OrPolyzos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Λοπόν το σενάριο έχει ως εξής. Έχω αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή 2 οθόνες 19άρες LG (όχι wide) με ανάλυση 1280x1024 (φαίνονται στη φωτό). Επειδή σύντομα θα αγοράσω 42άρα τηλεόραση και σκοπεύω να την έχω συνδεδεμένη και αυτή στο PC μέσω HDMI θα ήθελα να αλλάξω τις οθόνες μου με 24άρες wide ώστε να μπορώ να βάλω την ανάλυση στα 1920x1080 στη κάρτα γραφικών και να παίζουν και τηλεόραση και οθόνες όλες σωστά!Οι 2 οθόνες θα συνδεθούν πάνω στη κάρτα γραφικών μέσω DVI και VGA οπότε είναι απαραίτητο η οθόνη να έχει και τα δύο, HDMI δε με ενδιαφέρει. Επίσης επειδή χρησιμοποιούνται ως Dual Monitor θέλω οι δύο οθόνες να είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο για να ταιριάζουν τα πλαίσια σωστά.Για να μπορέσω να ρίξω λίγο το κόστος σκέφτηκα να βρω μια μεταχειρισμένη από αγγελία και να πάρω τη 2η από μαγαζί, αν δε βρω άλλη σε αγγελία. Προς το παρόν έχω βρει αυτή που φαίνεται να έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά, δε ξέρω για το πάνελ της βέβαια τι φοράει... BenQ-GL2450 Ποια η γνώμη σας? Γενικά θα μου προτείνατε κάποια συγκεκριμένη? Α και κάτι τελευταίο, δε νομίζω να πήγαινα σε μεγαλύτερη από 24άρα γιατί νομίζω είναι λίγο υπερβολή για dual monitor οπότε κοιτάω 23-24.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα