Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω i3 3220 msi gt 640 2gddr3 8g ram ddr3 1600mhz,μπορω να παιξω παιχνιδια οπως pro 14,fast and furious,resident evil και καποια ισως ποιο απαιτητικα?η τσαμπα κοπος?αν παρω μια gtx560ti boost θα δω τρελη διαφορα?

γεια σας εχω i3 3220 msi gt 640 2gddr3 8g ram ddr3 1600mhz,μπορω να παιξω παιχνιδια οπως pro 14,fast and furious,resident evil και καποια ισως ποιο απαιτητικα?η τσαμπα κοπος?αν παρω μια gtx560ti boost θα δω τρελη διαφορα?

ι3 3220 

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου ειναι μια χαρά,εγω τον είχα με μια GTX670 PE και έσκιζε σε ολα τα παραπάνω παιχνίδια που ανέφερες.

Ναι αν αλλάξεις κάρτα γραφικών εφόσον στο επιτρέπει και το τροφοδοτικό σου οι διαφορές θα είναι μεγάλες.

Αν την θέλεις κυρίως για παιχνίδια δες μια απο τις υλοποιήσεις που δινουν 3 χρονια εγγύηση στις καινούριες  AMD ωστε να γλυτώσεις χρήματα.

Αν σ'ενδιαφερουν και αλλα πράγματα οπως editing klp πες μας πόσα χρηματα διαθέτεις να σου κάνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση σε nVidia.

Δημοσ.

ι3 3220 

Μπορεις να παιξεις τα παντα σε full hd αναλυση, τωρα αν μερικες ρυθμισεις δεν ειναι στο full δεν το καταλαβαινεις στην πραξη . κρατα τα λεφτα σου ;)

Δημοσ.

Μπορεις να παιξεις τα παντα σε full hd αναλυση, τωρα αν μερικες ρυθμισεις δεν ειναι στο full δεν το καταλαβαινεις στην πραξη . κρατα τα λεφτα σου ;)

Αν ισχυε αυτό θα ειμασταν όλοι με καρτες των 50 - 60Ε 

• Like 1
Δημοσ.

Αν ισχυε αυτό θα ειμασταν όλοι με καρτες των 50 - 60Ε 

μια χαρα ισχυει , εγω εχω 2 μηχανηματα το ενα τερας και το αλλο περιπου στα χαρ/κα που εχει το παιδι εδω. μια χαρα παιζω και το nba 2k14, pes 2014, Battlefield 4 . 

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα,εε ενταξει ξερω οτι ειναι λιγο για τα μπαζα η καρτουλα,ενω γνωριζω απο τα υπολοιπα κομματια του υπολογιστη εκει την πατισα μιας και δεν παιζω παιχνιδια!θα δοκιμασω να παιξω και θα δω!αλα για κατι ποιο future proof σκεφτομουνα να αλλαζα τον i3 με i5-3470 και gt640 με gtx650ti boost ετσι ωστε να μου κρατησει καιρο!θελω καρτα απο nvidia μια και συνδεω 3 οθονες ταυτοχρονα και με amd που ειχα δοκιμασει παλιοτερα ειχα προβλημα!τροφοδοτικο εχω ενα consair 600 απλο!!!αρα καρτουλα 100-200!

Δημοσ.

καλημερα,εε ενταξει ξερω οτι ειναι λιγο για τα μπαζα η καρτουλα,ενω γνωριζω απο τα υπολοιπα κομματια του υπολογιστη εκει την πατισα μιας και δεν παιζω παιχνιδια!θα δοκιμασω να παιξω και θα δω!αλα για κατι ποιο future proof σκεφτομουνα να αλλαζα τον i3 με i5-3470 και gt640 με gtx650ti boost ετσι ωστε να μου κρατησει καιρο!θελω καρτα απο nvidia μια και συνδεω 3 οθονες ταυτοχρονα και με amd που ειχα δοκιμασει παλιοτερα ειχα προβλημα!τροφοδοτικο εχω ενα consair 600 απλο!!!αρα καρτουλα 100-200!

Μην αλλάξεις τον επεξεργαστή προς στιγμήν,άκουσε με αν δεν έχεις εφαρμογές που να χρειάζονται πολλούς πυρήνες οπωσδήποτε.. και αφού θέλεις nVidia ανέβασε λίγο το ποσόν από την εξοικονόμηση αυτή και πήγαινε στην GTX 760 .

http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html

Δημοσ.

μια χαρα ισχυει , εγω εχω 2 μηχανηματα το ενα τερας και το αλλο περιπου στα χαρ/κα που εχει το παιδι εδω. μια χαρα παιζω και το nba 2k14, pes 2014, Battlefield 4 . 

Αντε για pes και nba να το δεχτω... αλλα να μου βάζεις και το bf4 στην εξίσωση είναι το λιγοτερο ατυχές...  Οι εκπτώσεις που πρέπει να κανεις στα details και στις αναλυσεις για να το παίξεις ανεκτά είναι παραπανω απο αισθητές στο μάτι....  Εκτος και αν υπονοεις βεβαια ότι όλοι οσοι πανε και σκανε 250 - 400 Ε για μια καρτα είναι ηλίθιοι!

