DaveMurray Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μπορείς να τα γράψ/φεις όλα σε ένα μήνυμα...; Ήμαρτον.... Αχα... Οι διαφημίσεις, που κολλάνε δλδ με κάποιες ενοχλητικές ατέλειες που υπάρχουν στις αγγελίες του... insomnia και που θα έπρεπε κάποια στιγμή, με το καλό, ύστερα με συζήτηση και προτάσεις, να διορθωθούν; Τι σχέση έχουν οι... διαφημίσεις, από google adwords, η διαφημίσεις από εταιρείες που πιθανώς διαφημίζονται στον ιστοχώρο του insomnia, με τις αγγελίες και το λίγο συμμάζεμα που θέλουν...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ομως και οι εταιριες οταν δινουν φραγκα,hardware αλλα μπονους δεν ειναι χαζες δεν κοιτανε μονο τον κοσμο (εγγεγραμμένοι μπορει να ειναι fake) κινηση δεν μπορω να τα γραψω ολα μονομιας εχω προβλημα συγνωμη ,τελικα να συνεχισω-καταληξω (διοτι αμα τα λεω αποτομα υπαρχει θεμα)? η να συνεχισω με το (σε λιγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 κάτι που με ενοχλεί στις αγγελίες, είναι ότι όταν μπαίνω να δω την αξιολόγηση του Χ χρήστη, οι τίτλοι των αγγελιών για τις οποίες έχει αξιολογηθεί, έχουν χαθεί μετά την πάροδο κάποιων μηνών. Είναι εντελώς διαφορετικό, να υπάρχει χρήστης που να εχει 15 θετικές, όλες για....προιόντα 300 ευρω, και εντελώς διαφορετικό, κάποιος ν απουλάει ζελατίνες για iphone, και να εχει 25 θετικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groovemaster Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Φιλέ andreaslam στους όρους των αγγελιων αναφέρεται η διαγραφή τους μετα απο 90 ημέρες.Βέβαια το επιχείρημα πουλάω προϊόν απο 300 ευρώ και πανω σε σχέση με κάποιον που πουλαει των 10 ευρώ αρα και πιο αξιόπιστος να υποθέσω πιστεύεις, προσωπικά με βρίσκει αντίθετο γιατι η αξιολόγηση ενος πωλητή κρίνεται για μένα απο περισσότερα απο ενα κριτηρια-περαν της τιμής του προϊόντος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 μαζέψτε posts στο forum, δεν θα νοιάζεται κανείς για τις αξιολογήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Φιλέ andreaslam στους όρους των αγγελιων αναφέρεται η διαγραφή τους μετα απο 90 ημέρες.Βέβαια το επιχείρημα πουλάω προϊόν απο 300 ευρώ και πανω σε σχέση με κάποιον που πουλαει των 10 ευρώ αρα και πιο αξιόπιστος να υποθέσω πιστεύεις, προσωπικά με βρίσκει αντίθετο γιατι η αξιολόγηση ενος πωλητή κρίνεται για μένα απο περισσότερα απο ενα κριτηρια-περαν της τιμής του προϊόντος. το ξέρω ότι διαγράφεται η αγγελία. αλλά αυτο που προτείνω, ειναι να παραμένει ο τίτλος της αγγελίας, στις αξιολογήσεις. Edit και κάτι ακόμα: Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά είναι διαφορετικές οι αξιολογήσεις σου όταν είσαι αγοραστής Vs όταν είσαι πωλητής. Δεν ξέρω αν γίνεται να φαίνονται και διαφορετικά στο κάθε προφίλ, αλλά αν γίνεται, θα είχε ενδιαφέρον! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2013 από antreaslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 η κατηγορία tablet πότε θα μπει? ξέρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Καλο επισης θαναι να γινη υποχρεωτικη η τιμη οχι μονον στο κειμενο αλλα και στον αρχικο καταλογο των κατα ειδος αντικειμενων προς πωληση και να λειψη η εμμεση δημοπρασια του υφους "δεχομαι προσφορες κλπ" και οταν κανης την προσφορα να δεχεσαι μηνυματα του υφους "πλακα κανης ρε φιλος?". Οχι ρε φιλος δεν κανω πλακα.... Προσφορα ηθελες προσφορα ελαβες. Εκτος αυτου γιατι να παρω απο σενα εναν πχ επεξεργαστη "σφραγισμενο στο κουτι του" 165 ευρω οταν εχει καινουργιος στο καταστημα 192 ευρω και εκπιπτει ο φπα με τιμολογιο? και 6 ατοκες περικαλω οχι μπαμ..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μια κατηγορια Tablets ειναι ιδιαιτερα χρησιμη πιστευω. Για να μην ψαχνουμε μεσα σε λαπτοπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 το ξέρω ότι διαγράφεται η αγγελία. αλλά αυτο που προτείνω, ειναι να παραμένει ο τίτλος της αγγελίας, στις αξιολογήσεις. Edit και κάτι ακόμα: Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά είναι διαφορετικές οι αξιολογήσεις σου όταν είσαι αγοραστής Vs όταν είσαι πωλητής. Δεν ξέρω αν γίνεται να φαίνονται και διαφορετικά στο κάθε προφίλ, αλλά αν γίνεται, θα είχε ενδιαφέρον! Πάντως σε 'μένα όσες αγγελίες έχουν διαγραφεί μετά το πέρας 3 μηνών και στις οποίες έλαβα αξιολόγηση, ο τίτλος φαίνεται ακόμα. Μήπως αυτό άλλαξε από ένα σημείο και μετά ή θέλει παραπάνω διάστημα για να μη φαίνεται καν? Επίσης, είναι εντελώς άσκοπο να αξιολογείται ο αγοραστής... Εντάξει να μπει μια αρνητική σε διάφορες ακραίες περιπτώσεις, π.χ όταν δεν εμφανίζεται στη συνάντηση ή πληρώνει με πλαστά λεφτά κτλ. αλλά θετική για ποιον λόγο? Επειδή απλά πλήρωσε για να πάρει κάτι? Δεν ξέρω πόσο εύκολο κι εφικτό είναι να γίνει με το υπάρχον σύστημα, μα καλό θα 'ταν τουλάχιστον οι αξιολογήσεις για αγορά να φαίνονται με διαφορετικό χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Επίσης, είναι εντελώς άσκοπο να αξιολογείται ο αγοραστής... Εντάξει να μπει μια αρνητική σε διάφορες ακραίες περιπτώσεις, π.χ όταν δεν εμφανίζεται στη συνάντηση ή πληρώνει με πλαστά λεφτά κτλ. αλλά θετική για ποιον λόγο? Επειδή απλά πλήρωσε για να πάρει κάτι? Δεν ξέρω πόσο εύκολο κι εφικτό είναι να γίνει με το υπάρχον σύστημα, μα καλό θα 'ταν τουλάχιστον οι αξιολογήσεις για αγορά να φαίνονται με διαφορετικό χρώμα. Όταν φας μερικά κανόνια σε αντικαταβολές που δεν τις παρέλαβαν και σου γύρισαν πίσω, έχοντας πληρώσει τα μεταφορικά, θα καταλάβεις τη χρησιμότητα της αξιολόγησης των αγοραστών... Για το διαφορετικό χρώμα συμφωνώ, αλλά είναι πολύ λεπτομέρεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά..Τόσα χρόνια και εγώ σε αυτό το υπέροχο forum έχω δει κάποια πράγματα που με ενοχλούν!!Το πρώτο θέμα είναι με τα πολλά προφίλ ενός ατόμου (γενικά αναφέρομαι) που έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία πολλών αγγελιών μέσα σε μια βδομάδα και όχι 2 όπως μπορούμε να ανεβάσουμε κανονικά!!!Επίσης κάτι άλλο που με πείραξε είναι ότι πολύ χρήστες όταν θέλουν να ρωτήσουν κάτι η να σχολιάσουν δεν το κάνουν με μήνυμα αλλά με αξιολόγηση κάτω από την αγγελία χωρίς να έχουν αγοράσει κάτι..Αυτά προς το παρόν!!Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Άν έχεις τέτοια προβλήματα κάνε report, μην ανοίγεις θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Στο forum λέει.. Προτάσεις και ερωτήσεις αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Γι αυτό και εγώ προχώρησα σε δημιουργία θέματος και όχι αναφοράς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σωστά, λάθος μου, παρόλα αυτά βάλε το ερώτημά σου στο σωστό μέρος http://www.insomnia.gr/topic/452401-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις