Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα insomnites θα θελα να ρωτησω το εξης καποιος που βαζει καθε μηνα 20 ευρω.. καρτα cosmote θα αξειζε να παει 

σε καρτοσυμβολαιο των 23 ευρω καθε μηνα +πρωτη φορα πληρωνεις 12.5 ευρω (αμα θες να φυγεις και καλα απο τους 18 μηνες) ειναι για 18 μηνες το 23 μετα γινεται 28

και σου δινει 1.500 πρως WU

100 πρως ολους 

1.500 sms 

30 πρως ολους 

240 μβ 

αξιζει περιμενω απαντησεις ευχαριστω η καποια αλλη προταση που ισως ξερετε καλυτερη για καρτοσυμβολαιο 

• Moderators
Δημοσ.

το αν αξιζει εξαρταται απο τη χρηση που κανεις εσυ! δεν μπορει να στο πει καποιος αλλος!

αν μιλας πολυ και με ατομα που εχουν αλλες εταιρειες οχι δεν αξιζει! γενικα η κοσμοτε δινει πολυ χρονο

μονο για τα δικα της νουμερα! δες και στη βονταφον! συνηθως βγαει κατι καλα!

εγω στην βονταφον πετυχα συμβολαιο

1500 προς ολους+ 1500 προς σταθερα + 1500sms προς ολους +100 προς σταθερα εξω+30 προς κινητα εξω+ 750μβ ιντερνετ

28€ :P

Δημοσ.

<p>το αν αξιζει εξαρταται απο τη χρηση που κανεις εσυ! δεν μπορει να στο πει καποιος αλλος!</p>

<p>αν μιλας πολυ και με ατομα που εχουν αλλες εταιρειες οχι δεν αξιζει! γενικα η κοσμοτε δινει πολυ χρονο</p>

<p>μονο για τα δικα της νουμερα! δες και στη βονταφον! συνηθως βγαει κατι καλα!</p>

<p>εγω στην βονταφον πετυχα συμβολαιο</p>

<p>1500 προς ολους+ 1500 προς σταθερα + 1500sms προς ολους +100 προς σταθερα εξω+30 προς κινητα εξω+ 750μβ ιντερνετ</p>

<p>28€ :P</p>

Μαζί με την φάπα ; εννοώ τελική τιμή; πότε το πέτυχες αυτό φίλε μου ;

• Moderators
Δημοσ.

ναι τελικη τιμη! εχει περιπου ενα μηνα! ηταν η προτελευταια μερα πριν ληξει η προσοφρα!

αν δεν πηγαινα σε καταστημα που ηξερα τις κοπελες που δουλευαν εκει δεν ξερω αν θα μου το ελεγαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...