Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η παρεμβαση μου ειχε σαν σκοπο , να γλυτωσω τον ts  απ το ξεβιδωμα της καρτας κ μονο ..

την απενεργοποιει απ την διαχειρηση συσκευων και ειναι σαν να την εβγαλε ..

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η παρεμβαση μου ειχε σαν σκοπο απ το να γλυτωσω τον ts  απ το ξεβιδωμα της καρτας κ μονο ..

την απενεργοποιει απ την διαχειρηση συσκευων και ειναι σαν να την εβγαλε ..

Οχι γιατι εχει ρευμα επανω...

Δημοσ.

ε τοτε μην την πιασει γιατι κανει τζζζζζζ

θα το παρω μια τελευταια μπας κ το καταλαβαβεις ! δεν μας ενδιαφερει λοιπον να μετρησουμε το ρευμα της καρτας, μας ενδιαφερει να βρουμε αν ο θορυβος που ακουει προερχεται απο αυτην ! απενεργοποιοντας την λοιπον σταματαει να δουλευει και μπορουμε να καταλαβουμε αν για τον θορυβο υπευθηνη ηταν η καρτα η οχι ! δε χρειαζεται λοιπον να την ξεβιδωσουμε !! ωραια ?  αναλυτικα ??

ξερω , οχι γιατι εχει ρευμα :-)

αντε καληνυχτα ..

Δημοσ.

βρε αυτο που μας νοιαζει ειναι να μην γυρναει ο ανεμηστιρας της καρτας για να δει αν βγαινει απο κει ο ηχος !  ειναι τοσο ευκολο κ απλο  να το καταλαβεις ,  μη παιδευεται τον κοσμο να ανοιγει το κουτι κ να βγαζει την καρτα χωρις κανενα λογο  ..

Δεν σταματαέι ο ανεμηστηρας αν κανεις την καρτα disable απο το device manager... δοκιμασε το και θα δεις.... η καρτα μια χαρα τροφοδοτείται και λειτουργεί κανονικά μετα το disable....  το μονο που κανει το disable ειναι να απενεργοποιησει τον driver ώστε να κρύψει έμμεσα την καρτα απο τα windows.... 

Δημοσ.

Αστον δεν καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει τροπος να κανεις την καρτα γραφικων να εχει 0 watt καταναλωση, εκτος οταν την βγαλεις απο το κουτι, οταν καταναλωνει εστω 8-10 watt σε κατασταση αναμονης μπορει να κανει ακομα θορυβο

Δημοσ.

Αστον δεν καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει τροπος να κανεις την καρτα γραφικων να εχει 0 watt καταναλωση, εκτος οταν την βγαλεις απο το κουτι, οταν καταναλωνει εστω 8-10 watt σε κατασταση αναμονης μπορει να κανει ακομα θορυβο

Αν ειναι coil whine εννοειται ότι μποριε να το κανει και με την ελάχιστη κατανάλωση... δεν έχει καμια σχέση το coil whine με τον ανεμηστήρα. 

Δημοσ.

πατε καλα βραδιατικα ?

απενεργοποιεις την καρτα κ δουλευει ο ανεμιστηρας ?  walker τρολαρεις σιγουρα ε ?

Δημοσ.

πατε καλα βραδιατικα ?

απενεργοποιεις την καρτα κ δουλευει ο ανεμιστηρας ?  walker τρολαρεις σιγουρα ε ?

Βρε αγορι μου αν δεν με πιστευεις δοκιμασε το και θα δεις... . Η απενεργοποιηση απο το device manager απενεργοποιει τον driver λεμε οχι την καρτα... 

Μη με αναγκασεις να τραβήξω βιντεο γιασ να το δεις , δοκιμασε το μονος σου...

Δημοσ.

το ανεμηστηρακι  της καρτας δε γυρναει ρε παιχτη !

ομως  , και να γυρνουσε βαζεις λιγο δακτυλακι , στιλακι ξιλακι η οτι αλλο λακι θελεις κ τον σταματας δε ξεβιδωνεις την καρτα  απο πανω ...

Δημοσ.

το ανεμηστηρακι της καρτας δε γυρναει ρε παιχτη

οκ αφου εισαι τοσο ξεροκεφαλος ωστε να το δοκιμασεις μονος σου αυριο πουρνο πουρνο θα σου ανεβασω βιντεο μπας και πιστεις. Αλλα μερικες φορες ξεκολλα ρε φιλε και εσυ λιγο απο το μυαλο σου .. Δεν ξερεις τα παντα .

Δημοσ.

εσυ νομιζεις οτι τα ξερεις ολα οχι εγω κανε ενα γκαλοπ εδω κ θα τοδεις ! στο θεμα μας τωρα εσυ θα ξεβιδωνες την καρτα η θα σταματουσες τον ανεμιστηρα μεεναν στιλο? παρεα με τον regek καντε το  ..   καλες ταλαιπωριες στον ts ευχομαι !

να του προτεινετε και κατσαβιδακι για τις βιδες μην ξεχασετε :-)

Δημοσ.

εσυ νομιζεις οτι τα ξερεις ολα οχι εγω κανε ενα γκαλοπ εδω κ θα τοδεις ! στο θεμα μας τωρα εσυ θα ξεβιδωνες την καρτα η θα σταματουσες τον ανεμιστηρα μεεναν στιλο? παρεα με τον regek καντε το  ..   καλες ταλαιπωριες στον ts ευχομαι !

Εσυ κατανοεις ότι ο ανεμηστηρας δεν έχει καμια σχέση με το coil whine...??? 

Χμμμ και ξαφνικα το αλλαξαμε το παραμυθακι και το disable εγινε δαχτυλάκι... γτ αραγε?? 

Δημοσ.

Εσυ κατανοεις ότι ο ανεμηστηρας δεν έχει καμια σχέση με το coil whine...??? 

Χμμμ και ξαφνικα το αλλαξαμε το παραμυθακι και το disable εγινε δαχτυλάκι... γτ αραγε?? 

γιατι γυρναει τοσο ανεπαισθητα που οχι coil whine αλλα ο παραμικρος θορυβος δεν ακουγεται !

ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ coil whine

ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ!

Δημοσ.

Ρεσυ maumaus.. Απαξ και δε βγει η κάρτα απο πάνω θα συνεχίσει να τροφοδοτητε ότι και να κάνεις απο τα windows. Αμα είναι coil whine πρέπει να βγει απο το κουτί εντελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...