zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οι "αισθήσεις" δεν προσφέρουν κάτι σε αυτό το topic. Συζητάμε χαλαρά και λέμε ιδέες σχετικά με τις αγγελίες. Ούτε απαιτούμε, ούτε και "μουλαρώνουμε" όταν "δεν γίνεται το δικό μας". Εγώ ας πούμε πρότεινα να υπάρχουν συνδρομές για όσους αξιοποιούν συστηματικά μόνο τις αγγελίες (1% ας πούμε στο ποσό της κάθε συναλλαγής) και δεν τους ενδιαφέρει το υπόλοιπο forum, αλλά δεν με ακούνε! Πως θα τους ξεχωρίζατε αυτούς; Όσοι έχουν από μηδέν μέχρι πόσα ποστ δηλαδή; Και να μπορούσαν να βάλουν επιπλέον αγγελίες από τις δύο; Νομίζω θα έπρεπε να δώσετε κι αυτό το κίνητρο γιατί αλλιώς θα γράφανε στο φόρουμ απλά για να γλιτώσουν τη συνδρομή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πως θα τους ξεχωρίζατε αυτούς; Όσοι έχουν από μηδέν μέχρι πόσα ποστ δηλαδή; Και να μπορούσαν να βάλουν επιπλέον αγγελίες από τις δύο; Νομίζω θα έπρεπε να δώσετε κι αυτό το κίνητρο γιατί αλλιώς θα γράφανε στο φόρουμ απλά για να γλιτώσουν τη συνδρομή. Για όλες τις αγγελίες βασικά. Και προφανώς αν υπήρχε κάποια προμήθεια δεν θα ίσχυε ο περιορισμός στις 2 την εβδομάδα και λογικά θα υπήρχαν περισσότερες επιλογές για τους αγοραστές/πωλητές.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για όλες τις αγγελίες βασικά. Και προφανώς αν υπήρχε κάποια προμήθεια δεν θα ίσχυε ο περιορισμός στις 2 την εβδομάδα και λογικά θα υπήρχαν περισσότερες επιλογές για τους αγοραστές/πωλητές. Και αν καποιος δεν πληρωσει ? Θα τον τρεχει, ενα τεχνολογικο φορουμ , στα δικαστηρια ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Και αν καποιος δεν πληρωσει ? Θα τον τρεχει, ενα τεχνολογικο φορουμ , στα δικαστηρια ? Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις. Οι χρήστες που γράφονται μόνο για τις αγγελίες, δεν νοιάζονται καν για το ...τεχνολογικό κομμάτι του insomnia... Αν υπήρχε κάποιο συνδρομητικό μοντέλο στις αγγελίες, θα υπήρχαν αντίστοιχα διάφορα εργαλεία ώστε να διασφαλίσουν την αξιοπιστία της όλης διαδικασίας. Μη σου πω πως θα γλιτώναμε και από ένα μεγάλο μέρος από μερικά λαμόγια που αλωνίζουν στις αγγελίες!
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις. Οι χρήστες που γράφονται μόνο για τις αγγελίες, δεν νοιάζονται καν για το ...τεχνολογικό κομμάτι του insomnia... Αν υπήρχε κάποιο συνδρομητικό μοντέλο στις αγγελίες, θα υπήρχαν αντίστοιχα διάφορα εργαλεία ώστε να διασφαλίσουν την αξιοπιστία της όλης διαδικασίας. Μη σου πω πως θα γλιτώναμε και από ένα μεγάλο μέρος από μερικά λαμόγια που αλωνίζουν στις αγγελίες! Για να γίνει όμως αυτό που λες με το 1% προμήθεια δεν θα έπρεπε η πληρωμή να περνάει μέσα από το site, όπως στο ebay πχ; Μπλέξιμο μου φαίνεται...εκτός αν υπήρχε ένα στάνταρ ποσό σαν προμήθεια που θα άλλαζε με τον αριθμό αγγελιών. Πχ μέχρι δύο αγγελίες τη βδομάδα 2€ / μήνα συνδρομή κοκ.
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μονο και μονο οτι θα αναγκαστει το φορουμ να γραφτει σε εφοριες γραφειοκρατιες καρεκλοκενταυρους αποδειξεις κλπ μαλλον αποκρουστικο μοιαζει.... 1
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για εκείνη την προσθήκη τόπου που λέμε εδώ και καμιά 10ετία τί λέτε; :-D Μάρτιος 2017Φεβρουάριος 2016Σεπτέβριος 2015Μάιος 2015Απρίλιος 2015Απρίλιος 2015Φεβρουάριος 2015Νοέμβριος 2014Ιούλιος 2014Μάιος 2014Απρίλιος 2014Μάρτιος 2014Νοέμβριος 2013Οκτωβριος 2013Μάρτιος 2013Φεβρουάριος 2013Δεκέμβριος 2012Οκτώβριος 2012Νοέμβριος 2010 1
redhotstef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Σου το λενε εμμεσα σου λεει για να με βλεπει να γραφω ελληνικα καταλαβαινει πως ειμαι απο ελλαδα.. Αν δεις τι με λεσ κλπ παει ο νους βορεια, αν δεις pwlite και οχι polite καταλαβαινεις οτι ειναι πιτσιρικι που ξερει ορθογραφια. Και ουτο Καθε 6σ.. Πριν λιγο εστειλα σε καποιον " δουλευει; τιμη; περιοχη; " και μου απαντησε μολις για το πρωτο σκελος. Τα αλλα δυο στα @@ του και στα δικα μου επισης, αυτος χανει αυτος ειναι πωλητης..
vasvasvas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ακου και τον αντιλογο που φυσικα τον ξέρεις αλλα δεν τον λες γιατι θες να βγεις αδικημένος τιμη=παζάρια (άσε το ...το είχε σε επικοινωνία) περιοχή=τρέξε μλκα να με βρείς Tι χάνει τα παζάρια ή το delivery να τρέχει να σε βρεί? Πληρωσε την acs αν είσαι τόσο σωστός και κάνε τον ελεγχο σου Προφάνως και δεν ήθελε να ασχοληθεί Γιατι δεν το σεβεσαι αυτο?
redhotstef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Λινκ-το εσβησα γιατι δεν επιτρέπεται Βγαλε ακρη και μεχρι τοτε τα ξαναλεμε.. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από redhotstef
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου με τη συγκεκριμενη αγγελια. Eπιπλεον σε pm που θα ελεγε "Δουλευει; Τιμη; Περιοχη;" προσωπικα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να απαντησω. Να ξερεις οτι οπως εσυ καταλαβαινεις αν ο πωλητης ειναι στα @@ του, αντιστοιχα κι ο πωλητης καταλαβαινει κατα ποσο ενδιαφερεσαι να αγορασεις ή να πρηξεις/περασεις την ωρα σου/ικανοποιησεις περιεργεια κλπ. Με τετοιο pm ως πρωτη προσεγγιση, μαντεψε τι καταλαβαινει ο αλλος, πριν τον κατακρινεις κιολας που δεν σου απαντησε με το Ν και με το Σ... BTW, περαν του οτι στα ποστ σου δεν κανεις ουδεμια προταση για τις αγγελιες, αγνοεις και τους κανονες του φορουμ που απαγορευουν ρητα το σχολιασμο αγγελιων, οσο επισης και το τι ειπατε (ή δεν ειπατε) μεταξυ σας σε pm. 1
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Για λογους ευγενειας απαντας σε ολα τα πμ. Αμα δεις οτι ειναι "χομπιστας" που κανει ερωτησεις για κολοβαρεμα χρονου απαντας ξερα με ναι και οχι... Αν οχι μονολεκτικα οσο λιγοτερα γινετε.... ΥΓ. Υπαρχουν πολυ κακοβαλμενες αγγελιες... και με λαθος τιμη για προσελκυση.... Αλλος σημερα ζηταγε ατομο να του κανει την πτυχιακη του εργασια... Απολυτη ξεφτυλα λεμε... Και παρανομο φυσικα.... 2
redhotstef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου με τη συγκεκριμενη αγγελια. Eπιπλεον σε pm που θα ελεγε "Δουλευει; Τιμη; Περιοχη;" προσωπικα δεν υπηρχε καμια περιπτωση να απαντησω. Να ξερεις οτι οπως εσυ καταλαβαινεις αν ο πωλητης ειναι στα @@ του, αντιστοιχα κι ο πωλητης καταλαβαινει κατα ποσο ενδιαφερεσαι να αγορασεις ή να πρηξεις/περασεις την ωρα σου/ικανοποιησεις περιεργεια κλπ. Με τετοιο pm ως πρωτη προσεγγιση, μαντεψε τι καταλαβαινει ο αλλος, πριν τον κατακρινεις κιολας που δεν σου απαντησε με το Ν και με το Σ... BTW, περαν του οτι στα ποστ σου δεν κανεις ουδεμια προταση για τις αγγελιες, αγνοεις και τους κανονες του φορουμ που απαγορευουν ρητα το σχολιασμο αγγελιων, οσο επισης και το τι ειπατε (ή δεν ειπατε) μεταξυ σας σε pm. Ωστε σου φαινεται απολυτα λογικο στην αγγελια να πουλαει κατι η διαφορα και να μην αναγραφει, να ΜΗΝ αναγραφει τιμες και περιοχη πρωτα απ ολα. Το pm που του εστειλα ηταν απολυτα λακωνικο λογικο και αμεσο. Αν ηταν να του πιασω τη κουβεντα θα κατεληγε αλλου το πραγμα. Θα σβησω το λινκ αφου δεν επιτρεπεται, αλλα ρε συ ρε Yourtruelegend, ακομα και εδω διαφωνεις μαζι μου; Τι να πω ρε συ.. Ποσο καραμπαμ κανει οτι μπηκες να γραψεις μονο για μου την πεις, οταν δεν εχεις κανει ποτε σου αγοραπωλησια εδω μεσα (εκτος αν εχεις και αλλον λογαριασμο).
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Το οτι δεν εχω κανει αγοραπωλησια εδω μεσα σημαινει οτι δεν ξερω τα βασικα του εμποριου και -κυριως- τα βασικα της ανθρωπινης επικοινωνιας της οποιας το εμποριο ειναι αμεση συναρτηση; Μπορει να εχω αγοραπωλησιες σε αλλα site, μπορει να ειναι και το επαγγελμα μου, ή μπορει απλα να αγουγκραζομαι τα...αυτονοητα. Φοβερο επιχειρημα κατα τ'αλλα, καλα τα πηγες. Σε οτι αφορα τα περι τιμολογησης και περιοχης, παλι εχεις μπερδευτει. Για να σε ξεμπερδεψω λοιπον, δεν υπαρχει καμια υποχρεωση του πωλητη ουτε εδω, ουτε στα περισσοτερα site αγγελιων να δινει τιμες ή περιοχη. Δεν καταλαβαινω γιατι σου ξυνισε η συγκεκριμενη αγγελια, ειδικα εσενα του εμπειρου που εχει γραψει χιλιομετρα σε αγοραπωλησιες μεσω insomnia και θα επρεπε ηδη να γνωριζει οτι η επιλογη αυτη ειναι στη διακριτικη ευχερεια του πωλητη... Για να κλεισω μαζι σου, που επιμενεις κιολας οτι εστειλες νορμαλ μυνημα στον πωλητη: Αν δεν εισαι πιτσιρικος -που λογικα εισαι, δεν θελω να το εξηγησω αλλιως περαν του ηλικιακου- θα θυμασαι το a/s/l στο IRC. Θα ξερεις λοιπον και ποσο αποτελεσματικο (δεν) ηταν ως 1ο μηνυμα προς τον αλλον. Οποτε στο προκειμενο, λεμε και καμια καλημερα, γραφουμε και μια προταση με τις αποριες μας, στο δημοτικο μας τα μαθαινανε αυτα. Δεν ειναι bot ο αλλος να διαβαζει raw text και να απανταει σε raw text. Αν εσυ λειτουργεις & επικοινωνεις με τους αλλους ετσι ειναι δικο σου προβλημα και ΟΧΙ του πωλητη. Γραφτου κωδικα την επομενη φορα ή ακομα καλυτερα μιλα του σε bits. Οπως και να εχει εγω δεν προκειται καν να απανταγα σε τετοιο μηνυμα, τετοια μηνυματα ειναι 90% απο αδιαφορους αγοραστες /χασιμο χρονου. ΥΓ. Το οτι θες να αποδωσεις τα παραπανω σε προσωπικες διαφορες που μαγικα ανακαλυπτεις οτι δηθεν εχω μαζι σου, αποδεικνυει του λογου του αληθες: Δεν εχεις επιχειρηματα να στηριξεις αυτα που λες επι του θεματος και πετας τη μπαλα στην εξεδρα. 1
redhotstef Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι ειναι υποχρεωμενος το ενα δεν ειναι το αλλο, ε τοτε αναιρεις το 80% των προτασεων που ειπωθηκαν εδω μεσα. Δεν εχω να πω κατι αλλο ποσο μαλλον μαζι σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις