Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγγελίες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα διαφωνήσω στο θέμα της αντικαταβολής, μου φαίνεται δύσκολο να στείλεις στον καθένα με μηδέν αξιολογήσεις ή/και ανύπαρκτη συμμετοχή στο φόρουμ και να μπεις και στον κόπο να πας 2η φορά ταχυδρομείο για να την εισπράξεις.

Συνεπώς, για μένα η αποστολή με αντικαταβολή εξαρτάται κάθε φορά από τα άτομα που κάνουν τη συναλλαγή και δε πρέπει να ισχύει για όλους.

Συμφωνώ, δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικές τόσες λεπτομέρειες, αυτά κανονίζονται και μετά.

Το να μην γράφει όμως τον τόπο είναι ισοδύναμο με το να μην γράφει τι πουλάει.

Και να υπάρχει ποινή για άτομα που κάνουν αξιολογήσεις χωρίς να έγινε η συναλλαγή. Για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό, γιατί δνε σε γουστάρουνε, γιατί δεν θέλουν να σου πουλήσουν τελικά κάτι κτλ κτλ.

Εγώ πάλι λέω να βρεθεί μια λύση με το να μπορούν να γίνονται αξιολογήσεις και σε μη ολοκληρωμένες συναλλαγές καθώς όπως είπαμε σε μία μη ολοκληρωμένη συναλλαγή είναι πιθανόν (ίσως και περισσότερο πιθανό από μια ολοκληρωμένη) να εντοπιστούν προβλήματα για τα οποία πρέπει να ενημερωθούν τα άλλα μέλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και να υπάρχει ποινή για άτομα που κάνουν αξιολογήσεις χωρίς να έγινε η συναλλαγή. Για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό, γιατί δνε σε γουστάρουνε, γιατί δεν θέλουν να σου πουλήσουν τελικά κάτι κτλ κτλ.

Ποινη σοβαρη. Δυο φορες μου εκανε υβριστικη αξιολογηση καποιος επειδη δε συμφωνουσε με το τροπο διεκπεραιωσης και ελαβε απλη παρατηρηση. Επι μερες ομως, δηλαδη μεχρι να το δω,  φαινονταν στη σελιδα μου οτι ειμαι μεγας απατεωνας...

• Like 3

Εγώ προτείνω να γίνει ένα subdomain τύπου aggelies.insomnia.gr σαν site-in-site με ένα πλήρες σύστημα αγγελιών να τελειώνουμε. :P

Ούτως ή άλλως σε λίγο θα μπαίνουν πιο πολλές αγγελίες στο insomnia παρά στα aggeliopolis, xe κτλ.

Α! Να γίνει και διαχωρισμός μητρικές με επεξεργαστές, όπως και οθόνες με routers...

Θα διαφωνήσω στο θέμα της αντικαταβολής, μου φαίνεται δύσκολο να στείλεις στον καθένα με μηδέν αξιολογήσεις ή/και ανύπαρκτη συμμετοχή στο φόρουμ και να μπεις και στον κόπο να πας 2η φορά ταχυδρομείο για να την εισπράξεις.

Συνεπώς, για μένα η αποστολή με αντικαταβολή εξαρτάται κάθε φορά από τα άτομα που κάνουν τη συναλλαγή και δε πρέπει να ισχύει για όλους.

Δεν καταλαβες τι εγραψα. Στην ουσια συμφωνουμε οτι δεν στελνουμε αντικαταβολες :) απλα εγω προτεινα να μπει υποχρεωτικα μια επιλογη στο μενου αγγελιων για το αν δεχεται ο καθενας αντικαταβολη κ με ενα απλο ΝΑΙ/ΟΧΙ να επιλεγει καθε φορα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ by default.

Να μπει στο μενου αγγελιων ενα ΝΑΙ ή ΟΧΙ για αντικαταβολες. Αντικαταβολη ΝΑΙ/ΟΧΙ ενα drop-down menu κ να επιλεγει ο καθενας αν θελει.

Ουτε εγω στελνω αντικαταβολη ακομη και αν ο αλλος εχει 80 αξιολογησεις. Δεν αξιζει ουτε απο πλευρας χρονου (κ ας παρει παραπανω χρονο-μηνες να πουληθει κατι) ουτε απο πλευρας ποσου συνολικα η ολη διαδικασια εκτος αν εισαι σε πολυ απομακρυσμενη περιοχη κ εχεις περιορισμενες ευκαιριες για πωληση-αγορα οποτε τοτε αναγκαστικα στελνεις-δεχεσαι αντικαταβολες.

Επιπλεον μπορει να μπει υποχρεωτικα περιοχη κ οχι να καθομαστε να το γραφουμε σε καθε αγγελια π.χ. ΜΟΝΟ απο Θεσσαλονίκη - Δεν στελνω αντικαταβολες - Όχι επαρχία κλπ κλπ

2 επιλογες-προσθηκες ειναι μπορουν να τις βαλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να διευκολυνουν την παρουσιαση συνολικα των αγγελιων αλλα και τους ιδιους τους χρηστες.

Συμφωνώ, δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικές τόσες λεπτομέρειες, αυτά κανονίζονται και μετά.

οσες περισσοτερες λεπτομεριες γραφεις στην αγγελια a priori (αρχικα) τοσο λιγοτερα πμ ασχετα δεχεσαι κ εισαι αναλυτικος αναφορικα με το περιεχομενο της. Επιπλεον ΔΕΝ χανεις χρονο να απαντας στα ηδη γραφομενα πραγματα που αναφερεις αρχικα. Περιοχη ειναι υποχρεωτικη αλλα και η αποδοχη ή οχι αντικαταβολης βοηθαει οπως βεβαια και 1 ΤΗΛ παρα τα απειρα-ανουσια πμ :(

Επιπλεον οσο καλα δομημενη ειναι μια αγγελια θα δεχτεις και τα αναλογα μηνυματα. Οσο περισσοτερες λεπτομεριες τοσο βοηθουν τον αναγνωστη-επισκεπτη παρα να μπαινεις καθε φορα στις ιδιες απαντησεις σε καθε ενα πμ.

Ο καθενας με τον τροπο του αλλα καποια πραγματα φαινονται ποιος αφιερωνει πραγματικο χρονο να συνταξει μια αγγελια σωστα διατυπωμενη και δομημενη κ οχι απλα να βαλει μια αγγελια & "οτι κατσει".

Μπιγκμπραδεριζει η υποχρεωτικη αναγραφη περιοχης.Εγω , αν ποτε εφαρμοστει, θα βαζω Αττικη και μετα με pm θα τους λεω την αληθινη περιοχη  :devil:

Δεν καταλαβες τι εγραψα. 

Ακριβώς επειδή το κατάλαβα, σου λέω ότι είναι άσκοπο να βάζεις ΝΑΙ/ΟΧΙ, καθώς για μένα είναι ΝΑΙ σε άτομα που εμπιστεύομαι ή γουστάρω να στείλω και ΟΧΙ σε άτομα που δε γουστάρω. Συνεπώς, θεωρώ ότι είναι περισσότερο εμπόδιο παρά εύχρηστη προσθήκη

• Like 1

Ακριβώς επειδή το κατάλαβα, σου λέω ότι είναι άσκοπο να βάζεις ΝΑΙ/ΟΧΙ, καθώς για μένα είναι ΝΑΙ σε άτομα που εμπιστεύομαι ή γουστάρω να στείλω και ΟΧΙ σε άτομα που δε γουστάρω. Συνεπώς, θεωρώ ότι είναι περισσότερο εμπόδιο παρά εύχρηστη προσθήκη

Ναι τωρα σε καταλαβα πληρως :)

Οντως το ΝΑΙ/ΟΧΙ δεν καλυπτει την περιπτωση "Εξαρταται" ανα περιπτωση που θετεις παραπανω απλα οι περισσοτεροι λενε οχι σε αντικαταβολες ανεξαρτητου προφιλ αγοραστη/χρηστη. 

Ενταξει σαν ιδεα το εγραψα και εγω μπορει να τροποποιηθει με καποιο τροπο - ετσι κ αλλιως εδω προτασεις καταθετουμε με σκοπο να βελτιωθει λιγακι η ενοτητα των αγγελιων.

Μπιγκμπραδεριζει η υποχρεωτικη αναγραφη περιοχης.Εγω , αν ποτε εφαρμοστει, θα βαζω Αττικη και μετα με pm θα τους λεω την αληθινη περιοχη   :devil:

Φτανει και περισσευει το Αττικη ή/και & ο Ν.Αττικής - Ν.Θεσσαλονικης κλπ . Το θεμα ειναι να ξερεις οτι η αγγελια που σε ενδιαφερει βρισκεται στο ευρος περιοχη σου και οχι π.χ. στην Πατρα κ εισαι π.χ.Θεσσαλονικη χωρις να μπεις σε διαδικασια ερωτησης με πμ αφου θα το βλεπεις απο το μενου της εκαστοτε αγγελιας κατευθειαν οπως βλεπεις κ την τιμη-ωρα δημοσιευσης κλπ. (αν και οποτε μπει υποχρεωτικο μιας και προς το παρων ιδεες γραφουμε)

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πριν   απο   λιγο   ανεβηκαν   2   αγγελιες   στους   επεξεργαστες   κλειδωμενες   με   αξιολογηση   απο   το    2011.......

Θα   τρελλαθουμε   τελειως   λεμε.....

• Super Moderators

Και τι σχέση έχει αυτό με το topic?

Για τις αγγελίες που λες:

http://www.insomnia.gr/topic/604733-οι-αγγελίες-μου-bug/#entry54753862

καλημέρα 

προτείνω την χρήση των αγγελιών καθώς και του forum και από επαγγελματίες καταβάλλοντας στο forum ένα μικρό αντίτιμο για την παροχή τις συγκεκριμένης υπηρεσίας έτσι δεν θα υπάρχει το πρόβλημα της έμμεσης διαφημίσεις καθώς και η χρήση της επαγγελματικής χρήσης των αγγελιών από άλλα τα μέλη χωρίς να γίνονται διακρίσεις .

Υ.Γ Και η χρήση των αγγελιών και forum βάζοντας στις υπογραφές τα link των εταίρων που πουλούν προϊόντα η υπηρεσίες επαγγελματική χρήση θεωρείται αλλά μέχρι σήμερα δεν είδα να έχει διαγραφεί κανένα αλλά σε αντίθετη περίπτωση εάν κάποιο μέλος βάλει αγγελία κερδίζοντας 1-2€ θεωρείται επαγγελματίας και αποκλείεται από το insomnia.

Θα προτεινα να ανοιξει νεο κεφαιλαιο στο HARDWARE αποκλειστικα για πληκτρολογια - ποντικια - ακουστικα και οχι να μπαινουν στα διαφορα... ευχαριστω

• Like 1

Δε ξερω εαν εχει ειπωθει,αλλα θα πρεπει να υπαρχει δυνατοτητα να επιλεγουμε εμεις την αρχικη εικονα μιας αγγελιας,και οχι να μπαινει οτι να'ναι στη τυχη.Οπως γινεται και στο αγγελιοπολις.

Να εχουμε δηλαδη,επιλογη αρχικης εικονας της αγγελιας!

• Like 2

Δε ξερω εαν εχει ειπωθει,αλλα θα πρεπει να υπαρχει δυνατοτητα να επιλεγουμε εμεις την αρχικη εικονα μιας αγγελιας,και οχι να μπαινει οτι να'ναι στη τυχη.Οπως γινεται και στο αγγελιοπολις.

Να εχουμε δηλαδη,επιλογη αρχικης εικονας της αγγελιας!

Η πρωτη που βαζεις ειναι πρωτη, και η τελευταισ παντα στην δειχνει μεγαλη οταν μπσινεις στην σγγελια. Αν παλι βαλεις καμια 20αρισ φωτογραφιες το συστημα παθαινει ταρακουλο και βαζει και μεσσαιες φωτο σαν πρωτες. Το εχω παθει πολλες φορες

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρότεινα να υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης και με email (όχι μονο με pm)

όποτε υπάρχει νέα αξιολόγηση σε αγγελία μου:

5iOcyhl.jpg

Επεξ/σία από dvdfun

Θα πρότεινα να υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης και με email (όχι μονο με pm)

όποτε υπάρχει νέα αξιολόγηση σε αγγελία μου:

Ακομα καλυτερα θα ηταν να ενημερωνεται ο αξιολογουμενος πρωτου αυτη δημοσιευτει, ωστε να αποφευγονται τυχον αυθαιρεσιες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...