Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ημουν πιτσιρικας, με βαση τα οσο λιγα ειχα δει, καθως και με αυτα που μαρεσαν τα εβλεπα και τα ξαναβλεπα, θυμομουν με μεγαλη λεπτομερεια τις ταινιες, απομνημονευα διαλογους και τα σχετικα. Τωρα πλεον με τις χιλιαδες ταινιες και σειρες που βλεπω δεν θυμαμαι τιποτα. Συνειδητοποιω πως ζω στην στιγμη στο συγκεκριμενο θεμα. Εν μερη ειναι καλο γιατι μπορεις να ξαναβλεπεις ταινιες που θυμασαι οτι σαρεσαν και να ναι σαν να τις βλεπεις πρωτη φορα, αλλα απο κει και περα γενικοτερα ειναι σαν να μην το χεις ζησει. Θυμαμαι παλιοτερα που λεγαμε, ρε εχεις δει αυτην την ταινια. Ναι γινεται το ενα και το αλλο και το παραλλο. Τωρα απανταω σε φαση ναι την εχω δει αλλα μη με ρωτησεις δεν θυμαμαι τιποτα απο οσα γινονται. Δηλαδη το ζεις και το ξεχνας. Ειναι σαν ακαταλλογιστος χρονος. Περα απο το οτι δεν μπορεις να συμμετεχεις σε μια συζητηση και να προσφερει αποψη αν εχει περασει λιγος χρονος, επιπλεον με μελαγχολει το γεγονος πως σε δραματικο-κοινωνικες ταινιες, τις οποιες ανελυα και θυμαμαι τις οποιες νεε σκεψεις και ιδεες ειχα αποκτησει απο την ολη κινηματογραφικη εμπειρια χανονται και αυτες. Memory you're an elusive whore!

Το παθαινετε και σεις αυτο και πως νιωθετε?

Δημοσ.

Ναι, το παθαίνω αλλά όχι στο βαθμό που περιγράφεις. Μπορεί να μη θυμάμαι πλέον απ' έξω όλες τις ατάκες όπως ήξερα στο Commando για παράδειγμα (You're a funny guy Sully, I like you. That's why I'm going to kill you last.) αλλά τη γενική εικόνα την κρατάω. Στις ταινίες που μου αρέσουν εννοείται, τις υπόλοιπες τις διαγράφω από την πεπερασμένη μνήμη μου.

Δημοσ.

εγω εαν μου πεις λιγο την πλοκη  ή περασουν λιγα λεπτα για να επεξεργαστω τον τιτλο και την εχω δει θα θυμηθω μερικες λεπτομεριες (μαζι με το τελος και οτι εγινε αλλα οχι ατακες... πολυ σπανια θυμαμαι ατακες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...