Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!

Θα ηθελα τη γνωμη σας για την αγορα ενος smartphone που κυριως να εχει καλη καμερα κ να ειναι android!!

Το κινητο προοριζεται για μια ξαδερφη μου που μενει στη Ναξο.

Δυστυχως στο νησι υπαρχει μικρη αγορα και οι τιμες ειναι τσιμπημενες.

Η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη,διοτι δεν γνωριζω ιδιαιτερα τι χαρακτηριστικα επιπλεον ειναι καλο να προσεξω (οπως κ η ξαδερφη μου)!

Μεγιστο budget:160-180 euros

Καθε συμβουλη και προταση δεκτη.

Ευχαριστω εκ των προτερων και αναμενω......

Δημοσ.

ευχαριστω για τις ιδεες!

με 8 megapixels παιζει τιποτα περιπου σε αυτες τις τιμες?

Δεν έχει 8MP κάμερα αλλά στα λεφτά του θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο: ZTE Blade V. 159 ευρώ σε Wind και καταστήματα Public. Τετραπύρηνο, με 4οθόνη IPS, 1800άρα μπαταρία, ραδιόφωνο, Android 4.2.. δεν νομίζω να σου λείψει κάτι ;)

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους απο πάνω..σε αυτή τη κατηγορία θα προτιμούσα κι εγω wp. απο τα παραπανω android προτίμησε το l

Δημοσ.

Μακριά από Android σε αυτά τα χρήματα. Πολύ γρήγορα θα σου βγάλει μεγάλο lag              

επειδη ειμαι και λιγο ασχετος τι ειναι το lag?

Μη δίνεις τόση σημασία στα megapixel αλλά στον φακό αν γίνεται.Τα Windows Phone γιατί τα απέκλεισες;

Τα windows phone τα απεκλεισα γτ δεν τα γνωριζω.

π.χ. μπορω να ανταλλασω μεσω bluetooth αρχεια(mp3,mp4,avi κτλ) απο κινητα android?

ή εχουν,ας το πω με απλα λογια,κλειδωμενο λογισμικο οπως τα i-phone? 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο gridinio παραπάνω, η καλύτερη λύση είναι το Xperia L. Υπερβαίνει ελάχιστα το budget, αλλά αξίζει πολύ.

Δημοσ.

Lag είναι ότι μετά από λίγο καιρό το κινητό χαμηλού μπάτζετ άρα και χαμηλών specs θα αρχίζει να εμφανίζει κολλήματα. Και δεν μιλάω σε εφαρμογές αλλά στο ίδιο το λειτουργικό. Αργή απόκριση. Στην αρχή ελαφρά και μετά πιο εμφανή. Είναι θέμα του android καθώς αφού είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα είναι πιο χαώδες και πιο βαρύ απο τα λειτουργικά κλειστού κώδικα. Η κατάσταση παλεύεται στο pure android των nexus κινητών αλλά στα κινητά εταιρειών που βάζουν κάποιες παραμετροποιήσεις πάνω για να το διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό(skins) η κατάσταση χειροτερεύει αισθητά.

Κάποιους δεν τους ενοχλούν αυτά τα κολλήματα βέβαια αλλά εγώ θέλω το κινητό μου ανεξαρτήτως budget να ρολλάρει τέλεια ή οσο το δυνατόν πιο τέλεια.

Αυτό σε χαμηλό μπάτζετ το έχω δεί μόνο στα WP.

Σε υψηλό μπάτζετ τα android είναι σαφώς πιο καλά κινητά και πιο πλήρη θεωρώ. Μετά πάει το IOS που το μισώ και δεν εκφέρω αντικειμενική γνώμη. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...