maxeoner Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα αυπνοι εχω ενα laptop και δεν μπορω να παιξω παιχνιδια γιατι δεν μου αναγνωριζει την καρτα γραφικων.Ο υπολογιστης τρεχει με την ενσοματομενη καρτα τις ιντελ.εχω βαλει τους οδηγους της nvidia πηρα στην διαχειριση συσκευων και απενεργοπιοισα την ιντελ και παλι οταν μπενω στον πινακα ελενχου της nvidia μ λεει δεν ειπαρχει συνδεμενη οθονη σε αυτην την καρτα..Και ερχωμε και ρωταω τα τσακαλια του insomnia τι παιζει?πως θα την κανω να λειτουργησει..?ευχαρηστω εκ των προτερων!
WalkerSW Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Απο το control panel της nv οριζεις εσύ ποιες εφαρμογές θέλεις να τρέχουν με την nvidia.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ποια καρτα ειναι και πιο λαπτοπ; Την ιντελ δεν την απενεργοποιεις για κανενα λογο εινααι η βασικη του συστηματος
maxeoner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον αυτο με το control panel το εχω κανει και δεν λητουργει και το λαπτοπ ειναι το lenovo y570 και ι καρτα η gforce 555m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα