tigergreg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Οι φόροι είναι υπερβολικά μεγάλοι αλλά και πάλι δεν αποτελουν άλλοθι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ. Συγγνώμη που θα στο πω αλλά η έννοια του ελεύθερου εμπορίου δεν συνάδει με το παραεμπόριο.Στο ελεύθερο εμπόριο αν δεν μπορείς δεν ανοίγεις μαγαζί απλά και όμορφα Δεν υπαρχει ελευθερο εμποριο οσο κι αν εχουμε την ψευδαισθηση για κατι τετοιο.... Ειδικα φετος που οι απαιτησεις του κρατους φτανουν τα 80% σε πολλες περιπτωσεις... Τα υπόλόιπα που γράφεις δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχουν με το θέμα και πώς εξισώνεται το παράνομο ηλεκτρονικό εμπόριο (ΣΥ ΕΙΠΑΣ, εγώ πιθανολογώ) με το να σταματήσεις για τσιχλες στη Σουνίου.... Απλα ηταν παραδειγμα παραβατικοτητας στην ανοχικη κοινωνια που ετσι κι αλλοιως ζουμε.... Αλλωστε ο ΤΥΠΟΣ ειναι απο λαγονησι οποτε καταλαβαινει τι λεω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xjps Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ο χρήστης xjps είπε:Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.... Το μέγεθος της φωτιάς δεν παίζει ρόλο...! Δηλαδή, δεν σε απασχολεί η διακίνηση κλεμμένων αντικειμένων....?Ειπα εγω οτι δεν με απασχολει καπου και δεν θυμαμαι? Εγω απλα εξηγησα οτι δεν μπορεις να κατηγορεις καποιον χωρις στοιχεια. Το τι ξερεις και ξερω αστο, μεχρι να το αποδειξεις αυτο που λες και λεω ομως αυτα που ξερουμε ειναι απλα λογια του αερα. Εντάξει. Να καλέσουμε το FBI..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εντάξει. Να καλέσουμε το FBI..... Δεν σου μιλησα ειρωνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xjps Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Επισης επειδη ειμαι υπερ του ελευθερου εμποριου πιστευω πως ειναι λογικο καποιος να θελει να αποφυγει νταβατζιλικια ΦΠΑ-ΕΦΚΑ-ΟΤΑ-ΔΕΗ-ΟΤΕ κλπ. Δεν θέλω να σου χαλάσω την εικόνα του "ελεύθερου εμπορίου", αλλά ειδικά το ελεύθερο εμπόριο διέπεται από αυστηρούς κανόνες. Πιθανολογώ πως λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, δεν γνωρίζεις την έννοια του ελεύθερου εμπορίου και το μπερδεύεις με το άναρχο εμπορίο.... Στο τελευταίο, δηλαδή το άναρχο εμπόριο, εκεί αποφεύγεις τα ΦΠΑ-ΕΦΚΑ-ΟΤΑ-ΔΕΗ-ΟΤΕ, όπως γράφεις. Αν αυτό σε καλύπτει....... γνώμες είναι αυτές..... ο καθείς έχει την δική του...... Δεν σου μιλησα ειρωνικα. Ούτε κι εγώ....... Σαρκασμός ήταν....... Τι προτείνω? Με το που πάει κάποιο νέο μέλος να πατήσει "επικοινωνία με πωλητή" ώστε να του στείλει μήνυμα, να του πετιέται ένα παράθυρο που να λέει με κόκκινα μεγάλα γράμματα "ΟΧΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ", και από κάτω να έχει ένα λινκ που να λέει "διαβάστε περισσότερα" και να παραπέμπει σε όλα αυτά που εμείς λέμε τόσο καιρό. Η καλύτερη πρόταση που έχει γραφτεί μέχρι τώρα....!! Μην ξεχνάτε, πως και στο car.gr, στο ίδιο πρεσβέυει, και το αναγράφει με μεγάλα γράμματα...! Οι φόροι είναι υπερβολικά μεγάλοι αλλά και πάλι δεν αποτελουν άλλοθι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ. Συγγνώμη που θα στο πω αλλά η έννοια του ελεύθερου εμπορίου δεν συνάδει με το παραεμπόριο.Στο ελεύθερο εμπόριο αν δεν μπορείς δεν ανοίγεις μαγαζί απλά και όμορφα Δεν υπαρχει ελευθερο εμποριο οσο κι αν εχουμε την ψευδαισθηση για κατι τετοιο.... Ειδικα φετος που οι απαιτησεις του κρατους φτανουν τα 80% σε πολλες περιπτωσεις... Τα υπόλόιπα που γράφεις δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχουν με το θέμα και πώς εξισώνεται το παράνομο ηλεκτρονικό εμπόριο (ΣΥ ΕΙΠΑΣ, εγώ πιθανολογώ) με το να σταματήσεις για τσιχλες στη Σουνίου.... Απλα ηταν παραδειγμα παραβατικοτητας στην ανοχικη κοινωνια που ετσι κι αλλοιως ζουμε.... Αλλωστε ο ΤΥΠΟΣ ειναι απο λαγονησι οποτε καταλαβαινει τι λεω.... Η ανοχή (και ενοχή), τόσο της δικής μου γενιάς, οσο και την προηγούμενης (πχ. των γονέων σου), έχει οδηγήσει εσένα, σε ένα μισθολόγιο των 480 ευρώ, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν συνεχίσεις με την δική μας ανοχή (ή ενοχή), τα παιδιά σου θα εργαστούν με 90 ευρώ τον μήνα.... Λυπηρό, αλλά αληθές...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δεν θέλω να σου χαλάσω την εικόνα του "ελεύθερου εμπορίου", αλλά ειδικά το ελεύθερο εμπόριο διέπεται από αυστηρούς κανόνες. Πιθανολογώ πως λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, δεν γνωρίζεις την έννοια του ελεύθερου εμπορίου και το μπερδεύεις με το άναρχο εμπορίο.... Στο τελευταίο, δηλαδή το άναρχο εμπόριο, εκεί αποφεύγεις τα ΦΠΑ-ΕΦΚΑ-ΟΤΑ-ΔΕΗ-ΟΤΕ, όπως γράφεις. Αν αυτό σε καλύπτει....... γνώμες είναι αυτές..... ο καθείς έχει την δική του...... Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ γιατι μου εφτιαξες κυριολεκτικα το απογευμα.... Πατησα τα 56 τον ΜΑΡΤΗ....εκτος φυσικα και εισαι μεγαλυτερος οποτε παω πασο. Νασαι παντα καλα... Ελπιζω μονο να βρεθει καμμια απο τις πιτσιρικες με τα καυτα σορτς που βλεπω καθημερινα να μου πει κατι αναλογο..... Οσο για το "εμποριο" τυχαινει να το εχω γνωρισει προσωπικα σε ολες τις εκδοσεις του εδω στην Ελλαδα αλλα και εξω. Το εμποριο λοιπον οπου το επισημο κρατος σε φορολογει εμμεσα η αμεσα με 80%+ δεν ειναι φυσιολογικο και κατανταει κρατικη δουλεια.....φτου ξελεφτερια δηλαδη.... Γι αυτο αλλωστε και το ρισκο του παραεμποριου αξιζει τον κοπο. Γιατι σου αφηνει ευκολο και γρηγορο κερδος. Αλλοιως δεν θα υπηρχε. Ετσι απλα. Γι αυτο ανθει το λαθρεμποριο καυσιμων και τσιγαρων. Γιατι στοιχιζουν 0,50 και πωλουνται 10. Οπως το ουισκυ στην ποτοαπαγορευση. Και τα ναρκωτικα βεβαιως. Τυχαινει να εχω οικονομοτεχνικη μελετη για το εμποριο και οτι υπαρχει γυρω απ αυτο. Και παλι ευχαριστω και καλο απογευμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν μπορεί το insomnia να "απαγορεύει" ή έστω να αποτρέπει μετ' επιτάσεως (με pop-up παράθυρα κτλ.) τα μέλη να κάνουν κατάθεση σε συναλλαγές εξ αποστάσεως. Θα ήταν σαν να θεωρεί εξ ορισμού