Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο προχθες αρχισε να κανει εναν παραξενο ηχο ο υπολογιστης. Κατι σαν buzzing ή ηχος που μοιαζει οπως του ρευματος σε καποιες περιπτωσεις.

Ο ηχος δεν σταματαει καθολου αλλα μολις βαλω κατι σαν το msi kombustor,δηλαδη κατι που θα χρησιμοποιησει το gpu ο ηχος μειωνεται δραστικα και ισα ισα που ακουγεται αμα παω κοντα. Δηλαδη οταν βαζω καποιο παιχνιδι ο ηχος μειωνεται αρκετα. 

Ειναι της καρτας ή του τροφοδοτικου το προβλημα? (το psu το εχω κοντα 3 χρονια)

Επεξ/σία από RoS23
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φιλε  δεν ειναι καθολου κατανοητο ετσι οπως το γραφεις , αν θελεις προσπαθησε ξανα να πεις πιο ειναι το προβλημα !

οσο αναφορα τον ηχο που χαμηλωνει οταν παιζεις κοιτα την φωτο που σου στελνω και τσεκαρε μηπως το φτιαξεις απο κει

Δημοσ.

φιλε  δεν ειναι καθολου κατανοητο ετσι οπως το γραφεις , αν θελεις προσπαθησε ξανα να πεις πιο ειναι το προβλημα !

οσο αναφορα τον ηχο που χαμηλωνει οταν παιζεις κοιτα την φωτο που σου στελνω και τσεκαρε μηπως το φτιαξεις απο κει

Δεν εννοω αυτον τον ηχο..εννοω το buzzing που ελεγα οτι εκανε.

Πιστευω και εγω πως ειναι coil whine αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ενα ακομα στοιχειο ειναι οτι ο ηχος χειροτερευει μολις βγαλω το overclock και το βαλω σε 925/1250. Μολις ανεβασω σε 1180/1600 με 1.25v ο ηχος μειωνεται παρα πολυ.

Δημοσ.

Δεν εννοω αυτον τον ηχο..εννοω το buzzing που ελεγα οτι εκανε.

οκ γι αυτο σου ειπα δε καταλαβα τι εννοεις !

το coli whine που σου ειπε ο φιλος ειναι απ το τροφοδοτικο , μπορεις ευκολα να ακουσεις αν προερχεται απο αυτο ..

• Like 1
Δημοσ.

To choil whine μποριε να είναι ειτε απο το τροφοδοτικο είτε απο την καρτα...

Ανοιξε το κουτι σου και ακου απο κοντα μπας και καταλαβεις απο που έρχεται...

Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες ο ηχος ερχεται απο την καρτα γραφικων.

Βγαλε την καρτα γραφικων απο το κουτι και κανε boot με την onboard, για να δεις απο που ερχεται ο ηχος και αν ακουγεται ακομη.

Δημοσ.

βρε αυτο που μας νοιαζει ειναι να μην γυρναει ο ανεμηστιρας της καρτας για να δει αν βγαινει απο κει ο ηχος !  ειναι τοσο ευκολο κ απλο  να το καταλαβεις ,  μη παιδευεται τον κοσμο να ανοιγει το κουτι κ να βγαζει την καρτα χωρις κανενα λογο  ..

κανει αυτο που του διχνω στην φωτο και η καρτα τουμπεκιαζεται !! δε δουλευει ! γιοκ !

Δημοσ.

βρε αυτο που μας νοιαζει ειναι να μην γυρναει ο ανεμηστιρας της καρτας για να δει αν βγαινει απο κει ο ηχος !  ειναι τοσο ευκολο κ απλο  να το καταλαβεις ,  μη παιδευεται τον κοσμο να ανοιγει το κουτι κ να βγαζει την καρτα χωρις κανενα λογο  ..

κανει αυτο που του διχνω στην φωτο και η καρτα τουμπεκιαζεται !! δε δουλευει ! γιοκ !

To choil whine μποριε να είναι ειτε απο το τροφοδοτικο είτε απο την καρτα...

Ανοιξε το κουτι σου και ακου απο κοντα μπας και καταλαβεις απο που έρχεται...

Δεν ξερουμε τι ηχος ειναι, ειναι ο μονος τροπος να δεις απο που ερχεται ο ηχος, αν ο ts ηξερε τι πρεπει να κανει δεν θα ζητουσε βοηθεια

Δημοσ.

ναι να ανοιξει το κουτι κ γω του το ειπα στο πρωτο μου μνμ  ! πως θα ακουσει απο που ακουγεται ?

οχι ομως να βγαλει την καρτα απ το κουτι , δε χρειαζεται ..

Δημοσ.

ναι να ανοιξει το κουτι κ γω του το ειπα στο πρωτο μου μνμ  ! πως θα ακουσει απο που ακουγεται ?

οχι ομως να βγαλει την καρτα απ το κουτι , δε χρειαζεται ..

Η σωστη δουλεια ετσι γινεται, μην σπαμαρουμε το τοπικ, ας κανει οτι θελει ο ts...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...