vrwmiaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ρε μαν ψαχνομαι να παρω ασυρματο και με εβαλες στα φυτυλια να πουμε
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Πάντως είναι κορυφή και έχουν μείνει ελάχιστα (περίπου 39 νομίζω)! Εδώ είναι και η σελίδα για order. http://www.massluminosity.com/mouse/order.php βάζεις και αυτόν τον κωδικό gt10percent για ένα 10 % discount, διαλέγεις και που θα πάει η αποστολή κτλ κτλ.
barman_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 ωραιο το μαουσακι λες να ειναι καιρος να αλλαξω το 11ετιας microsoft intelli μου??
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Από εμένα ανετότατα ναι! Μην με παρεξηγήσετε, δεν παίρνω τίποτα ποσοστά κτλ. από αυτούς αλλά το ποντίκι τα σπάει!!!
agriokatsiko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μωρέ, ποσοστά θα έπρεπε να παίρνεις μόνο και μόνο για τον ενθυσιασμό σου, με κατάφερες. Το τσίμπησα πριν από λίγο, αν και το ζαχάρωνα μέρες. Off topic: Είχες κανένα πρόβλημα στην πληρωμή με paypal; Το έχω απορία αν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο, έμπαινα στο λογαριασμό μου για να εκτελέσω την πληρωμή και μου έβγαζε μήνυμα λάθους και να διαλέξω κάποια άλλη μέθοδο πληρωμής από τον πωλητή. Αφού δοκίμασα αρκετές φορές, μπήκα και έβαλα κατευθείαν τα στοιχεία της κάρτας μου στο paypal και πέρασε... Έκανα πριν από μερικές μέρες μια αναβάθμιση που ζητούσε για security questions κτλ κτλ, αλλά δε νομίζω ότι φταίει αυτό, έχω αγοράσει κάτι ψιλά από ebay στο ενδιάμεσο...
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 'Όχι έκανα αυτό που έκανες εσύ αλλά με την πρώτη φορά πέρασε! Μπορεί και να κολλούσε ίσως. Πάντως 24/10 ξεκίνησε από Ντάλας-26/10 έφυγε από Σικάγο και 01/11 ήταν στο σπίτι μου!
agriokatsiko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Τί στο καλό; Έχει πρόβλημα ο λαγαριασμός μου μόνο για αυτόν τον πωλητή; Οπότε πρέπει να περιμένω κάποιο mail από Luminocity δηλαδή για την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Μετά από πόσες μέρες σου ήρθε το μήνυμα; Με συγχωρείς που σε πρήζω αλλά με τα του paypal, σκέφτομαι μήπως και πάει κάτι στραβά... Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
STORM1978 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μην ανησυχείς θα έρθει. Το δικό μου πρέπει να ήρθε μέσα στην ίδια μέρα.
STORM1978 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Και oficially τα ποντίκια εξαντλήθηκαν. Να το ευχαριστηθούν όλοι όσοι το πρόλαβαν (εγώ τουλάχιστον σίγουρα)! Παρακαλώ να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην επικεφαλίδα,ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα