Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχεις δικαιωμα επιστροφης την ιδια μερα αν εχει προβλημα αυτο που αγορασες?? Δεν γνωριζω το νομο αλλα δεν μου φαινεται λογικο αυτο..

Δημοσ.

Το Πλαίσιο όμως δεν τον ενημέρωσε ότι αγοράζει παλιότερο μοντέλο. Εκεί είναι το λάθος του καταστήματος.

Δεν αγοραζε παλιοτερο μοντελο και το Πλαισιο ειχε διαθεσιμα και το air και το retina, αλλα ο φιλος realme επελεξε την χειροτερη επιλογη(απλο macbook pro 13") , αλλα σταθηκε τυχερος γιατι λογω του προβληματος το Πλαισιο χωρις να ειναι υποχρεωμενο του εδωσε πιστωτικο και τωρα μπορει να κανει μια καλυτερη επιλογη.

Οποτε και τυχερος ειναι ο φιλος(γλυτωσε μια κακη αγορα) και το Πλαισιο εκανε κατι το οποιο δεν ηταν υποχρεωμενο να κανει(πιστωτικο).

Δημοσ.

δεν θεωρω τα 128 gb ssd περιορισμο οσο τα 4 gb ram..

και οτι παρεις το παντρευτηκες για παντα, δεν αναβαθμιζεται.

Αναβαθμίζεται μια χαρά (ο σκληρός). Έχω air 11'' 2012 με 128GB και παράγγειλα 256GB από OWC http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Aura_Pro_Air_2012 και με το εξωτερικό case δε πάει χαμένος και ο 128GB.

Δημοσ.

Σε χάλασε κάτι?

Προφανώς αναφέρεται στον τελείως ανώριμο τρόπο που μιλάς και αντιμετωπίζεις τους άλλους.

Δεν θα κάτσω να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας...ούτε έμπορος είμαι ούτε έχω καμία σχέση με το πλαίσιο ούτε με κανένα πλαίσιο.

Θεωρώ πως ζεις στον δικό σου μικρόκοσμο σαν τον κάθε βλάχο που θέλει να το παίξει τεχνολόγος με το κινεζο-tablet του και καθώς δεν έχεις καν την ικανότητα να παρακολουθήσεις μια συζήτηση και να συμμετέχεις με ορθό λόγο και επιχειρήματα αλλά αντί αυτού αρέσκεσαι σε αερολογίες και τα λεγόμενα red herring σου που αμολάς κατα συρροή .. αποχωρώ :)

Αρκετά κλάφτηκες για την άγνοια σου...

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα κοίταξε το....δεν σε ευχαρίστησα δυστυχώς γιατι κάποιος άνθρωπος σκέφτηκε διαφορετικά και μιυ δώσε λύση στο πρόβλημα μου.... Οτι χαρακτηρισμούς έγραψες στους στέλνω πισω εις διπλούν...Η ευχή - κατάρα να σε ακολουθεί πάντα για να μην μιλάς εξω απο τον χορό

Η λυση στο προβλημα σου ηταν απο την αρχη η αλλαγη τροφοδοτικου.Μετα απο ελεγχο θα σου εδιναν καινουργιο ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ και θα εισουν ενταξει.Μηπως στο ενδιαμεσο καταλαβες οτι εκανες πατατια με την αγορα και ειπες να το πας λιγο παραπερα να δεις αν σου κατσει και σου εκατσε μια χαρα με το πιστωτικο;

Δημοσ.

Αναβαθμίζεται μια χαρά (ο σκληρός). Έχω air 11'' 2012 με 128GB και παράγγειλα 256GB από OWC http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Aura_Pro_Air_2012 και με το εξωτερικό case δε πάει χαμένος και ο 128GB.

θα στο στειλουν ελλαδα η εξωτερικο;

και επισης, το ιδιο ισχυει και στο 2013 για τι οποιο συζητουσαμε πριν;

Δημοσ.

Ελατε τωρα θα δωσουμε και δικιο στα καταστήματα, δινεις 1000-1500ε εχεις δικαιωμα οποιοδήποτε ψεγάδι να εχει αυτο που αγορασες να το πας πισω και να παρεις αλλο η τα χρηματα σου πισω, ποσο μαλλον για ενα τετοιο προβλημα.. Η νομοθεσια δεν ξερω τι λεει και αν καθε καταστημα εχει την "δικη" του παντως το amazon αν εχεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου το αλλαζει σχεδον αμεσως..

4:40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...