Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγγελίες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω πρόταση για τις αγγελίες.

Λόγω ότι ψάχνω συνήθως χαλασμένα , laptop ,hardware κτλ. πιστεύω ότι μια τέτοια κατηγορία θα μπορούσε να μπεί στις αγγελίες,ώστε άτομα σαν εμένα να βρίσκουν τα χαλασμένα που θα μπορούσαν να φτιάξουν και όχι να ψάχνουν 60 σελίδες την ημέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ποιός φουκαράς θα τα πάρει μετά αυτά τα χαλασμένα-"επισκευασμένα" δε θα ήθελα να ξερω...

Στο δια ταύτα, μια χαρά είναι το section στις αγγελίες χωρισμένο (γνώμη μου πάντα).

Το αν είναι κάτι ή όχι χαλασμένο αναφέρεται φαντάζομαι ξεκάθαρα από τον πωλητή και φαίνεται κι από την τιμή (συνήθως).

• Like 2

Ποιός φουκαράς θα τα πάρει μετά αυτά τα χαλασμένα-"επισκευασμένα" δε θα ήθελα να ξερω...

Στο δια ταύτα, μια χαρά είναι το section στις αγγελίες χωρισμένο (γνώμη μου πάντα).

Το αν είναι κάτι ή όχι χαλασμένο αναφέρεται φαντάζομαι ξεκάθαρα από τον πωλητή και φαίνεται κι από την τιμή (συνήθως).

δεν το κατάλαβα,το πρώτο κομμάτι της πρότασης σου ,δηλαδή ο άλλος δίνει ανταλλακτικά laptop γιατί δεν το χρειάζεται και εγώ μπορώ να τα πάρω είναι κακό, ως χαλασμένο; Ένα κομμάτι αυτό.

Δεύτερο κομμάτι ο άλλος σπάει η οθόνη ,καίγεται ο σκληρός , χαλάει κάτι και δεν μπορεί να το φτιάξει ή το θεωρεί παλιό για να το φτιάξει και εγώ έχω ανταλλακτικά και το φτιάχνω,με κάνει απατεώνα αυτό ή κάτι τέτοιο;

Ναι,εγώ μιλάω καθαρά ώστε να μπεί τελείως σαν "χαλασμένα" σε γενικότερη ενότητα.

δεν το κατάλαβα,το πρώτο κομμάτι της πρότασης σου ,δηλαδή ο άλλος δίνει ανταλλακτικά laptop γιατί δεν το χρειάζεται και εγώ μπορώ να τα πάρω είναι κακό, ως χαλασμένο; Ένα κομμάτι αυτό.

Δεύτερο κομμάτι ο άλλος σπάει η οθόνη ,καίγεται ο σκληρός , χαλάει κάτι και δεν μπορεί να το φτιάξει ή το θεωρεί παλιό για να το φτιάξει και εγώ έχω ανταλλακτικά και το φτιάχνω,με κάνει απατεώνα αυτό ή κάτι τέτοιο;

Ναι,εγώ μιλάω καθαρά ώστε να μπεί τελείως σαν "χαλασμένα" σε γενικότερη ενότητα.

συνήθως οι περισσότερες αγγελίες αναγράφουν για ανταλλακτικά ή επισκευή στην ενότητα διάφορα /ανταλλακτικά   στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χάσιμο χρημάτων από προσωπική εμπειρία το αναφέρω καθώς επίσης τα περισσότερα είναι Laptop δεκαετίας .

συνήθως οι περισσότερες αγγελίες αναγράφουν για ανταλλακτικά ή επισκευή στην ενότητα διάφορα /ανταλλακτικά   στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χάσιμο χρημάτων από προσωπική εμπειρία το αναφέρω καθώς επίσης τα περισσότερα είναι Laptop δεκαετίας .

Δεν διαφωνώ καθόλου.

Καταλαβαίνω ,τι εννοείς απλά εγώ το είπα σαν γενική ενότητα να μπαίνουν όλες οι αγγελίες μαζί , γιατί υπάρχουν και άτομα που είναι "ηλεκτρολόγοι μηχανικοί" που ίσως θέλουν κάποια κομμάτια να test αν μπορούν να τα κάνουν να λειτουργήσουν κτλ.

Ας πούμε παράδειγμα εγώ αγόρασα καμμένη μητρική τελείως,και με τα schematics την επανέφερα να λειτουργεί καθώς είχε κάποιες ασφάλειες 0607 smd ,κτλ . back to life .Αυτό όμως βοήθησε εμένα , γιατί πολύ απλά απέκτησα μεγαλύτερη εμπειρία :)

Το λέω γιατί ξεκάθαρα υπάρχουν και άλλα άτομα σαν εμένα.....

Καλησπέρα,

Έχω πρόταση για τις αγγελίες.

Λόγω ότι ψάχνω συνήθως χαλασμένα , laptop ,hardware κτλ. πιστεύω ότι μια τέτοια κατηγορία θα μπορούσε να μπεί στις αγγελίες,ώστε άτομα σαν εμένα να βρίσκουν τα χαλασμένα που θα μπορούσαν να φτιάξουν και όχι να ψάχνουν 60 σελίδες την ημέρα.

Δηλαδη να φτιαχτει μια κατηγορια μονο και μονο για τα ελαχιστα ατομα που ψαχνουν χαλασμενα?

Εγω θα προτεινα να φτιαχτει μια κατηγορια για τα κινητα μόνο

ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ:angry:

Μόνο που δε ξέρω ποιον να φονεύσω.

Γράφω καλά καλά την αγγελία μου, πατάω να καταχωρηθεί για να μου εμφανίσει μήνυμα ότι "πάνω από 1500 χαρακτήρες" γιοκ. Πατάω πίσω και το κείμενο που έγραφα πόσα ώρα έχει φυσικά εξαφανιστεί...

Δε στέκομαι στο αν είναι λίγοι ή όχι 1500 χαρακτήρες, που για μένα λίγοι είναι (έβαλα απλά όλες τις πληροφορίες που έπρεπε και τους ξεπέρασα). Στέκομαι στο ότι ούτε counter δεν υπάρχει, αλλά δεν αναφέρεται καν το όριο στη σελίδα σύνταξης, ώστε να μπορείς -έστω χειροκίνητα- να ελέγξεις τον όγκο κειμένου στο Word. Θα το μάθεις αναγκαστικά σαν έκπληξη μετά την υποβολή!

Αυτά.

Στείλτε μου σε ΠΜ σε ποιον να στείλω τον φάκελο με την άσπρη σκόνη. Και τη διεύθυνσή του.  :P

Πάω τώρα να την ξαναγράψω απ' την αρχή...

Γράφω καλά καλά την αγγελία μου, πατάω να καταχωρηθεί για να μου εμφανίσει μήνυμα ότι "πάνω από 1500 χαρακτήρες" γιοκ. Πατάω πίσω και το κείμενο που έγραφα πόσα ώρα έχει φυσικά εξαφανιστεί...

Δε στέκομαι στο αν είναι λίγοι ή όχι 1500 χαρακτήρες, που για μένα λίγοι είναι (έβαλα απλά όλες τις πληροφορίες που έπρεπε και τους ξεπέρασα). Στέκομαι στο ότι ούτε counter δεν υπάρχει, αλλά δεν αναφέρεται καν το όριο στη σελίδα σύνταξης, ώστε να μπορείς -έστω χειροκίνητα- να ελέγξεις τον όγκο κειμένου στο Word. Θα το μάθεις αναγκαστικά σαν έκπληξη μετά την υποβολή!

Αυτά.

Στείλτε μου σε ΠΜ σε ποιον να στείλω τον φάκελο με την άσπρη σκόνη. Και τη διεύθυνσή του.  :P

Σε νιωθω.. Το επαθα και εγω και πρεπει να το εχω γραψει και εδω.

Απο τοτε παντα σε word τα κατεβατα..

Αυτά.

Πες τα χρυσόστομε. Την έχω πατήσει φυσικά και εγώ.

Πέρα απ το λάθος να μην υπάρχει counter εγώ θεωρώ κακό και το όριο των 1500 γιατί δεν μετράει καθαρές λέξεις αλλά και τις εντολές για χρώματα υπογραμμίσεις κτλ και αν είσαι αναλυτικός σε βγάζει εύκολα εκτός ορίου. Σε 2-3 περιπτώσεις κατέληξα να ποστάρω αγγελία με φωτογραφία με screenshot κειμένου. Και δεν ήταν τεράστια, απλά είχε αρκετή μορφοποίηση γιατί έτσι με βόλευε.

Πάντως χωρίς να θέλω να γίνω κακός δεν ελπίζω σε κάποια βελτίωση.

Έχει καμιά 3ετία που λέμε να μπει η τοποθεσία υποχρεωτικά και εκτός του ότι δεν γίνεται δεν υπάρχει έστω μια τυπική τοποθέτηση.

Καταλαβαινω την οργη σου βρε φιλε, αλλα ακομα δεν εχεις μαθει??

Πρωτου στειλεις ενα κειμενο παντα, (μα παντα) copy paste με το ποντικι... και ακομα καλυτερα μεταφορα του σε ενα αρχειο κειμενου.

• Like 3

Καταλαβαινω την οργη σου βρε φιλε, αλλα ακομα δεν εχεις μαθει??

Πρωτου στειλεις ενα κειμενο παντα, (μα παντα) copy paste με το ποντικι... και ακομα καλυτερα μεταφορα του σε ενα αρχειο κειμενου.

Καλά αυτό είναι πρόβλημα μόνο για αυτούς που σπαταλούν χρόνο και φαιά ουσία (όπως και εγώ),να φτιάξουν αγγελίες με αξιοπρεπή κείμενα και περιγραφές....Εδώ μιλάμε οτί το 70% πλέον των αγγελιών είναι μία γραμμή και αυτή τίγκα στα ορθογραφικά,τί να σώσουν αυτοί...Το ξαναγράφουν με καινούρια λάθη και τελείωσε B)  B)

• Like 3

Καλά αυτό είναι πρόβλημα μόνο για αυτούς που σπαταλούν χρόνο και φαιά ουσία (όπως και εγώ),να φτιάξουν αγγελίες με αξιοπρεπή κείμενα και περιγραφές....Εδώ μιλάμε οτί το 70% πλέον των αγγελιών είναι μία γραμμή και αυτή τίγκα στα ορθογραφικά,τί να σώσουν αυτοί...Το ξαναγράφουν με καινούρια λάθη και τελείωσε B)  B)

Αιχης   δηκηο! :-D  :-D  :-D

Το ποιο ωραιο ειναι που γραφουν "οχι παζαρια" αλλα τιμη δεν εχουν βαλει. :lol:

Το ποιο ωραιο ειναι που γραφουν "οχι παζαρια" αλλα τιμη δεν εχουν βαλει. :lol:

ή που μενουν στην τραχανοπλαγιά αλλά το μαθαίνεις όταν επικοινωνήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...