Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εκανα αναβαθμιση σε amd fx 8320 και ga-990xa ud3 rev 3.0 .

Επειδη δεν εχω ασχοληθει με τους amd καθολου θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες τις οποιες δεν τις ξερει καποιος ο οποιος δεν ειχε ξανα amd.

Κατι αλλο αλλαξα τα mhz των ραμ στα 1600 γιατι τις διαβαζε 1333 αλλα κατι δεν μου αρεσει για δειτε timings.

post-239414-0-25761200-1383066696_thumb.png

Kατι αλλο τωρα, στο hwmonitor δειχνει υπερβολικα καλες θερμοκρασιες...μπας και δεν τις διαβαζει σωστα?

δειτε

post-239414-0-08193600-1383066812_thumb.png

Αλλο θεμα ο ssd ειναι καινουργιος μου τον εκαναν αλλαγη με ολοκαινουργιο γιατι ο παλιος τα επαιξε.Ειμαι κομπλε ?

post-239414-0-71059900-1383067418_thumb.png

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι δεν σου αρεσει στα timings; κ εγω με xmp παιζω τις μνημες,απο default ειναι 1333 με 11CL.

στο xmp πανε οπως οι δικες σου με 1,65 βολτ.

θεμοκρασιες πανω απο 40 βαθμους διαβαζουν σωστα οι amd.Περιπου κ εγω τοσο κυμαινομαι μην ανυσηχεις.Πανω απο 65-70 δεν θελουμε να παει για μεγαλες χρονικες περιοδους.

Δημοσ.

τι δεν σου αρεσει στα timings; κ εγω με xmp παιζω τις μνημες,απο default ειναι 1333 με 11CL.

στο xmp πανε οπως οι δικες σου με 1,65 βολτ.

θεμοκρασιες πανω απο 40 βαθμους διαβαζουν σωστα οι amd.Περιπου κ εγω τοσο κυμαινομαι μην ανυσηχεις.Πανω απο 65-70 δεν θελουμε να παει για μεγαλες χρονικες περιοδους.

Δηλαδη να τις αφησω ετσι τις μνημες λες?

Οσο για την θερμοκρασια θα κανω ενα τεστ σε full load και θα ενημερωσω.

Τον ssd πως τον βλεπετε?

Δημοσ.

Δηλαδη να τις αφησω ετσι τις μνημες λες?

Οσο για την θερμοκρασια θα κανω ενα τεστ σε full load και θα ενημερωσω.

Τον ssd πως τον βλεπετε?

αν δεν εχεις errors και μπλε οθονες σε οτιδηποτε και να κανεις ναι αφησε τες.

Συνηθως το xmp ειναι αποθηκευμενο μεσα στις ραμ και στο εγγυαται ο κατασκευαστης οτι θα παιξει σωστα,παρ ολα αυτα εχω διαβασει πολλες ασυμβατοτητες.Με τις δικιες μου στο συστημα της υπογραφης δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα και εχω περασει 4ωρο memtest το καθε στικ.

Αν θες κανε κ εσυ το ιδιο.

για τον ssd παρ οτι δεν εχω νομιζω οτι εχεις πολυ καλα νουμερα.

Δημοσ.

Ο ssd στα read είναι καλά μόνο στα white είναι λίγο χαμηλά .

Τα δικά μου είναι

492,4 r / 399.7w

358.5  / 412.7

26.32  / 93.19

254.7 / 290.8  

Δημοσ.

αν δεν εχεις errors και μπλε οθονες σε οτιδηποτε και να κανεις ναι αφησε τες.

Συνηθως το xmp ειναι αποθηκευμενο μεσα στις ραμ και στο εγγυαται ο κατασκευαστης οτι θα παιξει σωστα,παρ ολα αυτα εχω διαβασει πολλες ασυμβατοτητες.Με τις δικιες μου στο συστημα της υπογραφης δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα και εχω περασει 4ωρο memtest το καθε στικ.

Αν θες κανε κ εσυ το ιδιο.

για τον ssd παρ οτι δεν εχω νομιζω οτι εχεις πολυ καλα νουμερα.

Δεν ειδα κατι περιεργο ως τωρα.

Ετρεξα prime95 σε( In -place large FFTs )  για 12 λεπτα . Δεν περασε τους 48 βαθμους.

Εδω τα αποτελεσματα

post-239414-0-71038300-1383074578_thumb.png

Ο ssd στα read είναι καλά μόνο στα white είναι λίγο χαμηλά .

Τα δικά μου είναι

492,4 r / 399.7w

358.5  / 412.7

26.32  / 93.19

254.7 / 290.8  

Εσυ ομως εχεις vertex 4  ενω ο δικος μου ο 450 εχει 310mb/s max write.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εκανα αναβαθμιση σε amd fx 8320 και ga-990xa ud3 rev 3.0 .

Επειδη δεν εχω ασχοληθει με τους amd καθολου θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες τις οποιες δεν τις ξερει καποιος ο οποιος δεν ειχε ξανα amd.

Κατι αλλο αλλαξα τα mhz των ραμ στα 1600 γιατι τις διαβαζε 1333 αλλα κατι δεν μου αρεσει για δειτε timings.

attachicon.gifram.PNG

Kατι αλλο τωρα, στο hwmonitor δειχνει υπερβολικα καλες θερμοκρασιες...μπας και δεν τις διαβαζει σωστα?

δειτε

attachicon.gifhwmonitor.PNG

Αλλο θεμα ο ssd ειναι καινουργιος μου τον εκαναν αλλαγη με ολοκαινουργιο γιατι ο παλιος τα επαιξε.Ειμαι κομπλε ?

attachicon.gifssd.PNG

Tον SSD τον τρέχεις σε AHCI MODE με τον driver της AMD ?

Δημοσ.

Δες και με κανένα άλλο πρόγραμμα τι θερμοκρασίες σου βγάζει.

Oκ θα δοκιμασω και θα ποσταρω φωτο.

Tον SSD τον τρέχεις σε AHCI MODE με τον driver της AMD ?

Ετσι νομιζω αλλα ξερεις κατι δεν μου δειχνει στο control panel κανεναν driver...Θυμαμαι ομως οτι κατι ειχε κανει install.

Nαι ο ssd ειναι σε achi mode. Μου ειχε βαλει απο μονο του τις 3 θυρες τις μητρικησ achi και τις αλλες 3 IDE.

Δεν εννοεις το catalyst control center?

Μπορειτε να με βοηθησετε γιατι εχω μπλεχτει?  Αυτο που μου λες ειναι κατι σαν το intel smart responce?

post-239414-0-71463300-1383125155_thumb.png

Δημοσ.

βασικα αλλαξε και τις υπολοιπες σε achi,στην προτελευταια καρτελα αν θυμαμαι καλα και βαζεις as sata κατι που λεει :-D

δεν νομιζω οτι θα δεις αν εχει περαστει achi amd driver πρεπει να βρισκεται μαζι με του chipset.

Δημοσ.

βασικα αλλαξε και τις υπολοιπες σε achi,στην προτελευταια καρτελα αν θυμαμαι καλα και βαζεις as sata κατι που λεει :-D

δεν νομιζω οτι θα δεις αν εχει περαστει achi amd driver πρεπει να βρισκεται μαζι με του chipset.

Θα το κανω και ξαναδοκιμαζω να δω για ταχυτητες.

Οσο για τον achi amd driver που λες εχεις δικιο τελικα ειναι μαζι με το catalyst control center.

Δημοσ.

Θα το κανω και ξαναδοκιμαζω να δω για ταχυτητες.

δεν θα αλλαξει κατι εκτος κ αν εχεις βαλει τον δισκο στις 3 τελευταιες sata ports.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...