Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα οσα κινητα εχω βαλει δεν μου τα διαβαζει γιατι ετσι ρε παιδια  μου διχνει οτι βρεθηκε κατι στο pc αλλα το ψαχνε ψαχνει μεχρι που λεει οτι δεν γινεται εγκαταστασει οτι υπαρχει καποιο προβλημα 

αμα ειμαι σε λαθος μερος να μεταφερθη  παρακαλω

ευχαριστω περιμενω νεα ;d

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις ?
Τα drivers έχεις δοκιμάσει να τα περάσεις, επίσης δοκίμασες πριν το συνδέσεις να επιλέξεις να  το αναγνωρίζει σαν συσκευή αποθηκεύσεις και όχι σαν κινητό?

Δημοσ.

Ναι το εκανα αυτο για το κινητο windows xp τι ενωεις αμα εχω δοκιμασει να περασω τα drivers? δηλαδη να ειχαν καποιο cd και να το εγκατεστησω? Οχι δεν ειχε αμα ειπα βλακεια (μην γελατε απλως δεν ξερω πολλα)

Δημοσ.

Το πιθανότερα ειναι να φταίνε τα windows να μην εχουν drivers η κατι τετοιο αφου εχει βάλει διάφορα κινητά επάνω και δεν τα ανοίγει

Δημοσ.

παιδια εβαλα driver αλλα και παλι δεν μου το ανοιγειιι :/ πρεπει να βαλω συγκεκριμενους εβαλα της εταιριας δλδ που ειναι το κινητο

Δημοσ.

Πω δεν ξερω τι να κανω ;/ θελω να περασω μουσικη στο κινητο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αλλα δεν!! τι να κανουμε εχουμε το ραδιοα :P

Δημοσ.

Πω δεν ξερω τι να κανω ;/ θελω να περασω μουσικη στο κινητο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αλλα δεν!! τι να κανουμε εχουμε το ραδιοα :P

παιρνε τηλ στους σταθμους κ λεγε τους να σου βαζουν τα τραγουδια που θα περναγες στο κινητο σου :-D

δεν εχεις περασει σωστα τους οδηγους μαλλον γι αυτο δε στο βρισκει !

δοκιμασε οταν συνδεσεις το τηλ να πας στην διαχειρηση να το βρεις εκει κ να πατησεις ενημερωση προγραμματος οδηγησης, ισως ετσι λυσεις το προβλημα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...