Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα από μάντρα...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω διαβασει απο αυτους που ασχολουνται-τρεχουν αυτα που γραψα.
οπως π.χ. οτι το αγωνιστικο της αστυνομιας το ειχαν με απλο τρειλερ δεμενο σε κρατικο rav...

Επεξ/σία από kage
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω εχω διαβασει απο αυτους που ασχολουνται-τρεχουν αυτα που γραψα.

οπως π.χ. οτι το αγωνιστικο της αστυνομιας το ειχαν με απλο τρειλερ δεμενο σε κρατικο οκταβια...

Και ως γνωστόν οι Έλληνες αστυνομικοί ποτέ δεν κάνουν πράγματα που απαγορεύονται, είναι υπόδειγμα νομιμότητας...

Αν είχες διαβάσει πάντως από αυτούς που ασχολούνται-τρέχουν θα ήξερες με ποιες προϋποθέσεις επιτρέπεται. Εσύ αντιθέτως ποστάρεις links που βρήκες με αναζήτηση στο google χωρίς καν να τσεκάρεις το περιεχόμενο τους. Όπως πχ στο post #14 που το link που έβαλες έχει την επίμαχη υπουργική απόφαση που επιτρέπει την μεταφορά αγωνιστικών οχημάτων ΜΟΝΟ με επαγγελματικά ΦΙΧ:

Τα κρατικά οκτάβια δεν ξέρω πως ακριβώς χαρακτηρίζονται, αλλά σίγουρα δεν είναι χαρακτηρισμένα σαν επαγγελματικά ΦΙΧ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προφανως και τρολλαρεις

Επίσης τα φορτηγά συνεργείων ποτέ δε μπορούσαν να μεταφέρουν αυτοκίνητα, δεν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό.

Η απόφαση του υπουργείου δεν έχει ασάφεια απλά αναφέρεται μόνο στα φορτηγά που στο αντικείμενο της δραστηριότητας τους περιέχεται το αγωνιστικό αυτοκίνητο (συνεργεία, αντιπροσωπείες κλπ).>>http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=238

εγραψα επικρατουσε και επικρατει μια ζουγκλα στο θεμα...και βαλα 3-4 ΣΧΕΤΙΚΑ λινκς για του λογου το αληθες.

αρκετοι συμμετεχοντες χρονια ολοκληρα τα μεταφερουν με ιχε και δεν ασχολουνται παραπερα.

για να δωσω εμφαση στο μπαχαλο εγραψα το σκηνικο με τον νιωρα-αστυνομια.

y.g.οτι και να απαντησεις δεν προκειτε να ασχοληθω δεν ξερω τι εχεις στο νου σου και κοντραρεις-τρολαρεις οπως θες πες το και δεν με αφορα.ασε να κρινουν οσοι το διαβασουν(γιατι ακομη και αυτος που το ψαχνε δεν ξανασχοληθηκε εδω και μερες)

Επεξ/σία από kage

προφανως και τρολλαρεις

Η απόφαση του υπουργείου δεν έχει ασάφεια απλά αναφέρεται μόνο στα φορτηγά που στο αντικείμενο της δραστηριότητας τους περιέχεται το αγωνιστικό αυτοκίνητο (συνεργεία, αντιπροσωπείες κλπ).>>

εγραψα επικρατουσε και επικρατει μια ζουγκλα στο θεμα...και βαλα 3-4 ΣΧΕΤΙΚΑ λινκς για του λογου το αληθες.

αρκετοι συμμετεχοντες χρονια ολοκληρα τα μεταφερουν με ιχε και δεν ασχολουνται παραπερα.

για να δωσω εμφαση στο μπαχαλο εγραψα το σκηνικο με τον νιωρα-αστυνομια.

Γιατί απαντάς σε μένα πως η υπουργική απόφαση δεν έχει ασάφεια? Υποστήριξα εγώ κάτι τέτοιο? Εσύ μίλησες για "μπάχαλο" υπονοώντας ασάφεια των νόμων, όχι εγώ.

Επίσης αν διάβαζες λίγο καλύτερα την υπουργική απόφαση, θα έβλεπες ότι δεν ισχύει το "αναφέρεται μόνο στα φορτηγά που στο αντικείμενο της δραστηριότητας τους περιέχεται το αγωνιστικό αυτοκίνητο (συνεργεία, αντιπροσωπείες κλπ)" που έγραψες. Αναφέρεται γενικώς σε ΦΙΧ, με λίγα λόγια είναι άσχετο το αντικείμενο εργασιών της επιχείρησης που κατέχει το ΦΙΧ, δεν έχει διαφορά είτε ανήκει σε συνεργείο ή σε εκκενώσεις βόθρων πχ.

Επίσης το σημείωμα έλξης βγαίνει με ισχύ ενός έτους μόνο για τρέιλερ ιδιοκτησίας του ιδιοκτήτη του αγωνιστικού. Συνεπώς αν ο ιδιοκτήτης του αγωνιστικού δεν έχει δικό του τρέιλερ απλά δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί το αγωνιστικό του με ξένο τρέιλερ.

Και επειδή βλέπεις επιλεκτικά όσα γράφω, θα σου ξανακάνω quote το αρχικό μου σχόλιο επί του θέματος στο συγκεκριμένο νήμα:

Πρώτα από όλα απαγορεύεται η μεταφορά αυτοκινήτου με τρέιλερ, εκτός αν πρόκειται για αγωνιστικό που ρυμουλκείται από επαγγελματικής χρήσης όχημα εφοδιασμένο με την αντίστοιχη άδεια.

Όσο για το ότι οι αγωνιζόμενοι μεταφέρουν με ΙΧΕ είναι γεγονός, όπως γεγονός είναι το ότι συχνά πυκνά τρώνε κλήσεις της τάξεως των 2000€ για την παρανομία τους. Και μετά όσοι είχαν τις γνωριμίες έβαζαν ανθρώπους της ΕΛΠΑ για να τους σβήσουν τις κλήσεις.

Και τέλος, το παράδειγμα με το αγωνιστικό της αστυνομίας που το τραβούσε κρατικό οκτάβια(που στην πορεία έγινε RAV) είναι άσχετο, πιστεύεις ότι υπήρχε έστω και μια περίπτωση στο εκατομμύριο να βεβαιωθεί παράβαση?

y.g.οτι και να απαντησεις δεν προκειτε να ασχοληθω δεν ξερω τι εχεις στο νου σου και κοντραρεις-τρολαρεις οπως θες πες το και δεν με αφορα.ασε να κρινουν οσοι το διαβασουν(γιατι ακομη και αυτος που το ψαχνε δεν ξανασχοληθηκε εδω και μερες)

Ok, ας κρίνουν οι άλλοι ποιος είναι αυτός που τρολάρει

Καλημέρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...