GiannisT13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα και απο εμένα! Το σαββατο παρηγγειλα το s3 απο τα seven στα 309 ευρω! Οι ίδιοι μου είπαν οτι το κινητό θα ερθει απο σήμερα μέχρι και παρασκευή! Μηπως γνωριζει κανεις απο προσωπική εμπειρία ποια μέρα είναι πιο πιθανό να μου έρθει διότι υπαρχει πιθανοτητα να λειψω? Ακόμη χρειάζεται να κοψω την sim η όχι ? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
xaris87 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αρχικά θα μπορούσες να το άρεις απο ένα μαγαζι απο αυτα http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-i9300-16GB.html και να γλυτωσεις κανα 20αρικο...Και δευτερον θα χρειαστεις ναι αλλη σιμ (5 ευρώ νομίζω κάνει να παρεις καινουργια)...Αλλιως νομιζω οτι την κοβει και ο Γερμανος εαν δεν μπορεις μονος..!!!
GiannisT13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Για το θέμα της sim μηπως γνωριζετε αν μπορω να εξυπηρετηθω απο τα seven η πρεπει για να βγαλω καινουργια ή να την κοψω να πάω στον γερμανό?
gsisr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 μην τη κόβεις καλύτερα. πήγαινε στο γερμανο και βγαλε μια micro sim με 5Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα