χαρακτηρισμοί τύπου "απατεώνας" δεν θα επιτρέπονταν σε καμία περίπτωση. Άλλη μια φορά... Η αναφορά στη λέξη απατεώνας, ακόμη κι αν εχεις άδικο σχετικά με τον ορισμό και αν αυτος στην περιπτωσή μου εφαρμόζεται σωστα, ήταν απλα απάντηση στο σχόλιο άλλου μέλους και δεν ειχε καμια σχεση με την αναφορα μου στο προβληματικο συστημα αξιολογησης. Δεν ηταν αυτο το θεμα εξ αρχης. Δε ζηταω να επιτρεπεται ο χαρακτηρισμός. Σε όσα αναλυτικά εξήγησα, απάντηση δεν πήρα. Δηλαδή, απάντηση ουσιαστική, πώς θα μπορούσαμε να ελέγξουμε ότι κάτι δεν συνέβη, μέσα από μηχανισμούς στους οποίους δεν έχουμε πρόσβαση. Κάποια συγκεκριμένη πρόταση, δηλαδή. Πέραν του "αφήστε με να λέω τον άλλο απατεώνα γιατί έτσι νομίζω και επίσης νομίζω ότι αν τον πω απατεώνα δεν θα έχει το insomnia πρόβλημα". Δε θα ξανα-απαντησω τα ιδια πραγματα, τα εχω απαντήσει ήδη 3 φορες απο πάνω Τελικά, πιάσαμε τα μελό, "αν θεωρεί το insomnia πως τα νέα μέλη δεν πρέπει να έχουν λόγο". Από πού προκύπτει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Το μόνο που προσπάθησα -μάταια, όπως αποδεικνύεται- να σου εξηγήσω είναι ότι οι κανόνες ισχύουν με την τωρινή τους μορφή εδώ και χρόνια, πολύ πριν γραφτείς στο insomnia. Πού βρήκες αναφορά σε νέους χρήστες και τη βάζεις στην κουβέντα, δεν ξέρω. Το μόνο που λέω είναι ότι -αν είχες διαβάσει τους όρους χρήσης- θα ήξερες γιατί σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοί, τουλάχιστον. Αυτά ισχύουν εδώ και χρόνια, δεν τίθεται καν ζήτημα "αιφνιδιασμού". Δεν άλλαξε κάτι τώρα. Αν η πρόταση είναι "αφήστε όλες τις αξιολογήσεις ελεύθερες", έχω αναφέρει συγκεκριμένα προβλήματα που θα προέκυπταν. Κάποια πρόταση πάνω στο πώς θα μπορούσαν να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα θα ήταν χρήσιμη, αντί να εφευρίσκεις διάθεση φίμωσης των νέων μελών. Δεν πιάσαμε κανενα μελό. Είπες περισσότερες απο μια φορές οτι οι κανονισμοί γραφτηκαν πριν ακομα γινω μέλος. Αυτο ειναι το επιχειρημα σου για να υποστηριξεις οτι οι κανόνες είναι όλοι σωστοι; Πάντα υπάρχουν νέα δεδομένα, οι κανόνες μπορούν κάλλιστα να αλλάζουν όταν ειναι προβληματικοί, ΔΕΝ θα ειναι η πρωτη φορα στην ιστορία, και εξηγησα ουκ ολίγες φορες για ποιο λογο ειναι προβληματικο το συγκεκριμενο σύστημα. Το οτι ισχύουν οι κανόνες εδω και χρόνια δε λέει τιποτα απολύτως! Τίποτα ομως. Και δε μίλησα ποτέ για "αιφνιδιασμό". Η πρότασή μου δεν ήταν ποτέ να μεινουν όλες ελεύθερες. Το feedback στο insomnia εχει να κανει ΜΟΝΟ με το αν ηταν ΟΚ το αντικειμενο που εστειλε καποιος, αλλα μεχρι εκει. Αν αυτος ο καποιος τελικά δεν έστειλε τίποτα παρότι του έδωσες χρήματα, ενω ειναι αναξιόπιστος και θα επρεπε να λαβει αρνητικο feedback, συνεχιζει τη δουλεία του κανονικά. Πρέπει αρχικά να το καταλάβεις αυτό, για να μπορέσει οποιοσδήποτε να σου δώσει και λύσεις. Στο εχω εξηγησει 100 φορές δε φαινεται να το καταλαβαίνεις, μου λες μονο ότι οι κανονες του insomnia ειναι παλιοι. Χαιρω πολυ, δεν ηρθα να σου πω οτι αλλάξατε τους κανονες ξαφνικά και τι θα κανουμε τώρα. Θες σωνει και καλα να σου δώσω λύση. Αλλά ηρθα απλά για να αναφέρω το πρόβλημα θεωρώντας ότι θα βοηθούσε, και το έκανα εδω μιας και δεν υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για κατι τετοιο στις αγγελίες. Άν θελει όποιος άλλος ασχολείται με τις αγγλιες θα το λάβει υποψιν του. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι δεν πρεπει να του δώσεις σημασία μην το κανεις. Θα ειχαμε γλιτώσει κι ολη αυτην την κουβεντα εξ αρχης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 [Μπλα-μπλα-μπλα] Θες σωνει και καλα να σου δώσω λύση. Αλλά ηρθα απλά για να αναφέρω το πρόβλημα θεωρώντας ότι θα βοηθούσε, και το έκανα εδω μιας και δεν υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για κατι τετοιο στις αγγελίες. Άν θελει όποιος άλλος ασχολείται με τις αγγλιες θα το λάβει υποψιν του. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι δεν πρεπει να του δώσεις σημασία μην το κανεις. Θα ειχαμε γλιτώσει κι ολη αυτην την κουβεντα εξ αρχης. Από πού προκύπτει ότι "θέλω σώνει και καλά" να μου δώσεις λύση; Είναι "λογικός συνειρμός" της κατηγορίας "άμα το insomnia δεν θέλει να λέμε τη γνώμη μας να μας το πει"; Επειδή προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς προτείνεις και δε βρίσκω απολύτως τίποτε; Καμία λύση δεν ζητάω, μια πρόταση συγκεκριμένη, μια ιδέα, μια βάση για συζήτηση, να δούμε μήπως προκύψει κάτι που θα είναι καλύτερο για όλους. Αφελώς, νόμιζα πως αυτός είναι ο σκοπός του νήματος. Θα μου πεις, "τι παράξενος άνθρωπος είσαι, μωρ' αδερφέ μου, που ψάχνεις για προτάσεις που θα βελτιώσουν τις αγγελίες στο νήμα με τίτλο 'προτάσεις για τις αγγελίες'". Σωστό κι αυτό. Καλή συνέχεια εύχομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Θα μου πεις, "τι παράξενος άνθρωπος είσαι, μωρ' αδερφέ μου, που ψάχνεις για προτάσεις που θα βελτιώσουν τις αγγελίες στο νήμα με τίτλο 'προτάσεις για τις αγγελίες'". Σωστό κι αυτό. Καλή συνέχεια εύχομαι. Σου εξηγησα (και για ακομη μια φορα θα εξηγησω κατι που εχω ηδη εξηγησει) οτι αφησα το σχολιο εδω διοτι δεν υπαρχει άλλο θέμα σχετικό με τις αγγελίες. Θα ηταν βλακωδες να ανοιξω καινουριο θεμα αφου υπαρχει αυτο. Και αν ανοιγα θα υπηρχε υπηρχε παντα καποιος να πει "τι ανοιγεις καινουριο θεμα". Σου εδωσα ηδη μια προταση σχετικα με τις φωτογραφιες και τις αγγελιες στην οποια δε δινεις σημασια. προφανώς ειδες μονο ""μπλα-μπλα". Τελικα δεν εχω καταλάβει, εσυ στα δικά μου σχολια γιατι απαντας αφου δεν εχεις σκοπο να δωσεις σημασια;;; Το μονο που κανεις ειναι να φερνεις αντιλογο και να μου λες πως εχουν οι κανονες του insomnia. Ουσιαστικό επιχειρημα δεν ειδα πουθενα. Δε ζητησα δασκαλο, να λαβει καποιος υποψιν του οτι το συστημα ειναι προβληματικο ζητησα. Εσυ τοσες ωρες δεν εχω καταλαβει τι ακριβως λες τελικα. Όπως και να χει καλη συνεχεια και σε σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Σου εξηγησα (και για ακομη μια φορα θα εξηγησω κατι που εχω ηδη εξηγησει) οτι αφησα το σχολιο εδω διοτι δεν υπαρχει άλλο θέμα σχετικό με τις αγγελίες. Θα ηταν βλακωδες να ανοιξω καινουριο θεμα αφου υπαρχει αυτο. Και αν ανοιγα θα υπηρχε υπηρχε παντα καποιος να πει "τι ανοιγεις καινουριο θεμα". Σου εδωσα ηδη μια προταση σχετικα με τις φωτογραφιες και τις αγγελιες στην οποια δε δινεις σημασια. προφανώς ειδες μονο ""μπλα-μπλα". Τελικα δεν εχω καταλάβει, εσυ στα δικά μου σχολια γιατι απαντας αφου δεν εχεις σκοπο να δωσεις σημασια;;; Το μονο που κανεις ειναι να φερνεις αντιλογο και να μου λες πως εχουν οι κανονες του insomnia. Ουσιαστικό επιχειρημα δεν ειδα πουθενα. Δε ζητησα δασκαλο, να λαβει καποιος υποψιν του οτι το συστημα ειναι προβληματικο ζητησα. Εσυ τοσες ωρες δεν εχω καταλαβει τι ακριβως λες τελικα. Όπως και να χει καλη συνεχεια και σε σενα αφού λύση βρήκες τα χρήματα σου θα τα πάρεις . Οι οροί είναι αυτοί τους δέχεσαι συνεχίζεις δεν του δέχεσαι δεν ξανακάνεις χρήση απλό τις ενότητας των αγγελιών αλώστε δεν είναι site αγγελιών το insomnia . Υ.Γ..σχετικά με την διαγραφή της αξιολόγηση σου και εγώ συμφωνώ απόλυτα θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση και κακώς δεν υπάρχει σε περίπτωση διαγραφής ή ακόμα καλυτέρα να ελέγχετε πριν την δημοσίευση (αρνητική). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 αφού λύση βρήκες τα χρήματα σου θα τα πάρεις . Οι οροί είναι αυτοί τους δέχεσαι συνεχίζεις δεν του δέχεσαι δεν ξανακάνεις χρήση απλό τις ενότητας των αγγελιών αλώστε δεν είναι site αγγελιών το insomnia . Υ.Γ..σχετικά με την διαγραφή της αξιολόγηση σου και εγώ συμφωνώ απόλυτα θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση και κακώς δεν υπάρχει σε περίπτωση διαγραφής ή ακόμα καλυτέρα να ελέγχετε πριν την δημοσίευση (αρνητική). Δεν ειναι σιγουρο οτι βρηκα λύση, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει με το paypal. Το πρόβλημα όμως ειναι οτι σίγουρα θα την πατήσουν κι αλλοι και δεν υπάρχει κανενας τροπος να τους προειδοποιήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι σιγουρο οτι βρηκα λύση, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει με το paypal. Το πρόβλημα όμως ειναι οτι σίγουρα θα την πατήσουν κι αλλοι και δεν υπάρχει κανενας τροπος να τους προειδοποιήσεις! Κάνοντας αξιολόγηση χωρίς ευθείς χαρακτηρισμούς. Γράψε ότι σε εμάς εδώ "τον πλήρωσα και εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε τηλέφωνα μπλα μπλα, περίμενα τρεις μέρες, δεν τον συστήνω σε καμία περίπτωση, κτλ" Τι είναι το δύσκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κάνοντας αξιολόγηση χωρίς ευθείς χαρακτηρισμούς. Γράψε ότι σε εμάς εδώ "τον πλήρωσα και εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε τηλέφωνα μπλα μπλα, περίμενα τρεις μέρες, δεν τον συστήνω σε καμία περίπτωση, κτλ" Τι είναι το δύσκολο? Μια τέτοια αξιολόγηση θα μείνει ή θα θεωρηθεί ότι δεν έγινε συναλλαγή και θα σβηστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μια τέτοια αξιολόγηση θα μείνει ή θα θεωρηθεί ότι δεν έγινε συναλλαγή και θα σβηστεί; Aν έχει γίνει η πληρωμή θεωρώ ότι η συναλλαγή έχει γίνει. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος δεν στέλνει το προιόν. Αν το θεωρούν αλλιώς οι διαχειριστές (που δεν πιστεύω), να το πουν να αρχίσω να πουλάω την συλλογή ρολεξ που δεν έχω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Aν έχει γίνει η πληρωμή θεωρώ ότι η συναλλαγή έχει γίνει. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος δεν στέλνει το προιόν. Αν το θεωρούν αλλιώς οι διαχειριστές (που δεν πιστεύω), να το πουν να αρχίσω να πουλάω την συλλογή ρολεξ που δεν έχω Δεν εχει σημασια τι θεωρεις εσυ κι εγω αλλά το Insomnia. Ειτε το πιστευεις ειτε οχι, αυτο θεωρουν οι διαχειριστες. Δεν εξεταζουν καμια πληρωμη και κανένα προσωπικό μηνυμα, και δεν εχουν αδικο αλλα αυτο ειναι το προβλημα! Eλπιζω σιγα σιγα να καταλαβαινετε τι εγραψα εξ αρχης σχετικα με το feedback και τις συναλλαγες!!! Οπότε ναι, ξεκινα να πουλας ρολεξ που δεν εχεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως θα ήθελα απάντηση απο κάποιον αρμόδιο για αυτό, αν είναι σωστό. Να ξέρουμε που βαδίζουμε, χωρίς φυσικά ύβρεις κτλ. Aν έχει γίνει η πληρωμή θεωρώ ότι η συναλλαγή έχει γίνει. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος δεν στέλνει το προιόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως θα ήθελα απάντηση απο κάποιον αρμόδιο για αυτό, αν είναι σωστό. Να ξέρουμε που βαδίζουμε, χωρίς φυσικά ύβρεις κτλ. Ναι θελω πολυ καποιος να το πει ξεκαθαρα, καθως και να μας υποδειξει σε ποιο σημειο των κανονισμων αναφερεται το πότε οριζεται μια συναλλαγη ολοκληρωμένη αλλα και ποιός την οριζει σαν ολοκληρωμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πότε μια συναλλαγη χαρακτηριζεται ολοκηρωμενη? Οταν α) αποσταλουν τα λεφτα? β) αποσταλει το ειδος? γ) αποσταλουν και τα δυο? Υποθετω πως οταν αποστελεται κατι θα πρεπει και να παραλαμβανεται προκειμενου να θεωρειται πληρες το βημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι θελω πολυ καποιος να το πει ξεκαθαρα, καθως και να μας υποδειξει σε ποιο σημειο των κανονισμων αναφερεται το πότε οριζεται μια συναλλαγη ολοκληρωμένη αλλα και ποιός την οριζει σαν ολοκληρωμενη. Πάμε άλλη μία (έχω αρχίσει ήδη να εκνευρίζομαι και δεν ξέρω αν φταίω εγώ ή εσείς...): Μία συναλλαγή είναι ολοκληρωμένη όταν υπάρξει ...συναλλαγή (αποστολή από οποιαδήποτε πλευρά: είτε ο πωλητής στείλει το προϊόν, είτε ο αγοραστής καταθέσει τα χρήματα). ΔΕΝ μπορείς να αφήσεις αξιολόγηση αν κάποιος σε "έγραψε" στα pm, αν διαφωνείς με την τιμή ή αν θεωρείς πως είναι απατεώνας (ειδικά σε αυτή την περίπτωση οφείλεις να υποβάλλεις αναφορά για να το δει κάποιος από τους διαχειριστές). Επιπλέον το ότι κάποιος τελικά συμμετέχει σε μια ολοκληρωμένη συναλλαγή, δεν του δίνει αυτόματα το δικαίωμα να υποβάλλει δημόσια αξιολόγηση χρησιμοποιώντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς και άλλα "χαριτωμένα". Ισχύουν οι βασικοί κανόνες σωστής συμπεριφοράς και σεβασμού των άλλων. Δεν γινόμαστε δικαστές, αστυνομικοί ή τιμωροί... Δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Αν κάποιος συνεχίζει να έχει απορίες ή να διαφωνεί με κάτι, δεν έχει νόημα να τα συζητάμε κάθε φορά public. Στείλτε τα μηνύματά σας και τους προβληματισμούς σας σε κάποιον απο τους διαχειριστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις