mentor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Αν κάποιος φίλος αγόρασε το νέο άλμπουμ των Deep Purple "Bananas" (δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα), θα ήθελα να μας πληροφορήσει αν έχει προστασία, όπως αναφέρεται στο φόρουμ του επίσημου σάιτ: http://www.thehighwaystar.com/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=11776 Σκοπεύω να αγοράσω το άλμπουμ αλλά αν είναι κλειδωμένο... Παρεπιπτόντως κατά τη γνώμη μου το άλμπουμ είναι καταπληκτικό! (κατέβασα όλα τα τρακς απο το Καζά). Είναι ό,τι καλύτερο έχουν βγάλει εδώ και χρόνια! Track list: 1. House Of Pain 2. Sun Goes Down 3. Haunted 4. Razzle Dazzle 5. Silver Tongue 6. Walk On 7. Picture Of Innocence 8. I've Got Your Number 9. Never A Word 10. Bananas 11. Doing It Tonight 12. Contact Lost
Triton Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι DP maniacs Και κλειδωμένο να είναι μωρέ δεν αξίζει; Απορία; Γιατί όλοι περιφρονούν το "The battle rages on" ?
cronos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Απορία; Γιατί όλοι περιφρονούν το "The battle rages on" ? Γιατί πολύ απλά δεν είναι Deep Purple. Αν εξαιρέσουμε το Anya το υπόλοιπο δεν ακούγεται.
Triton Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δηλαδή το "solitaire" kai to omwnymo den einai kala?
ViPeRMaN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 kala ine re si alla oxi isaxia tis istorias ton purple!!!!
cronos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Ναι ρε. Από άτομα που έχουν κυκλοφορήσει δίσκους όπως το In Rock και το Machine Head περιμένεις κάτι παραπάνω.
cronos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Ναι ρε. Από άτομα που έχουν κυκλοφορήσει δίσκους όπως το In Rock και το Machine Head περιμένεις κάτι παραπάνω.
cronos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Λοιπόν το πέτυχα σήμερα στο Metropolis 16 ευρώ. Αν δείτε το εξώφυλλο θα γελάτε μέχρι την άλλη εβδομάδα. Δεν ξέρω τί λέει από μουσική από εξώφυλλο πάντως δε μου τράβηξε το μάτι. ΥΓ: Στη συσκευασία δεν λέει αν είναι κλειδωμένο.
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Το ίδιο kind of protection υπήρχε και στο Elements pt. I των Stratovarius και δεν υπήρχε στην συσκευασία.... Ουσιαστικά είναι data cd και έχει δική του αποκωδικοποίηση. Το Stratovarius το έκανα Mp3 by analog means... Διπλόκαρφο, outpout, input, rec.
purplehead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 το cd το αγορασα την προηγούμενη εβδομάδα. λοιπόν γράφει στο εξώφυλλο (πιο συγκεκριμένα φαινεται στο μεσα μερος του οπισθοφυλλου επειδή είναι διαφανής η ραχη του κουτιου) οτι εχει copy protection. με το που το αγορασα το εβαλα στο pc στη δουλεια και φορτωσε μονο του μια μ*$@&κια player, ο οποιος επαιζε πολύ περίεργα τα κομματια. δηλ μου φαινονουσαν πολυ δυνατοτερα τα φωνητικά και τα ντραμς. σε σημειο που να μου φανηκε χαλια η ηχογραφηση. γυρνωντας σπιτι το εβαλα ομως στο Cd του αυτοκινητου στο τερμα και ειδα το φως μου: αψογη παραγωγή και μιξαρισμα... φοβερο cd. καλυτερο από το abandon και πολυ κοντα στον ηχο του purpendicular. τα sun goes down, walk on, picture of innosence, bananas και house of pain μου αρεσουν παρα πολυ μεχρι στιγμης... τελικα μαλλον φταιει ο ηλιθιος player για τον ηχο στο pc. παντως, για να επανελθω στο θεμα του protection, δεν δοκιμασα να το κανω rip για να δω αν ειναι οντως κλειδωμενο ή να το παιξω με κανα αλλο player. θα το δοκιμασω και θα σας πω παιδες... if you don't like what you see if you can do it better than me walk on...
morgoth Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Ανυπομονώ να το ακούσω!Αν και πιστεύω οτι την κ***α που πρόσφεραν τα παλιά κομμάτια των Deep Purple δεν πρόκειτε να την ξανανιώσουμε απο κανέναν καινούργιο δίσκο...Πάντως Συμφωνώ οτι το battle rages on ήταν πολύ καλό.Ιδιαίτερα το anya και το ομώνυμο ήταν κορυφαία!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.