tigergreg Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πιθανον αλλα τοτε γιατι την κλειδωσε? Τελος παντων..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 και τι να την κάνει? ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που στράβωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το ερωτημα ειναι το εξης.... Γιατι την κλειδωσε εφοσον ηθελε να κανη εντιτ και να βαλη νεο υλικο? Γιατι στο φιναλε δεν ανοιγε νεα? Εκτος και νομιζε οτι μπορει να βαλη και αλλη αγγελια που μαλλον δεν ισχυει γιατι ειναι παλιος. Τελος παντων αρκετα ασχοληθηκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 γιατί έτσι του άρεσε, από την στιγμή που υπάρχει αυτή η δυνατότητα το κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ε μαλλον θα εγινε edit καποια αγγελια, θα δοθηκαν τα πραγματα γρηγορα (μπορει αλλου), και μπηκαν αλλα .Που το προβλημα ? Αποκλειω να πουληθηκαν σ ενα λεπτο..... γιατί έτσι του άρεσε, από την στιγμή που υπάρχει αυτή η δυνατότητα το κάνει... Μαλλον δεν καταλαβες καλα την σειρα των καταστασεων. Φυσικα και καλως εκανε διορθωση εφοσον ειχε το δικαιωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Αποκλειω να πουληθηκαν σ ενα λεπτο..... Τι το ψαχνεις.Μπορει την ωρα που εβαζε αγγελια να ειχε πμ απο αλλο φορουμ. Καπου εκει στην διαδρομη μπορει να εγινε edit, κλειδωμα ,και κανα μπερδεγουει αν μπορει να βαλει νεα αγγελια η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ειχα κανει σημερα σε δικη μου αγγελια αρνητικη αξιολογηση σε μελος με 2 μυνηματα και μηδενικη μεχρι τοτε αξιολογηση γιατι εδινα ενα κινητο μιλησαμε στις 12:00 οτι ερχεται και δεν ηρθε ποτε γιατι βρηκε και πηρε αλλο χωρις να με ενημερωσει και ειχα σε αναμονη δυο αλλα μελη. Μαλιστα μου ειπε με pm (υπαρχει διαθεσιμο print screen) οτι δεν με ηξερε και δεν ειχαμε υπογραψει και καποιο συμβολαιο !!!!! Βλεπω οτι η αξολογηση που το εκανα εσβησε ....Γιατι ? Δεν υπαρχουν πια περιορισμοι για αγγελιες σε μελη αν δεν εχουν καποια post και χρονο εδω ? Ηταν ενα ειδος προστασιας γαι τις συναλλαγες εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ειχα κανει σημερα σε δικη μου αγγελια αρνητικη αξιολογηση σε μελος με 2 μυνηματα και μηδενικη μεχρι τοτε αξιολογηση γιατι εδινα ενα κινητο μιλησαμε στις 12:00 οτι ερχεται και δεν ηρθε ποτε γιατι βρηκε και πηρε αλλο χωρις να με ενημερωσει και ειχα σε αναμονη δυο αλλα μελη. Μαλιστα μου ειπε με pm (υπαρχει διαθεσιμο print screen) οτι δεν με ηξερε και δεν ειχαμε υπογραψει και καποιο συμβολαιο !!!!! Βλεπω οτι η αξολογηση που το εκανα εσβησε ....Γιατι ? Δεν υπαρχουν πια περιορισμοι για αγγελιες σε μελη αν δεν εχουν καποια post και χρονο εδω ? Ηταν ενα ειδος προστασιας γαι τις συναλλαγες εδω. Γιατί ο Γιώργος που έθεσε τον όρο της αξιολόγησης λέει ξεκάθαρα ότι αυτή ( η αξιολόγηση) "πιάνει" μόνο στις ολοκληρωμένες συναλαγές.Μη σου πω ότι είσαι και φάουλ,γιατί θα μου απαντήσεις "δασκαλε που δίδασκες". Και θάχεις και δίκιο εδώ που τα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη οταν καποιος ειναι ασυνεπης δεν εχει καμμια σημασια για εδω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη οταν καποιος ειναι ασυνεπης δεν εχει καμμια σημασια για εδω ??? Γιατι που εχει? Ετσι οπως καταντησαμε......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι που εχει? Ετσι οπως καταντησαμε......... με καποιους παλιους περιορισμους κατι γινοταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη οταν καποιος ειναι ασυνεπης δεν εχει καμμια σημασια για εδω ??? Με μια λεξη, ΟΧΙ. Ειχα κανονισει πριν μερικους μηνες μεχρι και ωρα/μερος για να αγορασω μια καρτα γραφικων και μετα απο μερικες ωρες μου εστειλε PM οτι βρηκε αλλου να τη δωσει πιο ακριβα... Επεσε αρνητικη, η οποια εξαφανιστηκε. Ξαναεπεσε αρνητικη και εφαγα warning απο πανω. Ηθελα να ξερα, αν ισχυριζομουν ψευδως οτι ολοκληρωθηκε η συναλλαγη και ειχα το "Χ" προβλημα με την καρτα, πώς θα αποδεικνυε ο αλλος οτι δεν ειναι ελεφαντας? Αλλα οχι. Εισαι σωστος και ηθικος και τρως warning. Οι ανηθικοι το σκανε κλασικα. Οι κανονες των αγγελιων μπαζουν απο παντου, οποτε χρησιμοποιησε τις με καθε επιφυλαξη απο δω και περα. Εγω παντως σταματησα να στελνω αντικαταβολη εαν δεν εχει πολλες θετικες ο αλλος και πλεον συναντηση κανονιζω μονο σε μερη/ωρες που περναω για δουλεια. Αρκετες ωρες εχασα με τον καθε καθυστερημενο... (ναι μου εχει τυχει και αυτο που περιγραφεις, να περιμενω σα $%#%% για κανα μισαωρο). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Χε-χε..... Γελαω γιατι εφαγα τρεις τετοιες ηττες σε μια βδομαδα........... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ειχα κανει σημερα σε δικη μου αγγελια αρνητικη αξιολογηση σε μελος με 2 μυνηματα και μηδενικη μεχρι τοτε αξιολογησηγιατι εδινα ενα κινητο μιλησαμε στις 12:00 οτι ερχεται και δεν ηρθε ποτε γιατι βρηκε και πηρε αλλο χωρις να με ενημερωσει και ειχα σε αναμονη δυο αλλα μελη.Μαλιστα μου ειπε με pm (υπαρχει διαθεσιμο print screen) οτι δεν με ηξερε και δεν ειχαμε υπογραψει και καποιο συμβολαιο !!!!!Βλεπω οτι η αξολογηση που το εκανα εσβησε ....Γιατι ?Δεν υπαρχουν πια περιορισμοι για αγγελιες σε μελη αν δεν εχουν καποια post και χρονο εδω ?Ηταν ενα ειδος προστασιας γαι τις συναλλαγες εδω. Γιάννη, το όριο μηνυμάτων και χρόνου εγγραφής για την δημοσίευση αγγελιών έχει καταργηθεί εδώ και 2-3 χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που οι αγγελίες έγιναν ξεχωριστή ενότητα και δε παρεμβάλλονται με το forum. Δηλαδη οταν καποιος ειναι ασυνεπης δεν εχει καμμια σημασια για εδω ??? Έχει την ίδια σημασία θα σου απαντήσω όσο είχε και πριν με τα όρια που ανέφερες ή με το ότι ισχύει σε sites τύπου ebay. Και τότε υπήρχαν παρόμοια φαινόμενα αλλά τώρα μπορεί να είναι πιο συνήθη μιας και η ενότητα των αγγελιών δεν έχει καμία σχέση σε θέματα κίνησης με την κατάσταση που υπήρχε πριν 2-3 χρόνια. Με μια λεξη, ΟΧΙ.Ειχα κανονισει πριν μερικους μηνες μεχρι και ωρα/μερος για να αγορασω μια καρτα γραφικων και μετα απο μερικες ωρες μου εστειλε PM οτι βρηκε αλλου να τη δωσει πιο ακριβα... Επεσε αρνητικη, η οποια εξαφανιστηκε. Ξαναεπεσε αρνητικη και εφαγα warning απο πανω. Ηθελα να ξερα, αν ισχυριζομουν ψευδως οτι ολοκληρωθηκε η συναλλαγη και ειχα το "Χ" προβλημα με την καρτα, πώς θα αποδεικνυε ο αλλος οτι δεν ειναι ελεφαντας?Αλλα οχι. Εισαι σωστος και ηθικος και τρως warning. Οι ανηθικοι το σκανε κλασικα. Οι κανονες των αγγελιων μπαζουν απο παντου, οποτε χρησιμοποιησε τις με καθε επιφυλαξη απο δω και περα.Εγω παντως σταματησα να στελνω αντικαταβολη εαν δεν εχει πολλες θετικες ο αλλος και πλεον συναντηση κανονιζω μονο σε μερη/ωρες που περναω για δουλεια. Αρκετες ωρες εχασα με τον καθε καθυστερημενο... (ναι μου εχει τυχει και αυτο που περιγραφεις, να περιμενω σα $%#%% για κανα μισαωρο). Την παρατήρηση τη δέχθηκες ακριβώς επειδή επέμενες να βάζεις αξιολόγηση από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή όπως αναφέρουμε στους κανόνες παρά τις διαγραφές.Να σε ρωτήσω και γω με τη σειρά μου, πιστεύεις ότι είναι δίκαιο να μπαίνει αξιολόγηση ΜΟΝΟ για την συμπεριφορά του πωλητή/αγοραστή ? Έχεις να μου υποδείξεις παρόμοια παραδείγματα από άλλα sites αγγελιών στο οποίο αυτό γίνεται αποδεκτό ? Στα μεγαλύτερα sites, η αξιολόγηση αφορά πάντα μια ολοκληρωμένη συναλλαγή και πχ στο ebay αναφέρεται και ως κριτήριο κατά την αξιολόγηση η επικοινωνία που είχαν τα δύο μέλη.Αντίστοιχα πιστεύω με το αν καταγγείλω έναν χρήστη μέσω της αξιολόγησης ότι δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού του, μπορώ να γράψω και καλά λόγια για την επικοινωνία που είχαμε άσχετα με το αν τελικά δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Και τα δύο αυτά γεγονότα, δεν καταργούν στην ουσία την αξία του αριθμού που αντιστοιχεί σε μια αξιολόγηση και χαρακτηρίζει τον άλλο ως καλό πωλητή ή αγοραστή ?Και στην τελική μη ξεχνάτε τον τίτλο του topic. Δεκτά όλα τα παράπονα, θέλουμε να κάνουμε πολύ πιο αξιόπιστες τις συναλλαγές, όμως με τη γκρίνια δε βγαίνει κάτι. Θέλουμε προτάσεις. Άνετα καταλαβαίνετε και τους τεχνικούς περιορισμούς που υπάρχουν τώρα καθώς και ότι δεν υπάρχει ένας απόλυτος τρόπος εξασφάλισης ότι ο πωλητής/αγοραστής δεν είναι κακόβουλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) edit: Φαια ουσια χαμενη... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις