Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγγελίες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισης αλλο ενα πραγμα που ειναι ενοχλητικο κατα την γνωμη μου , ειναι οτι σε καποιες αγγελιες πχ που ο πωλητης εχει ολοκληρωσει την πωλησει και κλειδωνει την αγγελια, μετα διαγραφει την τιμη πωλησης η και ολοκληρη την αγελια γραφοντας απλα ενα SOLD.

Αυτο δεν ειναι και τοσο πρακτικο οταν θες να δεις ενα αντικειμενο τα χαρακτηριστηκα του η την τιμη που παιζει στην αγορα κλπ κλπ...

Αυτό είναι πολύ καλό point.Μου έχει τύχει να αγοράσω κάτι όπου στην αγγελία έλεγε άριστο αλλά όταν το παρέλαβα είχε μικρό θεματάκι.

Ο πωλητής αμέσως μετά την κατάθεση έκανε επεξεργασία την αγγελία,διέγραψε το κείμενο και τις εικόνες ακόμα και τον τίτλο και έβαλε απλά sold.

Αφού του είπα για μικροπρόβλημα απάντησε πως το έγραφε στην αγγελία...

Θα μου πείτε είναι και δικό μου λάθος που δεν έκανα print screen κλπ κλπ...Αλλά για ποσά κάτω τον 20 ευρώ εγώ προσωπικά κοιτάζω μόνο αξιολογήσεις μια μικρή ματιά και ως εκεί.ούτε θα κάτσω μετά να ασχοληθώ πολύ.Στο παράδειγμα παραπάνω όταν μου είπε πως το έγραφε στην αγγελία δεν απάντησα καν μετά.Delete το μήνυμα και στο καλό.

Για μένα καλό θα ήταν να μην μπορεί να επεξεργαστεί η αγγελία.Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα ήταν πιο σοβαροί όταν κάνουν μία και θα έγραφαν πιο αναλυτική περιγραφή κλπ.Μαζί με τον κανόνα 2 αγγελίες την βδομάδα θα βλέπαμε πιο σοβαρά διατυπωμένες αγγελίες.

Όπως και να έχει πουλήθηκε οτι ήταν μέσα άρα η αγγελία δεν ισχύει μετά που την βλέπεις, τιμές και χαρακτηριστικά βλέπεις απο τις ενεργές...

Είτε sold βάζεις είτε αφήσεις τον τίτλο και δίπλα γράψεις SOLD το ίδιο είναι, όπως και να έχει στις 90 μέρες τρώνε πόδι...

Αυτό με το SOLD το κάνω και εγώ πάντως, γιατί να φαίνεται στο προφίλ μου τι έχω δώσει και πότε; Όπως και να έχει η αγγελία έκανε την δουλειά της, και να την έσβηνα τελείως αν μπορούσα θα το έκανα... Δεν το θεωρώ κακό δηλαδή να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Για τιμή στην αγορά κτλπ κτλπ κάνεις ένα πόστ εδώ: link

ότι είπα και στο άλλο παιδιί.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

Απευθύνεσαι σε mod ή στον Admin ο οποίος αν δεν κάνω λάθος μπορεί να δει την "προηγούμενη" κατάσταση του post/αγγελίας/topic πριν το edit. Παίζει να κάνω και λάθος βέβαια...

• Like 1

ότι είπα και στο άλλο παιδί.

Και πες οτι τα αφήνει όλα κομπλέ, και πάει απλά και βάζει μια γραμμή στο τέλος που γράφει: "αλλά έχει το χ-ψ θέμα", το οποίο όταν είδες την αγγελία δεν υπήρχε... Γενικά άμα θέλει να στην κάνει ο άλλος 1000 τρόποι υπάρχουν, το θέμα είναι να γίνει σε κάθε αγγελία καλή συνεννόηση πριν την συναλλαγή και να ξέρεις οτι ο πωλητής αν κάτι στραβώσει για τον χ-ψ λόγο δεν θα κάνει το Κινέζο-πωλήτή... Αυτό είναι και ένα καλό του συστήματος αξιολογήσεων για μένα, δεν μπορεί να σου κάνει την στραβή ο άλλος με 50-100-200 θετικές και μετά να φάει την αρνητική...

Και την προηγούμενη κατάσταση λογικά απο google cache την βλέπεις αν κάτι παιχτεί. (τώρα που το λές κάποιος μου το είχε κάνει και εμένα αυτό :P Άλλη αγγελία πριν και άλλη μετά χαχαχαχα)

Και πες οτι τα αφήνει όλα κομπλέ, και πάει απλά και βάζει μια γραμμή στο τέλος που γράφει: "αλλά έχει το χ-ψ θέμα", το οποίο όταν είδες την αγγελία δεν υπήρχε... Γενικά άμα θέλει να στην κάνει ο άλλος 1000 τρόποι υπάρχουν, το θέμα είναι να γίνει σε κάθε αγγελία καλή συνεννόηση πριν την συναλλαγή και να ξέρεις οτι ο πωλητής αν κάτι στραβώσει για τον χ-ψ λόγο δεν θα κάνει το Κινέζο-πωλήτή... Αυτό είναι και ένα καλό του συστήματος αξιολογήσεων για μένα, δεν μπορεί να σου κάνει την στραβή ο άλλος με 50-100-200 θετικές και μετά να φάει την αρνητική...

Και την προηγούμενη κατάσταση λογικά απο google cache την βλέπεις αν κάτι παιχτεί. (τώρα που το λές κάποιος μου το είχε κάνει και εμένα αυτό :P Άλλη αγγελία πριν και άλλη μετά χαχαχαχα)

Έχεις ένα δίκιο ναι.Ελπίζω μόνο να ήταν και σένα κάνα μικροποσό :)

Απευθύνεσαι σε mod ή στον Admin ο οποίος αν δεν κάνω λάθος μπορεί να δει την "προηγούμενη" κατάσταση του post/αγγελίας/topic πριν το edit. Παίζει να κάνω και λάθος βέβαια...

Σωστό θα ρωτήσω ένα μοντ να δω αν γίνεται,ευχαριστώ.

• Like 1

Αφού φαίνεται η ημερομηνία του edit θα φανεί ότι κάτι άλλξε.

To google cache δεν σε σώζει. Το πιθανότερο είναι να μην σου βγάλει καταχώρηση.

επικήρυξη

εγώ λέω καλά να πάθει αγόρασε κινητό με icloud πιθανόν κλεμμένο και ψάχνει αυτόν που του έκλεψε τα χρήματα και τον κορόιδεψε ότι μπορεί να το ξεκλειδώσει. 

• Like 1

Νομίζω οτι δεν φαίνεται η ημερομηνία του edit, μόνο της καταχώρησης της αγγελίας.

Το google cache ναι, μπορεί να βγάλει μπορεί και όχι, απλά αμα γίνει κάτι δεν χάνεις να το δεις και αυτό.

Το θέμα είναι τι σε σώζει όμως; Εγώ είμαι της άποψης πως οτι και να γίνει αμα θέλει ο άλλος να στην κάνει στην κάνει θα στην κάνει... Τον δεις δεν τον δεις δεν τον νοιάζει... Απλά θα κλείσει τον λογαριασμό και θα πάει να ανοίξει άλλον στην χειρότερη...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ψιλό αστεία, ψιλό σοβαρή πρόταση.. :D Αν πιστεύετε ότι δεν κολλαει ελεύθερα διαγράψτε την.

Μπορούμε να ανοίξουμε ένα thread όπου να μπορουμε να θαψουμε ελεύθερα αγγελίες? Αρκετές φορές τραβάω τα μαλλιά μου με τις αγγελίες των gaming PCs dual core με 2 gb μνήμης, before 8800gt και 10 ανεμιστήρια με μπλε φωτακια ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΝΟ 400 ευρω! Ή ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ!!!! PSP με μερικές γρατσουνιές στην οθόνη 180 ευρώ ή ανταλλαγή με PS4!!! :)

Πιστεύω ότι θα είναι ψυχοθεραπευτικο να μπορουμε να κραζουμε ελεύθερα κάπου. Ασε που - χωρίς πλάκα - θα μπορούσε να λειτουργήσει και αποτρεπτικά για κάποιους που σκοπεύουν να βάλουν καμία τέτοια κοτσανα στο μέλλον.

• Like 1

Ψυχοθεραπευτικό δεν είναι να κράζεις. Και εγώ αναρωτιέμαι κάποιες φορές αν ορισμένοι πωλητές έχουν επαφή με την πραγματικότητα, αλλά στην τελική ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας ζητάει ότι θέλει. Αν δεν μας αρέσει πάμε παρακάτω.

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-14-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-insomniagr/

Δεν επιτρεπεται κατι τετοιο ετσι κ αλλιως

8. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι δεν επιτρέπεται ο καθ'οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός αγγελιών. Μηνύματα ή αγγελίες που σχολιάζουν αγγελίες θα διαγράφονται και τα μέλη που τα δημοσίευσαν θα υπόκεινται σε κυρώσεις σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του forum.

Προς όλους όσους απάντησαν:

1ον) Σας ευχαριστώ πολύ!

2ον) Είμαι ενήμερος για τους κανόνες για αυτό και δεν εκραξα συγκεκριμένη αγγελία αλλά έβαλα φανταστικά παραδείγματα.

3ον) Απλά είναι κρίμα που δεν γίνεται ρε γαμωτο να υπάρχει ένα thread στα ανέκδοτα :) . Όσο και να λέτε (και να έχετε και δίκιο) ότι ο καθένας μπορει να πουλήσει ότι γουσταρει, όσο γουσταρει μερικές αγγελίες είναι τόσο αστείες που θα σήκωναν σχολιασμο.

Anyway για αυτό και έγραψα μεταξύ αστείου και σοβαρού..

Να στε καλά..

• Like 2

• 2 μήνες μετά...

Επειδη πολλες αρνητικες γινονται χωρις να πραγματοποιηθει συναλλαγη και μετα διαγραφονται εξαιτιας των οριων χρησης..

Προτινω να δημιουργηθει ενα θεμα στην ενοτητα insomnia site-forum, οπου θα καταγραφονται οι εμπειριες των χρηστων με αλλους χρηστες οπου ηταν να κανουν συναλλαγη και κατι δεν πηγε καλα. Ετσι αποφευγουμε τα πολλα θεματα που κλειδωνονται με καμια δεκαρια απαντησεις κλτ.

Επισης προτεινω οταν καποια συναλλαγη δεν πραγματοποιειται αλλα υπαρχει "ψυχικη οδυνη" να μπαινουν ουδετερες αξιολογησεις. Στις οποιες θα παραθετουν το θεμα (της πρωτης παραγραφου) και θα τα λενε εκει..

Βασικα προτεινω και το αλλο..

Οταν μια συναλλαγη δεν πραγματοποιειται και υπαρχει ψυχικη οδυνη, αντι να βαζουμε αρνητικες να μπαινουν ουδετερες. Εξ αλλου η ουδετερη σαν αρνητικη πιανεται μερικες φορες..

Πιο υπαρκτο για τους ορους χρησης, προταση:

Οταν δεν εχει γινει συναλλαγη αλλα υπαρχει ψυχικη οδυνη, αντι για αρνητικη (που ειναι και χρονοβορο για τους mods να τις σβηνουν) , τα μελη να γραφουν τις εμπειριες με τα αλλα μελη σε ενα μοναδικο θεμα στην παρων ενοτητα.

• Super Moderators

"Ψυχική οδύνη" έπαθα εγώ μόλις τώρα, πού κάνω αναφορά???  :devil:

μου εκανε αρνητικες αξιολογησεις σε συναλλαγες που δεν εγιναν ποτε.    

• Like 1

Ενα αλλο που δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα....

ειναι πολυ δυσκολο να δημιουργηθει μια υπο εννοτητα στις αγγελιες του PLAYSTATION που να ονομαζεται playstation 4 , και εκει  να αφορα οτι εχει να κανει με το ps4 (κονσολες παιχνιδια του και αξεσουαρ)?

υπαρχουν τοσα πολλα προιοντα playstation εδω και χρονια ( πχ ps1 , ps2 , ps3 , ps vita κλπ) που οταν θες να ψαξεις κατι που αφορα το καινουριο PS4 να παιδευεσαι....

τι λετε εσεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...