Προς το περιεχόμενο

root galaxy s4

cod7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας σκέφτομαι να ροοταρω το σ4 μου όμως έχω κάποιες αμφιβολίες από τότε που πήρα την 4.3 διότι διάβασα ότι αν κάνω ροοτ υπάρχει πιθανότητα κλειδώματος της συσκευής το να χάσω την εγγύηση δεν με νοιάζει αυτό που θέλω είναι να μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις κανονικά και φυσικά να μην κλειδωθεί η συσκευή το ροοτ θέλω να το κάνω περισσότερο για κάποια app που το απαιτούν οπότε θα ήθελα να μου πείτε να το κάνω η όχι και αν ναι πως γιατί δεν ξέρω και πολλά γύρω από το ροοτ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας σκέφτομαι να ροοταρω το σ4 μου όμως έχω κάποιες αμφιβολίες από τότε που πήρα την 4.3 διότι διάβασα ότι αν κάνω ροοτ υπάρχει πιθανότητα κλειδώματος της συσκευής το να χάσω την εγγύηση δεν με νοιάζει αυτό που θέλω είναι να μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις κανονικά και φυσικά να μην κλειδωθεί η συσκευή το ροοτ θέλω να το κάνω περισσότερο για κάποια app που το απαιτούν οπότε θα ήθελα να μου πείτε να το κάνω η όχι και αν ναι πως γιατί δεν ξέρω και πολλά γύρω από το ροοτ

εφοσον περασες,την 4.3 λογικα οτι και να κανεις θα χασεις την εγγυηση,δεν υπαρχει κανενας κινδυνος με το ρουταρισμα.επισης τα παιδια του xda προσπαθουν να βρουν λυση γι αυτο.κοιτα στο FW τι γραφει with KNOX or without KNOX.?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...