Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τις προάλλες μου κάηκε το τροφοδοτικό Seasonic M12D 850W, μήπως υπάρχει περιπτωση να φτιαχνεται;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα αρπαξε καμια πλακετα χλωμό να φτιαχτει... αν ψήθηκε κανενα πυκνωτης το υπαρχουν πιθανοτητες... αλλα εγώ δεν θα εμπιστευόμουν το συστημα μου σε επισκευασμένο τροφοδοτικό...

• Like 1
Δημοσ.

σε μαγαζι πηγαινε το μονο σε περιπτωση  που σου ριξει μια ματια να δει τι εχει καει , χωρις να στο χρεωσει αυτο ομως !!!

μεχρι 15- 20 ευρο δωσε  , και παλι παιρνεις μεγαλο ρισκο να ξερεις !

κανονικα δε πρεπει να σσχοληθεις καθολου , πεταξε το κ πηγαινε σε καινουργιο ..

Δημοσ.

Το θεμα ειναι κατα πρωτον τι εχει,και μετα ποιος θα το φτιαξει.

Αυτα εχουν ενα σωρο ολοκληρωμενα τα οποια ειναι μασκαρεμενα απο τα εργοστασια για να μην μπορουμε να βρουμε τι ειναι.

Και δευτερον,ακομα και μασκαρεμενα να μην ηταν ,αν εχει γινει καψιμο,δεν φαινεται τι τυπος ειναι οτιδηποτε εξαρτημα και αν ειναι.

Μην τα λετε και τοσο τραγικα,εξαρταται την ζημια παντα.

Αν εχει καει μια γεφυρα για παραδειγμα και αλλαχτουν και ολοι οι ηλεκτρολυτικοι ,το τροφοδοτικο μετα ειναι σαν καινουργιο,γιατι να μην το ξαναεμπιστευτει?

Δημοσ.

Εχω αρκετά επισκευασμένα τροφοδοτικά, που δουλεύουν χρόνια χωρίς πρόβλημα, οι εταιρείες βάζουν υλικά και τάσεις οριακά με την λειτουργία τους, όταν επισκευαστή και ειναι καλός ο τεχνίτης το τροφοδοτικό μπορεί να γίνει και καλύτερο

Συνήθως το πρόβλημα είναι στους ηλεκτρολυτικούς, που κάνουν το switching (αυτά τα τροφοδοτικά δεν εχουν μετασχηματιστές)

Δημοσ.

Καλύτερα κατα την γνώμη μου να πας σε καινούργιο αν μπορείς γιατι και να το επισκευάσει αν γίνεται ποτε δεν θα εισαι σίγουρος για την αξιοπιστία του , ασε που μπορει να σε αφήσει ανα πασα στιγμή

Δημοσ.

6-7 χρονια το ´χω :P

Λοιπον ´εχετε να μου προτέινετε κανναν καλο ηλεκτρονικο να το επισκεύασω? και μια τελευταια ερώτηση, αμα το επισκευάσω οι προστασιες απο υπερ/υπο-τάσεις κ.α. θα ισχύουν; γιατι το τροφοδοτικό πες κάηκε, τα αλλα μη μου καούνε..

Δημοσ.

μην παιζετε με τα ρευματα...

και ο ηλεκτρολογος μαλαγανιες θα σου κανει κ μπορει να χαλασει ξανα συντομα

Επίσης προσοχή στις παιδικές χαρές, κυκλοφορούν παιδεραστές.

Και ο μηχανικός αυτοκινήτων πιθανώς μαλαγανιές θα σου κάνει...

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης προσοχή στις παιδικές χαρές, κυκλοφορούν παιδεραστές.

Και ο μηχανικός αυτοκινήτων πιθανώς μαλαγανιές θα σου κάνει...

Με εκανες και γελασα πρωι πρωι ρε αδικε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...