christopoulosc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ή που μενουν στην τραχανοπλαγιά αλλά το μαθαίνεις όταν επικοινωνήσεις. Αυτό είναι για το Mπλα-Mπλα section,έχω περιστατικά να γελάνε και τα emoticons (sic)...
qwerty1982 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ερώτηση... Ξέρει κάποιος συνφορουμιτης να μου πει αν υπαρχει πιθανότητα να αλλαξει καποιος την αξιολογηση του σε μια αγγελία πώλησης? Πρόκειται για την κλασσικη περιπτωση που σου γράφει ο άλλος ουδέτερη αξιολογηση με σχόλιο "Φιλαράκι δεν δεχεσαι μηνύματα αδειασε λίγο " Και ενώ εγιναν ολα οπως έπρεπε και το προϊόν ακριβως οπως περιγραφοταν δεν μπορεί να αλλαξει την ουδέτερη αξιολογηση του. Έυχαριστω εκ των προτέρων.
nikos903 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γίνεται οι χρήστες να επεξεργάζονται τις αξιολογήσεις τους. Πρέπει να την κάνει αναφορά, να σβηστεί και μετά είτε το αφήνει έτσι χωρίς αξιολόγηση είτε κάνει καινούργια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ερώτηση... Ξέρει κάποιος συνφορουμιτης να μου πει αν υπαρχει πιθανότητα να αλλαξει καποιος την αξιολογηση του σε μια αγγελία πώλησης? Πρόκειται για την κλασσικη περιπτωση που σου γράφει ο άλλος ουδέτερη αξιολογηση με σχόλιο "Φιλαράκι δεν δεχεσαι μηνύματα αδειασε λίγο " Και ενώ εγιναν ολα οπως έπρεπε και το προϊόν ακριβως οπως περιγραφοταν δεν μπορεί να αλλαξει την ουδέτερη αξιολογηση του. Έυχαριστω εκ των προτέρων. Γενικά, και συναλλαγή να μην υπήρξε στη συνέχεια (να μην τα βρήκατε ή να μην του έκανε, οτιδήποτε, δεν έχει σημασία) αυτού του είδους οι "αξιολογήσεις" διαγράφονται χωρίς δεύτερη συζήτηση μόλις σταλεί η σχετική αναφορά. 2
vste Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μια προταση που θελω να κανω ειναι εαν καποιος εχει μια αγγελια να μπορει μετα την παροδο πχ 4 ημερων να την ξαναβαλει ωστε να ερθει πανω χωρις να χρειαζεται να φτιαξει ιδια καινουρια. Φυσικα οταν περασουν 7 ημερες απο την 1η αγγελια θα επιτρεπεται να βαζει μια αγγελια και οχι δυο. Επισης αν γινεται να αρθει το οριο να κανεις edit μια αγγελια μετα απο 5 ημερες. Θελω να κατεβασω την τιμη στην δικια μου και δεν μου επιτρεπει αν δεν βαλω καινουρια να το κανω μεχρι το Σαββατο. 1
iordanis77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Επισης αν γινεται να αρθει το οριο να κανεις edit μια αγγελια μετα απο 5 ημερες. Θελω να κατεβασω την τιμη στην δικια μου και δεν μου επιτρεπει αν δεν βαλω καινουρια να το κανω μεχρι το Σαββατο. Δυο μερουλες ειναι μόνο, περνανε γρηγορα.
crazycow86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπορει να μου εξηγησει καποιος τη λογικη να σβηνεται ενα αρνητικο σχολιο μολις καποιος σβησει την αγγελία του;;; Δηλαδη σε εξαπατά κάποιος -> του αφήνεις αρνητικό σχόλιο, επειτα σβηνει την αγγελία -> σβηνεται και το σχόλιό σου και όλα μέλι γαλα;;;;;; Τι παράδοξο ειναι αυτό εδω μεσα, δεν μπορω να καταλαβω... Update - Διόρθωση Δε σβηνεται η αγγελία, σβήνεται το σχόλιο αν η συναλλαγη θεωρείται μη-ολοκληρωμενη. Άρα καταληγουμε στο: Σε εξαπατά κάποιος -> του αφήνεις αρνητικό σχόλιο, Η αγγελία δεν εχει ολοκληρωθει -> Σβηνεται το σχόλιό σου -> Ο απατεωνας συνεχίζει τη δουλεια του. Αν αυτο εσας σας φαινεται λογικο, οκ πασο. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από crazycow86
nikos903 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γίνεται αυτό που λες, οι αγγελίες δεν σβήνονται (γίνεται όμως να αλλάξεις τίτλο ή πέραν των 90 μερών να είναι μη ενεργές) και η αξιολόγηση ούτε σβήνεται ούτε επεξεργάζεται απο τον χρήστη, πρέπει διαχειριστής να την κάνει αυτήν την δουλειά και υπάρχει λόγος συνήθως. Βέβαια αν δεν υπάρχει συναλλαγή και το σχόλιο ήταν στον αέρα φυσικό είναι να σβηστεί, μετά αν έχει χαρακτηρισμούς κτλπ μέσα πάλι είναι επίφοβο να σβηστεί... Δηλαδή Προσοχή στο τι γράφει ο καθένας και προσοχή και που το γράφει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Να επανελθω στην δυνατοτητα αξιολογησης σε αγγελια που δεν ολοκληρωθηκε η συνεργασια Σημερα καποιος απο εδω μου "εκλεισε" να του στειλω ενα κινητο που πουλαω και λιγο πριν παω να το στειλω με corier αντικαταβολη μου ειπε οτι ανακαλυψε οτι δεν βγαινει στα λεφτα ... Ενδιαμεσα με πηραν 2 τηλ απο αλλου για την αγγελια και ειπα οτι πουληθηκε...
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορει να μου εξηγησει καποιος τη λογικη να σβηνεται ενα αρνητικο σχολιο μολις καποιος σβησει την αγγελία του;;; Δηλαδη σε εξαπατά κάποιος -> του αφήνεις αρνητικό σχόλιο, επειτα σβηνει την αγγελία -> σβηνεται και το σχόλιό σου και όλα μέλι γαλα;;;;;; Τι παράδοξο ειναι αυτό εδω μεσα, δεν μπορω να καταλαβω... Αρχικα να διευκρινιστεί οτι ενα μέλος δεν μπορει να σβήσει την αγγελια του. Μια αγγελία διαγραφεται αν παραβιάζει τους Όρους Χρήσης του φορουμ. Μαζι της φεύγει και η αξιολογηση νομίζω. Οποτε δεν ξερω τι νοημα εχει να εχει αξιολόγηση μια αγγελια που πουλάει λ.χ. πειρατικά cd. Οτι οκ ο πωλητής ηταν καλος και μου έσπρωξε το παράνομο ή με κοροιδεψε αυτός που πουλαει παρανομα κατι? Δεν ξερω που ακριβως αναφέρεσαι, ενα παραδειγμα λεω. Αλλα σαφως για να σβηστει μια αγγελία υπαρχει καποιος συγκεκριμένος λογος.
crazycow86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικα να διευκρινιστεί οτι ενα μέλος δεν μπορει να σβήσει την αγγελια του. Μια αγγελία διαγραφεται αν παραβιάζει τους Όρους Χρήσης του φορουμ. Μαζι της φεύγει και η αξιολογηση νομίζω. Οποτε δεν ξερω τι νοημα εχει να εχει αξιολόγηση μια αγγελια που πουλάει λ.χ. πειρατικά cd. Οτι οκ ο πωλητής ηταν καλος και μου έσπρωξε το παράνομο ή με κοροιδεψε αυτός που πουλαει παρανομα κατι? Δεν ξερω που ακριβως αναφέρεσαι, ενα παραδειγμα λεω. Αλλα σαφως για να σβηστει μια αγγελία υπαρχει καποιος συγκεκριμένος λογος. Άρα αν γίνει αναφορά σε μια αγγελία, σβηνει το insomnia την αγγελία του κι αυτος την ξανα-ανεβαζει, κι ολα κομπλε. Υπαρχει λογος να μένει η αξιολόγηση, ό,τι κι αν πουλάει. Ακόμη κι αν πουλάει πειρατικά cd. Το αν αυτο που πουλάει παραβιάζει τους όρους δεν εχει σχεση με την αξιοπιστία αυτού που την ανεβάζει. 'Ισα ίσα που βολεύει κυρίως τον απατεώνα ωστε να σβηστει αν έχει κακή αξιολόγηση. Οι αξιολογήσεις θα έπρεπε να δίνονται στους χρήστες και όχι στις αγγελίες. Δεν γίνεται αυτό που λες, οι αγγελίες δεν σβήνονται (γίνεται όμως να αλλάξεις τίτλο ή πέραν των 90 μερών να είναι μη ενεργές) και η αξιολόγηση ούτε σβήνεται ούτε επεξεργάζεται απο τον χρήστη, πρέπει διαχειριστής να την κάνει αυτήν την δουλειά και υπάρχει λόγος συνήθως. Βέβαια αν δεν υπάρχει συναλλαγή και το σχόλιο ήταν στον αέρα φυσικό είναι να σβηστεί, μετά αν έχει χαρακτηρισμούς κτλπ μέσα πάλι είναι επίφοβο να σβηστεί... Δηλαδή Προσοχή στο τι γράφει ο καθένας και προσοχή και που το γράφει. Και το αν υπαρχει ή όχι συναλλαγή πως επιβεβαιώνεται;;;; Δηλαδή αν στειλω σε καποιον λεφτα κι αυτος μου στειλει πετρες, οι διαχειριστές που το ξέρουν για να επιβεβαιώσουν οτι εγώ λεω αλήθεια οτι μου στειλε πετρες;;; Και δεδομένου οτι υπάρχει απόρρητο στα μηνύματα που ανταλλάσω με τους χρήστες, που ξερουν οι διαχειριστές αν εγώ εχω όντως συμμετοχή σε μια αγγελία ή όχι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Και δεδομένου οτι υπάρχει απόρρητο στα μηνύματα που ανταλλάσω με τους χρήστες, που ξερουν οι διαχειριστές αν εγώ εχω όντως συμμετοχή σε μια αγγελία ή όχι; Αν θελεις μπορεις να κανεις print screen και να τους στειλεις την συνομιλια αν σε εβλαψε.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα αν γίνει αναφορά σε μια αγγελία, σβηνει το insomnia την αγγελία του κι αυτος την ξανα-ανεβαζει, κι ολα κομπλε. Υπαρχει λογος να μένει η αξιολόγηση, ό,τι κι αν πουλάει. Ακόμη κι αν πουλάει πειρατικά cd. Το αν αυτο που πουλάει παραβιάζει τους όρους δεν εχει σχεση με την αξιοπιστία αυτού που την ανεβάζει. 'Ισα ίσα που βολεύει κυρίως τον απατεώνα ωστε να σβηστει αν έχει κακή αξιολόγηση. Οι αξιολογήσεις θα έπρεπε να δίνονται στους χρήστες και όχι στις αγγελίες. Και το αν υπαρχει ή όχι συναλλαγή πως επιβεβαιώνεται;;;; Δηλαδή αν στειλω σε καποιον λεφτα κι αυτος μου στειλει πετρες, οι διαχειριστές που το ξέρουν για να επιβεβαιώσουν οτι εγώ λεω αλήθεια οτι μου στειλε πετρες;;; Και δεδομένου οτι υπάρχει απόρρητο στα μηνύματα που ανταλλάσω με τους χρήστες, που ξερουν οι διαχειριστές αν εγώ εχω όντως συμμετοχή σε μια αγγελία ή όχι; Μολις το ελεγξα και οταν διαγραφει η αγγελια δεν βγαινει η αξιολογηση. Αρα κατι αλλο εχει συμβει στη δικη σου περιπτωση λογικα. Επαναλαμβανω πως δεν εχω ιδεα ουτε για ποια αγγελια μιλας ουτε για ποιο μελος. Αν θελεις και σε ενδιαφερει καποια παραπανω διευκρινηση μετα χαρας να μου στειλεις σε ΠΜ και να σε κατατοπισω (αν μπορω φυσικα). 1
corsair04 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις το ελεγξα και οταν διαγραφει η αγγελια δεν βγαινει η αξιολογηση. Αρα κατι αλλο εχει συμβει στη δικη σου περιπτωση λογικα. Επαναλαμβανω πως δεν εχω ιδεα ουτε για ποια αγγελια μιλας ουτε για ποιο μελος. Αν θελεις και σε ενδιαφερει καποια παραπανω διευκρινηση μετα χαρας να μου στειλεις σε ΠΜ και να σε κατατοπισω (αν μπορω φυσικα). η αξιολόγηση του σβήστηκε από τον admin λογικά είναι κάτι που είχα προτείνει και εγώ παλιότερα η αξιολόγηση όταν είναι αρνητική να μπαίνει σε κατάσταση ελέγχου και εάν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο να ζητείται διόρθωση δεν το βρίσκω λογικό να διαγράφεται μια αξιολόγηση και να μην υπάρχει καμιά ενημέρωση !! Είχε γίνει και σε δική μου περίπτωση με προβληματική συναλλαγή και είχε σβηστεί χωρίς καμιά προειδοποίηση , Άρα αν γίνει αναφορά σε μια αγγελία, σβηνει το insomnia την αγγελία του κι αυτος την ξανα-ανεβαζει, κι ολα κομπλε. Υπαρχει λογος να μένει η αξιολόγηση, ό,τι κι αν πουλάει. Ακόμη κι αν πουλάει πειρατικά cd. Το αν αυτο που πουλάει παραβιάζει τους όρους δεν εχει σχεση με την αξιοπιστία αυτού που την ανεβάζει. 'Ισα ίσα που βολεύει κυρίως τον απατεώνα ωστε να σβηστει αν έχει κακή αξιολόγηση. Οι αξιολογήσεις θα έπρεπε να δίνονται στους χρήστες και όχι στις αγγελίες. Και το αν υπαρχει ή όχι συναλλαγή πως επιβεβαιώνεται;;;; Δηλαδή αν στειλω σε καποιον λεφτα κι αυτος μου στειλει πετρες, οι διαχειριστές που το ξέρουν για να επιβεβαιώσουν οτι εγώ λεω αλήθεια οτι μου στειλε πετρες;;; Και δεδομένου οτι υπάρχει απόρρητο στα μηνύματα που ανταλλάσω με τους χρήστες, που ξερουν οι διαχειριστές αν εγώ εχω όντως συμμετοχή σε μια αγγελία ή όχι; η αξιολόγηση σου προφανώς σβήστηκε διότι των χαρακτήριζες ως απατεώνα και ερχομέ να ρωτήσω όταν κάποιος υπεξαιρεί χρήματα πως λέγεται ; γνώμη μου εάν ο χαρακτηρισμός παρέμενε τα υπόλοιπα μελή θα απέφευγαν τέτοιου είδους μελή και οι αγγελίες θα ήταν ποιο ασφαλείς.
crazycow86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 η αξιολόγηση του σβήστηκε από τον admin λογικά είναι κάτι που είχα προτείνει και εγώ παλιότερα η αξιολόγηση όταν είναι αρνητική να μπαίνει σε κατάσταση ελέγχου και εάν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο να ζητείται διόρθωση δεν το βρίσκω λογικό να διαγράφεται μια αξιολόγηση και να μην υπάρχει καμιά ενημέρωση !! Είχε γίνει και σε δική μου περίπτωση με προβληματική συναλλαγή και είχε σβηστεί χωρίς καμιά προειδοποίηση , η αξιολόγηση σου προφανώς σβήστηκε διότι των χαρακτήριζες ως απατεώνα και ερχομέ να ρωτήσω όταν κάποιος υπεξαιρεί χρήματα πως λέγεται ; γνώμη μου εάν ο χαρακτηρισμός παρέμενε τα υπόλοιπα μελή θα απέφευγαν τέτοιου είδους μελή και οι αγγελίες θα ήταν ποιο ασφαλείς. Οταν εχεις στειλει χρηματα σε καποιον στο paypal και αυτος εχει εξαφανιστει χωρις να σου στειλει το προιον πως λεγεται;;; δηλαδη ειναι επιληψιμη η λεξη απατεωνας αλλα οχι η απατεωνια; θελετε να μου πειτε οτι αφηνεις σχολιο οτι καποιος σε εκλεψε και αντι ο moderator να το ερευνησει σβηνει το σχολιο επειδη χαρακτηρισες τον αλλο απατεωνα (ενω ταυτοχρονα εξηγεις τι εκανε) και ολα μια χαρα;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις