Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πριν λίγο έβαλα την έκδοση 13.10 και για κάποιο λόγο δεν εγκαταστάθηκε ο fash player.Παρά τις προσπάθειες μέσω firefox μονίμως μου βγάζει πως δεν υπάρχουν νέα πρόσθετα. Μέσω της adobe δεν μπορώ να τρέξω το αρχείο. Μέσω opera πάλι δεν βρίσκει πως λείπει (ως πρόσθετο). Μια βοηθεια παρακαλώ. ΥΓ:Όταν έγινε η εγκατάσταση δεν ημουν συνδεδεμένος στο internet.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Παίζει ρόλο....άνοιξε ένα τερματικό και δώσε με την σειρά: sudo apt-get update sudo apt-get install flashplugin-installer sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μου ζητάει τον κωδικό στο terminal.Δυστυχώς δε λειτουργεί τίποτα όταν πάω να τον βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Τί εννοείς δεν λειτουργεί τίποτα?Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα? Κολλάει εκεί? Τον βάζεις σίγουρα σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Όποιο πληκτρο και να πατησω δεν "γράφει".Κοινώς δεν μπορώ να γράψω τίποτα όταν είναι να μπει ο κωδικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 "γραφει", αλλα δε φαινεται. δοκιμασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καταρχην να σας ευχαριστησω για το ενδιαφέρον.Τα έκανα.Είναι φυσιολογικό αυτό: ΥΓ:Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά μέρος του πλνηκτρολογίου έχει τρελαθεί Πατάω "ν" μου τα βγάζει μαζί με το 'η'.Πατάω 'β' μαζί με το 'γ'.Πατάω shift+απόστροφο, το βγάζει.. +" Πατάω shift + =, μου βγάζει ....+". Και άλλα πολλά.Είναι λογικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Είναι φυσιολογικό αυτό: το οτι εχει πολλα πακετα για εγκατασταση? ναι, ειδικα στην αρχη παντα ετσι ειναι. (πατα y (αγγλικο) για να συνεχισει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Σε αυτό που σου βγάζει θα απαντήσεις Ν. Υπάρχει ένα πρόβλημα με το πληκρολόγιο στο 13.10 νομίζω, δεν ξέρω τι ακριβώς αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Flash player περάστηκε.Μου έβγαλε τώρα αυτό: Για το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο ξέρει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Γενικά μια και είσαι στην αρχή με το linux δοκιμασε ότι προγράμματα βάζεις να το κάνεις μέσω της εφαρμογής που έχει διανομή το software center δλδ. Ποιο εύκολο θα σου είναι σαν διαδικασία και ποιο κατανοητό. Η κονσόλα φοβίζει τους αρχάριους. Το ότι έβαλες των κωδικό και δεν φαινόταν τίποτα είναι λόγο unix παρελθόντος του linux και η ασφάλεια που χρειάζεται. Βλέπεις σε ένα περιβάλλον που θα λειτουργήσει κάποιος κονσόλα ακόμα και το να δει κάποιος δεύτερος πόσα γράμματα έχει ο κωδικός σου είναι το πρώτο βήμα για την παραβίαση του συστήματος. Για το πληκτρολόγιο και εκεί υπάρχει πρόγραμμα που το ρυθμίζεις. Για δοκίμασε να το ρυθμίσεις από εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πως να διορθώσω το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο;Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Mπήκες στο πρόγραμμα που σου είπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μπηκα μα μόνο προγράμματα έχει.Αν εννοείς να εγκαταστησω εικονικό πληκτρολόγιο, το έχω ηδη κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μάλλον εννοεί να πας στις ρυθμίσεις του συστήματος για να αλλάξει το πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα