Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως είναι κορυφή και έχουν μείνει ελάχιστα (περίπου 39 νομίζω)! Εδώ είναι και η σελίδα για order. http://www.massluminosity.com/mouse/order.php βάζεις και αυτόν τον κωδικό gt10percent για ένα 10 % discount, διαλέγεις και που θα πάει η αποστολή κτλ κτλ.   

Δημοσ.

Από εμένα ανετότατα ναι!

Μην με παρεξηγήσετε, δεν παίρνω τίποτα ποσοστά κτλ. από αυτούς αλλά το ποντίκι τα σπάει!!!  

Δημοσ.

Μωρέ, ποσοστά θα έπρεπε να παίρνεις μόνο και μόνο για τον ενθυσιασμό σου, με κατάφερες. :-D Το τσίμπησα πριν από λίγο, αν και το ζαχάρωνα μέρες.

Off topic: Είχες κανένα πρόβλημα στην πληρωμή με paypal; Το έχω απορία αν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο, έμπαινα στο λογαριασμό μου για να εκτελέσω την πληρωμή και μου έβγαζε μήνυμα λάθους και να διαλέξω κάποια άλλη μέθοδο πληρωμής από τον πωλητή. Αφού δοκίμασα αρκετές φορές, μπήκα και έβαλα κατευθείαν τα στοιχεία της κάρτας μου στο paypal και πέρασε... Έκανα πριν από μερικές μέρες μια αναβάθμιση που ζητούσε για security questions κτλ κτλ, αλλά δε νομίζω ότι φταίει αυτό, έχω αγοράσει κάτι ψιλά από ebay στο ενδιάμεσο...

Δημοσ.

'Όχι έκανα αυτό που έκανες εσύ αλλά με την πρώτη φορά πέρασε! Μπορεί και να κολλούσε ίσως. Πάντως 24/10 ξεκίνησε από Ντάλας-26/10 έφυγε από Σικάγο και 01/11 ήταν στο σπίτι μου!

Δημοσ.

Τί στο καλό; Έχει πρόβλημα ο λαγαριασμός μου μόνο για αυτόν τον πωλητή; Οπότε πρέπει να περιμένω κάποιο mail από Luminocity δηλαδή για την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Μετά από πόσες μέρες σου ήρθε το μήνυμα;

Με συγχωρείς που σε πρήζω αλλά με τα του paypal, σκέφτομαι μήπως και πάει κάτι στραβά... Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Δημοσ.

Και oficially τα ποντίκια εξαντλήθηκαν. Να το ευχαριστηθούν όλοι όσοι το πρόλαβαν (εγώ τουλάχιστον σίγουρα)! 

Παρακαλώ να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην επικεφαλίδα,ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...