Hyphen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Την απάντηση την ξέρεις . Εσύ διάβασες αυτά που έγραψες; Ναι τα διαβασα εσυ δεν τα διαβασες μαλλον. Τι σου δεν σου αρεσε απο αυτα τα που εγραψα? Δεν σε καταλαβαινω
aetos1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν αναφέρεις πουθενά ποιόν επεξεργαστή είχες . Τέλος πάντων απλά ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει η υπογραφή που έχεις
Hyphen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν αναφέρεις πουθενά ποιόν επεξεργαστή είχες . Τέλος πάντων απλά ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει η υπογραφή που έχεις Ειχα ανοιξει αλλο θεμα στο οποιο ρωτουσα για μητρικη. Εκει εγραφα οτι ειχα i5 2500k και ολη την σκεψη μου για αναβαθμιση.Τα παιδια το ειχαν παρακολουθησει το τοπικ γιαυτο ξερουν για τι μιλαω. Ειχα στο pc1 i5 2500k asus p8h61pro και στο pc2 Q9550 p5qc. Kαι ειπα επειδη βρηκα να πουλησω τον Q9550 και την μητρικη οτι θα βαλω στο pc2 τον i5 2500k asus p8h61pro και θα παρω για το pc1 fx 8320& 990xa. Aυτη η αναβαθμιση μου κοστισε 60 ευρω. Οποτε μου εμειναν 2 καλυτερα pc... δεν βλεπω που δεν αξιζει. 1
aetos1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ειχα ανοιξει αλλο θεμα στο οποιο ρωτουσα για μητρικη. Εκει εγραφα οτι ειχα i5 2500k και ολη την σκεψη μου για αναβαθμιση.Τα παιδια το ειχαν παρακολουθησει το τοπικ γιαυτο ξερουν για τι μιλαω. Ειχα στο pc1 i5 2500k asus p8h61pro και στο pc2 Q9550 p5qc. Kαι ειπα επειδη βρηκα να πουλησω τον Q9550 και την μητρικη οτι θα βαλω στο pc2 τον i5 2500k asus p8h61pro και θα παρω για το pc1 fx 8320& 990xa. Aυτη η αναβαθμιση μου κοστισε 60 ευρω. Οποτε μου εμειναν 2 καλυτερα pc... δεν βλεπω που δεν αξιζει. Δεν γνώριζα για το άλλο ποστ . Τότε πολύ καλά έκανες και φυσικά άξιζε
Hyphen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν γνώριζα για το άλλο ποστ . Τότε πολύ καλά έκανες και φυσικά άξιζε Τωρα που καταλαβες τι εχει γινει. Εχει καμια ιδεα για αυτο? Εννοω μολις ανοιγει το παιχνιδι αλλα το σταδιο πριν το ποσοστο που κανει loading. Mετα την μαυρη οθονη ξεκιναει να βγαζει το ποντικι να γυριζει και μετα εμφανιζει τους champoions, αναμεσα στο κομματι μετα την black screen και τους champoions λεω. Mετα την μαυρη οθονη ξεκιναει να βγαζει το ποντικι να γυριζει και μετα εμφανιζει τους champoions, αναμεσα στο κομματι μετα την black screen και τους champoions λεω.
MauMaus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μην περιμενεις και συ να εχουν διαβασει ολοι τα θεματα που εχεις ανοιξει ! κ γω την εντυπωση οτι εφυγες απ τον ι5 για τον FX8320 ειχα ! παντως το θεμα ξεκινησε απ αυτο που εγραψε ο στορμ , αλλα εσυ με την απαντηση σου τον διορθωσες ! δε καταλαβε οτι εννοουσες το ανοιγμα του παιχνιδιου κ του την ειπε χοντρα του αλλου ! STORM1978, on 02 Nov 2013 - 01:18 AM, said: Δεν υπάρχει!!! Εδώ μέσα θα τα διαβάσουμε όλα! Το ΛΟΛ είναι δικτυακό παιχνίδι και οι όποιες καθυστερήσεις στο connection αφορούν μονάχα τον server που θα συν δεθείς και την ταχύτητα του ISP σου άρα και την ταχύτητα της σύνδεσης Ίντερνετ που έχεις! Άκου εκεί έκανε υποβάθμιση και συγκρίνει το ΛΟΛ! Οχι αυτο που λεω εχω δεν εχει να κανει με το ιντερνετ αλλα με το ανοιγμα του game.Διαβασα απο πανω να δεις αν καταλαβες ποιο σημειο λεω γιατι δεν μπορω να βρω και ενα video να σας δειξω.
STORM1978 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εννοω μολις ανοιγει το παιχνιδι αλλα το σταδιο πριν το ποσοστο που κανει loading. Mετα την μαυρη οθονη ξεκιναει να βγαζει το ποντικι να γυριζει και μετα εμφανιζει τους champoions, αναμεσα στο κομματι μετα την black screen και τους champoions λεω. Απάντηση από LOL FORUM: http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1216117 ''1) Hey there, What actually affects the load times most is the internet connection. It's an online game after all. If you have a slow connection you load slow, and if you have a fast connection you load fast. Another Factor is your hard drive. If you have an SSD, everything will work faster, due to the design of the SSD which provides more powerful reading/writing times. Operating works faster, Games work and load faster and you might also see an improvement to your FPS. But there are many many more factors from very simple ones (antivirus settings) till really hard to control (Server Ping) (Γεια σου, τι πραγματικά επηρεάζει τους χρόνους φόρτωσης περισσότερο είναι η σύνδεση στο internet. Είναι ένα online παιχνίδι μετά από όλα. Αν έχετε μια αργή σύνδεση θα φορτώσει αργή, και αν έχετε μια γρήγορη σύνδεση θα φορτώσει γρήγορα. Ένας άλλος παράγοντας είναι σκληρό σας δίσκο. Εάν έχετε ένα SSD, όλα θα λειτουργούν ταχύτερα, λόγω του σχεδιασμού του SSD η οποία παρέχει πιο ισχυρή ανάγνωση / γραφή φορές. Λειτουργικά λειτουργεί γρηγορότερα, παιχνίδια εργάζονται και να φορτώσει γρηγορότερα και μπορείτε να δείτε επίσης μια βελτίωση σε FPS σας. Αλλά υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία από πολύ απλές (antivirus ρυθμίσεις) μέχρι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί (Ping Server)) 2) It's also if you alt + tab out from the loading screen and watch something on Youtube or something while waiting. Because then your computer will just think that LoL is just another application that's going on in the background. But if you have it at top, you'll load faster than with it tabbed down. Είναι, επίσης, αν alt + tab έξω από την οθόνη φόρτωσης και να παρακολουθήσουν κάτι στο Youtube ή κάτι, ενώ περιμένουν. Επειδή τότε ο υπολογιστής σας θα είναι απλά πιστεύω ότι LoL είναι ακριβώς μια άλλη εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο. Αλλά αν το έχετε στην κορυφή, θα φορτώσει πιο γρήγορα από ότι με αυτό καρτέλες κάτω.'' 1
Hyphen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μην περιμενεις και συ να εχουν διαβασει ολοι τα θεματα που εχεις ανοιξει ! κ γω την εντυπωση οτι εφυγες απ τον ι5 για τον FX8320 ειχα ! παντως το θεμα ξεκινησε απ αυτο που εγραψε ο στορμ , αλλα εσυ με την απαντηση σου τον διορθωσες ! δε καταλαβε οτι εννοουσες το ανοιγμα του παιχνιδιου κ του την ειπε χοντρα του αλλου ! STORM1978, on 02 Nov 2013 - 01:18 AM, said: Οχι αυτο που λεω εχω δεν εχει να κανει με το ιντερνετ αλλα με το ανοιγμα του game.Διαβασα απο πανω να δεις αν καταλαβες ποιο σημειο λεω γιατι δεν μπορω να βρω και ενα video να σας δειξω. Καλα σιγουρα δεν περιμενω το καθε τοπικ που ανοιγω να το εχουν διαβασει ολοι απλα επειδη τα παιδια συμμετειχαν το 1ο τοπικ μου ηξεραν για τι πραγμα μιλαω. Δικη μου παραλειψη. Απάντηση από LOL FORUM: http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1216117 ''1) Hey there, What actually affects the load times most is the internet connection. It's an online game after all. If you have a slow connection you load slow, and if you have a fast connection you load fast. Another Factor is your hard drive. If you have an SSD, everything will work faster, due to the design of the SSD which provides more powerful reading/writing times. Operating works faster, Games work and load faster and you might also see an improvement to your FPS. But there are many many more factors from very simple ones (antivirus settings) till really hard to control (Server Ping) (Γεια σου, τι πραγματικά επηρεάζει τους χρόνους φόρτωσης περισσότερο είναι η σύνδεση στο internet. Είναι ένα online παιχνίδι μετά από όλα. Αν έχετε μια αργή σύνδεση θα φορτώσει αργή, και αν έχετε μια γρήγορη σύνδεση θα φορτώσει γρήγορα. Ένας άλλος παράγοντας είναι σκληρό σας δίσκο. Εάν έχετε ένα SSD, όλα θα λειτουργούν ταχύτερα, λόγω του σχεδιασμού του SSD η οποία παρέχει πιο ισχυρή ανάγνωση / γραφή φορές. Λειτουργικά λειτουργεί γρηγορότερα, παιχνίδια εργάζονται και να φορτώσει γρηγορότερα και μπορείτε να δείτε επίσης μια βελτίωση σε FPS σας. Αλλά υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία από πολύ απλές (antivirus ρυθμίσεις) μέχρι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί (Ping Server)) 2) It's also if you alt + tab out from the loading screen and watch something on Youtube or something while waiting. Because then your computer will just think that LoL is just another application that's going on in the background. But if you have it at top, you'll load faster than with it tabbed down. Είναι, επίσης, αν alt + tab έξω από την οθόνη φόρτωσης και να παρακολουθήσουν κάτι στο Youtube ή κάτι, ενώ περιμένουν. Επειδή τότε ο υπολογιστής σας θα είναι απλά πιστεύω ότι LoL είναι ακριβώς μια άλλη εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο. Αλλά αν το έχετε στην κορυφή, θα φορτώσει πιο γρήγορα από ότι με αυτό καρτέλες κάτω.'' Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Ολα αυτα τα ξερω δεν εχει να κανει με συνδεση στο ιντερνετ ή κατι τετοιο...ολα ειναι ιδια. Τωρα εβαλα το λολ high priority να δω αν αλλαξει κατι...απλα μου φαινεται περιεργο γιατι ο επεξεργαστης πεταει απο οτι ειδα. Δεν δικαιολογειται η καθυστεριση. Το προβλημα μου ειναι οτι μολις βγαλει τα μαυρα παραθυρα με τους παιχτες αργει να μου εμφανισει τον παιχτη και να ξεκινησει το loading...μολις τον εμφανισει ομως φορτωνει πολυ γρηγορα... Ψαχνω να δω τι ειναι για σκεφτομαι μηπως κατι στις ρυθμισεις μου δεν ειναι σωστο...
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Βασικά κοίτα στο forum του και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Hyphen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Βασικά κοίτα στο forum του και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν ειναι κατι τρομερο. Απλα με παραξενευει. Θα ηθελα να βγαλω ενα video να σας το δειξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα