FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Για μένα Το πιο βασικό στις αγγελίες είναι να μην επιτρέπονται σεΣεμέλη πού παράδειγμα έκαναν σήμερα λογαριασμό να μπορούν να βάλουν σήμερα μία αγγελία. Γιατί δυστυχώς αυτοί που το κάνουν αυτό συνήθως είναι...... αυτο ναι το κανουν και αλλα sites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 το ειχα πει και παλαιοτερα αυτο. θα ειχαν μειωθει ετσι τα fake account κατα 80-90% γιατι οι περισσοτεροι κανουν δευτερο λογαριασμο και τριτο ωστε να βαλουν αγγελιες. να μπορουν πχ μετα απο 15 μερες να κανουν αγγελια,η μετα απο πχ 100 μηνυματα να γινεται να βαλουν αγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 το ειχα πει και παλαιοτερα αυτο. θα ειχαν μειωθει ετσι τα fake account κατα 80-90% γιατι οι περισσοτεροι κανουν δευτερο λογαριασμο και τριτο ωστε να βαλουν αγγελιες. να μπορουν πχ μετα απο 15 μερες να κανουν αγγελια,η μετα απο πχ 100 μηνυματα να γινεται να βαλουν αγγελια Δεν νομίζω αδερφέ... Στη μια περίπτωση απλά θα φτιάξει όσους λογαριασμούς θέλει και σε 15 μέρες θα έχει το ελέυθερο να βάλει όσες θέλει,το να τον καθυστερήσεις λοιπόν δεν τον εξαλείφει οπότε το πρόβλημα παραμένει. Στην άλλη πάλι θα γεμίσει το φόρουμ με πόστ του στύλ "συμφωνώ" "έχεις δίκιο" κ.ο.κ. οπότε πάλι δεν λύνεις το πρόβλημα απλά το μεγιστοποιείς και μεταφέρεις το μπάχαλο και εντός φόρουμ ποιο έντονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω αδερφέ... Στη μια περίπτωση απλά θα φτιάξει όσους λογαριασμούς θέλει και σε 15 μέρες θα έχει το ελέυθερο να βάλει όσες θέλει,το να τον καθυστερήσεις λοιπόν δεν τον εξαλείφει οπότε το πρόβλημα παραμένει. Στην άλλη πάλι θα γεμίσει το φόρουμ με πόστ του στύλ "συμφωνώ" "έχεις δίκιο" κ.ο.κ. οπότε πάλι δεν λύνεις το πρόβλημα απλά το μεγιστοποιείς και μεταφέρεις το μπάχαλο και εντός φόρουμ ποιο έντονο. Οπότε για να μην μεταφέρω το μπαχαλο εγώ εντός του φόρουμ,για δώσε μια καλή λύση εσύ να σε ακούσω με προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Οπότε για να μην μεταφέρω το μπαχαλο εγώ εντός του φόρουμ,για δώσε μια καλή λύση εσύ να σε ακούσω με προσοχή. Δικιο έχει ρε συ Στέλιο, έχει δοκιμαστεί αυτό. Δεν περπάτησε... Έχω προτείνει αυτό που έχει στο car.gr με το wall of shame, τα ονοματεπώνυμα των απατεώνων φάτσα κάρτα. Αλλά δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασίες. (Γιατί για να το έχει το car.gr σίγουρα κάποιος νόμιμος τρόπος υπάρχει). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Οι 60 μερες και τα 100 μηνυματα μπορει να ξεπεραστουν αλλα εχουν την λογικη του κλεφτη.... Αν συναντησει πορτα με 4 κλειδαριες θα την παρατησει να παει στην αλλη με 1 κλειδαρια. Κοντολογις ειναι απλα αποτρεπτικος τροπος και φυσικα οχι 100% ασφαλης.... 100% ασφαλης δεν υπαρχει παρα μονον με αποστολη αστυνομικης ταυτοτητας που υπερβαινει τα ορια της νομιμοτητας. Βεβαια τοτε το φορουμ θα γινει δημοσια υπηρεσια....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Οπότε για να μην μεταφέρω το μπαχαλο εγώ εντός του φόρουμ,για δώσε μια καλή λύση εσύ να σε ακούσω με προσοχή. Εχω προτείνει αρκετές αδερφέ Στέλιο αλλά το μόνο που δέχθηκα ως απάντηση ήταν χλέυη και περιορισμοί οπότε σταμάτησα πλέον να ασχολούμαι. Όταν ξεκαθαριστεί και λυθεί το επίχαμο ερώτημα αν το Insomnia ειναι φόρουμ η ιστοσελίδα αγγελιών ίσως αρχίσει και να βρίσκεται η λύση,αφού φυσικά υπάρξει και άπλετη διαφάνεια. Κι επειδή το κόβω να αργεί αυτό κινήσου με προσοχή και αρκέσου σε οτι σου δίνει προστασία σε προσωπικό βαθμό όσον αφορά τις συναλλαγές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Όταν ξεκαθαριστεί και λυθεί το επίχαμο ερώτημα αν το Insomnia ειναι φόρουμ η ιστοσελίδα αγγελιών ίσως αρχίσει και να βρίσκεται η λύση,αφού φυσικά υπάρξει και άπλετη διαφάνεια Wait ποτε τέθηκε αυτο το ερώτημα? Θεωρώ ειναι ξεκάθαρο πως το insomnia ειναι ενα forum που φιλοξενει ΚΑΙ αγγελίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 καλό θα ήταν να μην υπάρχει ώρα στην ανάρτηση αγγελιών π.χ ανέβασα μια αγγελία στις 23/5 στις 30/5 να μπορώ να την ανανεώσω ότι ώρα θέλω και όχι να περιμένω να την ανανεώσω την ίδια ώρα κάθε φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 καλό θα ήταν να μην υπάρχει ώρα στην ανάρτηση αγγελιών π.χ ανέβασα μια αγγελία στις 23/5 στις 30/5 να μπορώ να την ανανεώσω ότι ώρα θέλω και όχι να περιμένω να την ανανεώσω την ίδια ώρα κάθε φορά Την ανανεωνεις οποτε και οτι ωρα θελεις, αφου περασουν 7 μερες. Προσοχη. 7 πληρη 24ωρα.. 168 ωρες. Περιμενες να περασουν οι 150 ωρες και δεν θα μπορεις να περιμενεις αλλες 18; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Την ανανεωνεις οποτε και οτι ωρα θελεις, αφου περασουν 7 μερες. Προσοχη. 7 πληρη 24ωρα.. 168 ωρες. Περιμενες να περασουν οι 150 ωρες και δεν θα μπορεις να περιμενεις αλλες 18; προσωπικά εγώ όχι και το θεωρώ λάθος !!! επίσης από την στιγμή που κλειδώνεις μια αγγελία θα πρέπει αυτόματα να μην είναι εμφανή στα υπόλοιπα μελή επίσης θεωρώ απαραίτητο έναν mod μόνο για τις αγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 προσωπικά εγώ όχι και το θεωρώ λάθος !!! επίσης από την στιγμή που κλειδώνεις μια αγγελία θα πρέπει αυτόματα να μην είναι εμφανή στα υπόλοιπα μελή επίσης θεωρώ απαραίτητο έναν mod μόνο για τις αγγελίες Τότε θα μπορούσες να κανείς την απάτη σου, και τσουπ, αόρατη. Συν θα κλειδώνεις την ίδια αγγελία κάθε μέρα και θα την ξανάκανες για να είσαι πρώτη μούρη. Όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Wait ποτε τέθηκε αυτο το ερώτημα? Θεωρώ ειναι ξεκάθαρο πως το insomnia ειναι ενα forum που φιλοξενει ΚΑΙ αγγελίες. Τις διάσπαρτες αγγλικές λέξεις σε μια ελληνική πρόταση δεν τις κατάλαβα ποτέ και δεν νομίζω να την κάνουν να φαίνεται πιο έξυπνη ούτε πιο τεκμηριωμένη,αιώνιο ερώτημα και κανείς να μου το απαντήσει.Τέλος πάντων ο λόγος μου ήταν ξεκάθαρος και στο ίδιο το φόρουμ υπάρχουν και πόστ που αποδεικνύουν οτι υπήρχε ανέκαθεν το ερώτημα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τότε θα μπορούσες να κανείς την απάτη σου, και τσουπ, αόρατη. Συν θα κλειδώνεις την ίδια αγγελία κάθε μέρα και θα την ξανάκανες για να είσαι πρώτη μούρη. Όχι... όχι οι δυο αγγελίες την εβδομάδα ισχύει απλά όταν θα κλειδώνεται δεν υπάρχει και λόγος να την βλέπουμε α μην διαγράφεται και ας μένει σε μόνο διαθέσιμη στην ομαδα διαχείρισης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Nαι, σε αυτό, μαζί σου^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις