Whitey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αν δεν υπάρχει ήδη τρόπος, μήπως να μπορούσαμε να αλλάξουμε την αγγελία από ΜΗ ΕΝΕΡΓΗ σε ΕΝΕΡΓΗ; Πάτησα καταλάθος κλείδωμα και πλέον δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Copy paste και ξαναποστάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Copy paste και ξαναποστάρισμα. Από την στιγμή που υπάρχει η επιλογή "Νέα υποβολή" που την επαναφέρει ως αγγελία, γιατί να την spam-αρω με πολλαπλές καταχωρήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Από την στιγμή που υπάρχει η επιλογή "Νέα υποβολή" που την επαναφέρει ως αγγελία, γιατί να την spam-αρω με πολλαπλές καταχωρήσεις; Ναι αλλά δεν βλέπω η επιλογή αυτή να δουλεύει σε κλειδωμένες αγγελίες. Ας μας πει κάποιος διαχειριστής αν γίνεται κάτι. Εγώ έχω άλλη πολύ σημαντική απορία: Είχα ποστάρει μια αγγελία προχθές. Άρα είχα δικαίωμα για άλλη μία. Με αφορμή την ερώτηση του φίλου παραπάνω, κλείδωσα μια παλιά για να δω τι θα γίνει. Αυτό που παρατήρησα είναι πως με χρέωσε με μια αγγελία επιπλέον. Θεώρησε το κλείδωμα της παλιάς ως ποστάρισμα και τώρα δεν έχω δικαίωμα για καμία αγγελία και ενώ ήθελα να ανεβάσω μία. Αυτό το είχα ξαναπάθει και παλιότερα και έχω ακούσει και από άλλο μέλος να το αναφέρει. Εϊναι κάποιο bug ή ετσι λειτουργεί το σύστημα? Αν ισχύει το 2ο δεν βρίσκω καμία λογική σε αυτό. Αν ισχύει το 1ο, μπορώ να έχω πίσω την αγγελία μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναι αλλά δεν βλέπω η επιλογή αυτή να δουλεύει σε κλειδωμένες αγγελίες. Ας μας πει κάποιος διαχειριστής αν γίνεται κάτι. Έτσι την επανέφερα πριν την κλειδώσω καταλάθος. Λειτουργεί, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (αν έχω καταλάβει σωστά). EDIT: Ίσως να μην την είχα κλειδώσει καν τελικά. Τέσπα, το θέμα είναι να μπορούμε να την ξεκλειδώσουμε αν κάνουμε κάποιο λάθος και αυτή είναι η πρόταση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cvathis Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Νομίζω ότι θα ήταν καλό να μπει η δυνατότητα να βρίσκουμε αυτό που θέλουμε με κλειδιά αναζήτησης στις αγγελίες και όχι να τις βλέπουμε όλες. Μιλάω για την χρήση κυρίως στο κινητό. ios & android. Ευχαριστώ cvathis. Ευ Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Η αναζητηση στις αγγελιες του forum εχει απο παλια προβληματακια .Δεν ξερω αν τα διορθωσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Η αναζητηση στις αγγελιες του forum εχει απο παλια προβληματακια .Δεν ξερω αν τα διορθωσαν... Mια χαρα μου φαινονται τον τελευταιο καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nammo Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γειά και χαρά. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν διαχωριζόντουσαν τα μεγάλα RSS των αγγελιών σε μικρότερα! Υπάρχουν δύο, ένα για τις αγγελίες πώλησης κι ένα για της ζήτησης. Είναι δύο πολυπληθής ροές που δεν παρακολουθούνται εύκολα. Κατανοώ πως το insomnia.gr δεν είναι λαϊκή αγορά, ούτε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών οπότε ο στόχος του συστήματος αγγελιών θα 'ναι η εξυπηρέτηση των μελών που θα δώσουν εμπορεύματα με αφορμή κάποια συζήτηση στο forum. Παρόλα αυτά η μετατροπή νομίζω πως στις σύγχρονες πλατφόρμες φιλοξενίας περιεχομένου θα γίνεται σχεδόν αυτόματα οπότε εάν δεν τίθεται κάποιο κρίσημο ζήτημα γιατί να μην το κάνουμε; Με εκτίμηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris17561 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Παρακαλω θα ηθελα να ζητήσω απο τους διαχειριστές του φόρουμ αν ειναι δυνατόν να αυξηθούν οι αγγελιες που μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα . Τωρα ειναι μονο 2 και επιςης αν πουληθεί κατι απο τις υπαρχουςες αγγελιες , δεν έχουμε δυνατότητα να την σβήσουμε και να ανεβάσουμε άλλη , μονο πρεπει να περασει ολόκληρη η εβδομάδα τσάμπα ! Οποτε αυτο που ζητώ ειναι ελευθερία στην διαγραφή παλαιών αγγελιών και μεγαλύτερος αριθμός αγγελιών ανα βδομάδα παρακαλω . Οι υπόλοιποι συμφωνείτε ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 πολύ ωραία ιδέα θα ήταν να μπορούμε να διαγράψουμε τα πουλημένα αντικείμενα αλλά να μην μπορούμε να βάλουμε ιδία αγγελία πάνω δυο φόρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Παρακαλω θα ηθελα να ζητήσω απο τους διαχειριστές του φόρουμ αν ειναι δυνατόν να αυξηθούν οι αγγελιες που μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα . Τωρα ειναι μονο 2 και επιςης αν πουληθεί κατι απο τις υπαρχουςες αγγελιες , δεν έχουμε δυνατότητα να την σβήσουμε και να ανεβάσουμε άλλη , μονο πρεπει να περασει ολόκληρη η εβδομάδα τσάμπα ! Οποτε αυτο που ζητώ ειναι ελευθερία στην διαγραφή παλαιών αγγελιών και μεγαλύτερος αριθμός αγγελιών ανα βδομάδα παρακαλω . Οι υπόλοιποι συμφωνείτε ; Sent from my iPhone using Insomnia OXI !! Εγω θα προτεινα να μειωθουν οι αγγελιες σε 1 την εβδομαδα δωρεαν και οποιος καιγεται η χρησιμοποιει την σελιδα για αγοραπωλησιες να πληρωνει μια συνδρομη ενος ''Χ'' ποσου με paypal για καθε εχτρα αγγελια ! ευχαριστω .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 To insomnia, δεν ειναι site αγγελιων…… απλα τυχαινει να εχει ενα section με αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Παρακαλω θα ηθελα να ζητήσω απο τους διαχειριστές του φόρουμ αν ειναι δυνατόν να αυξηθούν οι αγγελιες που μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα . Τωρα ειναι μονο 2 και επιςης αν πουληθεί κατι απο τις υπαρχουςες αγγελιες , δεν έχουμε δυνατότητα να την σβήσουμε και να ανεβάσουμε άλλη , μονο πρεπει να περασει ολόκληρη η εβδομάδα τσάμπα ! Οποτε αυτο που ζητώ ειναι ελευθερία στην διαγραφή παλαιών αγγελιών και μεγαλύτερος αριθμός αγγελιών ανα βδομάδα παρακαλω . Οι υπόλοιποι συμφωνείτε ; Sent from my iPhone using Insomnia Η αγγελία μου φτάνει 5η σελίδα, τη διαγράφω, τη φτιάξω ξανά και είμαι πάλι στη πρώτη σελίδα. Άρα όχι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 OXI !! Εγω θα προτεινα να μειωθουν οι αγγελιες σε 1 την εβδομαδα δωρεαν και οποιος καιγεται η χρησιμοποιει την σελιδα για αγοραπωλησιες να πληρωνει μια συνδρομη ενος ''Χ'' ποσου με paypal για καθε εχτρα αγγελια ! ευχαριστω .. Οι αγγελιες για μενα ειναι λαθος ετσι οπως το εχουν. Επρεπε να ειχε περιορισμους οπως π.χ. 1 χρονο μελος +1κ ποστ για να μπορεις να βαλεις. και θα επρεπε να ειχες 3-4αγγελιες ανα βδομαδα για πολλους λογους. Οσο για την πληρωμη υπαρχουν αλλου ειδους προβληματα που δεν θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο. (φορολογικα σιγουρα,Βλεπε ricardo!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις