Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ειπα οτι βλεπω αγγελιες που πουλανε καινουργια στο κουτι τους χωρις αποδηξεις αγορας. πως γινεται αυτο ?  ακομα και να κερδισεισ κατι περνεις αποδηξη για εγγυηση. 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ε καλα λεω τοτε εχουμε ξεφυγει. υποτιθετε οτι το φορουμ απευθυνεται σε μελοι και οχι σε καταστηματα. ισως πρεπει να το προσεξουμε λιγο..

Δημοσ.

Στέλιο που το διάβασες ότι ιδιοκτήτης καταστήματος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο φόρουμ?

Τι ακριβώς να προσέξεις? εμάς τους σατανικούς ιδιοκτήτες καταστημάτων και εργαστηρίων που κλέβουμε το κράτος και πουλάμε στοκ προϊόντα χωρίς απόδειξη? ναι... θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

θα μπορούσα να σου απαριθμήσω ένα σορό λόγους που κάποιος ιδιότης έχει κάτι χωρίς απόδειξη.

1.) του το έκαναν δώρο και δεν του έδωσαν απόδειξη αγοράς μαζί.

2.) το πήρε με κάποιου είδους επιδότηση

3.) του το έδωσε η εταιρία του

4.) είναι δώρο, όπως οι ηλεκτρονικές συσκευές που δίνουν ένα σωρό εταιρίες σε δημοσιογράφους για "καλόπιασμα"

5.) είναι προϊόν που έδωσε εταιρία σε blog ή περιοδικό για review

6.) είναι δώρο από λαχειοφόρο αγορά ή κάποιον διαγωνισμό όπως το what's up reload it (και ναι, από προσωπική εμπειρία δεν μου έδωσαν απόδειξη, μόνο ένα κούριερ έφερε το προϊόν στο σπίτι.)

7.) το αγόρασε από κατάστημα, αλλά έχει χάσει την απόδειξη.

8.) το αγόρασε από e-shop του εξωτερικού ή από το ebay.

9.) είναι υπάλληλος καταστήματος ή εταιρίας που λόγω έλλειψης ρευστότητας των πλήρωσαν με προϊόντα

10.) τα πήρε αντί χρημάτων λόγω οφειλής προς αυτόν από εταιρία που χρεοκόπησε και έγινε κατάσχεση.

θα έγραφα κι άλλους, αλλά νομίζω το έπιασες το νόημα.

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι   ακριβως!!!!

Πριν   αρκετο   καιρο   καποιος   που  μου   χρωσταγε   μου   εδωσε   4  λαπτοπ   σφραγισμενα   και  επειδη   γνωριζα   οτι   δεν  υπηρχε   περιπτωση   να   παρω   τιποτ  αλλο    απ  αυτον   τα   πηρα.

Μονιμη   ερωτηση   ενδιαφερομενου.....

1.Εμπορος   εισται?

2.Εχετε  καταστημα?

3.Γιατι   το   αγορασες   αφου  δεν  τοθελες?

4.Μηπως   ειναι   κλεμενο? (τι    απαντηση   μπορει  να   περιμενει  ο  βλαξ?  οχι  φυσικα!).

Δυστυχως   σε  τετοιες   αγγελιες   που  φυσικα   υπαρχουν  και  πονηροι   πωλητες,  εισπρατεις  την  παπαντζα   του   καθε   χασομερη....

• Like 1
Δημοσ.

τοτε να κανουν πιο σαφης τις αγγελιες τους. δεν ειναι δυνατον να λενε αγορασμενο πριν 2-3 μερες και σημερα να μην εχει αποδηξη ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ. 

και μιλαω κυριως γα κινητα που εκει γινετε αυτο το πανηγηρι κυριως. και ολοι το ξερουμε οτι καποια απο αυτα μπορει να μην ειναι νομιμα στα χερια καπιου.. 

Δημοσ.

ε καλα λεω τοτε εχουμε ξεφυγει. υποτιθετε οτι το φορουμ απευθυνεται σε μελοι και οχι σε καταστηματα. ισως πρεπει να το προσεξουμε λιγο..

Kαι προς τι αγχος ? Εξαλλου μπορει να το καταλαβει καποιος αν δει το ιστορικο των αγγελιων.Ποσο καλωφαρδος να ειναι καποιος σε διαγωνισμους η ποσες φορες να καθαρισε η μανα του και να εχασε την αποδειξη (σε σφραγισμενο )?  :P

Δημοσ.

μια προσθήκη κατηγορίας "ανταλλαγές" πιστεύω θα βοηθούσε πολύ (δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολα τα προηγουμενα posts οποτε σορρυ αν εχει ξανα ειπωθει), μπαινω να χαζεψω καμια αγγελια και οι 3/4 ειναι ανταλλαγες αρκετα χρονοβορο θεωρω ασε που αρκετοι δεν το γραφουν στον τιτλο και πρεπει να μπαινεις μεσα!! (στα κινητα κυριως αναφερομαι)  think about it

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας,

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφεί αυτό που θα πω, δεν μπορώ να ψάξω 26 σελίδες ποστ προφανώς..

Βλέπω στις αγγελίες, γράφουν το προϊόν που δίνουν και στο πεδίο τιμή δωρεάν η επικοινωνία. Μέσα στην αγγελία παρόλ' αυτά βάζουν την τιμή του προϊόντος.

Μιας και είναι αγγελίες νομίζω πρέπει να καταργηθεί η επιλογή "δωρεάν" (μιας και υπάρχει και το σχετικό thread εδώ μέσα..ή - και να μην επιτρέπεται να βάζεις τιμή μιας και λες δωρεάν κτλ..να υπάρχει επιτήρηση από mod..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας,

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφεί αυτό που θα πω, δεν μπορώ να ψάξω 26 σελίδες ποστ προφανώς..

Βλέπω στις αγγελίες, γράφουν το προϊόν που δίνουν και στο πεδίο τιμή δωρεάν η επικοινωνία. Μέσα στην αγγελία παρόλ' αυτά βάζουν την τιμή του προϊόντος.

Μιας και είναι αγγελίες νομίζω πρέπει να καταργηθεί η επιλογή "δωρεάν" (μιας και υπάρχει και το σχετικό thread εδώ μέσα..ή - και να μην επιτρέπεται να βάζεις τιμή μιας και λες δωρεάν κτλ..να υπάρχει επιτήρηση από mod..

Το είχαμε υπ' όψιν μας κι εμείς αλλά είναι καλό να βλέπουμε ότι υπάρχει και ανταπόκριση από τα μέλη.

Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα αλλάξουν στις Αγγελίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τοτε να κανουν πιο σαφης τις αγγελιες τους. δεν ειναι δυνατον να λενε αγορασμενο πριν 2-3 μερες και σημερα να μην εχει αποδηξη ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ. 

και μιλαω κυριως γα κινητα που εκει γινετε αυτο το πανηγηρι κυριως. και ολοι το ξερουμε οτι καποια απο αυτα μπορει να μην ειναι νομιμα στα χερια καπιου.. 

Όταν θα δεις αγγελία που δεν αναφέρει ρητά ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, αλλά κάνουν λόγο για ύπαρξη τάδε εγγύησης και για τόσο, αυτομάτως αφήνουν ένα περιθώριο στο να έχουν μια δικαιολογία όταν θα βρεθεί κάποιος ο οποίος δεν θα ψήνεται και δεν θα τον ενδιαφέρει και τόσο η απόδειξη, να του πουλήσουν το κινητό έχοντας κατά κάποιο τρόπο ήσυχο το κεφάλι τους σε περίπτωση κάποιου προβλήματος. Επίσης η απόδειξη, χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία, γιατί πρέπει να κοιτάμε και την άλλη πλευρά, όπου ένα κινητό, μπορεί να είναι όντως άριστο, ο πωλητής να έχει ανάγκη να το πουλήσει και να μην είναι τόσο μέσα στα πράγματα όπως είμαστε πολλοί εδώ μέσα, να μην κράτησε την απόδειξη, ή να μην την έκοψε καν αν ζήτησε καλύτερη τιμή στο κατάστημα που το αγόρασε, και αυτό το γεγονός να χρησιμοποιείται από αμέτρητα κοράκια και απατεώνες εδώ μέσα που κοιτάνε να κόψουν έστω και το τελευταίο δεκάλεπτο του ευρώ..

Οι περιπτώσεις αισχροκέρδειας στο ινσόμνια είναι αμέτρητες...

Πολλοί ζητάνε καινούριο 5ς, με 250 ευρώ και το θέλουν και ΑΡΙΣΤΟ τρομάρα τους  :-D

Και την επόμενη με ένα άλλο account θα το πουλήσουν 700...

Ένας μου κλαιγόταν σε πμ, να του κόψω και 10 ευρώ παρακάτω γιατί λέει ότι είναι άνεργος και γτ έχει να σπουδάσει τα παιδιά του, αλλά το κινητό των 500 ευρώ το ήθελε όμως... Τί ψάχνεις να βρεις... χρειάζεται πολύ συμμάζεμα εδώ μέσα..

• Like 3
Δημοσ.

"Καλησπερα φιλος, με ενδιαφερει το iphone 4 που πουλας.Το θελω αληθεια, αλλα επειδη αγορασα για την οικογενεια 3 5s,και το 4 το θελω για τον γιο, γινεται να μου το αφησεις στα 100 €?" (Απο 150 που το χα).

Πρωτο μνμ που ελαβα.Δεν ηξερα αν επρεπε να πεθανω στα γελια ή να τον στειλω απο εκει που ηρθε.Υπερισχυσαν τα γαλλικα κ το πιανο.

Συμφωνω κ γω για το δωρεαν.Να μη δινεται η δυνατοτητα επιλογης του.

• Like 2
Δημοσ.

Και   καλο   θαταν   να   κοπουν   μαχαιρι   οι   δημοπρασιακου   τυπου   αγγελιες....

"φιλαρα   ποσα   δινεις?"

"ο  καλυτερος   θα  το  παρει"

και   αλλαι   παπαντζαι   βεβαιως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...