polixros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα!Έχω ένα Kia Picanto 1100cc μοντέλο του 2006 και θέλει νέα λάστιχα.Οι κανονικές διαστάσεις που φοράει είναι 165/60/14 αλλά μου είπαν ότι μπορεί να φορέσει και 165/65/14(είναι πιο φθηνά σε αυτή τη διάσταση) χωρίς να έχει πρόβλημα.Ισχύει αυτό?Και αν ναι έχετε να μου προτείνετε κάτι?Το αμάξι το κυκλοφορώ αρκετά οπότε ψάχνω κάποιο καλό λάστιχο και όχι κάτι "οικονομικό".Ευχαριστώ πολύ!
Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 ποσο πιο φτηνα? γιατι θα εχεις προβληματα μετα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα εχεις προβλημα. Πιο συγκεκριμενα, οι τροχοι σου θα αυξηθουν σε διαμετρο κατα 1,6cm, οταν το κοντερ σου θα δειχνει 100 θα πηγαινεις με 103 και θα εχεις 3% χειροτερη επιταχυνση. Εντελως αμελητεες αλλαγες για ενα μικρο αμαξακι πολης 1100 κυβικων. PS: Eλπιζω απο το 2006 να του εχεις ξανα-αλλαξει ελαστικα
polixros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Η διαφορά στην τιμή είναι περίπου 60-70 ευρώ (για την 4άδα)σε ίδια λάστιχα. Ναι είναι η 3η φορά που του αλλάζω. Απλά θα ήθελα και μια γνώμη για το πια να επιλέξω . Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
tomasss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα το ψηλώσεις με 65αρι προφιλ με ότι αυτό συναπέγεται στην οδηγική συμπεριφορά : Μεγαλύτερες κλίσεις στις στροφές, χειρότερη αεροδυναμική άρα και κατανάλωση, λιγότερη πληροφόρηση στο τιμόνι. Μοναδικό πλεονέκτημα η καλύτερη απόσβεση των κραδασμών από τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2013 από tomasss
Ntinaras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 επισης μεγαλυτερο βαρος στη ροδα,αρα και μεγαλυτερη καταναλωση (μικρη διαφορα μεν) 1
polixros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 οκ! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Μάλλον καταλήγω στην κανονική διάσταση (165\60\14). Από μάρκες έχω δει αυτά : Continental Eco Contact 3 Hankook Kinergy Eco K425 Goodyear DuraGrip Vredestein Sportrac 5 Michelin Energy E3B. Έχετε να μου προτείνετε κάτι γι'αυτά ?
tomasss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Τα Continental Eco Contact 3 τα είχα παλιότερα στο 1000αρι μου ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο. Είναι καλά με έμφαση την άνεση, στο βρεγμένο όμως πολύ μέτρια. Τα τελευταία 2 χρόνια όμως έχω τα Uniroyal RainExpert και είναι το κάτι άλλο σε όλα. Ρίξτα μια ματιά, ίδια τιμή βγαίνουν περίπου. http://www.uniroyal-tyres.com/www/uniroyal_tires_de_en/themes/summertires/rainexpert/rainexpert.html
NickTG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να σου πω για τα υπόλοιπα αλλά από τα Hankook που τα έχω 1.5 χρόνο δεν έχω παράπονο. Και με χρήση όχι ιδιαίτερα οικολογική.
polixros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Τα Continental Eco Contact 3 τα είχα παλιότερα στο 1000αρι μου ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο. Είναι καλά με έμφαση την άνεση, στο βρεγμένο όμως πολύ μέτρια. Τα τελευταία 2 χρόνια όμως έχω τα Uniroyal RainExpert και είναι το κάτι άλλο σε όλα. Ρίξτα μια ματιά, ίδια τιμή βγαίνουν περίπου. http://www.uniroyal-tyres.com/www/uniroyal_tires_de_en/themes/summertires/rainexpert/rainexpert.html Δεν μπορώ να σου πω για τα υπόλοιπα αλλά από τα Hankook που τα έχω 1.5 χρόνο δεν έχω παράπονο. Και με χρήση όχι ιδιαίτερα οικολογική. Ευχαριστώ για τις συμβουλές!Η αλήθεια είναι ότι το βρεγμένο είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο...Υπάρχει και κάποιο άλλο λάστιχο που να μπορώ να εμπιστευτώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα