nikos903 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Γράψε τα γεγονότα, απέφυγε τους χαρακτηρισμούς. Δηλαδή στην περίπτωση σου ένα "Προσοχή στο μέλος χχχχχ, του έβαλα τα χρήματα και εξαφανίστηκε χωρίς να στείλει κάτι." θα ήταν ModeratingProof... Όπως και να έχει αν η συναλλαγή έγινε μέσω paypal και σου έστειλε το request και τα έβαλες έτσι (όχι σαν gift κτλπ) τότε πας και κάνεις αμφισβήτηση και τα παίρνεις πίσω (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Ps: Το αν υπάρχει συναλλαγή ή όχι όπως σου είπαν επιβεβαιώνεται, δεν είναι εκεί το θέμα, απλά αν τα κανονίσετε μέσω τηλεφώνου δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι, δηλαδή κοίτα να έχεις γραπτά την επικοινωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Γράψε τα γεγονότα, απέφυγε τους χαρακτηρισμούς. Δηλαδή στην περίπτωση σου ένα "Προσοχή στο μέλος χχχχχ, του έβαλα τα χρήματα και εξαφανίστηκε χωρίς να στείλει κάτι." θα ήταν ModeratingProof... Όπως και να έχει αν η συναλλαγή έγινε μέσω paypal και σου έστειλε το request και τα έβαλες έτσι (όχι σαν gift κτλπ) τότε πας και κάνεις αμφισβήτηση και τα παίρνεις πίσω (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Ps: Το αν υπάρχει συναλλαγή ή όχι όπως σου είπαν επιβεβαιώνεται, δεν είναι εκεί το θέμα, απλά αν τα κανονίσετε μέσω τηλεφώνου δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι, δηλαδή κοίτα να έχεις γραπτά την επικοινωνία. Eννοειται οτι εχω κανει dispute. Και εννοειται οτι αυτος ηταν ο λογος που δεν θα εκανα συναλλαγη με αντικαταβολη. Απλά παιδιά, εδω μεσα ακους Ο,ΤΙ μπορεις να φανταστεις. Προχθες καποιος ειπε το απιστευτο "πατε και κανονιζετε με pm, παρτε ενα τηλεφωνο, ποσο κοστιζει"; Και όπως καταλαβαίνεις, προσπαθεις να λυσεις ενα προβλημα και καθενας λεει τη γνωμη του. Και οκ, θεμιτο, αλλα δεν μπορω να εξηγω στον καθενα για ποιο λογο αυτο που του ερχεται να πει ΔΕ στεκει. Τωρα σχετικα με τα μηνυματα και τι ακρη βγαινει, αληθεια δεν το γνωριζω. Και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορουν τα παντα να επιβεβαιωθουν. Αν και στη δικη μου περιπτωση επιβεβαιωνονται τα παντα, μιλαω γενικοτερα. Αυτο που γνωριζω ειναι πως οταν καποιος δειχνει το δασος δεν μπορεις να κοιτας το δαχτυλο. Ακομα κι αν δε σ αρεσει το δαχτυλο που δειχνει, υπαρχει ενα δασος που καιγεται, πρεπει να το σβησεις, οχι μονο να κατεβαζεις το δαχτυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνώμη που διακοπτω με double post, θα ψάξω να σβήσω το άλλο μου. Θα ήθελα να μου έρχεται ειδοποίηση στο android μου για ΚΑΘΕ νέα αγγελία που ανεβαίνει στην κατηγορία "μητρικές" Υπάρχει κάποια εύκολη λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνώμη που διακοπτω με double post, θα ψάξω να σβήσω το άλλο μου. Θα ήθελα να μου έρχεται ειδοποίηση στο android μου για ΚΑΘΕ νέα αγγελία που ανεβαίνει στην κατηγορία "μητρικές" Υπάρχει κάποια εύκολη λύση ? δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα μπορείς να το προτείνεις εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Eννοειται οτι εχω κανει dispute. Και εννοειται οτι αυτος ηταν ο λογος που δεν θα εκανα συναλλαγη με αντικαταβολη. Απλά παιδιά, εδω μεσα ακους Ο,ΤΙ μπορεις να φανταστεις. Προχθες καποιος ειπε το απιστευτο "πατε και κανονιζετε με pm, παρτε ενα τηλεφωνο, ποσο κοστιζει"; Και όπως καταλαβαίνεις, προσπαθεις να λυσεις ενα προβλημα και καθενας λεει τη γνωμη του. Και οκ, θεμιτο, αλλα δεν μπορω να εξηγω στον καθενα για ποιο λογο αυτο που του ερχεται να πει ΔΕ στεκει. Τωρα σχετικα με τα μηνυματα και τι ακρη βγαινει, αληθεια δεν το γνωριζω. Και δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορουν τα παντα να επιβεβαιωθουν. Αν και στη δικη μου περιπτωση επιβεβαιωνονται τα παντα, μιλαω γενικοτερα. Αυτο που γνωριζω ειναι πως οταν καποιος δειχνει το δασος δεν μπορεις να κοιτας το δαχτυλο. Ακομα κι αν δε σ αρεσει το δαχτυλο που δειχνει, υπαρχει ενα δασος που καιγεται, πρεπει να το σβησεις, οχι μονο να κατεβαζεις το δαχτυλο. Άμα έκανες Dispute μια χαρά είσαι, δεν έχασες κάτι, πάλι καλά. Μετά για το τηλέφωνο, ναι, κάνεις συναλλαγή, δεν γράφεται στο forum όμως τίποτα, έτσι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Άρα.... Προσωπικά τηλέφωνο πάρα πολύ σπάνια παίρνω, καλύτερα γραπτά, τώρα αν σε βολεύει βέβαια, οκ, αλλά ξέρεις τι λένε, "όπως στρώνεις κοιμάσαι"... Γράφε να έχεις αποδεικτικά γιατί αλλιώς δεν σε καλύπτει τίποτα. Όπως σου είπε παραπάνω και ο stormrain στείλε PM σε αυτόν ή σε κάποιον απο την ομάδα διαχείρισης, αν υπάρχει όντως θέμα θα το δείτε, τώρα μιλάμε εμείς στον αέρα, γενικά και αόριστα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Άμα έκανες Dispute μια χαρά είσαι, δεν έχασες κάτι, πάλι καλά. Μετά για το τηλέφωνο, ναι, κάνεις συναλλαγή, δεν γράφεται στο forum όμως τίποτα, έτσι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Άρα.... Προσωπικά τηλέφωνο πάρα πολύ σπάνια παίρνω, καλύτερα γραπτά, τώρα αν σε βολεύει βέβαια, οκ, αλλά ξέρεις τι λένε, "όπως στρώνεις κοιμάσαι"... Γράφε να έχεις αποδεικτικά γιατί αλλιώς δεν σε καλύπτει τίποτα. Όπως σου είπε παραπάνω και ο stormrain στείλε PM σε αυτόν ή σε κάποιον απο την ομάδα διαχείρισης, αν υπάρχει όντως θέμα θα το δείτε, τώρα μιλάμε εμείς στον αέρα, γενικά και αόριστα.... Εχουν γίνει ήδη όλα αυτά, απλά απάντησα στο σχόλιό σου =) Και δε μιλαμε γενικα και αοριστα, ο λογος που εκανα το σχολιο εξ αρχης ειναι γιατι πρότεινα το feedback να γινει ουσιωδες. Το να θεωρειται μια συναλλαγη μη-ολοκληρωμενη επειδη αυτος που ανεβασε την αγγελια δεν απαντησε ποτε ενω του εστειλες χρηματα, και να σβηνεται το feedback λογω "μη ολοκληρωμενης συναλλαγης", όπως καταλαβαινετε ειναι προβληματικό. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από crazycow86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Από τους όρους χρήσης των αγγελιών: Σημείο Β3, (τα bold δικά μου): Οποιαδήποτε διένεξη σχετικά με πρόβλημα σε αγοραπωλησία θα πρέπει να αναφέρεται μόνο μέσω της αξιολόγησης χρήστη δίνοντας σύντομη περιγραφή των γεγονότων χωρίς χαρακτηρισμούς αλλιώς η αξιολόγηση θα διαγράφεται. Όπερ μεθερμηνευόμενον, ούτε νήματα ανοίγουμε για να καταγγείλουμε τον τάδε ή τον δείνα (συχνά αναφέροντας προσωπικά δεδομένα, όπως όνομα, διεύθυνση, τόπο κατοικίας κτλ., έχει συμβεί άπειρες φορές), ούτε γράφουμε "το λαμόγιο, τον απατεώνα" κτλ. γιατί η αξιολόγηση διαγράφεται. Σημείο Γ: Η διαχείριση του insomnia.gr αδυνατεί να επαληθεύσει: Τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του forum Την ακρίβεια της περιγραφής κάθε πωλούμενου αγαθού Την καλή κατάσταση ή και την νομιμότητα απόκτησης κάθε αγαθού προς πώληση ή ανταλλαγή. Για τον λόγο αυτό, το insomnia.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site. Υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες στον έλεγχο του τι ειπώθηκε μεταξύ μελών, είτε εδώ μέσω pm, είτε εκτός insomnia, από τα email σας. Τα screenshots πειράζονται, δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως "αποδεικτικά στοιχεία", ούτε μπορούμε να δούμε τι κάνατε στο Paypal, τι είπατε μέσω κινητών (προφορικά, ειδικά, είναι απίστευτο πόσες αναφορές λαμβάνουμε με περιγραφή "μου είπε στο τηλέφωνο" κτλ. Να κάνω, δηλαδή, τι, να πάω στον υπερκοριό της ΕΥΠ να ρωτήσω αν έπιασε τη συνομιλία; ) Τι να διασταυρώσουμε; Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται γι' αυτή τη δουλειά, πόσες ώρες την ημέρα για χιλιάδες αγγελίες, με τι πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που εμείς δεν έχουμε; Και ποιο site τα κάνει όλα αυτά δωρεάν; Δεν λέω πως όλα είναι ρόδινα, κάθε άλλο, και γι' αυτό άλλωστε υπάρχει διαρκής αναζήτηση καλύτερου πλαισίου. Από εκεί και πέρα, όμως, να είμαστε ξεκάθαροι: αξιολογήσεις με βρισιές/απειλές/χαρακτηρισμούς, όσο δίκιο κι αν έχετε ενδεχομένως, σβήνονται. Κι αυτό, όπως κι αν τροποποιηθεί το πλαίσιο των αγγελιών, δεν πρόκειται να αλλάξει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Από τους όρους χρήσης των αγγελιών: Σημείο Β3, (τα bold δικά μου): Οποιαδήποτε διένεξη σχετικά με πρόβλημα σε αγοραπωλησία θα πρέπει να αναφέρεται μόνο μέσω της αξιολόγησης χρήστη δίνοντας σύντομη περιγραφή των γεγονότων χωρίς χαρακτηρισμούς αλλιώς η αξιολόγηση θα διαγράφεται. Όπερ μεθερμηνευόμενον, ούτε νήματα ανοίγουμε για να καταγγείλουμε τον τάδε ή τον δείνα (συχνά αναφέροντας προσωπικά δεδομένα, όπως όνομα, διεύθυνση, τόπο κατοικίας κτλ., έχει συμβεί άπειρες φορές), ούτε γράφουμε "το λαμόγιο, τον απατεώνα" κτλ. γιατί η αξιολόγηση διαγράφεται. Σημείο Γ: Η διαχείριση του insomnia.gr αδυνατεί να επαληθεύσει: Τα στοιχεία κάθε πωλητή - αγοραστή - συναλλασσόμενου μέσω του forum Την ακρίβεια της περιγραφής κάθε πωλούμενου αγαθού Την καλή κατάσταση ή και την νομιμότητα απόκτησης κάθε αγαθού προς πώληση ή ανταλλαγή. Για τον λόγο αυτό, το insomnia.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τις αγοραπωλησίες ή/και ανταλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του site. Υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες στον έλεγχο του τι ειπώθηκε μεταξύ μελών, είτε εδώ μέσω pm, είτε εκτός insomnia, από τα email σας. Τα screenshots πειράζονται, δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως "αποδεικτικά στοιχεία", ούτε μπορούμε να δούμε τι κάνατε στο Paypal, τι είπατε μέσω κινητών (προφορικά, ειδικά, είναι απίστευτο πόσες αναφορές λαμβάνουμε με περιγραφή "μου είπε στο τηλέφωνο" κτλ. Να κάνω, δηλαδή, τι, να πάω στον υπερκοριό της ΕΥΠ να ρωτήσω αν έπιασε τη συνομιλία; ) Τι να διασταυρώσουμε; Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται γι' αυτή τη δουλειά, πόσες ώρες την ημέρα για χιλιάδες αγγελίες, με τι πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που εμείς δεν έχουμε; Και ποιο site τα κάνει όλα αυτά δωρεάν; Δεν λέω πως όλα είναι ρόδινα, κάθε άλλο, και γι' αυτό άλλωστε υπάρχει διαρκής αναζήτηση καλύτερου πλαισίου. Από εκεί και πέρα, όμως, να είμαστε ξεκάθαροι: αξιολογήσεις με βρισιές/απειλές/χαρακτηρισμούς, όσο δίκιο κι αν έχετε ενδεχομένως, σβήνονται. Κι αυτό, όπως κι αν τροποποιηθεί το πλαίσιο των αγγελιών, δεν πρόκειται να αλλάξει. Όλα όσα λες δεκτα και θεμιτα αλλά δεν έχουν καμία σχεση, ούτε με την περίπτωση μου ούτε με όσα προτεινα. Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ ούτε να διασταυρώσει κάνεις συνομιλίες, ούτε να πάει κανείς στην ΕΥΠ. Είπα ότι το σύστημα αξιολόγησης όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ουσία. Το "μη-ολοκληρωμενη συναλλαγη" είναι μια γενικοτητα και από τη στιγμή που κάποιος σε εξαπάτησε, ΠΡΟΦΑΝΏΣ και δεν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να του αφήσεις αρνητικό σχολιο. Και όπως καταλαβαίνεις αυτό εξυπηρετεί τους απατεωνες και μόνον αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Οταν εχεις στειλει χρηματα σε καποιον στο paypal και αυτος εχει εξαφανιστει χωρις να σου στειλει το προιον πως λεγεται;;; δηλαδη ειναι επιληψιμη η λεξη απατεωνας αλλα οχι η απατεωνια; θελετε να μου πειτε οτι αφηνεις σχολιο οτι καποιος σε εκλεψε και αντι ο moderator να το ερευνησει σβηνει το σχολιο επειδη χαρακτηρισες τον αλλο απατεωνα (ενω ταυτοχρονα εξηγεις τι εκανε) και ολα μια χαρα;;;; Όλα όσα λες δεκτα και θεμιτα αλλά δεν έχουν καμία σχεση, ούτε με την περίπτωση μου ούτε με όσα προτεινα. Καμία σχέση; Είναι σίγουρο αυτό; Περί απάτης. Και γιατί, όταν αποκαλείτε κάποιον "απατεώνα", μπορείτε να βρεθείτε εσείς μπλεγμένοι (και να μπλέξει και το insomnia, αλλά σκασίλα μας για το insomnia). Σας παραθέτω και ένα σημείο που έχει ενδιαφέρον (τα bold δικά μου): "Από την άλλη μεριά όμως ΔΕΝ είναι απάτη, όταν κανείς έχει πράγματι τις ιδιότητες που λέει, αλλά δεν εκπληρώνει μία υπόσχεση που αναλαμβάνει: π.χ. παραγγέλω ξυλεία ή μέταλλα ή οτιδήποτε άλλο από άτομο, που όντως κάνει σχετικό εμπόριο, αλλά δεν μου τα παραδίδει έγκαιρα ή καθόλου! Εδώ έχουμε απλά παραβίαση των συμφωνηθέντων, με αστικές μόνον αξιώσεις και όχι ποινικές". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καμία σχέση; Είναι σίγουρο αυτό;Αυτό που γράφεις δεν είναι αυτό που πρότεινα εγω. Είναι η απάντηση που έδωσα σε άλλο μελος που αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμους. Αλλά από όλα όσα έχω πει εσύ αποφάσισες να απαντήσεις μόνο σε αυτο. Καμία σχέση; Είναι σίγουρο αυτό; Περί απάτης. Και γιατί, όταν αποκαλείτε κάποιον "απατεώνα", μπορείτε να βρεθείτε εσείς μπλεγμένοι (και να μπλέξει και το insomnia, αλλά σκασίλα μας για το insomnia). Σας παραθέτω και ένα σημείο που έχει ενδιαφέρον (τα bold δικά μου): "Από την άλλη μεριά όμως ΔΕΝ είναι απάτη, όταν κανείς έχει πράγματι τις ιδιότητες που λέει, αλλά δεν εκπληρώνει μία υπόσχεση που αναλαμβάνει: π.χ. παραγγέλων ξυλεία ή μέταλλα ή οτιδήποτε άλλο από άτομο, που όντως κάνει σχετικό εμπόριο, αλλά δεν μου τα παραδίδει έγκαιρα ή καθόλου! Εδώ έχουμε απλά παραβίαση των συμφωνηθέντων, με αστικές μόνον αξιώσεις και όχι ποινικές". Κανενα insomnia δε θα βρεθεί μπλεγμενο επειδη σαν χρήστης αποκαλεσα κάποιον που "δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του", απατεωνα. Αλλά ξαναλεω, στεκεσαι σε κάτι που ουσιαστικά απάντησα σε άλλο χρήστη και όχι αυτό που έθεσα ως προβληματικό σε σχέση με τις αγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τι ακριβώς προτείνεις; Γιατί, εκτός του ότι άλλαξες το αρχικό σου μήνυμα, πρόταση δεν βλέπω (εκτός από ένα γενικόλο "να ελέγχει ο συντονιστής", επί του οποίου σου απάντησα). edit: Για να μην το κουράζουμε, θα σου πω τι καταλαβαίνω εγώ: στράβωσε μια επικοινωνία, έκανες dispute, χαρακτήρισες "απατεώνα" τον άλλο, έστειλε αναφορά και η αξιολόγησή σου σβήστηκε. Πέραν του ότι, κανονικά, εξηγήσεις για το πώς και το γιατί θα έπρεπε να ζητήσεις με προσωπικό μήνυμα, νομίζω πως σου απάντησα ξεκάθαρα γιατί (βάσει των εδώ και χρόνια υφιστάμενων όρων χρήσης) "αξιολογήσεις" με τέτοιο περιεχόμενο διαγράφονται -ακόμη και αν είχε υπάρξει συναλλαγή, ακόμη κι αν επιτρεπόταν η αξιολόγηση χωρίς να έχει υπάρξει συναλλαγή. Αυτό που γράφεις δεν είναι αυτό που πρότεινα εγω. Είναι η απάντηση που έδωσα σε άλλο μελος που αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμους.Αλλά από όλα όσα έχω πει εσύ αποφάσισες να απαντήσεις μόνο σε αυτο.Κανενα insomnia δε θα βρεθεί μπλεγμενο επειδη σαν χρήστης αποκαλεσα κάποιον που "δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του", απατεωνα.Αλλά ξαναλεω, στεκεσαι σε κάτι που ουσιαστικά απάντησα σε άλλο χρήστη και όχι αυτό που έθεσα ως προβληματικό σε σχέση με τις αγγελίες. Ο νομικός σύμβουλος του insomnia διαφωνεί. Θα μας συγχωρήσεις που λαμβάνουμε περισσότερο σοβαρά την άποψη ενός δικηγόρου από ό,τι ενός ανθρώπου που αγνοεί ακόμη και τον νομικό ορισμό της λέξης "απατεώνας". Διάβασε αυτό το νήμα που σου παρέθεσα, εξηγεί ακριβώς για ποιο λόγο, αυτό που σου συνέβη δεν είναι "απατεωνιά". Τέλος από εμένα, αν δεν θέλεις να καταλάβεις δεν πρόκειται να καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazycow86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τι ακριβώς προτείνεις; Γιατί, εκτός του ότι άλλαξες το αρχικό σου μήνυμα, πρόταση δεν βλέπω (εκτός από ένα γενικόλο "να ελέγχει ο συντονιστής", επί του οποίου σου απάντησα). edit: Για να μην το κουράζουμε, θα σου πω τι καταλαβαίνω εγώ: στράβωσε μια επικοινωνία, έκανες dispute, χαρακτήρισες "απατεώνα" τον άλλο, έστειλε αναφορά και η αξιολόγησή σου σβήστηκε. Πέραν του ότι, κανονικά, εξηγήσεις για το πώς και το γιατί θα έπρεπε να ζητήσεις με προσωπικό μήνυμα, νομίζω πως σου απάντησα ξεκάθαρα γιατί (βάσει των εδώ και χρόνια υφιστάμενων όρων χρήσης) "αξιολογήσεις" με τέτοιο περιεχόμενο διαγράφονται -ακόμη και αν είχε υπάρξει συναλλαγή, ακόμη κι αν επιτρεπόταν η αξιολόγηση χωρίς να έχει υπάρξει συναλλαγή. Ο νομικός σύμβουλος του insomnia διαφωνεί. Θα μας συγχωρήσεις που λαμβάνουμε περισσότερο σοβαρά την άποψη ενός δικηγόρου από ό,τι ενός ανθρώπου που αγνοεί ακόμη και τον νομικό ορισμό της λέξης "απατεώνας". Διάβασε αυτό το νήμα που σου παρέθεσα, εξηγεί ακριβώς για ποιο λόγο, αυτό που σου συνέβη δεν είναι "απατεωνιά". Τέλος από εμένα, αν δεν θέλεις να καταλάβεις δεν πρόκειται να καταλάβεις. Για να μην το κουραζουμε θα σου πω ότι έχεις καταλάβει τελείως λάθος τι έχει γινει. Καμια συναλλαγή δε στραβωσε.. Όλα ήταν μια χαρά και κανονισμένα και αποφάσισε να μην απαντήσει ποτέ αφού του έστειλα τα χρήματα στο paypal. Αυτό δεν είναι στραβωσε η συναλλαγη" αυτό είναι "take the money and run". Dispute έκανα μετά από 3 μέρες αναπαντητων μηνυματων. Τώρα αν εσύ θες σώνει κ καλά να βγάλεις το συμπέρασμα ότι εγώ έχω προηγούμενα ή ότι προσπαθώ να εκδικηθώ για μια συναλλαγή που απλά στραβωσε, αλήθεια δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη με το ζορι. Αυτό που είπα εξ αρχής όμως και δε θέλεις να λάβεις υπόψιν σου, είναι πως το να αφήνεις feedback μόνο σε ολοκληρωμενες συναλλαγές είναι προβληματικό και εξυπηρετεί τους απατεωνες. (Δεν ξέρω πως τους λες εσύ αυτούς που όταν τους στέλνεις λεφτά εξαφανιζονται, εγώ απατεώνες τους λεω). Όπως κι αν λέγεται όμως, ΤΟ ΜΟΝΟ σίγουρο ειναι πως ο χρήστης ειναι αναξιοπιστος. Δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή αν κάποιος εχει παρει τα λεφτά και έχει εξαφανιστεί. Παρόλα αυτά επειδή η συναλλαγή θεωρείται μη ολοκληρωμενη, κάνεις δεν μπορεί να του αφήσει αρνητικό σχολιο. Αλήθεια δεν μπορώ να το πω πιο αναλυτικά από αυτο.. Αν δε θέλεις να το καταλάβεις πάω πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εσύ μπορεί να τους λες όπως θες, εγώ σου εξήγησα για ποιο λόγο δεν αφήνουμε τέτοιες αξιολογήσεις (όχι από χθες, χρόνια προτού εγγραφείς στο insomnia). Άρα, πάμε άλλη μία (σου το έγραψα ήδη, αλλά...) ακόμη και αν επιτρέπονταν οι αξιολογήσεις σε μη ολοκληρωμένη συναλλαγή, τα περί "απατεώνα" θα διαγράφονταν. Ελπίζω να το διευκρινίσαμε οριστικά αυτό το σημείο. Τώρα, δεν λέω ότι είναι ιδανικό το "μη ολοκληρωμένη συναλλαγή", αλλά αν αφήσουμε τις αξιολογήσεις τελείως ελεύθερες (ως προς το αν υπήρξε συναλλαγή, εννοώ, όχι τους χαρακτηρισμούς), θα πρέπει να αφήσουμε και τον αντίλογο. Εσύ, λοιπόν, λες ότι έστειλες τα χρήματα. Ωραία. Κι ο άλλος λέει πως δεν του έστειλες τίποτε. Πώς θα το ελέγξουμε; Από ένα λογαριασμό Paypal στον οποίο δεν έχουμε πρόσβαση; Και πες ότι στην περίπτωσή σου ελέγχεται. Η μη εμφάνιση σε ραντεβού ή η ακύρωση ραντεβού "τελευταία στιγμή" πώς ελέγχεται; Το "άλλαξα γνώμη και δε γουστάρω" πώς ελέγχεται; (όταν, πέραν όλων των άλλων, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης). Βλέπεις, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Αν αφήσουμε τις αξιολογήσεις ελεύθερες, θα είναι ελεύθερες για όλους. Σε όλες τις περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Και, ξαναλέω -και σταματάω εδώ, γιατί είναι πράγματα που τα έχω γράψει και εξηγήσει ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές- τα screenshots δεν αποτελλούν αποδεικτικό στοιχείο. Πολύ περισσότερο το τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο ή σε ιδιωτικά email. Κατά τα λοιπά, αν υπάρχει site που παρέχει δωρέαν αγγελίες σε όλους, και έχει καλύτερες ασφαλιστικές δεικλίδες, είμαι βέβαιος πως ο ιδιοκτήτης του insomnia θα χαρεί να ακούσει συγκεκριμένα και εφαρμόσιμα παραδείγματα. Όλοι θέλουμε καλύτερες αγγελίες και κανείς δεν έχει συμφέρον από τους κακόβουλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Θα ήθελα να μου έρχεται ειδοποίηση στο android μου για ΚΑΘΕ νέα αγγελία που ανεβαίνει στην κατηγορία "μητρικές" Υπάρχει κάποια εύκολη λύση ? δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα μπορείς να το προτείνεις εδώ Δλδ τα δεκάδες views στα πρώτα λεπτά μιας νέας αγγελίας είναι τυχαία ? Δε μπορεί να κάνουν όλοι refresh κάθε 5 sec . Κάποιος τρόπος θα υπάρχει για αυτόματη ειδοποίηση νέου περιεχομένου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δλδ τα δεκάδες views στα πρώτα λεπτά μιας νέας αγγελίας είναι τυχαία ? Δε μπορεί να κάνουν όλοι refresh κάθε 5 sec . Κάποιος τρόπος θα υπάρχει για αυτόματη ειδοποίηση νέου περιεχομένου απλά τυγχάνει να κάνουν χρήση της ενότητας των αγγελιών εκείνη την στιγμή όσο καιρό είμαι στο insomnia δεν το έχω δει και ακούσει άρα δεν υπάρχει είναι μια καλή ιδέα που θα μπορούσες όπως είπα να την ποστάρεις στην ενότητα που σου πρότεινα επίσης μπορείς να επικοινωνησεις με την ομάδα διαχείρισης καλήμερα σχετικά με το ερώτημα από πάνω υπάρχει αυτή η δυνατότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις