Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με aspi drivers.Το Clony και το Audiocatalyst δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Aspi drivers ή (συσκευες).Έχω εγκατεστημένα την έκδοση 4.71.2.Το Aspi αναγνωρίζει κανονικά όλα τα drivers.Επίσης το πρόγραμμα PlexTools δεν με αφήνει να κάνω Mp3 πάνω από 56Kb (Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση με το πρόβλημα).Καμιά πρόταση?.Ευχαριστώ
privateer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 http://www.etplanet.com/download/application/ASPI_fix.zip
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Ευχαριστώ πολυ φίλε privateer με έσωσες. Έχω Plextor.Το πρόβλημα με τα Plex Tools παραμένει αλλά το πρόβλημα με τα Aspi λύθηκε.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Κι εγώ που πρόσφατα πήρα recorder είχα το ίδιο πρόβλημα. Πέρασα τους τελευταίους ASPI drivers και το πρόβλημα συνέχισε να υφίσταται. Κατόπιν, πέρασα ένα utility ονόματι ForceAspi (σημειωτέον: στα docs του, γράφει ότι τα XP δεν το χρειάζονται) και όλα δουλέψαν κανονικότατα. Τι να πεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.