Οτι ειπε ο Movie , κρατα το επεξεργαστή σου μια χαρα αντέχει ακομη.. και ριξε τα χρήματα σε καρτα γραφικών.... μεγαλύτερη βελτιωση θα δεις με την καρτα στα παιχνιδια παρα με τον επεξεργαστή. 

Δημοσ.

τον επεξεργαστη τον θελω για να κρατησω το συστημα παραπανω καιρο πιστευω οτι ο i5-3470 δεν θα εχει προβλημα ουτε σε παιχνιδια ουτε σε εφαρμογες για καποια χρονια ακομα!δεν ειμαι gamer αλλα θελω να εχω κατι που αν χρειαστει να μπορει να ανταπεξελθει!

Δημοσ.

Η διαφορά προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε είναι περισσότερο στο μυαλό σου όχι αδίκως παρά στην απτή πραγματικότητα.

Εσύ είσαι ο άρχοντας του μηχανήματος σου και εσυ αποφασίζεις όμως, εμείς απλά διατυπώνουμε απόψεις και λέμε οτι είναι κρίμα να θυσιάσεις οικονομικούς πόρους από την κάρτα γραφικών και να τα διαθέσεις αλλού..

Για να γίνω πιο κατανοητός στην μια περίπτωση είναι όπως λες "αν χρειαστεί" και στην άλλη "σίγουρα θα χρειαστεί".

Δημοσ.

φυσικα και καταλαβαινω τι λετε και οτι εχετε δικιο!δεν πηρα τον i5 τοτε γιατι δεν εφταναν τα λεφτα γι αυτο και τον θελω τωρα!η gtx-760 με ταβανι τα 250 ειναι λοιπον οτι καλυτερο?θα μου κρατησει τουλαχιστον 2 χρονια?επισης υπαρχει καποια αλλη υλοποιηση που να περνει 4 οθονες χωρις display port?και κατι τελευταιο εαν βαλω i5 αυτοματα θα εχω και pci express 3 θα υπαρξει καποια διαφορα εστω και μικρη?

Δημοσ.

φυσικα και καταλαβαινω τι λετε και οτι εχετε δικιο!δεν πηρα τον i5 τοτε γιατι δεν εφταναν τα λεφτα γι αυτο και τον θελω τωρα!η gtx-760 με ταβανι τα 250 ειναι λοιπον οτι καλυτερο?θα μου κρατησει τουλαχιστον 2 χρονια?επισης υπαρχει καποια αλλη υλοποιηση που να περνει 4 οθονες χωρις display port?και κατι τελευταιο εαν βαλω i5 αυτοματα θα εχω και pci express 3 θα υπαρξει καποια διαφορα εστω και μικρη?

Επρεπε να ειχες αγορασει αρχικα celeron ή pentium, λοιπον, στα μισα χρηματα του i3. Tωρα ειναι ανουσιο να τον  αλλαξεις, οπως σου λενε τα παιδια, διεθεσε το ποσο μονο για καρτα. Εξ' αλλου οσο ειναι να κρατησει ο i3 3220, τοσο θα κρατησει και ο i5 3470. Ο moviemaker εχει δικιο, πολυ πιο πιθανο να χρειαστεις δυνατοτερη καρτα απο την 650ti boost.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα λοιπον οπως ολα δειχνουν μεχρι δευτερα θα παραγγειλω την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513627 ειναι οκ?σε σχεση με την r9 270x ειναι ανωτερη?τροφοδοτικο εχω consair builder series 600 80+ θα δουλευει οκ?και μια τελευταια ερωτηση αν αλλαξω τον i3 με i5 3470 αξιζει τον κοπο σε συνδυασμο με την καρτα η αργοτερα σε haswell με καινουργια μητρικη?θα δωσω κανα 70αρι τον αλλο οποτε κανα κατοσταρικο θα ειναι η διαφορα!ευχαριστω και παλι!!!

Δημοσ.

καλημερα λοιπον οπως ολα δειχνουν μεχρι δευτερα θα παραγγειλω την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513627 ειναι οκ?σε σχεση με την r9 270x ειναι ανωτερη?τροφοδοτικο εχω consair builder series 600 80+ θα δουλευει οκ?και μια τελευταια ερωτηση αν αλλαξω τον i3 με i5 3470 αξιζει τον κοπο σε συνδυασμο με την καρτα η αργοτερα σε haswell με καινουργια μητρικη?θα δωσω κανα 70αρι τον αλλο οποτε κανα κατοσταρικο θα ειναι η διαφορα!ευχαριστω και παλι!!!

Ειναι ανωτερη απο 270Χ, το τροφοδοτικο ειναι αρκετο, οχι δεν αξιζει τον κοπο να αλλαξεις τον i3. Οπως γραφεις καλυτερα να αλλαξεις ολο το πακετο αργοτερα, συγκεκριμενα με κατι επομενο του haswell (ναι, μην το σκεφτεσαι καν για haswell). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...