και συλλήβδην όλους όσοι προτιμούν (ή αναγκάζονται, λόγω γεωγραφικών παραμέτρων κτλ.) να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο, ύποπτους. Με την ίδια "λογική" θα έπρεπε να πετάγεται και προειδοποιητικό παράθυρο "μην εμφανίζεστε σε συναντήσεις για συναλλαγή χέρι με χέρι, μπορεί να φάτε ξύλο και να σας αρπάξουν τα λεφτά". Από μια εμπειρία 8+ χρόνων στο συντονισμό εδώ, επιτρέψτε μου να επαναλάβω μερικά (χιλιοειπωμένα) πράγματα: * Πρακτικά, ο καλύτερος δείκτης αξιοπιστίας είναι η ουσιαστική συμμετοχή στο forum. Παράπονα από συναλλαγή με χρήστη με πάμπολλες θετικές (και ελάχιστη συμμετοχή) έχουμε δεχτεί. Για μέλος που το ξέρω και το βλέπω εδώ κάθε μέρα, δεν μπορώ να θυμηθώ πρόχειρα. Σίγουρα, αν έχει προκύψει τέτοια περίπτωση, είναι σαφώς σπανιότερη από ό,τι για άτομα με πολλές θετικές. * Πρακτικά, η καλύτερη προστασία δεν είναι τα παράθυρα, τα μηνύματα που αναβοσβήνουν κτλ., αλλά μια ιδιότητα που καταχρηστικά ονομάζεται "κοινή λογική" (γιατί στην πράξη αποδεικνύεται πως κάθε άλλο παρά κοινή είναι): όταν βλέπετε προϊόν εξαιρετικά πρόσφατο, "κουτάτο" κτλ. σε εξευτελιστική τιμή από κυριολεκτικά σημερινό-χθεσινό μέλος, κανονικά θα έπρεπε να χτυπάνε όχι απλά καμπανάκια, αλλά όλες οι καμπάνες από εδώ μέχρι την Παναγία των Παρισίων. Δυστυχώς, δεν συμβαίνει. * Πρακτικά, πρέπει επιτέλους να αποδεχτούμε ότι η αγορά μεταχειρισμένων έχει ρίσκο. Ο καθένας, προφανώς, κρίνει και αποφασίζει πόσο ρίσκο είναι διατεθειμένος να αναλάβει, αλλά πολύ συχνά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων για πράγματα που θα έπρεπε να έχει συνυπολογίσει το μέλος: λ.χ. το ότι ένα κομμάτι υπολογιστή που ήταν στο ρεύμα έστω και 3 μήνες μπορεί (χωρίς να το ξέρει, να το υποψιάζεται και να ευθύνεται τελικά ο πωλητής, αλλά απλά και μόνο επειδή η ποιότητα του ρεύματος είναι μετριότατη, τάση κτλ.) να έχει πάθει ζημιά που θα του "κόψει" χρόνο ζωής. Αυτό που προσπαθεί και θα εφαρμόσει το insomnia (ακριβές χρονοδιάγραμμα δεν γνωρίζω, καθώς δεν μετέχω στην ανάπτυξη του πλαισίου) είναι να περιοριστούν τα φαινόμενα κακόβουλων ατόμων που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τη δημοφιλία του insomnia. Eπαναλαμβάνω: να περιοριστούν. Απόλυτη εξασφάλιση δεν μπορεί να υπάρξει. Χρειάζεται προσοχή. Κανένα σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει καθολική προστασία. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δεν μπορεί το insomnia να "απαγορεύει" ή έστω να αποτρέπει μετ' επιτάσεως (με pop-up παράθυρα κτλ.) τα μέλη να κάνουν κατάθεση σε συναλλαγές εξ αποστάσεως. Θα ήταν σαν να θεωρεί εξ ορισμού και συλλήβδην όλους όσοι προτιμούν (ή αναγκάζονται, λόγω γεωγραφικών παραμέτρων κτλ.) να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο, ύποπτους. Με την ίδια "λογική" θα έπρεπε να πετάγεται και προειδοποιητικό παράθυρο "μην εμφανίζεστε σε συναντήσεις για συναλλαγή χέρι με χέρι, μπορεί να φάτε ξύλο και να σας αρπάξουν τα λεφτά". Ούτε απαγορεύει με αυτόν τον τρόπο, ούτε αποτρέπει. Προειδοποιεί τους νέους χρήστες. Οι πιο παλιοί και με περισσότερες αξιολογήσεις προφανώς και ξέρουν τα ρίσκα της κατάθεσης καλύτερα έχοντας εμπειρία στις αγοροπωλησίες εξ αποστάσεως, γνωρίζουν ποιους μπορούν να εμπιστευτούν. To "pop up" (όχι μόνο pop up, θα μπορούσε να είναι μόνιμα στις αγγελίες πιάνοντας λίγο χώρο πάνω πάνω, τρόποι υπάρχουν πάρα πολλοί) είναι μία ενημέρωση από το insomnia για τους νέους στις αγγελίες χρήστες. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει και πληροφορίες για τις αξιολογήσεις. Ο άλλος μπαίνει πρώτη φορά και νομίζει ότι είναι χρυσή ευκαιρία μη γνωρίζοντας το σύστημα των αξιολογήσεων. Με τον κατάλληλο τρόπο γραφής του μηνύματος pop up, μπορεί να πάρει εύκολα τη μορφή προειδοποίησης και όχι απαγόρευσης και αποτροπής. Επίσης και μόνο τα αστεράκια που τόνισες στο μήνυμα σου, αν έμπαιναν σε κάποιο πλαίσιο να φαίνεται σε όλους, πάλι καλό θα έκανε αυτή η ενημέρωση. Δεν μιλάμε αναγκαστικά για αποτροπή κατάθεσης. 1,2,5 πράγματα που πρέπει να ξέρει αυτός που αρχίζει τώρα να χρησιμοποιεί το σαιτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ήδη μας τα ζαλίζουν για αντικαταβολές ακόμα και σε πράγματα των 5 ευρώ που λέει ο λόγος, που να τους "φοβίσεις" κιόλας. Ας το αφήσουμε προσωπική υπόθεση όπως είναι. Ο ηλίθιος πάλι θα την πατήσει γιατί αν δει τρελή τιμή θα νομίζει ότι κρατά τον Πάπα απο τα @@, και δεν θα ψιλιαστεί απάτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xjps Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 * Πρακτικά, η καλύτερη προστασία δεν είναι τα παράθυρα, τα μηνύματα που αναβοσβήνουν κτλ., αλλά μια ιδιότητα που καταχρηστικά ονομάζεται "κοινή λογική" (γιατί στην πράξη αποδεικνύεται πως κάθε άλλο παρά κοινή είναι): όταν βλέπετε προϊόν εξαιρετικά πρόσφατο, "κουτάτο" κτλ. σε εξευτελιστική τιμή από κυριολεκτικά σημερινό-χθεσινό μέλος, κανονικά θα έπρεπε να χτυπάνε όχι απλά καμπανάκια, αλλά όλες οι καμπάνες από εδώ μέχρι την Παναγία των Παρισίων. Δυστυχώς, δεν συμβαίνει. Συμφωνώ ή όχι στα υπόλοιπα, δεν έχει καμία, πλέον, σημασία, αφ'εις στιγμής, η ανωτέρω απάντηση, θεωρήται ως η καλύτερη. Ας δουλέψουμε στο μόνο κομμάτι που τόσο οι γράφοντες, όσο και οι mods, πιστεύουν πως υπάρχει κοινή γραμμή. Το ....από κυριολεκτικά σημερινό-χθεσινό μέλος.... Αλλάξτε, λοιπόν, κύριοι την δυνατότητα αυτών που θα μπορούν να συμμετέχουν στις αγγελίες...! Όσοι δεν έχουν ενεργητικότητα στο forum, κάποιων, 30-40-50 μυνημάτων (ακόμα και +1 ή μπράβο, ή ζήτω να γράφουν), να πηγαίνουν την αγγελία τους στην Χρυσή Ευκαιρία...!! Επίσης, θα ήθελα να κάνω μία πρόταση ακόμα: -- Οι αγγελίες να έχουν ημερομηνία λήξεως. Να κρατάνε 30 ημέρες (παράδειγμα).. Υ.Γ. Αγαπητέ Snoop, δεν ξέρω ποιός σου έβαλε την λεζάντα "ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ" προσωπικά όμως διαφωνώ. Ισως και άλλοι μαζί μου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 -- Οι αγγελίες να έχουν ημερομηνία λήξεως. Να κρατάνε 30 ημέρες (παράδειγμα).. Που θεωρεις πως θα βοηθουσε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Έχουν όριο, 90 ημέρες. Όσο για τη συμμετοχή 2 ταχυτήτων (μέλη με μηνύματα στο forum και μέλη χωρίς), το έχουμε ξεκαθαρίσει πάρα πολλές φορές μαζι με τους λόγους, ότι δε θα επανέλθει. btw, δεν υπάρχει "καλύτερη απάντηση" σε θέμα Προτάσεων, μόνο για να μην ξανασυζητάμε τα ίδια και τα ίδια έγινε η επισήμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retsel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Λοιπόν θα ήθελα με την σειρά μου να προτείνω στις αγγελίες να διαμορφωθούν μερικες κατηγορίες ως εξής .. Στα video games αντί να αναγράφονται οι κονσόλες να αναγράφονται οι εταιρίες π.χ θα μπορούσε στην κατηγορία wii να γράφει Νintendo όπου θα μπορούσε ο καθένας να βάλει όλες τις κονσόλες παλιές και νέες τις Nintendo (εάν όχι σε όλες τουλάχιστον σε αυτή την εταιρία που είναι αμιγούς gaming ενδιαφέροντος Στα laptop νομίζω θα μπορούσε αντί να έχει την κατηγορία MacBook εφόσον υπάρχει και στην κατηγορία Αpple να υπάρχει και η κατηγορία Microsoft Στην κατηγορία gadgets α μπορούσε να υπάρχει μια κατηγορία projector αντί να είναι όλες στην κατηγορία τηλεόραση όπως επίσης κατηγορία drone ή μοντελισμός Αυτά έτσι σαν μια πρώτη εικόνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xjps Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ο χρήστης xjps είπε: -- Οι αγγελίες να έχουν ημερομηνία λήξεως. Να κρατάνε 30 ημέρες (παράδειγμα).. Που θεωρεις πως θα βοηθουσε αυτο? Υπάρχει πιθανότητα να ανατρέξεις 3.000-4.000 αγγελίες πίσω...; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xjps Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Έχουν όριο, 90 ημέρες. Όσο για τη συμμετοχή 2 ταχυτήτων (μέλη με μηνύματα στο forum και μέλη χωρίς), το έχουμε ξεκαθαρίσει πάρα πολλές φορές μαζι με τους λόγους, ότι δε θα επανέλθει. btw, δεν υπάρχει "καλύτερη απάντηση" σε θέμα Προτάσεων, μόνο για να μην ξανασυζητάμε τα ίδια και τα ίδια έγινε η επισήμανση. Αναγνωρίζω, πως η τελική απόφαση, είναι δική σου, όσον αφορά αν και τι θα αλλάξει στο τμήμα των αγγελιών. Επίσης, έχω την αίσθηση, πως δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει κάτι, ακόμα και μετά από σχεδόν 1.600 ποστς, όπου, ίσως να υπήρχε μία καλή ιδέα βελτίωσης. Πιθανολογώ πως θα πρέπει να κλειθωθεί το θέμα...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οι "αισθήσεις" δεν προσφέρουν κάτι σε αυτό το topic. Συζητάμε χαλαρά και λέμε ιδέες σχετικά με τις αγγελίες. Ούτε απαιτούμε, ούτε και "μουλαρώνουμε" όταν "δεν γίνεται το δικό μας". Εγώ ας πούμε πρότεινα να υπάρχουν συνδρομές για όσους αξιοποιούν συστηματικά μόνο τις αγγελίες (1% ας πούμε στο ποσό της κάθε συναλλαγής) και δεν τους ενδιαφέρει το υπόλοιπο forum, αλλά δεν με ακούνε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις