Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

πρωταρης  στην συμετοχη συζητησεων - αποψεων αλλα με αρκετες 10ετιες στη ζωη

διαβαζω αυτα που γραφεται και συμφωνω απολυτα και θα το παω και λιγο παρακατω( γιατι και εγω εχω αγορασει διαφορα απο τις αγγελειες ) να μην αγοραζει -πουλησει κανενας αν δεν συνοδευεται το προιον απο την αποδειξη αγορας

για να αποφευγονται διαφορα και ο νοων  νοειτω

τωρα οποιος θελει να χαρισει μπορει να το κανει με οποιοτροπο θελει ειτε μεσω της θεματικης αγγελιας ειτε μεσω της υπαρχουσας διαδικασιας

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αλλος   σημερα   ζηταγε   ατομο   να   του   κανει   την  πτυχιακη   του   εργασια...

Απολυτη   ξεφτυλα   λεμε...

Και   παρανομο  φυσικα....

Παράνομο ναι, ξεφτίλα γιατί; Οι πτυχιακές έχουν πολύ χαμολοδουλειά. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτο στο να αναθέσεις κάπου αυτή την χαμαλοδουλειά. Την γνώση θα την πάρεις έτσι κι αλλιώς γιατί θα πρέπει να τα μάθεις για την επικοινωνία με τον καθηγητή και την παρουσίαση.

Παράνομες όμως ειναι εξάλλου όλες οι αγγελίες.

Δημοσ.

Δεν ειναι ειναι υποχρεωμενος το ενα δεν ειναι το αλλο, ε τοτε αναιρεις το 80% των προτασεων που ειπωθηκαν εδω μεσα.

Δεν εχω να πω κατι αλλο ποσο μαλλον μαζι σου

Και χάρη σου κάνει που σου αναφέρει τι πουλάει...Θέλεις κι εσύ να μάθεις περιοχή και τιμή.Μήπως να σου δώσει και AMKA; Κάτσε βγάλε τον πρώτα ένα ποτό ή γράψε 2-3 σελίδες γιατί θέλεις να αγοράσεις την ram από αυτόν...

Δημοσ.

Και χάρη σου κάνει που σου αναφέρει τι πουλάει...Θέλεις κι εσύ να μάθεις περιοχή και τιμή.Μήπως να σου δώσει και AMKA; Κάτσε βγάλε τον πρώτα ένα ποτό ή γράψε 2-3 σελίδες γιατί θέλεις να αγοράσεις την ram από αυτόν...

Σαφως ο καθενας βαζει οσα δεδομενα θελει, αλλα αλλη εντυπωση κανει μια καλογραμμενη αγγελια που δινει οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες και αλλη με τιτλο "Pwleitai RAM 2 GB DDR 2" χωρις φωτογραφια και με κειμενο ".".

• Like 3
Δημοσ.

Και στην τελική ο πωλητής χάνει που δεν θα το δώσει. Τόσο πρόχειρες είναι και ύποπτες κατ' εμέ.

• Like 4
Δημοσ.

Αλλα θα ηθελα να προσθεσω και κατι γιατι θιχτηκε.

Υπαρχουν περιπτωσεις που αν κατσεις να αναλωσεις χρονο να γραψεις εναν αξιοπρεπες προλογο (γραφοντας και απο κινητο), να ερχεσαι δευτερος που στελνεις μυνημα και να προλαβει αλλος αγοραστης να ενδιαφερθει πρωτος.

Δειτε τι σημβαινει στο θεμα που χαριζονται...

Πεταει ο καθενας ενα "ενδιαφερομαι' και στελνει κατευθειαν πμ. Ετσι ειναι. Μεχρι να κατσω να γραψω ολοκληρη προταση υπαρχουν πιθανοτητες (πολλες) αμα καιγομαι για κατι που λεει ο λογος, να το χασω!

Δημοσ.

Φυσικα αυτο το ευφυολογημα μπορει να αναπαραχθει και με την αναποδη σειρα, δηλαδη η ευφυεστατη ειρωνεια σου να μεταφερθει προς την μερια του αγοραστη.

Δειτε τι σημβαινει στο θεμα που χαριζονται...

Πεταει ο καθενας ενα "ενδιαφερομαι' και στελνει κατευθειαν πμ. Ετσι ειναι. Μεχρι να κατσω να γραψω ολοκληρη προταση υπαρχουν πιθανοτητες (πολλες) αμα καιγομαι για κατι που λεει ο λογος, να το χασω!

Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Στο "χαριζεται" γενικα ισχυει ο κανονας οποιος προλαβει. Στις αγοραπωλησιες το να "προλαβεις" δε σημαινει κατι, γιατι μπορει ειτε εσυ, ειτε ο αλλος να υπαναχωρησετε για 1002 λογους.

Αν ο λογος που δεν γραφεις 1-2 προτασεις στα pm ειναι να γλυτωσεις 20seconds (γιατι τοσο ειναι) τοτε καλυτερα κατσε με το F5 πανω απο τις αγγελιες , διαφορετικα αυτα τα 20sec τα εχεις ηδη χασει, ειτε γραψεις 1 λεξη, ειτε 2 προτασεις

Διοτι εγω δεν ειπα να γραψετε εκθεση οπως λεει ο ευφυης τυπος απο πανω, ουτε προλογο, αλλα να επικοινωνησετε στοιχειωδως και ως ανθρωποι με εναν ανθρωπο που επιδιωκετε υποτιθεται μια αμοιβαια εμπιστοσυνη.

Αλλα στον δικο σας πλανητη, δε θα μου κανει εντυπωση αντι να μπαινετε στη διαδικασια να ρωτατε τιμες, να του στελνετε pm με το κινητο σας και να του λετε να σας παρει τηλ... Κι αμα δεν παιρνει να φταιει.

Διοτι "στην τελικη αυτος χανει που δεν θα πουλησει το προιον του".

Δημοσ.

Αν ο λογος που δεν γραφεις 1-2 προτασεις στα pm ειναι να γλυτωσεις 20seconds (γιατι τοσο ειναι) τοτε καλυτερα κατσε με το F5 πανω απο τις αγγελιες , διαφορετικα αυτα τα 20sec τα εχεις ηδη χασει, ειτε γραψεις 1 λεξη, ειτε 2 προτασεις

ΚΑΘΟΜΑΙ   ΚΑΙ  ΤΟΥΣ   ΠΕΡΙΜΕΝΩ..... :-D  :-D  :-D

maxresdefault.jpg

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τις αγγελίες και ως πωλητής και ως αγοραστής. Θεωρώ δεδομένο ότι ένας αγοραστής πρέπει εκτός απο το προϊόν να αναφέρει τιμή πώλησης (εκτός εάν αναφέρει ότι θα δοθεί σε όποιον κάνει την καλύτερη προσφορά), τον τρόπο αγοραπωλησίας (συνάντηση ή/και αποστολή, με κατάθεση ή αντικαταβολή κτλ) και την περιοχή του ( εάν επιθυμεί συνάντηση). Εάν κάποιος βαριέται να γράψει αυτά στην αγγελία του δεν νομίζω να έχει πρόβλημα εάν κάποιος του στείλει πμ γράφοντας μονολεκτικά "περιοχή;". Τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν είχα ξεχάσει να αναφέρω κάτι και ας με ρωτούσε ο άλλος μονολεκτικά. Αυτό που δεν μπορώ είναι να με ρωτάνε πράγματα που έχω γράψει αναλυτικά στην αγγελία ή το πολύ μπλα μπλα και στο τέλος "θα το αγοράσω εάν μου το αφήσεις τόσο...". Ο καθένας βέβαια έχει άλλα κολλήματα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για αγγελίες και όχι site γνωριμιών (a/s/l..). Εννοείται λίγη ευγένεια ποτέ δεν βλάπτει..

• Like 3
Δημοσ.

Ανομοια πραγματα λεει.. Απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Υγ. Δεν εχω καταλαβει τι παιζει με το F5.

Προταση για αγγελιες: Εξω απο το χορο, να μην λεμε πολλα τραγουδια..

Δημοσ.

Ανομοια πραγματα λεει.. Απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Υγ. Δεν εχω καταλαβει τι παιζει με το F5.

Προταση για αγγελιες: Εξω απο το χορο, να μην λεμε πολλα τραγουδια..

Nαι το χαρισμα με την αγοραπωλησια εχουν ουσιωδεις διαφορες τις οποιες αν δεν μπορεις να αντιληφθεις, επιβεβαιωνεις αυτοματως οτι εχω πει σε ολα μου τα ποστ.

Σε οτι αφορα τη δηθεν προταση σου, δεν ειναι προταση πλην αποτυχημενη ειρωνεια προς μια αποψη με την οποια δε συμφωνεις. Ουτε αυτο σε τιμα, περα απο την καταχρηση του τοπικ που εχεις κανει. Αλλωστε το κομματι "εξω απο το χορο" το ξανα-ανεφερες και πηρες την απαντηση σου, απορω πώς γινεται να επιμενεις. Η μαλλον δεν απορω καθολου...

Δημοσ.

Aκομα με την ''περιοχη'' ασχολειστε ? :-D

Ε σιγά, 7 χρόνια ασχολούμαστε μόνο.

Όταν κλείσουμε 10ετία υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μας πει κάποιος διαχειριστής τον λόγο που δεν γίνεται ώστε να σταματήσουμε να καταναλώνουμε ρεύμα συζητώντας γι αυτό. :)

Δημοσ.

Ε σιγά, 7 χρόνια ασχολούμαστε μόνο.

Όταν κλείσουμε 10ετία υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μας πει κάποιος διαχειριστής τον λόγο που δεν γίνεται ώστε να σταματήσουμε να καταναλώνουμε ρεύμα συζητώντας γι αυτό. :)

Προτιμω   να   μην  μας   πει   γιατι   με  ποιον   θα   τσακωνομαστε   παλι?

Θα  μας   κλεψει   ολη   την  χαρα...... :-)  :-D  :shock:  :eek:

Δημοσ.

Εχει μεγαλωσει ο αριθμος ατομων που μολις ''κλεισει'' η αγγελια τους,διαγραφουν τα παντα σχετικα με αυτο που πουλουσαν.Νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει για να μην υπαρχει αυτη η δυνατοτητα γιατι οι μονοι που μπορουν να ωφεληθουν ειναι οι απατεωνες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...