Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα! Θελω να αγορασω τηλεοραση και εχω σκοπο να δωσω μεχρι 550, ουτε ευρο παραπανω, γιατι εχω ξεφύγει αρκετα απο το αρχικό πλανο.

Με ενδιαφερει οπωσδήποτε να ειναι 42" και να ειναι 3D. Εχω βρει 2 και θελω τη γνωμη σας. Βεβαια αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σ αυτη τη τιμη ευχαριστως!

Δημοσ.

Ολη η σειρα 6 της LG ειναι στα 50hz.Το ποσα hz γραφει η καθε εταιρια δεν σημαινει οτι ειναι και τα πραγματικα. ;)

Αυτην που σου προτεινα ειναι στα 100hz πραγματικα και 40-42 μην περιμενεις να δεις τρελες διαφορες.

Αν θες να δεις διαφορα ανεβαινεις σε 46-50 αλλα δεν μας ειπες την αποσταση θεασης και μηπως βρουμε κατι το οποιο να ειναι μεσα στο μπατζετ σου.Επισης να μας πεις και για τι χρηση προοριζεται η τηλεοραση.

Δημοσ.

Η αποσταση ειναι γυρω στα 3 μετρα κ πανω. Οσο για χρηση πιο πολυ για tv. Εχω σκοπο μολις τη παρω να βαλω και ote tv

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το προβλημα πιο πολυ ειναι στο χωρο που θελω να τη τοποθετησω, δε περνει μεγαλυτερη..

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι στην αποσταση αυτη το 3D το ξεχνας τελειως.Πρεπει να πας το λιγοτερο στο 1 μετρο για να μην σου πω στους 50 ποντους.

Η προταση μου παραμενει η 40F6400(σε σχεση με αλλες 40-42αρες) αλλα μετα απο λιγες μερες(ή καλυτερα την ιδια μερα) θα νιωθεις οτι βλεπεις τηλεοραση σε μονιτορ(19-20ιντσων) απο τετοια αποσταση.

Αν μπορεις κανε κατι και με τον χωρο σου και τελος κοιτα αν υπαρχει πιθανοτητα ν'ανεβει το μπατζετ.

Αν υπαρχει πιθανοτητα να γινυον και τα δυο τοτε θα βρουμε κατι πολυ καλυτερο.

Για παραδειγμα θα μπορουσες να πας σε μια λυση σαν κι αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html εφοσον μπορουν να υλοποιηθουν αυτα που σου ανεφερα παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο οι περισσοτερες εχουν 3d εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οποτε θα το πληρωσεις εκτος αν πας σε μια λυση σαν κι'αυτη http://www.skroutz.gr/s/3006106/Samsung-UE42F5000.html.

Στα 50 hz και αυτη αλλα ειναι κοντα στα 200 ευρω λιγοτερα και απο το μπατζετ σου.

Καμια σχεση βεβαια με την F6400......αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.

Με τον χωρο σου δεν γινεται τιποτα?

Δημοσ.

Θα το κοιταξω αυριο αν γινετε να κανω κατι με το χωρο, να παω εστω σε καμια 46 αρα χωρις 3D για να μη ξεφυγω στη τιμη

Δημοσ.

Η διαφορά στις διαστάσεις της 46άρας F6400 (συγκριτικά με την 42άρα LG) είναι 10 εκατοστά μεγαλύτερη στο πλάτος και 7 στο ύψος. Πολύ μικρές διαφορές δηλαδή. Αν σε παίρνει, συνηγορώ και εγώ για 46 ίντσες. Δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσεις αν πάρεις μεγαλύτερη τηλεόραση, ενώ κάποια στιγμή πιθανότατα θα μετανιώσεις αν πάρεις μικρότερη.

Δημοσ.

Εγω παντως εχω την lg 620 και είμαι πολυ ευχαριστημένος κ απο το 3d και απο ποιότητα εικόνας.η απόφαση δικιά σου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα αποφασισα να παω σε 46. Αλλα δεν μπορω να δωσω με τιποτα πανω απο 500.

Τι γνωμη εχετε για αυτη? 

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-LED-46-UE46F5000AW.htm

Η μηπως υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι αυτα τα χρηματα????

Εννοειται οτι σε σχεση με 40αρα η 46αρα θα ειναι πολυ καλυτερη και η συγκεκριμενη ειναι σε πολυ καλη τιμη.

Η συγκεκριμενη ειναι στα 50hz.

Για τα χρηματα που διαθετεις ειναι οτι καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...