badweed Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 να βαλουν ενα ποσοστο επι της καθε αγοροπωλησιας να πηγαινει στο "σπιτι" και μετα μπορουμε να συζηταμε για το ποτε θελουμε το τι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 να βαλουν ενα ποσοστο επι της καθε αγοροπωλησιας να πηγαινει στο "σπιτι" και μετα μπορουμε να συζηταμε για το ποτε θελουμε το τι . Αν αναφέρεσαι στο σχολιό μου δεν το πιάσα. Ο τίτλος αυτού του thread είναι προτάσεις για αγγελίες και η προσεκτική διατύπωση του προηγούμενου post μου στοχεύει αποκλειστικά στην έκφραση της απορίας αν η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικούς/οικονομικούς λόγους ή αν δεν υπάρχει καν η βούληση να γίνει κάτι τέτοιο οπότε να το ξέρουμε μιας και η πρόταση αυτή γίνεται συνεχώς εδώ και χρόνια. Οπότε η ενθουσιώδης και επιθετική παρέμβασή σου δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερο νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν αναφέρεσαι στο σχολιό μου δεν το πιάσα. Ο τίτλος αυτού του thread είναι προτάσεις για αγγελίες και η προσεκτική διατύπωση του προηγούμενου post μου στοχεύει αποκλειστικά στην έκφραση της απορίας αν η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικούς/οικονομικούς λόγους ή αν δεν υπάρχει καν η βούληση να γίνει κάτι τέτοιο οπότε να το ξέρουμε μιας και η πρόταση αυτή γίνεται συνεχώς εδώ και χρόνια. Οπότε η ενθουσιώδης και επιθετική παρέμβασή σου δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερο νόημα. αναφερομαι και στο σχολιο σου σαν αφορμη αλλα και γενικοτερα στις απαιτησεις ΜΑΣ . το σαιτ εχει καποιον χαρακτηρα και οι αγγελιες ειναι φανταζομαι μια χαριστικη επιπλεον λειτουργια. αν καποιος ειναι αφελης εξω θα ειναι και εδω. μπορει νομιζω καποιος να ειναι και επιφυλακτικος με τα εργαλεια που μας δινονται και να κανει καποια αγοροπωλησια σχετικα με ασφαλεια μεταξυ αγνωστων, αρκει να μην δελεαζεται απο ευκαιριες και να κοιταει και λιγο πιο ερευνητικα . 100% σιγουρος δεν μπορει να ειναι καποιος ακομη και απο καταστημα να ψωνιζει σκεψου το, και να το σκεφτουμε ,απο την πλευρα των υπευθυνων .αμα ζηταμε αχαρα πραγματα , τοσο πιο αναποτελεσματικη θα βλεπουν την οποια αποπειρα για καθε καλυτερο . νομιζω ο σκοπος των αγγελιων ειναι να ενθαρυνει τις συναλλαγες μας και οχι να τις δεσποζει . καπως ετσι τα καταλαβαινω και συγχωρα με αν πηρα σαν αφορμη το σχολιο σου , δεν ειναι προσωπικη επιθεση σε καμια περιπτωση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αναφερομαι και στο σχολιο σου σαν αφορμη αλλα και γενικοτερα στις απαιτησεις ΜΑΣ . το σαιτ εχει καποιον χαρακτηρα και οι αγγελιες ειναι φανταζομαι μια χαριστικη επιπλεον λειτουργια. αν καποιος ειναι αφελης εξω θα ειναι και εδω. μπορει νομιζω καποιος να ειναι και επιφυλακτικος με τα εργαλεια που μας δινονται και να κανει καποια αγοροπωλησια σχετικα με ασφαλεια μεταξυ αγνωστων, αρκει να μην δελεαζεται απο ευκαιριες και να κοιταει και λιγο πιο ερευνητικα . 100% σιγουρος δεν μπορει να ειναι καποιος ακομη και απο καταστημα να ψωνιζει σκεψου το, και να το σκεφτουμε ,απο την πλευρα των υπευθυνων .αμα ζηταμε αχαρα πραγματα , τοσο πιο αναποτελεσματικη θα βλεπουν την οποια αποπειρα για καθε καλυτερο . νομιζω ο σκοπος των αγγελιων ειναι να ενθαρυνει τις συναλλαγες μας και οχι να τις δεσποζει . καπως ετσι τα καταλαβαινω και συγχωρα με αν πηρα σαν αφορμη το σχολιο σου , δεν ειναι προσωπικη επιθεση σε καμια περιπτωση . Μα το thread αυτό υπάρχει επειδή οι διαχειριστές θέλουν προτάσεις. Εσύ βαφτίζεις τις προτάσεις ως απαιτήσεις, δεν τους βάλαμε και το μαχαίρι στον λαιμό αλλά ως χρήστες προτείνουμε και ρωτάμε αν κάτι μπορεί ή όχι να γίνει. Είναι προφανές πως εκτιμούμε τις υπηρεσίες που μας δίνονται δωρεάν και που προσωπικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολλές φορές και όπως έχω πει και συνδρομή να είχε το insomnia θα την άξιζε. Επίσης μην ξεχνάς πως το insomnia δεν θα υπήρχε ούτε χωρίς τους χρήστες του, ούτε χωρίς τους διαχειριστές του, ούτε χωρίς τους ιδιοκτήτες του (οι οποίοι βγάζουν και έσοδα από αυτό), οπότε η αναγκαιότητα αμφίδρομου σεβασμού είναι δεδομένη και αυτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Λιγο ασχετο αυτο που θα πω... αλλα μου εχει τυχει παρα πολλες φορες να θελω να βαλω μια αγγελια και να μην μπορω γιατι εχω βαλει 2 τις τελευτες 7 ημερες.... Θα μπορουσε να γινει το καθε μελος να μπορει να βαλει μεχρι (2 ενεργες) αγγελιες ανα 7 ημερες.... πχ πουλησω κατι που βαζω αγγελια απο την πρωτη ημερα γιατι να μην μπορω να την κλεισω την αγγελια και να βαλω καινουρια και να πρεπει να πεςριμενω 7 ημερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά μετά όλοι θα τις κλείδωναν, θα έγραφαν δίπλα είναι ακόμα ενεργή και δώσε up και up.... Όσο πιο απλό είναι ένα σύστημα τόσο το καλύτερο. Ή θα τις έσβηναν και θα τις ξαναπερνούσαν για να είναι πάντα στην πρώτη σελίδα.... Γενικά μπάζει αυτή η ιδέα.... Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ναι σωστο αυτο που λες με το up up , δεν το ειχα σκευτει, αλλα και παλι οι 2 αγγελιες σε 7 ημερες μου φαινοντε υπερβολικα λιγες, ας γινοταν τουλαχιστον 3 την εβδομαδα. Δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπάζει απλά, ουσιαστικά καταργεί το όριο των 2 αγγελιών ανά βδομάδα... Υπερβολικά λίγες δεν είναι για κάποιον που δεν είναι "επαγελματίας" σε ένα site που οι αγγελίες δεν είναι καν η δευτερεύουσα λειτουργία του. Ένας normal χρήστης πόσα πράγματα να πουλήσει? Κάθε βδομάδα? Πόσο συχνά παίρνει καινούρια πράγματα? Ας τα βάλει όλα μαζί σε 1-2 αγγελίες... Στη χειρότερη κοτσάρει το url στην υπογραφή και το διαφημίζει με κάθε post του, υπό την προυπόθεση ότι συμμετέχει στο forum βέβαια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 εγω παλι δεν ειμαι επαγγελματιας, ουτε καταστημα εχω αν εννοεις αυτο, ουτε τις αγγελιες τις κανω επαγγελμα οπως καποιοι και σε πληροφορω το οριο των 2 ανα 7 ημερες μου φαινεται υπερβολικο... υπαρχουν περιοδοι που μπορει να εχω να βαλω αγγελια και πανω απο 3 μηνες, αλλα υπαρχουν και περιοδοι που πραγματικα επειγομαι να στειλω καποια πραγματα για να μαζεψω τα χρηματα για καποια αγορα και το οριο αυτο με τρεναρει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν εννοούσα αυτό, για αυτό χρησιμόποιησα "", άσε που μιλούσα γενικά... Όπως ανέφερα όμως, μια καλή λύση είναι όλα μαζί σε 1-2 αγγελίες και μετά τα url τους στην υπογραφή έτσι ώστε με κάθε post να "διαφημίζονται"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Στη χειρότερη κοτσάρει το url στην υπογραφή και το διαφημίζει με κάθε post του, υπό την προυπόθεση ότι συμμετέχει στο forum βέβαια... Μην βάζεις ιδέες και σκάσουν μύτη άκυροι να απαντάνε παντού ναι και συμφωνώ γιατί θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.... εγω παλι δεν ειμαι επαγγελματιας, ουτε καταστημα εχω αν εννοεις αυτο, ουτε τις αγγελιες τις κανω επαγγελμα οπως καποιοι και σε πληροφορω το οριο των 2 ανα 7 ημερες μου φαινεται υπερβολικο... υπαρχουν περιοδοι που μπορει να εχω να βαλω αγγελια και πανω απο 3 μηνες, αλλα υπαρχουν και περιοδοι που πραγματικα επειγομαι να στειλω καποια πραγματα για να μαζεψω τα χρηματα για καποια αγορα και το οριο αυτο με τρεναρει.... Καταλαβαίνω τι λες have been there αλλά γιατί να έχει κάποιος την δυνατότητα να είναι πιο πολύ στην πρώτη σελίδα απο κάποιον άλλον; Πες οτι έχει 10 αγγελίες, κάνεις repost την μια σου αγγελία 10 φορές, μία φορά κάθε ώρα και είσαι όλη μέρα στην πρώτη σελίδα, δεν είναι άδικο για άλλους που δεν θα το κάνουν αυτό; Και μετά αν αρχίσουν όλοι να το κάνουν θα γίνει της μουρλής.... Άστο, 2 και πολύ είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μην βάζεις ιδέες και σκάσουν μύτη άκυροι να απαντάνε παντού ναι και συμφωνώ γιατί θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.... Τα παλιά μέλη δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί θα πέφτουν reports και τα νέα απλά φτιάχνουν πολλαπλά accounts γιατί δεν τους νοιάζει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 επισης αλλο ενα πραγμα που ειναι ενοχλητικο κατα την γνωμη μου , ειναι οτι σε καποιες αγγελιες πχ που ο πωλητης εχει ολοκληρωσει την πωλησει και κλειδωνει την αγγελια, μετα διαγραφει την τιμη πωλησης η και ολοκληρη την αγελια γραφοντας απλα ενα SOLD. Αυτο δεν ειναι και τοσο πρακτικο οταν θες να δεις ενα αντικειμενο τα χαρακτηριστηκα του η την τιμη που παιζει στην αγορα κλπ κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Όπως και να έχει πουλήθηκε οτι ήταν μέσα άρα η αγγελία δεν ισχύει μετά που την βλέπεις, τιμές και χαρακτηριστικά βλέπεις απο τις ενεργές... Είτε sold βάζεις είτε αφήσεις τον τίτλο και δίπλα γράψεις SOLD το ίδιο είναι, όπως και να έχει στις 90 μέρες τρώνε πόδι... Αυτό με το SOLD το κάνω και εγώ πάντως, γιατί να φαίνεται στο προφίλ μου τι έχω δώσει και πότε; Όπως και να έχει η αγγελία έκανε την δουλειά της, και να την έσβηνα τελείως αν μπορούσα θα το έκανα... Δεν το θεωρώ κακό δηλαδή να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Για τιμή στην αγορά κτλπ κτλπ κάνεις ένα πόστ εδώ: link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Κανένα νεότερο με το search σε υποκατηγορία υπάρχει;(να μην βγάζει αποτελέσματα από όλες τις άσχετες υποκατηγορίες). Το έχετε υπόψη σας τουλάχιστον ως μελλοντικό future; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις