DmC10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, τις προάλλες μου κάηκε το τροφοδοτικό Seasonic M12D 850W, μήπως υπάρχει περιπτωση να φτιαχνεται;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Κατα 80% ναι, το ερωτημα ειναι ποιος
mikelamar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ναι αν έχεις κάποιον ηλεκτρονικό προχειρο. Sent from my iPhone using Insomnia
DmC10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 σοβαρα; ωραια θα το παω σε μαγαζι αυριο, εβγαλε καπνους, βραχυκυκλωμα θα ειναι ε;
WalkerSW Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αμα αρπαξε καμια πλακετα χλωμό να φτιαχτει... αν ψήθηκε κανενα πυκνωτης το υπαρχουν πιθανοτητες... αλλα εγώ δεν θα εμπιστευόμουν το συστημα μου σε επισκευασμένο τροφοδοτικό... 1
MauMaus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 σε μαγαζι πηγαινε το μονο σε περιπτωση που σου ριξει μια ματια να δει τι εχει καει , χωρις να στο χρεωσει αυτο ομως !!! μεχρι 15- 20 ευρο δωσε , και παλι παιρνεις μεγαλο ρισκο να ξερεις ! κανονικα δε πρεπει να σσχοληθεις καθολου , πεταξε το κ πηγαινε σε καινουργιο ..
Roger Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα ειναι κατα πρωτον τι εχει,και μετα ποιος θα το φτιαξει. Αυτα εχουν ενα σωρο ολοκληρωμενα τα οποια ειναι μασκαρεμενα απο τα εργοστασια για να μην μπορουμε να βρουμε τι ειναι. Και δευτερον,ακομα και μασκαρεμενα να μην ηταν ,αν εχει γινει καψιμο,δεν φαινεται τι τυπος ειναι οτιδηποτε εξαρτημα και αν ειναι. Μην τα λετε και τοσο τραγικα,εξαρταται την ζημια παντα. Αν εχει καει μια γεφυρα για παραδειγμα και αλλαχτουν και ολοι οι ηλεκτρολυτικοι ,το τροφοδοτικο μετα ειναι σαν καινουργιο,γιατι να μην το ξαναεμπιστευτει?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εχω αρκετά επισκευασμένα τροφοδοτικά, που δουλεύουν χρόνια χωρίς πρόβλημα, οι εταιρείες βάζουν υλικά και τάσεις οριακά με την λειτουργία τους, όταν επισκευαστή και ειναι καλός ο τεχνίτης το τροφοδοτικό μπορεί να γίνει και καλύτερο Συνήθως το πρόβλημα είναι στους ηλεκτρολυτικούς, που κάνουν το switching (αυτά τα τροφοδοτικά δεν εχουν μετασχηματιστές)
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλύτερα κατα την γνώμη μου να πας σε καινούργιο αν μπορείς γιατι και να το επισκευάσει αν γίνεται ποτε δεν θα εισαι σίγουρος για την αξιοπιστία του , ασε που μπορει να σε αφήσει ανα πασα στιγμή
DmC10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 6-7 χρονια το ´χω Λοιπον ´εχετε να μου προτέινετε κανναν καλο ηλεκτρονικο να το επισκεύασω? και μια τελευταια ερώτηση, αμα το επισκευάσω οι προστασιες απο υπερ/υπο-τάσεις κ.α. θα ισχύουν; γιατι το τροφοδοτικό πες κάηκε, τα αλλα μη μου καούνε..
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πανε πάρε βρε αγορι μου ένα καινουργιο τροφοδοτικο... παει αυτό τα εβγαλε τα λεφτά του...
poihths Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 μην παιζετε με τα ρευματα... και ο ηλεκτρολογος μαλαγανιες θα σου κανει κ μπορει να χαλασει ξανα συντομα
άδικος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 μην παιζετε με τα ρευματα... και ο ηλεκτρολογος μαλαγανιες θα σου κανει κ μπορει να χαλασει ξανα συντομα Επίσης προσοχή στις παιδικές χαρές, κυκλοφορούν παιδεραστές. Και ο μηχανικός αυτοκινήτων πιθανώς μαλαγανιές θα σου κάνει... 2
Roger Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Επίσης προσοχή στις παιδικές χαρές, κυκλοφορούν παιδεραστές. Και ο μηχανικός αυτοκινήτων πιθανώς μαλαγανιές θα σου κάνει... Με εκανες και γελασα πρωι πρωι ρε αδικε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα