poihths Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 καλή η πλακα κγω θα γελουσα αν δεν είχα δει τοσα πολλα τα ματια μου , αρκει να μην γελαμε κ οταν θα γινει ατύχημα να δωσει 20€ στον ηλεκτρολογο αντι για 50€ για καινούριο ειναι σχεδον εγκληματικό για τον ίδιο. Σωστο για το μηχανικο αυτοκινήτων !! Επίσης προσοχή στις παιδικές χαρές, κυκλοφορούν παιδεραστές. Και ο μηχανικός αυτοκινήτων πιθανώς μαλαγανιές θα σου κάνει...
Roger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Hλεκτρολογος δεν θα το φτιαξει,ηλεκτρονικος θα το φτιαξει. Θα βρεις εσυ καινουργιο 850W της προκοπης με 50€? Πες μου που να παω να παρω μερικα. Ορισμενες φορες βλεπω τοσο χαζομαρα να πετιουνται στον καδο τετοιου ειδος ανταλλακτικα για κοστος ανταλλακτικου 1,20€ συν την εργασια φυσικα. Προταση λοιπον,οσοι εχουν καμμενα τετοιου ειδους ανταλλακτικα να τα αναρτουν στις αγγελιες και να τα πουλανε. Θα τα αγοραζουν οσοι ξερουν να τα φτιαχνουν και μετα θα τα ξαναπουλανε για refurbushed εδω στις αγγελιες για 40€ Θα βρεθει ανθρωπος να το αγορασει που δεν φοβαται. Αφου δεν θελουμε να ρισκαρουμε να το στειλουμε για επισκευη,ας το πουλησουμε. 3
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Hλεκτρολογος δεν θα το φτιαξει,ηλεκτρονικος θα το φτιαξει. Θα βρεις εσυ καινουργιο 850W της προκοπης με 50€? Πες μου που να παω να παρω μερικα. Ορισμενες φορες βλεπω τοσο χαζομαρα να πετιουνται στον καδο τετοιου ειδος ανταλλακτικα για κοστος ανταλλακτικου 1,20€ συν την εργασια φυσικα. Προταση λοιπον,οσοι εχουν καμμενα τετοιου ειδους ανταλλακτικα να τα αναρτουν στις αγγελιες και να τα πουλανε. Θα τα αγοραζουν οσοι ξερουν να τα φτιαχνουν και μετα θα τα ξαναπουλανε για refurbushed εδω στις αγγελιες για 40€ Θα βρεθει ανθρωπος να το αγορασει που δεν φοβαται. Αφου δεν θελουμε να ρισκαρουμε να το στειλουμε για επισκευη,ας το πουλησουμε. Αν τυχόν μετα την επισκευή του καψει τπτ αναλαμβανεις έσυ την ευ΄θηνη να του αντικαταστήσεις? Μιλαμε για ένα τροφοδοτικο αυτή την στιγμή το οποιο εβγαλε καπνους και δνε ξερουμε καν σε τι κατασταση ειναι μεσα..... Και δεν χρειαζεται 850αρι για το συστημα του... και με ενα καλο 550αρι μια χαρα καλυμμένος είναι!
DmC10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδια πιθανοτατα να παρω ενα απο ινσομνια με εγγυηση, αλλα το θελω για τουλαχιστον 5 χρονια, κ το 550 σε 4 χρονια θα βγαζει max 460, οποτε περνω ενα min 700αρι κ ειμαι κομπλε(μπορει να υπαρξει κ καποια αναβαθμιση). Α και τροφοδοτικο με 50 ευρα που; το δικο μου να πουλιοταν χωρις εγγυηση 80-90 θα επιανε
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 το 550 σε 4 χρονια θα βγαζει 460, Υπερβολές... οχι μην πεσει και στα 400!! Α και τροφοδοτικο με 50 ευρα που; Αυτο σου κανει που έχει και 5ετη εγγύηση? http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html Αυτο με 3χρονια? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27539&cat=17 1
DmC10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πρώτα απ'ολα έλεγα 850αρι με 50ευρο, αλλα κ αυτα που εστειλες ειναι bronze και με single rail πιθανοτατα, ειμαι απο κιν κ δεν μπορω να δω κατασκευαστικη εταιρια, anyway θελω κατι μακροπροθεσμα, οχι οριακα, και πιστεψε με σε 5χρονια κανεις αποσβεση τα λεφτα που εδωσες για το gold πολλακις.
MauMaus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 παντως φιλε μου 90 ευρο για τροφοδοτικο 7ετιας με την καμμια !!!! εκτος αν εχει πιασει το τζοκερ ο αλλος ..
Roger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Αν τυχόν μετα την επισκευή του καψει τπτ αναλαμβανεις έσυ την ευ΄θηνη να του αντικαταστήσεις? Μιλαμε για ένα τροφοδοτικο αυτή την στιγμή το οποιο εβγαλε καπνους και δνε ξερουμε καν σε τι κατασταση ειναι μεσα..... Και δεν χρειαζεται 850αρι για το συστημα του... και με ενα καλο 550αρι μια χαρα καλυμμένος είναι! Φιλαρακο,ποσταρεις για να ποσταρεις,το εχεις κανει πολλες φορες στο παρελθον ,να χαμε να λεγαμε.Πριν κανεις παραθεση διαβαζε καλα τα λεγομενα,τουλαχιστον στα δικα μου ποστ,στα αλλα δεν με απασχολει. Γραφω και επισημαινω οτι σημασια εχει τι βλαβη εχει. Αν εγω προσωπικα το φτιαξω,θα το τεσταρω ,θα του πιω το αιμα σε φορτιο και μετα θα το δωσω με τρεις μηνες εγγυηση.Και φυσικα αναλαμβανω οτιδηποτε καψει το τροφοδοτικο.Επειδη εβγαλε καπνους δεν σημαινει οτι η βλαβη ειναι μεγαλη,και αν δεν βγαλει καπνους και σβησει ειναι μικρη,να ξερουμε τι γραφουμε. Υπερκαταναλωτισμος υπηρχε,και απ'οτι βλεπω θα υπαρχει, ακομα και τωρα που σφιξανε τα πραγματα
poihths Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πρώτα απ'ολα έλεγα 850αρι με 50ευρο, αλλα κ αυτα που εστειλες ειναι bronze και με single rail πιθανοτατα, ειμαι απο κιν κ δεν μπορω να δω κατασκευαστικη εταιρια, anyway θελω κατι μακροπροθεσμα, οχι οριακα, και πιστεψε με σε 5χρονια κανεις αποσβεση τα λεφτα που εδωσες για το gold πολλακις. αφου εχεις κανει ήδη αποσβεση γιατι δεν παιρνεις καινουργιο??
DmC10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 παντως φιλε μου 90 ευρο για τροφοδοτικο 7ετιας με την καμμια !!!! εκτος αν εχει πιασει το τζοκερ ο αλλος .. Ημουνα απο κινητο, γι'αυτο τα εγραφα περιληπτικα, εννοουσα απ'το δικο μου μοντέλο, ας πούμε το πολύ 2ετίας χωρίς εγγυηση τοσο θα πουλιόταν, αμα το ψάξεις θα δείς πως είναι καλό. αφου εχεις κανει ήδη αποσβεση γιατι δεν παιρνεις καινουργιο?? Ήδη υπολογίζω για καινούριο, αλλα οπως είπε κ ο Roger άμα είναι μικρή η ζημιά γιατί να μην φτιαχτεί; στη τελικη αν το δώσω σε κάποιον ηλεκτρονικό και το φτιάξει, τουλαχιστον δεν θα πάει χαμένο, αμα ηταν καννα <450W το'χα ήδη πετάξει.
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Φιλαρακο,ποσταρεις για να ποσταρεις,το εχεις κανει πολλες φορες στο παρελθον ,να χαμε να λεγαμε.Πριν κανεις παραθεση διαβαζε καλα τα λεγομενα,τουλαχιστον στα δικα μου ποστ,στα αλλα δεν με απασχολει. Γραφω και επισημαινω οτι σημασια εχει τι βλαβη εχει. Αν εγω προσωπικα το φτιαξω,θα το τεσταρω ,θα του πιω το αιμα σε φορτιο και μετα θα το δωσω με τρεις μηνες εγγυηση.Και φυσικα αναλαμβανω οτιδηποτε καψει το τροφοδοτικο.Επειδη εβγαλε καπνους δεν σημαινει οτι η βλαβη ειναι μεγαλη,και αν δεν βγαλει καπνους και σβησει ειναι μικρη,να ξερουμε τι γραφουμε. Υπερκαταναλωτισμος υπηρχε,και απ'οτι βλεπω θα υπαρχει, ακομα και τωρα που σφιξανε τα πραγματα Αν θυμάμαι καλα ειχαμε ξαναπει για ψαρεμα πελατών ετσι?? Πρώτα απ'ολα έλεγα 850αρι με 50ευρο, αλλα κ αυτα που εστειλες ειναι bronze και με single rail πιθανοτατα, ειμαι απο κιν κ δεν μπορω να δω κατασκευαστικη εταιρια, anyway θελω κατι μακροπροθεσμα, οχι οριακα, και πιστεψε με σε 5χρονια κανεις αποσβεση τα λεφτα που εδωσες για το gold πολλακις. Seasonic το XFX και HEC το ΤΤ Και δεν είσαι οριακά με αυτά τα τροφοδοτικά...!! 2
DmC10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Seasonic το XFX και HEC το ΤΤ Και δεν είσαι οριακά με αυτά τα τροφοδοτικά...!! Κομπλε οι κατασκευαστικές, αλλα με τον 550 ειμαι σιγουρα οριακα, 220W peaks εχει η GPU (με OC), 110W peaks η CPU, 3 HDD, 2 drive, τα υπολοιπα είναι μικροπραγματα, αλλα με μια αλλαγή GPU σε κατι τυπου GTX680 την έκατσα, συν που είναι bronze.
Roger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Αν θυμάμαι καλα ειχαμε ξαναπει για ψαρεμα πελατών ετσι?? Seasonic το XFX και HEC το ΤΤ Και δεν είσαι οριακά με αυτά τα τροφοδοτικά...!! Το μυαλο σου και μια λιρα φιλαρακο.Την ταπα σου την εφαγες τελευταια φορα που πεταγες τετοιες εξυπναδες. Οσα δεν φτανει η αλεπου..... λεει ο λαος
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Κομπλε οι κατασκευαστικές, αλλα με τον 550 ειμαι σιγουρα οριακα, 220W peaks εχει η GPU (με OC), 110W peaks η CPU, 3 HDD, 2 drive, τα υπολοιπα είναι μικροπραγματα, αλλα με μια αλλαγή GPU σε κατι τυπου GTX680 την έκατσα, συν που είναι bronze. Εχω 600watt καταναλωση στην πρίζα δλδ περιπου 510 στο τροφοδοτικο σε full load στο συστημα της υπογραφής με 920 , 2Χ5870 ολα κλοκαρισμένα στο θεο + 4 σκληρούς. Το συντηρούσα επι 3 χρονια με 525αρι enermax το οποιο δεν έκανε κιχ και ακομη δουλεύει. Το δικο σου συστημα σε full load ακομη και κλοκαρισμένο με τα χιλια ζορια θα πιασει τα 350 στην πριζα σε full load.. αντε τα 400 με καρτα τυπου 680 που λες. Οσα δεν φτανει η αλεπου..... λεει ο λαος Πηδάει και τα πιάνει!!
avgou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Για μικρές βλάβες το τροφοδοτικό μπορεί να επισκευαστεί. Τα εξαρτήματα μέσα εφόσον αναγνωριστούν μπορούν να αντικατασταθούν και ίσως να γίνει και καλύτερο από ότι ήταν. Απλά πρέπει να έχεις κάποιον ηλεκτρονικό που δεν θα σε κοροϊδέψει. (Αυτό είναι και το πιο δύσκολο). Τα τροφοδοτικά μπορεί να κρατήσουν πολύ περισσότερα από 10 χρόνια. Είναι κρίμα (για το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας) να τα πετάμε αν μπορούν να επισκευαστούν. Και κάτι ακόμα. Τα Watt που γράφετε δεν εξαντλούνται εύκολα από έναν υπολογιστή. Εγώ από δική μου εμπειρία, σε αμπερομέτρηση που είχα κάνει σε pc (πριν από καμιά 10ριά χρόνια) η κατανάλωση σε high load (copy fiiles με παράλληλο παίξιμο 3d παιχνιδιού) ενός απλού συστήματος δεν ξεπερνούσε τα 120w σε τροφοδοτικό 250W. Αυτό το λέω γιατί τα watt των τροφοδοτικών έχουν μεγαλώσει πολύ και πιστέυω ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν τα εξαντλούμε, οπότε ίσως και να μην χρειάζεται η αγορά ενός τόσο μεγάλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα