Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους χρήσης, προκειμένου να έχει ένα μέλος δικαίωμα να αφήσει αξιολόγηση, πρέπει να έχει προηγηθεί ολοκληρωμένη συναλλαγή (σημείο Β1 των όρων χρήσης για τις αγγελίες).
web_assasin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλο θα ηταν να αλλαξει καποια στιγμη αυτος ο ορος. Ειναι πολυ απολυτο και αδικο,αν μου επιτρεπεται ο ορος, το να γινεται αξιολογηση μονο μετα την ολοκληρωση,καθως ετσι μενουν εκτος αξιολογησης πολλα αλλα που παιζουν ρολο για καποιον πωλητη η αγοραστη. Υποθετω οτι ο ιδιος ορος αποτρεπει π.χ καποιον που εστειλε ενα δεμα και ο αγοραστης δεν παρελαβε ποτε, απο το να του βαλει αρνητικη αξιολογηση. Εκει δε θα επρεπε να επιτρεπεται η αρνητικη αξιολογηση? Δεν εχασε ο πωλητης χρονο,χρημα,πιθανους αγοραστες και φυσικα το αντικειμενο να βρισκεται εκτος της κατοχης του για τουλαχιστον 14 μερες? Μπορω να φερω και αλλα παραδειγματα φυσικα. 2
tigergreg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Επειδή γίνεται γίνεται λόγος για την αρνητική αξιολογηση, την οποία έκανα στο μέλος πανος999, ήθελα να μάθω αν έκανα κάτι λάθος. Από τη στιγμή που μια ο εν προκειμενω πωλητής, αθετησε την συμφωνία που είχαμε, δεν δικαιουμαι να του κάνω αρνητική αξιολογηση παραθετωντας ως σχόλιο τα γεγονότα; Εάν πραγματικά έχω καταλάβει κάτι λάθος, να ζητήσω και συγγνώμη στο παιδί. Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές μέσω των αγγελιών και ως πωλητής και ως αγοραστής. Δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα θέματα ούτε έχω βάλει άλλη αρνητική αξιολογηση. Όταν όμως εξαπατασαι από τον πωλητή, αυτός δεν είναι ο τρόπος για να το κάνεις γνωστό στα υππλοιπα μέλη; Aλλο αθετηση συμφωνιας πωλησης και αλλο εξαπατηση. 1
funbreaker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μια άλλη πρόταση ...δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά πιστεύω για τα άτομα απο επαρχία θα ήταν αρκετά βολικό...αν μπορούσαμε να φιλτράρουμε τις αγγελίες βάση γεωγραφικής περιοχής..σε κάποια αναζήτηση θα βοηθούσε στο να ξέρεις τι υπάρχει στην περιοχή... Αύγουστος 2017 Μάρτιος 2017 Φεβρουάριος 2016 Σεπτέβριος 2015 Μάιος 2015 Απρίλιος 2015 Απρίλιος 2015 Φεβρουάριος 2015 Νοέμβριος 2014 Ιούλιος 2014 Μάιος 2014 Απρίλιος 2014 Μάρτιος 2014 Νοέμβριος 2013 Οκτωβριος 2013 Μάρτιος 2013 Φεβρουάριος 2013 Δεκέμβριος 2012 Οκτώβριος 2012 Νοέμβριος 2010
iliasdion Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Όπως προείπα λοιπόν, ζητώ συγγνώμη από τον πανος999 γιατί όντως δεν κατεστη δυνατό να ολοκληρωθεί συναλλαγή μαζί του ( αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος της αξιολόγησης).
funbreaker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 To οποίο χρησιμοποιείται όταν πχ ζητάμε κάτι όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι πχ σε 2-3 μήνες Γι' αυτό ταιριάζει περισσότερο το "soon" στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αsap ήταν να γίνει και το android app οπότε ξανασκέψου αυτό με τους μήνες. Σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους χρήσης, προκειμένου να έχει ένα μέλος δικαίωμα να αφήσει αξιολόγηση, πρέπει να έχει προηγηθεί ολοκληρωμένη συναλλαγή (σημείο Β1 των όρων χρήσης για τις αγγελίες). Κακώς, όπως έχει ξανασυζητηθεί. Μπορεί η συναλλαγή να μην ολοκληρωθεί αλλά να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ειπωθούν για να προστατευτούν μελλοντικοί συναλλασσόμενοι. Την έχω πατήσει με έναν που έκλεινε ραντεβού και δεν ερχόταν και με έναν άλλον που ήρθε και μου άλλαξε την τιμή επιδιώκοντας να με κάνει να λυπηθώ τν χαμένο μου χρόνο και να το αποδεκτώ. 2
iliasdion Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Aλλο αθετηση συμφωνιας πωλησης και αλλο εξαπατηση. Σύμφωνα με το λεξικό της ελληνικής γλώσσας "εξαπατηση: χρησιμοποιώ δόλο ή ψέμα εις βάρος κάποιου και τον κάνω να πιστέψει τα λόγια μου για να καταφέρω τους ιδιοτελείς στόχους μου" Στη συγκεκριμένη περίπτωση ειπώθηκε ψέμα για ιδιοτελεις σκοπούς. Αλλά ας μην κολλάμε σε λέξεις. Η ουσία είναι ότι ένιωσα πως ως πωλητής το συγκεκριμένο μέλος δεν έπραξε σωστά. Δεν είχα προηγούμενα μαζί του. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Καλο θα ηταν να αλλαξει καποια στιγμη αυτος ο ορος. Ειναι πολυ απολυτο και αδικο,αν μου επιτρεπεται ο ορος, το να γινεται αξιολογηση μονο μετα την ολοκληρωση,καθως ετσι μενουν εκτος αξιολογησης πολλα αλλα που παιζουν ρολο για καποιον πωλητη η αγοραστη. Υποθετω οτι ο ιδιος ορος αποτρεπει π.χ καποιον που εστειλε ενα δεμα και ο αγοραστης δεν παρελαβε ποτε, απο το να του βαλει αρνητικη αξιολογηση. Εκει δε θα επρεπε να επιτρεπεται η αρνητικη αξιολογηση? Δεν εχασε ο πωλητης χρονο,χρημα,πιθανους αγοραστες και φυσικα το αντικειμενο να βρισκεται εκτος της κατοχης του για τουλαχιστον 14 μερες? Μπορω να φερω και αλλα παραδειγματα φυσικα. Και γω έχω άπειρα παραδείγματα (τα οποία δυστυχώς είναι τα περισσότερα), όπου η αρνητική αξιολόγηση χρησιμοποιείται καταχρηστικά με σκοπό την "απειλή" ή τον εκβιασμό. Οι συμπεριφορές των ίδιων των χρηστών οδήγησαν στον κανονισμό "μόνο μετά από μια ολοκληρωμένη συναλλαγή". Διαφορετικά, θα έπρεπε να ξοδεύουμε πολλαπλάσιο χρόνο κάνοντας την ...Αγγελική Νικολούλη! Όπως και να έχει πάντως, έρχονται πολλές αλλαγές... 1
web_assasin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Και πως θα προστατευσετε εμας απο τετοιους ομως?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 [...] Κακώς, όπως έχει ξανασυζητηθεί. Μπορεί η συναλλαγή να μην ολοκληρωθεί αλλά να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ειπωθούν για να προστατευτούν μελλοντικοί συναλλασσόμενοι. Την έχω πατήσει με έναν που έκλεινε ραντεβού και δεν ερχόταν και με έναν άλλον που ήρθε και μου άλλαξε την τιμή επιδιώκοντας να με κάνει να λυπηθώ τν χαμένο μου χρόνο και να το αποδεκτώ. Όπως έχω ξαναπεί, όχι μία αλλά πολλές φορές, προσωπικά δεν έχω καμία αντίρρηση να βάζετε αξιολογήσεις για ό,τι νομίζετε. Αλλά, να είμαστε ξεκάθαροι: όπως θα βάζετε, θα δέχεστε κιόλας. Δηλαδή: "Αρνητική: με έστησε στο ραντεβού" Απάντηση: "Αρνητική: δεν κλείσαμε κανένα ραντεβού". Όχι μετά, να παίζουμε τους ντετέκτιβ. Με αυτή τη συμφωνία (και ρητή περιγραφή στους όρους χρήσης) ναι. Να σβήνουμε μονάχα αυτούς που το παίζουν αυτόκλητοι αξιολογητές του πόσο ακριβά πουλάει ο άλλος. 2
redhotstef Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Πλακα πλακα υπαρχουν και οι ουδετερες οι οποιες μερικες φορες δεν βγαζει νοημα να υπαρχουν, οποτε θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν σαν αξιολογησεις σε, μη ολοκληρωμενες συναλλαγες. Πχ κανονισαμε συναντηση και με εστησε. Αν εχει φαει ουδετερη ο πωλητης λιγο μετραει σε σχεση αν εχει φαει ο αγοραστης. Αλλα και εδω παλι σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν τα παραθυρακια να γινονται αξιολογησεις σε ασχετες αγγελιες των καθενων και να μην μπορεις να καταλαβεις ποιος και αν, ειναι αγοραστης. Παντως ανυπομονώ να δω τις καινουριες αλλαγες που θα ερθουν. Ελπίζω μονο για τη περιοχη, να μην σε αφηνει να βαλεις αγγελια αν δεν καταχωρησεις νομο. Στο car gr και αλλα site το παρατραβηξαν λίγο, σε βαζουν να βαλεις ταχυδρομικο κωδικα - υποπεριοχη. Φανταζομαι το αλλο σταδιο θα ηταν διεύθυνση.
web_assasin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 ΚΑτι ουδετερες που τις αφηνουν επειδη εχουν γεμισει τα εισερχομενα του πωλητη γιατι μενουν μετα?
Sheogorath Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 ΚΑτι ουδετερες που τις αφηνουν επειδη εχουν γεμισει τα εισερχομενα του πωλητη γιατι μενουν μετα? Γιατί δεν τρώνε αναφορές φαντάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις