redhotstef Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τώρα απαντάνε στα PMs που έστειλα για να ρωτήσω την πόλη και όσα βολεύουν τελικά δεν θυμάμαι από ποια αγγελία είναι και ψάχνω να την ξαναβρω 800 ώρες. Οταν στελνεις μυνημα σε καποιον... να βαζεις τιτλο του μυνηματος το προιον που σε ενδιαφερει... και οχι ενα.. "geia soy".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μπορεις να τους λες "θυμισες μου, για ποια αγγελια μιλαμε", ωστε να μην ψαχνεις με τις ωρες. Ναι το έκανα σε ορισμένους αλλά μου φαινόταν γελοίο να στέλνω σε κάποιον και μετά από λίγο να τον ρωτάω για ποια αγγελία μιλάμε. Έτσι κατέληγα να ψάχνω αλλά γενικά δεν είναι λύση αυτό. Λύση είναι να μπει πεδίο περιοχής ή να εφαρμοστεί η προσωρινή λύση που είπα. Οταν στελνεις μυνημα σε καποιον... να βαζεις τιτλο του μυνηματος το προιον που σε ενδιαφερει... και οχι ενα.. "geia soy".. Ναι αλλά όταν αναζητάς ένα προιόν, π.χ. πατάτες και στέλνεις σε πολλούς πωλητές πατατών όλα τα μηνύματα τον ίδιο τίτλο έχουν πάνω κάτω εκτός κι αν βάλεις το λινκ ως τίτλο. [ Ενημερωτικά, το "μύνημα" γράφεται μήνυμα. Είναι η πιο συχνά λάθος γραμμένη λέξη που βλέπω στο internet. Το 70% την γράφει έτσι. ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά δεν γίνετε να μπει κάποια επιλογή ώστε να μπορείς να ορίζεις την εικόνα που θα έχει η αγγελία ως εξώφυλλο και την μαξ ανάλυση που μπορεί να έχει, για να μη γίνονται τέτοια πράματα http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/ Υ.Γ δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί απλά το αναφέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το εχω επισημανει δυο φορες..... Χαλαει ολη η σελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ναι το έκανα σε ορισμένους αλλά μου φαινόταν γελοίο να στέλνω σε κάποιον και μετά από λίγο να τον ρωτάω για ποια αγγελία μιλάμε. Kαλυτερα να σου φαινεται γελοιο παρα να ψαχνεις με τις ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Kαλυτερα να σου φαινεται γελοιο παρα να ψαχνεις με τις ωρες Δεν είναι μόνο αυτό. Βάζω κάποιον άλλον να κάνει κάτι για να μην ψάχνω εγώ. Θα μου πεις σιγά τον κόπο αλλά μου φαίνεται άσχημο. Το σημαντικό πάντως είναι πως αυτές οι πατέντες δεν αποτελούν λύση για κάτι που έχει ειπωθεί εδώ μέσα 800 φορές και μάλιστα έχει προταθεί και εύκολη προσωρινή λύση που θα βοηθούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Η λυση ειναι οποια αγγελια δεν αναγραφει τοσο διαμονης του πωλητη,την αγνοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δεν είναι μόνο αυτό. Βάζω κάποιον άλλον να κάνει κάτι για να μην ψάχνω εγώ. Θα μου πεις σιγά τον κόπο αλλά μου φαίνεται άσχημο. Το σημαντικό πάντως είναι πως αυτές οι πατέντες δεν αποτελούν λύση για κάτι που έχει ειπωθεί εδώ μέσα 800 φορές και μάλιστα έχει προταθεί και εύκολη προσωρινή λύση που θα βοηθούσε. Δε νομιζω οτι θα βρεις αλλον να κανει τετοια δικη σου δουλεια. Ασφαλως και το καλυτερο θα ηταν να αναφερεται ο τοπος, οταν ομως αυτος δεν αναφερεται και μεχρι να αλλαξει ο κανονισμος καλυερη λυση ειναι αυτη που σου προτεινα, ωστε να μη ψαχνεις με τις ωρες σα χαζος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σημερα ενας αληταμπουρας με εστησε εσκεμμενα για εναν σκληρο δισκο στον σταθμο μετρο αγ. παρασκευης..... Αν υπηρχε προβλημα θα επαιρνε τηλεφωνο η θα εστελνε μηνυμα..... Αντιθετα δεν σηκωνε καθολου το κινητο που μου εδωσε..... Κατι πρεπει να γινει με αυτα τα ζωα. Τουλαχιστον να μας επιτρεπεται η αρνητικη ασχετως αν δεν εγινε συναλλαγη..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 "εκεί ήμουν και δεν σε είδα..." ποιον θα πιστέψουν οι mods? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 "εκεί ήμουν και δεν σε είδα..." ποιον θα πιστέψουν οι mods? Εμενα θα πιστεψουν οι μοντς γιατι αποκλειεται να μην με ειδε καθοτι ειμαι 1,86 και 170 κιλα...... Εκτος και ειναι ντιπ γκαβαδι που ειναι πιθανο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Είναι μεγάλο θέμα αυτό που θίγεις και δεν υπάρχει εύκολη λύση. Ήδη, με τον περιορισμό που υπάρχει, δηλαδή να έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή, έχουμε αρκετές (για να μην πω πολλές...) περιπτώσεις χρηστών που αλλάζουν γνώμη για το επίπεδο της συναλλαγής ή απλά βιάστηκαν να βάλουν αξιολόγηση (κι ας το αναφέρουν ρητά οι όροι χρήσης τα μέλη να είναι προσεκτικά γιατί οι αξιολογήσεις δεν αλλάζουν) και καλούμαστε είτε να αλλάζουμε αξιολογήσεις επειδή "εντάξει μωρέ, βιάστηκα, τελικά ο Μήτσος είναι πρώτο παλλικάρι" ή "έβαλα την αξιολόγηση πριν πάρω το δέμα, τελικά μου είχε στείλει ένα τούβλο δεμένο με σπάγκο"). Ακόμη πιο σύνθετα είναι τα πράγματα όταν τα μέλη διαφωνούν για τα "γεγονότα" της συναλλαγής. "Άψογο ήταν το κουτί", "Χτυπημένο από δέκα μεριές ήταν", "όχι έτσι", "όχι γιουβέτσι". Και μιλάμε για περιπτώσεις όπου, τουλάχιστον, κανείς εκ των δύο δεν αμφισβητεί ότι υπήρξε συναλλαγή. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν κληθούμε να κάνουμε το "διαιτητή" σε περίπτωση όπου ο ένας εκ των δύο πει "ποιο ραντεβού, παιδιά, ποτέ δεν συμφωνήσαμε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν περιγράφεις πόσο εκνευριστικό είναι να σε στήνει ο άλλος (ελπίζω τουλάχιστον να ήταν για αγοραπωλησία και όχι για κάτι από τα πολλά που έχεις χαρίσει...), αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα ρεαλιστικά εφαρμόσιμο πλαίσιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 (ελπίζω τουλάχιστον να ήταν για αγοραπωλησία και όχι για κάτι από τα πολλά που έχεις χαρίσει...), Το περασα κι αυτο παλιοτερα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σημερα ενας αληταμπουρας με εστησε [...] Καλά αυτό δεν είναι τίποτα, έχω πάθει χειρότερο: Έκλεισα ραντεβού με έναν χρήστη από εδώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να μου πουλήσει κάτι βαράκια. Πήγα λοιπόν στην ώρα μου, περίμενα κανένα μισάωρο και δεν φάνηκε κανείς. Έπαιρνα τηλέφωνα αλλά τίποτα. Του στέλνω μετά p.m. και μου απαντάει ότι sorry και κάτι του έτυχε και τέτοιες μαλακίες και να βρεθούμε την επόμενη μέρα την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος. Άντε καλά του λεω, για να δω και τα μούτρα του. Πάω την επόμενη μέρα, περιμένω κανενα τέταρτο, παίρνω τηλέφωνα και πάλι τίποτα. Φεύγω νευριασμένος και τελικά στέλνει p.m. και λέει τις ίδιες μαλακίες και πως θέλει να ξαναβρεθούμε. Του λέω δεν υπάρχει περίπτωση εκτός αν έρθεις σπίτι μου. Όμως φαίνεται πως ο τύπος είχε ανάγκη τα λεφτά τελικά και σηκώθηκε και ήρθε απ την άλλη άκρη της πόλης με λεωφορείο στο σπίτι μου κουβαλώντας σε σακούλες 30 κιλά βαράκια. Ήταν ένα 18χρονο στην κοσμάρα του. Άκουσε τρελό κράξιμο και έλεγε μαλακίες του τύπου με απήγαναν εξωγήινοι και δεν έβλεπα και το τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Του λέω αφού ήρθες μέχρι εδώ θα τα πάρω αλλά δεν έχω πλέον τα λεφτά που είχαμε συμφωνήσει επειδή άργησες. Του πρότεινα ένα χαμηλότερο ποσό και του λέω άμα θες οκ αλλιώς ξανακουβάλατα. Δέχτηκε και αισθάνθηκα μια μικρή δικαίωση για το διπλό γελοίο στήσιμο, αν και, και τώρα που το θυμάμαι ακόμα εξοργίζομαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Κι ο χθεσινος 20χρονος δηλωνει στο προφιλ του....... Ρε σεις το βρηκα...... Οποιος κανει εγγραφη και ειναι κατω απο 25 να περναει επιτροπη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις