Arkoudiar1s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο θεμα για αυτα τα ηχεια, οποτε ανοιγω εδω ενα. θα ηθελα να μαθω τις πληροφοριες σας, γνωμες σας για το συστημα ηχειων της LOGITECH Z906 5.1 SPEAKER SYSTEM οσοι τα εχουν αγορασει εαν ειναι ευχαριστημενοι για το συγκεκριμενο συστημα (ηχος, μπασο, δυναμη,καθαροτητα ηχου) γιατι σκεφτομαι να τα παρω κ γω για χρηση πιο πολυ στο pc για παιχνιδια-μουσικη.εχω διαβασει στο ιντερνετ οτι η παλιοτερη σειρα z5500 ηταν φανταστικη αλλα πλεον δεν βγαινει κ εχει αντικατασταθει απο την Ζ906. thanx προκαταβολικα
MauMaus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 ενταξει καλα ειναι αλλα ακριβα ! ισχυουν ολα οσα διαβασες για την προηγουμενη σειρα , πολυ καλυτερα ..
Liverpool89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εγω τα Ζ5500 εχω και μαμανε...ειδικα αν τα χεις συνδεμενα με οπτικη ινα... 2
MauMaus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 μεγαλυτερο subwoofer και πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης .. 1
Arkoudiar1s Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εγινε παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Foxoulhs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 απλα ξεχνα τα συγκεκριμενα ηχεια..δν λεω ειναι καλα..αν οπως σου ειπα ειδη η προηγουμενη σειρα ηταν αρκετα καλυτερη!! και παλι αν θες ηχεια για μουσικη δν επιλεγεις 5.1 αλλα 2.1 πλεον πολυ καλα ειναι αυτα http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html δες και κανα review μν περιμενεις μονο απο εδω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα