Hal9000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Η Amazon εγκαινιάζει και επίσημα σήμερα την υπηρεσία Kindle Matchbook την οποία είχε πρωτοανακοινώσει στις αρχές ΣεπτεμβρίουΜε το Kindle MatchBook η Amazon και οι συνεργαζόμενοι εκδοτικοί οίκοι, δίνουν την ευκαιρία σε όσους αγοράζουν ή έχουν αγοράσει ήδη την έντυπη έκδοση ενός βιβλίου από την ίδια την Amazon, να προμηθευτούν με ένα μικρό ποσό την ηλεκτρονική του έκδοση. Οι τιμές είναι συγκεκριμένες και τα ηλεκτρονικά βιβλία μπορεί να κοστίζουν $2.99, $1.99, $0.99 ή να διατίθενται ακόμα και δωρεάν. Όσοι έχουν αγοράσει οποιοδήποτε βιβλίο από το Amazon, από το 1995 και ύστερα, μπορούν από σήμερα να συνδεθούν στο λογαριασμό τους και να δουν αν υπάρχει διαθέσιμη η ηλεκτρονική του έκδοση. Αν το βιβλίο περιλαμβάνεται μέσα σε αυτά που οι εκδοτικοί οίκοι έχουν προσθέσει στην υπηρεσία, τότε ο χρήστης μπορεί να το κατεβάσει σε μειωμένη τιμή. Συνολικά η υπηρεσία διαθέτει περισσότερα από 70.000 ηλεκτρονικά βιβλία, περισσότερα από ότιι υπολογιζόταν αρχικά και κάθε ηλεκτρονικό βιβλίο υποστηρίζει κανονικά τα κύρια χαρακτηριστικά του Kindle όπως το Whispersync, το X-Ray κ.α Site: Amazon
mikegad Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 πολύ έξυπνη κίνηση ,για να βγάλει ένα έξτρα χαρτζιλίκι το amazon
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εξαιρετική κίνηση, μιας και πολλοί από μας έχουν αγοράσει απ' το Amazon ντουζίνες βιβλίων τα τελευταία χρόνια και πολύ θα ήθελαν να τα έχουν και σε ηλεκτρονική μορφή. Και κυρίως σε πολύ καλή τιμή.
Angeldust Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αν έχω αγοράσει ήδη το έντυπο βιβλίο γιατί με ξαναχρεώνει? Κανονικά θα έπρεπε να είναι δωρεάν ή έστω με μια flat-rate χρέωση 0,99 για το καθένα.
damoclesword Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 καλή η κίνηση της Amazon, αν και προσωπικά έχω σωθεί με το libgen (ευλογημένος λαός οι Ρώσοι!).
21century Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Nομιζω ότι δεν έχουμε ακόμα δει την πλήρη ανάπτυξη της φιλοσοφίας που παράγει η εταιρία...
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αν έχω αγοράσει ήδη το έντυπο βιβλίο γιατί με ξαναχρεώνει? Κανονικά θα έπρεπε να είναι δωρεάν ή έστω με μια flat-rate χρέωση 0,99 για το καθένα. Μάλλον χρεώνουν τα έξοδα για την (ήδη υπάρχουσα ή μελλοντική) ψηφιοποίηση του βιβλίου. Ίσως κάποια στιγμή γίνει εντελώς τζάμπα η υπηρεσία. Το σημαντικό είναι να διευρύνουν την γκάμα των διαθέσιμων βιβλίων του MatchBook.
insomniaK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Έχοντας αγοράσει πάνω από 60 επιστημονικά βιβλία από διάφορους εκδοτικούς οίκους springer, Willey, Cambridge etc, μέσω amazon, διαπίστωσα πως ούτε ένα δεν υπάρχει στο matchbook, αν και τα περιςςότερα βιβλία διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή προς αγορά. :·( 1
gregdel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Και σε εμένα... ούτε ένα!! Και έχω αγοράσει πάρα πάρα πολλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα