Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το κανω και ξαναδοκιμαζω να δω για ταχυτητες.

Οσο για τον achi amd driver που λες εχεις δικιο τελικα ειναι μαζι με το catalyst control center.

Αλλο ο driver του sb 950 και άλλος ο catalyst της κάρτας γραφικών !

Εδώ

http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+7+-+64

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο ο driver του sb 950 και άλλος ο catalyst της κάρτας γραφικών !

Εδώ

http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+7+-+64

Τους κατεβασα αλλα οπως ειδα τους ειχα βαλει τελικα.

Τους ξανακανα εγκατασταση ετσι για σιγουρια.

Παντως εκανα ενα τεστ και τα νουμερα ειναι πιο κατω απο την αλλη φωτο.

post-239414-0-83177100-1383224353_thumb.png

Λετε να εχω ξεχασει κατι? Δεν ξερω τι παιζει απο amd.

Αλλο θεμα ο ssd ειναι καινουργιος μου τον εκαναν αλλαγη με ολοκαινουργιο γιατι ο παλιος τα επαιξε.Ειμαι κομπλε ?

attachicon.gifssd.PNG

Δειτε λιγο το 4k read write ειναι πολυ πιο κατω...

Μονο το 512κ εχει αυξηθει.

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση ?

Οταν ανοιγω το lol παρατηρησα οτι οταν βγαζει την μαυρη οθονη για μπει στο game αργει περισσοτερο απο τον παλιο i5 που ειχα και εκτος απο αυτο και στις εικονες με τους παικτες παλι αργει να με κανει connect.

Tι παιζει? ετσι ειναι οι amd?

Δημοσ.

Τους κατεβασα αλλα οπως ειδα τους ειχα βαλει τελικα.

Τους ξανακανα εγκατασταση ετσι για σιγουρια.

Παντως εκανα ενα τεστ και τα νουμερα ειναι πιο κατω απο την αλλη φωτο.

attachicon.gifssd test 2.PNG

Λετε να εχω ξεχασει κατι? Δεν ξερω τι παιζει απο amd.

Δειτε λιγο το 4k read write ειναι πολυ πιο κατω...

Μονο το 512κ εχει αυξηθει.

Παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση ?

Οταν ανοιγω το lol παρατηρησα οτι οταν βγαζει την μαυρη οθονη για μπει στο game αργει περισσοτερο απο τον παλιο i5 που ειχα και εκτος απο αυτο και στις εικονες με τους παικτες παλι αργει να με κανει connect.

Tι παιζει? ετσι ειναι οι amd?

Κανεις?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει!!! Εδώ μέσα θα τα διαβάσουμε όλα!

Το ΛΟΛ είναι δικτυακό παιχνίδι και οι όποιες καθυστερήσεις στο connection αφορούν μονάχα τον server που θα συν δεθείς και την ταχύτητα του ISP σου άρα και την ταχύτητα της σύνδεσης Ίντερνετ που έχεις!

Άκου εκεί έκανε υποβάθμιση και συγκρίνει το ΛΟΛ!

• Like 1
Δημοσ.

Το ΛΟΛ είναι δικτυακό παιχνίδι και οι όποιες καθυστερήσεις στο connection αφορούν μονάχα τον server που θα συν δεθείς και την ταχύτητα του ISP σου άρα και την ταχύτητα της σύνδεσης Ίντερνετ που έχεις!

άστο φίλε δέν το έχεις το θέμα και το παίζεις και έξυπνος,στο loading δεν παίζει ρόλο το internet αλλά το hardware που έχεις και κυρίως ο ssd και μετά cpu ram κτλ.Ας μας πεί ο ts άν είναι ευχαριστημένος με τον επεξεργαστή του λοιπόν.Πάντως όσοι του πρότειναν αυτό το σύστημα έχουν εξαφανιστεί απο το thread. 

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι φυσικά και παίζει ρόλο η σύνδεση πρωτίστως μαζί με τον ssd.Ειδικά στην εικόνα με τους champions στο loading.

Έχει δίκιο ο STORM1978 σε αυτό όπως και για την άκυρη σύγκριση για τους επεξεργαστές στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

ελα υπερβαλεις κ συ τωρα  ! το παληκαρι εννοουσε αργει να φορτωσει το παιχνιδι , στο hardware αναφερεται , οχι στην συνδεση και στις καθυστερήσεις στο connection !  η αληθεια ειναι οτι δεν του προτινανε και την καλυτερη αναβαθμιση παντως ...

Πάντως όσοι του πρότειναν αυτό το σύστημα έχουν εξαφανιστεί απο το thread. 

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

O SSD μου σχετικά παλαιός πλέον CRUCIAL M4 256GB  με MICROSOFT DRIVER για AHCI

attachment.php?attachmentid=127602&d=137

Και ο SSD μου με AMD AHCI DRIVER

attachment.php?attachmentid=127603&d=137

άστο φίλε δέν το έχεις το θέμα και το παίζεις και έξυπνος,στο loading δεν παίζει ρόλο το internet αλλά το hardware που έχεις και κυρίως ο ssd και μετά cpu ram κτλ.Ας μας πεί ο ts άν είναι ευχαριστημένος με τον επεξεργαστή του λοιπόν.Πάντως όσοι του πρότειναν αυτό το σύστημα έχουν εξαφανιστεί απο το thread. 

Για πες μου εσύ , ποιο πράγμα στο σύστημά του είναι MAXαρισμένο  και δεν μπορεί να κάνει γρηγορότερο LOAD?

Η μνήμη?

Ο επεξεργαστής?

Το HT ?

Ο SSD ?

-------------------------------------

Για να καταλάβω που το στηρίζεις ....

Αλλαξε  το  όνομά σου καλύτερα και από jimrdesign βάλε ASXETOS  .... αν συνεχίζεις να γράφει τις ίδιες  βλ@κιες ...

Δημοσ.

Ας τα παρουμε απο την αρχη.

τί περίμενες?να φορτώνει πιο γρήγορα?είπαμε έκανες υποβάθμιση και όχι αναβάθμιση.

Το pc γενικα μια χαρα παει ειμαι ευχαριστημενος. Δεν ξερω αν καταλαβες τι εννοω.  Εννοω μολις ανοιγει το παιχνιδι αλλα το σταδιο πριν το ποσοστο που κανει loading. Mετα την μαυρη οθονη ξεκιναει να βγαζει το ποντικι να γυριζει και μετα εμφανιζει τους champoions, αναμεσα στο κομματι μετα την black screen και τους champoions λεω.

Οχι αυτο που λεω εχω δεν εχει να κανει με το ιντερνετ αλλα με το ανοιγμα του game.Διαβασα απο πανω να δεις αν καταλαβες ποιο σημειο λεω γιατι δεν μπορω να βρω και ενα video να σας δειξω.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι φυσικά και παίζει ρόλο η σύνδεση πρωτίστως μαζί με τον ssd.Ειδικά στην εικόνα με τους champions στο loading.

Έχει δίκιο ο STORM1978 σε αυτό όπως και για την άκυρη σύγκριση για τους επεξεργαστές στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Mετα την μαυρη οθονη ξεκιναει να βγαζει το ποντικι να γυριζει και μετα εμφανιζει τους champoions, αναμεσα στο κομματι μετα την black screen και τους champoions λεω.

ελα υπερβαλεις κ συ τωρα  ! το παληκαρι εννοουσε αργει να φορτωσει το παιχνιδι , στο hardware αναφερεται , οχι στην συνδεση και στις καθυστερήσεις στο connection !  η αληθεια ειναι οτι δεν του προτινανε και την καλυτερη αναβαθμιση παντως ...

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Δεν ζητησα να μου προτεινουν κατι ηξερα τι θα παρω απο επεξεργαστη και συζητουσαμε για την μητρικη.

Σκεψου πως o 8320 και η 990xa μου πηγαν 60ευρω απο την τσεπη μου. Οποτε αν αξιζε ή οχι η αναβαθμιση αυτο το ξερω εγω.

τί περίμενες?να φορτώνει πιο γρήγορα?είπαμε έκανες υποβάθμιση και όχι αναβάθμιση.

Οπως ειπα για να παρω τα καινουργια εβαλα 60 ευρω και με 60 ευρω εχω πλεον το pc1 και το pc2 ενω θα ειχα τον i5 και τον q9550 ο οποιος ειναι πολυ παλιοτερος.

+οτι πλεον μπορω να ασχοληθω και με το oc.

Τι λες μηπως αξιζε?

Δημοσ.

Για να καταλάβω , είχες τον i5 2500k και πήγες σε FX8320; Αν ισχύει αυτό τότε φυσικά και δεν άξιζε η αναβάθμιση .

Δημοσ.

Για να καταλάβω , είχες τον i5 2500k και πήγες σε FX8320; Αν ισχύει αυτό τότε φυσικά και δεν άξιζε η αναβάθμιση .

Διαβασες κατι απο το παραπανω ποστ μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...