Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εχω ενα iPhone 4S το οποίο μετα απο μια πτώση άρχισε να βγάζει κατι σαν σκιές πλάγια απο γρματα εικόνες κτλπ τα οποία βρίσκονται μόνιμα οριζόντια της οθόνη και γίνονται αντιληπτά σε κάποιες μόνο στιγμές! Τι μπορει να φταίει; Μπορω να αλλάξω την οθόνη μόνος; Πόσο κοστίζει; Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εχω ενα iPhone 4S το οποίο μετα απο μια πτώση άρχισε να βγάζει κατι σαν σκιές πλάγια απο γρματα εικόνες κτλπ τα οποία βρίσκονται μόνιμα οριζόντια της οθόνη και γίνονται αντιληπτά σε κάποιες μόνο στιγμές! Τι μπορει να φταίει; Μπορω να αλλάξω την οθόνη μόνος; Πόσο κοστίζει; Ευχαριστω!

Καλησπέρα. Σε τεχνικό που έχω και ξέρω η οθόνη κοστίζει 70-80 ευρώ περίπου. Μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου αλλά το θέμα είναι να πάρεις καλή οθόνη γιατί μου χει τύχει να πάρουμε πιο φθηνή από ebay και να τη βάλει ο τεχνικός και στους δυο μήνες χάλασε. Και επίσης να πιάνουν τα χέρια σου μη χαλάσεις τίποτα μέσα και μετά τα κάνεις χειρότερα. 

Δημοσ.

Η αλλαγη στο 4αρι ειναι αρκετα δυσκολη δουλεια. Ειναι πολυ πιθανο αν το δοκιμασεις να προξενησεις χειροτερα προβληματα απ'οτι ειχε πριν, οποτε καλυτερα σε τεχνικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...