Sapounos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 γεια σας! Έχω 2 Modem Router και θελω να τα συνδεσω μεταξυ τους.. στο ενα θελω να εχω μονο το connx tv και στο αλλο τους υπολογιστες και το wifi.. Πως μπορει να γινει μια τετοια συνδεση μεταξυ τους??
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβα τι εννοεις, αλλα στην τηλεφωνικη γραμμη σου δεν μπορεις να συνδέσεις δυο ρουτερ ταυτοχρονα.
Sapounos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 θελω να συνδεσω τα 2 modem router μεταξυ τους
androu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 στο 2ο οχι σε αυτό που θα συνδέσεις το conextv θα πρέπει να βρεις να απενεργοποιήσεις τον dhcp server για να δίνει ip μόνο το 1ο ρούτερ στις συσκευές του δικτύου. Θα δώσεις ip στο 2ο αν το 192.168.1.1 ειναι το 1ο δώσε στο 2ο 192.168.1.254 ας πούμε ή κάτι που να το θυμάσαι. Επίσης πιθανόν σε κάποιες συσκευές να χρειαστεί να ορίσεις σαν gateway το 1ο ρούτερ.
WalkerSW Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ας αρχίσουμε με τα βασικα!! Για πιο λογο να κανεις κατι τετοιο?
Sapounos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 θελω να το κανω γιατι το Modem που δινει ο ΟΤΕ δεν ειναι καλο και αποσυνδεεται συνεχεια ενω το δικο μου ειναι καλο και δεν εχει κανει καμια αποσυνδεση οσες φορες το εχω δοκιμασει.. ετσι θελω η γραμμη να περναει πρωτα μεσα απο το δικο μου και μετα να πηγαινει στο αλλο Modem. Έχω αλλαξει πολλες φορες modem του ΟΤΕ και παλι τα ιδια κανει..
WalkerSW Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μα γιατι δεν χρησιμοποιείς μονο το δικο σου modem? Τo ote tv box μπορεις να το συνδέσεις και πανω στο δικο σου router.... με ενα απλο ethernet καλώδιο.
Sapounos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δεν δουλευει ετσι το δοκιμασα.. εχει μια θυρα το αλλο Modem που λεγεται STB. Δεν ξέρω τι να κάνω. μηπως χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση για να δουλεψει?
WalkerSW Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Παρε ενα τηλεφωνο στην otenet εξηγησε τους με λεπτομεριες τι ακριβως προβλημα παιζει και θα σου πουν τι πρεπει να κανεις.
labros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 στο 2ο οχι σε αυτό που θα συνδέσεις το conextv θα πρέπει να βρεις να απενεργοποιήσεις τον dhcp server για να δίνει ip μόνο το 1ο ρούτερ στις συσκευές του δικτύου. Θα δώσεις ip στο 2ο αν το 192.168.1.1 ειναι το 1ο δώσε στο 2ο 192.168.1.254 ας πούμε ή κάτι που να το θυμάσαι. Επίσης πιθανόν σε κάποιες συσκευές να χρειαστεί να ορίσεις σαν gateway το 1ο ρούτερ. Καλημέρα. Αν κατάλαβα καλά θα ισχύει και στην δική μου απορία: Θέλω να συνδέσω με καλώδιο δικτύου UTP, 2 Modem-router μεταξύ τους (είναι σε μακρινά δωμάτια). Το θέλω ώστε στο 2ο Modem να έχω σύνδεση σε PC αλλά και ασύρματη (επειδή το 1ο Modem είναι μακρυά για καλή ασύρματη). Το καλώδιο θα το συνδέσω στο 2ο Modem σε θύρα ethernet όπως και στο 1ο; Με μόνη διαφορά ότι θα απενεργοποιήσω (στο 2ο) το DHCP SERVER και θα βάλω 192.168.1.254; Θα δουλέψει έτσι;
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα. Αν κατάλαβα καλά θα ισχύει και στην δική μου απορία: Θέλω να συνδέσω με καλώδιο δικτύου UTP, 2 Modem-router μεταξύ τους (είναι σε μακρινά δωμάτια). Το θέλω ώστε στο 2ο Modem να έχω σύνδεση σε PC αλλά και ασύρματη (επειδή το 1ο Modem είναι μακρυά για καλή ασύρματη). Το καλώδιο θα το συνδέσω στο 2ο Modem σε θύρα ethernet όπως και στο 1ο; Με μόνη διαφορά ότι θα απενεργοποιήσω (στο 2ο) το DHCP SERVER και θα βάλω 192.168.1.254; Θα δουλέψει έτσι; α.αν το ενα ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.254 το δευτερο θα το βαλεις πχ 192.168.1.253.να εχουν διαφορετικη Ip και καλο ειναι να ειναι εκτος ευρους dhcp του πρωτου ρουτερ.στο δευτερο ρουτερ που θα γινει access point Θα πρεπει να κλεισεις τΟν dhcp βεβαια.wireless μπορεις να βαλεις το ιδιο ονομα το ιδιο κλειδωμα το ιδιο Password απλα βαλε 5 καναλια διαφορα.αν το πρωτο ειναι καναλι 1 βαλε το αλλο καναλι 6 η 11.οχι 12 οχι 13 οχι auto.εννοειται οτι μονο στο πρωτο θα βαλεις τηλεφωνικο καλωδιο.
ilove3dmax Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Οπως ειχε κανει προσφατα και ενας φιλος θα παρεις ενα CISCO 877 Over Pstn η ενα Cisco 876 Over ISDN αναλογος την γραμμη που εχεις θα βαλεις μεσα το modem firmware alc_6.0.x.bin και το τελευταιο 14 ios που υπαρχει θα φτιαξεις ενα vlaν ακομα πχ otetv vlan το οποιο θα βαλεις ενα loopback brige interface και εισαι ετοιμος ξεχνας τα disconnects ξεχνας τα παντα αν θες εχω ενα Pix 501 που μπωρεις να κανεις την δουλεια σου ελα να στο δωσο να παιξεις με αυτο
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω οτι ο φιλος δεν το θελει για Connex tv απλα σαν access point να παιξει.δεν γραφει κατι για ote tv Κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα