Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγγελίες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προσωπικά θα τσαντιστώ διότι απλά ξοδεύεις τον χρόνο μου.

Το χρόνο σου, εσύ ο ίδιος επιλέγεις να τον σπαταλήσεις, όταν ανοίγεις και διαβάζεις μια αγγελία στην οποία η τιμή σού φαίνεται παράλογη. Εγώ απλά γυρίζω κατά ένα βήμα τη ροδέλα τού πόντικα και πάω στην επόμενη.

Τώρα που το σκέφτομαι ξανά όμως, ναι θα τσαντιστώ με τον πωλητή! Διότι μού κουράζει το δάχτυλο...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χρόνο σου, εσύ ο ίδιος επιλέγεις να τον σπαταλήσεις, όταν ανοίγεις και διαβάζεις μια αγγελία στην οποία η τιμή σού φαίνεται παράλογη. Εγώ απλά γυρίζω κατά ένα βήμα τη ροδέλα τού πόντικα και πάω στην επόμενη.

Τώρα που το σκέφτομαι ξανά όμως, ναι θα τσαντιστώ με τον πωλητή! Διότι μού κουράζει το δάχτυλο...

ως μελος εδω και χρονια θα λεγα απλα προσπερασε εγω ως πωλητης εδω και χρονια ειμαι ενταξει με τις τιμες μου αλλα μου την σπαζει οταν μου ρχεται ενα ασχετο τυπου φιλε το βρισκω 200 απο αμερικη ενω οταν το δεις κανει με τους δασμους ενα σωρο επιπλεον  και αυτο με κανει να θυμωνω,τωρα για αυτους που θελουν να πωλησουν οσο αγορασαν αλλο θεμα αλλα και παλι προσπερασε τι λογος υπαρχει για προστριβες

Οποτε   καλο   θα  ηταν   για   αρχη   να   μπαινει    υποχρεωτικα   τιμη   ωστε   να   μην   κανεις   τον  κοπο   και   ασχοληθεις   περαιτερω.

Επισης   καλο   θα  ηταν   να   μπει  υποχρεωτικα   και  η   περιοχη   για   τον  ιδιο  λογο   καθοτι   πολλοι   θελουν  συναλλαγη   χερι  με  χερι.

Αν   μπουν   και  τα   δυο   απλοποιειται   η  διαδικασια  και  χωρις   προστριβες.

Απεναντιας δεν χρειαζεται τιποτα απο αυτα.Οποιος τσατιζεται τοσο πολυ που θα ανοιξει αδικα μια αγγελια  ας κανει γαργαρες με ξυδι , οπως θα εκανε στην ουρα της τραπεζας η του σουπερμαρκετ 

Σιγα μην βαζουμε προσωπικα στοιχεια (περιοχη ) επειδη καποιοι τεμπελιαζουν να κανουν ενα κλικ (εξοδου)παραπανω.

Αυτα που ζητας παραπεμπουν περισσοτερο σε site  τυπου   ebay, 

Στο ebay δινεις προσωπικα στοιχεια ? (ρωταω δεν ξερω).Και πως τα διασταυρωνουν ?

Δεν   νομιζω   το   να   δηλωνεις   πχ  αθηνα   ειναι   κανα   σοβαρο  προσωπικο    στοιχειο.

Αν εγω μενω σε χωριο με 50 κατοικους ομως το θεωρω σοβαρο.Δεν ειναι πιο ευκολο ν απροσπερασει καποιος την αγγελια που πιστευει οτι δεν τον σεβεται ως υποψηφιο αγοραστη ?

Αν εγω μενω σε χωριο με 50 κατοικους ομως το θεωρω σοβαρο.Δεν ειναι πιο ευκολο ν απροσπερασει καποιος την αγγελια που πιστευει οτι δεν τον σεβεται ως υποψηφιο αγοραστη ?

Μα   δεν   ειπα  να   δηλωσεις  ακριβη   τοπο   αλλα   περιοχη   πχ    γιαννενα   για   να   λογαριαζει   και  ο   αλλος  τυχον  μεταφορικα  η   να   μην   ασχολειται   αλλο  αν  θελει  χερι   με  χερι.

• Like 1

Με ενα πμ ειμαι σιγουρος οτι θα απαντηθουν ολα του τα ερωτηματα.Αν καιγεται τοσο πολυ για το συγκεκριμενο προιον.Γιατι να καθομαστε να δινουμε εκατονταδες χιλιαδες ατομα στιγμα  δημοσιως? 

... ... ... 

Βασικά you are missing the point, το θέμα είναι πως αναγκάζομαι να ανοίξω 10 tabs για να δω πληροφορίες που δεν βλέπω πριν την ανοίξω επειδή δεν υπάρχουν αρκετά πράγματα σε μορφή φίλτρων και αρκετές φορές δεν αναφέρεται η τιμή απέξω. Το να ειρωνεύεσαι σε κάτι που αναφέρω ενώ είναι καθαρά θέμα efficiency όταν επιλέγεις να το κάνεις , do it right και back it up με κάτι χρήσιμο πουστέκει. 

Δεν μίλησα ποτέ για προσωπικά msg , δεν μπαίνω καν στην διαδικασία αυτή. Το αν θασου κουράσει το δάχτυλο το κρίνεις από το πόσο συχνά ψάχνεις εσύ προσωπικά κάτι στο συγκεκριμένο section. Το θέμα είναι να το βλέπεις και από την πλευρά των άλλων μελών του forum, απαιτεί λίγο σεβασμό. Υπάρχει το παράλογο, υπάρχει το υπερβολικό , υπάρχει το ειρωνικό και αρκετά ακόμα τα οποία μπορείς να εκ λάβεις διαβάζοντας μίααπάντηση στο παρών topic .  

Εγώ στην θέση σου για παράδειγμα πριν απαντήσω θα πέρναγα μια βόλτα από το section για το οποίο μιλάμε και θα έβλεπα πως ο άλλος που τα γράφει δεν τα σκέφτηκε στην χέστρα προφανέστατα , αλλά ισχύουν αφού τα μισά topics δε γράφουν τιμή αλλά Επικοινωνία που αφορούν ένα αντικείμενο ή αφορούν πολλά αντικείμενα στα οποία αναγράφεται εντός του topic η τιμή .  

Αν παρόλα αυτά το έκανες και ωστόσο απάντησες αυτό που απάντησες, δεν θα σου πω κάτι άλλο διότι θα χαλάσω πραγματικά χρόνο άσκοπα. 

Αυτά που προτείνω αν από αύριο ουτοπικά γινόντουσαν , θα σε χάλαγαν ?  θα έκαναν το section του forum χειρότερο ; 

Οποτε   καλο   θα  ηταν   για   αρχη   να   μπαινει    υποχρεωτικα   τιμη   ωστε   να   μην   κανεις   τον  κοπο   και   ασχοληθεις   περαιτερω.

Δηλαδη αποκλειεις τις διαπραγματευσεις.

• Moderators

Όταν διαβάζω το συγκεκριμένο Section του Insomnia, ψάχνω κάτι συγκεκριμένο ή χαζεύω μπας και δω καμία καλή περίπτωση / προσφορά ή για να δω που κυμαίνεται η τιμή ενός αντικειμένου. Η ανάγνωση  topics όταν πρόκειται για αντικείμενο που το πουλάει κάποιος στο 98% της τιμής που πουλιέται σε κατάστημα δεν είναι ούτε καλή περίπτωση, ούτε προσφορά, ούτε έχει αντικειμενική τιμή για μεταχειρισμένο αντικείμενο. 

Αρα η ενσταση σου (και με βαση τα επομενα ποστ σου που λενε για tabs) δεν ειναι στο οτι εγω το πουλαω 500, αλλα το οτι το πουλαω και δεν αναγραφω τιμη για να μπορεις να το δεις διχως να κλικαρεις στην αγγελια. Σε αυτο μαζι σου, η αναγραφη της τιμης κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υφισταται παντα. :)

• Like 2

και πως θα διαπραγματευτεις χωρις να ξερεις την αρχικη τιμη?

Την αρχικη τιμη θα τη μαθεις με ενα pm, δεν ειναι τοσο δυσκολο.

Δηλαδη αποκλειεις τις διαπραγματευσεις.

Αν   ειναι   κοντα   σ  αυτο   που   θελω   την  διαπραγματευομαι,

αν   ειναι   "φτου  ξελεφτερια"   απλα   δεν   ασχολουμαι,

αν  ειναι   τυπου   "ποσα   δινεις"   δινω   μια   ξεφτυλιστικη   τιμη  για   πλακα   καθοτι   θεωρω   τις   αγγελιες  τυπου   δημοπρασιας  γελοιοτητα.

Κατα   περιπτωση    παντα......

Να σού υπενθυμίσω τι έχεις γράψει, διότι ενώ ξεχνάς ακόμα και τα δικά σου λόγια, στις εξυπνάδες τού τύπου «you are missing the point» είσαι μανούλα. Το λοιπόν:

Έχω κουραστεί να διαβάζω αγγελίες που πουλάνε ένα προϊόν σε παράλογη τιμή .

Το πρόβλημά σου λοιπόν - τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ο ίδιος λες - είναι οι τιμές που θεωρείς παράλογες. Το επιβεβαιώνεις δε και με αυτό:

...αντικείμενο που το πουλάει κάποιος στο 98% της τιμής που πουλιέται σε κατάστημα

Μετά την απάντησή μου όμως, τα γυρίζεις και πλέον το πρόβλημά σου δεν είναι αυτό που είπες στα δύο προηγούμενα post σου, αλλά ότι:

αναγκάζομαι να ανοίξω 10 tabs για να δω πληροφορίες που δεν βλέπω πριν την ανοίξω επειδή δεν υπάρχουν αρκετά πράγματα σε μορφή φίλτρων και αρκετές φορές δεν αναφέρεται η τιμή απέξω.

Πράγμα το οποίο συμφωνώ απόλυτα ότι είναι λάθος και άκρως ενοχλητικό. Όμως εγώ σού απάντησα, βάσει των όσων είπες στα προηγούμενα post σου και όχι βάσει τού τι ...υπονοούσες (το οποίο θα έπρεπε να ...μαντέψω, προκειμένου να μην ...miss the point!)

Επειδή όμως μαντικά ταλέντα δεν έχω, να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά απαντώ σε ό,τι βλέπω, όχι σε ό,τι θεωρείς εσύ ή ο καθένας ...αυτονόητο. Η απάντησή μου λοιπόν αυτή: 

Το χρόνο σου, εσύ ο ίδιος επιλέγεις να τον σπαταλήσεις, όταν ανοίγεις και διαβάζεις μια αγγελία στην οποία η τιμή σού φαίνεται παράλογη.

δεν έχει κανένα ...missing point. Κάθε άλλο: Είναι απολύτως σαφής, συγκεκριμένη και βασισμένη σε αυτά που έχεις εσύ γράψει πριν.

Σού απάντησε το ίδιο και ο stormrain:

Αρα η ενσταση σου (και με βαση τα επομενα ποστ σου που λενε για tabs) δεν ειναι στο οτι εγω το πουλαω 500, αλλα το οτι το πουλαω και δεν αναγραφω τιμη για να μπορεις να το δεις διχως να κλικαρεις στην αγγελια. Σε αυτο μαζι σου, η αναγραφη της τιμης κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υφισταται παντα. :)

αλλά δεν πειράζει που σού τα λέω κι εγώ. Είναι μια καλή ευκαιρία για να διαπιστωθεί το ποιος σκέφτεται αυτά πού γράφει στη χέστρα και ποιος όχι. Άντε χαιρετίσματα τώρα, που νομίζεις ότι μπορείς και να ειρωνευτείς...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...