Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ενας φιλος μου ειπε να μεταστρεψω τον σκληρο μου δισκο σε gpt για να μπορεσει ο υπολογιστης μου να τον αναγνωρισει (αφου τον εβγαλα και φορματαρα τον σκληρο δισκο των windows), τον δευτερο δισκο (3Tb αυτον που εχω πανω τα δεδομενα μου) θελω να τον ξανα βαλω πισω στον τοπο του αλλα φοβαμαι γιατι θα χασω τα δεδομενα μου (αρχεια mkv-avi formats files) ετσι ρωτησα ενα φιλο και μ ειπε να τον μετατρεψω σε GPT γιατι ο υπολογιστης μου μονο 1Tb μπορει να δεκτη :(.Επισης μου ειπε να εγκαταστησω και την νεοτερα εκδοση του προγραμματος intel rapid storage technology  το οποιο και εγκαταστησα. τωρα το θεμα μου εμενα ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ επειδη την ξανα πατησα ετσι και νομιζα οτι ηταν προβλημα των αρχειων που δεν δουλευαν ενω δεν ηταν ετσι και τα ξανα κατεβασα ενα μηνας μου πειρε, Για να μην εχω τα ιδια παρατραγουδα θα ηθελα να ρωτησω αρχικα πως γινεται αυτη η μετατροπη και κατα δευτερο θα χασω τα δεδομενα μου ;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και για τον χρονο.

Δημοσ.

http://www.sevenforums.com/tutorials/26193-convert-mbr-disk-gpt-disk.html

Δεν γίνεται χωρίς να τα χάσεις όλα.

Αυτήν την στιγμή, αν δεν είναι ο δίσκος σε gpt,και έχεις γράψει πάνω από τα 2tb που είναι το όριο του παλιού mbr ήδη  έχεις χάσει αρχεία...

(Επειδή νομίζει ότι είναι 3 αλλά είναι μόνο 2 tb μετά τα 2 αρχίζει να ξανά γράφει πάνω από τα παλιά. )

• Like 1
Δημοσ.

http://www.sevenforums.com/tutorials/26193-convert-mbr-disk-gpt-disk.html

Δεν γίνεται χωρίς να τα χάσεις όλα.

Αυτήν την στιγμή, αν δεν είναι ο δίσκος σε gpt,και έχεις γράψει πάνω από τα 2tb που είναι το όριο του παλιού mbr ήδη  έχεις χάσει αρχεία...

(Επειδή νομίζει ότι είναι 3 αλλά είναι μόνο 2 tb μετά τα 2 αρχίζει να ξανά γράφει πάνω από τα παλιά. )

Την καλημερα μου φιλε μου. Πανω στον παλιο μου υπολογιστη που ειναι 5 χρονων τωρα βλεπει σκληρο δισκο 3Tb μια χαρα χωρις προβλημα εχει και επεξεραστη intel core 2 quad. ενω αυτος ο υπολογιστης που εχω αυτο τον σκληρο δισκο εχει επεξεραστη intel core i7 και δεν βλεπει σκληρο δισκο περα των 1.5Tb απο οσο διαβασα στο φορουμ του. Γιατι γινεται αυτο ;

Σε ευχαριστω εκ των προτερων να σαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...